Dodaj do ulubionych

Paznokcie ;)

09.08.10, 08:57
Hej mam problem o paznokcie robione metoda gazetowa klika dziewczyn w tamtym
poscie sie o to pytalo ale autorka nie odpowiedziala wiec postanowilam ze
zrobie nowy watek a wiec:
Czy paznokcie zmywa sie normalnie zmywaczem do paznokci jak kazde czy trzeba
czyms innym? Bo chce zrobickiss
Obserwuj wątek
    • rebellious_soul Re: Paznokcie ;) 09.08.10, 10:27
      To ja, autorka wink. Paznokcie zmywa się normalnie, zwykłym zmywaczem. Trzeba poświęcić na to trochę więcej czasu, bo zmywa się gorzej niż normalne. Zmywacz w zupełności wystarczy. kiss
      • rebellious_soul Re: Paznokcie ;) 09.08.10, 10:29
        trochę pokręciłam tamtego posta . raz napisałam, ze zmywa się normalnie, a potem, że gorzej niż normalnie xD. proszę mi wybaczyć, jeszcze do końca się nie obudziłam tongue_out
    • slodki_piernik Re: Paznokcie ;) 09.08.10, 11:37
      normalnie zmywaczem.
      i trzeba mocno przytrzymac gazete zeby ladnie wyszlo ;]
      a efekt niesamowity ;];]
      • fun Re: Paznokcie ;) 09.08.10, 13:07
        dziekikiss
        • karolusia204 Re: Paznokcie ;) 09.08.10, 19:24
          pozwolcie ze ja tez zadam tu pytanie (bo nie chce nowego watku rozpoczynac),
          mianowicie:
          dlaczego napisaliscie ze po 10 sekundach trzeba oderwać gazete skoro ja to
          trzymam juz chyba 10 min i jakoś się nie odbilo tak ladnie jak na obrazku... ;/
          • rebellious_soul do karolusia204 ;P 10.08.10, 07:55
            mi zawsze się odbija już po kilku sekundach, trzeba tylko mocno docisnąć. może użyłaś złej gazety. najlepsza bedzie np. wyborcza, bo jest słabej jakośc( jeszcze dobre są gazety z programem telewizyjnym xD)i, i właśnie takie się najlepiej odbijają. twoja gazeta była śliska? musisz spróbować z róznymi gazetami, bo nie wszystkie wychodzą. jeżeli gazeta jest zła, obrazek nie odbije ci się wyraźnie. moze nie miałaś tez mokrego paznokcia. najlepiej żeby zostało na nim kilka kropel alkoholu, żeby gazeta dobrze przemokła. mam nadzieję, że pomogłam kiss
            • ultra_fiolet Re: do karolusia204 ;P 12.08.10, 19:58
              próbowałam dzisiaj i mi się niezbyt udałoangry
              przyłożyłam gazetę i po iluś tam sekundach oderwałam a tam mi się lakier do
              gazety przykleił xdd

chyba miałam zły lakier później spróbowałam taki lepszym (czyt. droższym ;p) i
              się w miarę udało ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka