amethysa Plecak spoko ;) 11.08.10, 11:29 A gimnazjum naprawdę zmienia. Będziesz chciała wyglądać super, zaczniesz bardziej o siebie dbać, będziesz bardziej otwarta. Obyś tylko się nie stoczyła ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 11.08.10, 11:33 To zależy od ciebie.Ja się zmieniłam i to bardzo,niestety nie na lepsze.Gdy skończyłam gimnazjum,bardziej zmądrzałam.Podejmuję teraz odpowiedzialne decyzję i nie zachowuję się już jak szalona nastolatka,chociaż nadal mam własne zdanie i nie pozwolę,by ktoś mi coś narzucał. Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 11.08.10, 13:16 plecak jest dobry a gimnazjum zmienia i nie koniecznie na lepsze u mnie to raczej na gorsze ale też są pozytywne strony Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. : 3 11.08.10, 14:02 Tak. Jeżeli jesteś mądrą dziewczyną to nie wpadniesz do tego złego towarzystwa c; Ty decydujesz swoim życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 11.08.10, 14:06 plecak bardzo fajny. Ja też teraz ide do gimnazjum. A gimnazjum podobno bardzo zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 11.08.10, 16:29 Mnie gimnazjum bardzo zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia098 Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 11.08.10, 16:42 większość osób które znam , gimnazjum zmieniło . może nie jakoś bardzo , ale myślę , że jest to nieuniknione . W gimnazjum czekają Cię dobre i złe momenty . U mnie był czas kiedy zmieniłam się na gorsze . jednak dostrzegłam to w miarę szybko i naprawiłam swoje błędy . także uważaj na ludzi , bo to najczęściej oni zmieniają . do nich chcesz się dostosować ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Eeee. 11.08.10, 16:44 Zależy czy będziesz chciała się zmienić. A się nie zmieniłam. A co do plecaka: jak wszystko Ci się w nim pomieści to dobry będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka1 hej. 11.08.10, 16:50 gimnazjum potrafi zmienić i to bardzo, ale bądź sobą i co najważniejsze nie daj się wciągnąć w coś czego możesz bardzo żałować, wiadomo. poznajesz nowych ludzi i mogą okazać się super fajni, ale należy na nich uważać i za szybko nie ufać. powodzenia. plecak świetny!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlymyworld Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 11.08.10, 16:47 ja w podstawówce też należałam bardziej do tych cichych i nieśmiałych, znałam mało osób, a tera jestem w 2kl gim i znam prawie wszystkich ludzi z budy. więc sądzę i życzę żeby z tobą było tak samo xd aa i co do plecaka..każdy jest odpowiedni, chociaż np. z Montaną to by była przesada i kompletna kompromicha ^^. a ten twój plecak jest zaje Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 11.08.10, 16:55 plecak brzydki,. sorry mnie gimnazjum zmienilo bardzo Cryy ; (((( Odpowiedz Link Zgłoś
shevampire Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 11.08.10, 17:26 wiem dokładnie jak się czujesz, więc niestety nie mogę ci nic poradzić. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 13.08.10, 22:39 ja też idę we wrześniu do gim. i też jestem taka troszkę nieśmiała ... i też jestem ciekawa czy gim. mnie zmieni ale dobra pożyje sie i sie zobaczy za 3 lata a plecak spox Odpowiedz Link Zgłoś
ice_tea Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 14.08.10, 15:03 Nie ma szans! W Gimnazjum nic się nie zmieni, oprócz ilości nauki.. Sorki, masz mylne wyobrażenia! Nie staniesz się bardziej pewna siebie, ani nic z tych rzeczy.. Chyba że sama nad tym popracujesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
spicygarlic Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 14.08.10, 15:47 zdecydowanie TAK . gimnazjum cię zmieni . mnie zmieniło , ale na lepsze ; DD tak mi się wydaje . a plecak jest wg mnie ok ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 14.08.10, 15:51 To zależy od Ciebie. Obyś tylko nie zmieniła się w idiotkę z tynkiem na mordzie. PS. Mnie gimnazjum w ogóle nie zmieniło. Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 14.08.10, 15:54 jeśli jesteś i zamierzasz zawsze być sobą, to gimnazjum nie powinno Cię zmienić, ale jeśli ulegniesz presji otoczenia i zaczniesz ćpać/pić/palić to się zmienisz, ale na gorsze. a co do plecaka, to mi się nie podoba, ale najważniejsze żeby podobał się tobie i był praktyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 18.08.10, 17:25 plecak spoko gim cię zmieni, jak jesteś nie śmiała to tak wyjdzie że zaczniesz przeklinać itd ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: Czy gimnazjum mnie zmieni ? 18.08.10, 17:32 bardzo ładny ten plecak, hmmm, są fioletowe? ;D Odpowiedz Link Zgłoś