elisss92 telefon i portfel 11.08.10, 16:22 to najważniejsze ; P Co za tym idzie- dowód, karta, 2 legitymacje itd itp czasami jeszcze jakieś bzdety, które potrzebuję, gdy gdzieś idę. czasami aparat, który jest dość duży -.-, chusteczki i w jednej mam małą łyżeczkę ; PP (jak do szkoły to często jogurty, jakieś serki sobie biorę i dlatego) Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: telefon i portfel 11.08.10, 16:33 Żadko noszę torebkę. ale jeśli już to zawsze tam mam. : *Chusteczki *Portfel i jego zawartość. x d *Klucze *Błyszczyk *Perfumy *Gumę do żucia i to chyba wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
jonatte_ Re: telefon i portfel 11.08.10, 16:42 Torebkę nie zakładam często, zazwyczaj w niedzielę i jakieś inne święta, ale gdy ją zabieram ze sobą, zawsze muszę mieć: * chusteczki higieniczne, * portfel, w którym znajdą się jakieś grosze, * lusterko, * komórkę ( niekiedy ) * błyszczyk, * notes z długopisem. Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Ogólnie dramat 11.08.10, 19:39 ale oprócz tego to mam okulary przeciwsłoneczne, kasę, telefon, jakieś reklamówki, parasolkę, książkę, tusz do rzęs, i masę zbędnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Co macie w torebce ? ;-) 11.08.10, 19:44 nic specjalnego... po prostu w zależności gdzie idę, biorę to, co potrzebuję. ale tak zawszezawsze to pomadkę do ust, chusteczki, podpaski, coś do pisania i kartki zawsze wrzucę. no i kasa. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
lulu22 Re: Co macie w torebce ? ;-) 11.08.10, 21:01 luuluu nieznam cię ale wiem że jesteś boska-po ksywce!i po tym co piszesz ja noszę w torebce telefon , lizaki, klucze od domu, kase bez względu na to gdzie idę Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Co macie w torebce ? ;-) 11.08.10, 21:06 Telefon + słuchawki (mój standard) . Do tego portfel i jakiś błyszczyk . Czasem jeszcze guma . xd Odpowiedz Link Zgłoś
nugathy Re: Co macie w torebce ? ;-) 11.08.10, 21:13 · komórka · iPod · klucze · portfel (pieniądze, legitymacja, bilety tramwajowy/autobusowe) · chusteczki higieniczne · szczotka do włosów · miętowa guma do żucia Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: Co macie w torebce ? ;-) 11.08.10, 21:19 -bilety -portfel -chusteczki -słuchawki - papierki po różnych rzeczach -marker -perfumy -czasami puder ;x -grzebyk ogólnie masa niepotrzebnych śmieci xd Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Co macie w torebce ? ;-) 11.08.10, 21:42 portfel, telefon, MP4, chusteczki higieniczne, lusterko, błyszczyk, okulary przeciwsłoneczne, gumki do włosów x2, wsuwki x6, podpaski x2, kolczyki, notes, długopisy x2 chyba tyle... nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Co macie w torebce ? ;-) 11.08.10, 21:23 telefon, słuchawki do telefonu, klucze do domu, bolerko, jak by było zimno, kosmetyczkę a w niej : tusz do rzęs, paletka cieni do powiek, błyszczyk i pomadka, puder, kredka do oczu, pędzel z avonu do pudru, w torebce mam jeszcze jakiś notatnik, żeby cos zapisać, gumę, i portfel ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Co macie w torebce ? ;-) 11.08.10, 21:24 a i jeszcez zapomniałam dodać, moje okulary ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Co macie w torebce ? ;-) 11.08.10, 21:41 nie noszę zbyt częso, ale jeśli już to okulary , gumy do żucia i perfum zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta Re: Co macie w torebce ? ;-) 11.08.10, 22:20 noszę małą, czarną,plecioną torebkę na sznurku. trochę długa. przekładam ją sobie przez ramię, dla wygody. w niej: - telefon - słuchawki ( obowiązkowo ) - portfel - wilgotne chusteczki - ochronna pomadka do ust - czasem no wiecie...kobiece sprawy to tak na codzień, a gdy idę np. do babci lub gdzieś z rodzicam, biorę dóżą torbę z paramore ( allegro ) i oprócz tego co na codzień: - discman - przenośne dvd - płyty paramore i twilight sountrack - koncert nirvany na dvd - książka - notes i długopis na randki nie chodzę, nie mam z kim i to by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Co macie w torebce ? ;-) 12.08.10, 14:23 portfel komórka któraś część sagi Zmierzch najczęściej 'zaćmienie' zdjęcie Edwarda xd Tak wiem jestem nie normalna.. klucze chusteczki jakiś błyszczyk nawilżający,najbardziej lubię bezbarwne mp4 kosmetyczka- wiadomo co w niej jest, żeby nie było później 'oo ratunku..' długopis okulary przeciwsłoneczne Odpowiedz Link Zgłoś