laurie 09.08.10, 20:34 chcę sobie założyć formspringa z koleżanką, ale za chj. nie wiem jaką dać nazwe. macie może jakieś wyjebane w kosmos pro elo joł pomysły? ;d Z góry dzięki. ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myoshi Re: formspring.me 09.08.10, 20:44 w google wpisz, zawsze może coś wyskoczyć. pomyśl. może jakaś śmieszna nazwa? albo Twoje imię po japońsku. niedawno był wątek jak brzmi Twoje imię i nazwisko po gotycu. sprawdź. tutaj jest ten wątek jak już założycie to zapraszam na mój formspring: tutaj, o. Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: formspring.me 09.08.10, 20:42 indigo napisał(a): > A jak masz na imię ? ;d i ta twoja koleżanka ;d Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa . 10.08.10, 10:49 `piszesz jak zakompleksiona nastolatka -,- pro, elo -,- łaaa . Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialnaaa Re: formspring.me 10.08.10, 12:04 Może tak jak na kotku ? Sądze, że to ma być coś oryginalnego 'pro, elo', więc wymyśl sama. Odpowiedz Link Zgłoś
patti_ Re: formspring.me 10.08.10, 13:03 wiesz jak możesz zrobić ? wybierz jakiś translator w necie i wypisz jakieś cechy np. NIEOBLICZALNA,WREDNA,GŁUPIA itp. może trafisz na coś fajnego ! a translator przemieni Ci to na angielska wersję i czasami są fajne nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: . 10.08.10, 22:15 mweezy napisał(a): > jbc. mój fs: > > www.formspring.me/mweezusia `haha młizi nie ma to jak darmowa reklama c; . Odpowiedz Link Zgłoś