pauula Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 11.08.10, 23:37 niestety nie .;o Odpowiedz Link Zgłoś
fankajoe Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 18:42 Aneta Florczyk... ta strongwomen... nie wiem czy kojarzycie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
quelle tak ;) 11.08.10, 23:42 Renata Dancewicz kupiła sobie kilka lat temu domek na lato niedaleko mnie, przyjeżdza tu ze swoim synkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
darulka12l ... 13.08.10, 10:01 niedaleko mojej miejscowości mieszka Weronika Książkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
izulka..... Re: tak ;) 28.08.10, 20:41 tak. W moim mieście urodziłą się Magdalena Walach. Ale sie przeprowadziła. I teraz wraz ze swoim mężem i synkiem przyjeżdzają tutaj czasami Odpowiedz Link Zgłoś
mia_44 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 22:35 `Ale masz szczęście ,.;* U mnie nie mieszka nikt, a Liber ma świetny głos . Odpowiedz Link Zgłoś
liley Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 00:01 Koło mnie podobno nie daleko mieszka Halinka z Kiepskich tz. Marzena Kipiel-Sztuka. I ktoś am jeszcze słyszałam, ale z nią to chyba prawda xD Odpowiedz Link Zgłoś
kas88 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 18:25 Halinka z Kiepskich mieszka chyba na Psim Polu we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
polskalady Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 00:20 TAK JASNE A U MNIE MIESZKA MILEY CRUS ZAL.PL Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 11:48 Oczywiście. Ja. A tak na serio, to nic mi o tym nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 13:38 W miejscowości niedaleko mnie urodzili się: -Daniel Olbrychski -Robert Wilk -jakiś piłkarz -Maciej Rybus- tez jakiś piłkarz -Wojciech Olejniczak- polityk xD -Maciej Grzybowski- jakiś aktor W jeszcze innej okolicznej miejscowości Rajmund Kaczyński, ojciec Lecha i Jarosława Kaczyńskich, z wykształcenia inżynier, po ukończeniu Politechniki Łódzkiej w tej miejscowości pracował Odpowiedz Link Zgłoś
q3334 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 19:43 pytanie brzmiało CZY W WASZEJ OKOLICY MIESZKAJĄ GWIAZDY? Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 14:33 Nie,nikt nie mieszka,bo to male miasto,ale urodzilo sie tu kilka znanych ludzi nie paietam,ale jednego zapamietalam Zbigniew Chmielowiec to jakistam polityk nie wiem czy znacie ja go za bardzo nie kojarze xD hah Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 14:39 Aha i jeszcze urodzil sie u nas tez jakis polityk Marian Krzaklewski I jeszcze Marek Bajor-byly reprezentat polski xD I Jan Bytnar. Tak,on urodzil sie w takim malym zadupiu,serio. nie wierzycie to sprawdzcie pod "urodzeni w Kolbuszowej" : pl.wikipedia.org/wiki/Kolbuszowa Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 14:51 ww moim mieście to nie bo to małe miasteczko ale z miejscowości obok kilka osób było Bytom- Marzena Fliegiel i mój tata widział tam Maćka Fridka Gliwice - Szymon Wąs Katowice- Piotr Kupicha a i w Gliwicach tymczasowo kiedyś mieszkał Jurij z YCD Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 14:53 angel1117 napisał(a): > ww moim mieście to nie bo to małe miasteczko ale z miejscowości obok kilka osó > b > było > > Bytom- Marzena Fliegiel i mój tata widział tam Maćka Fridka > Gliwice - Szymon Wąs > Katowice- Piotr Kupicha > a i w Gliwicach tymczasowo kiedyś mieszkał Jurij z YCD mieszkam niedaleko gliwic i tu macie ludzi związanych z G-ce pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Ludzie_zwi%C4%85zani_z_Gliwicami Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkax33 Re: TU! 12.08.10, 15:20 Tak <cwaniak2> Urodziła sie Kamila Frątczak - siatkarka, reprezantantka polski Była kiedyś nawet w mojej szkole, gdzie sie uczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous kiedyś mieszkał... 14.08.10, 18:18 Mieszko i ten drugi z Grupy Operacyjnej, a tata któregoś z nich jest weterynarzem w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
sagula Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 22:36 Mieszkał Tomasz Golob kiedy jeździł w poloni.Piotr Makowski-trener siatkarek.Niedaleko też w zielonych tarasach Emil Sajfutdinow[żużlowiec] a z Andreasem Jonssonem [żuzlowiec] się kumpluje ;p nie chwaląc się.Szymański Grzegorz-siatkarz chodzę z jego córką na basen.Do niedawna moja ciocia mieszkała na jednej klatce z gruszką tylko że on miesiąc temu się wyprowadził bo będzie grał teraz w turcji .. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka taa ;P 12.08.10, 14:40 z tego co się dowiedziałam to Gabi mieszka gdzieś niedaleko... Gabi? Albo Kawa, nie wiem. Nie słucham ich ;P. Hmm... Pietrek z Rancza ;D. Często go widziałam w Auchanie :] Odpowiedz Link Zgłoś
red_bull Re: taa ;P 21.08.10, 12:32 u mnie w miescie na pewno dużo gwiazd mieszka w końcu to Kraków A moja mama chodziła do szkoły z Pawłem Delągiem i na religię z tym Maćkiem z detektywów. A mój tata z tą Joanną z W11 czy z detektywów xD a tak blisko mnie to raczej nikt sławny nie mieszka no chyba że o czyms nie wiem <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
claudieea nom 12.08.10, 14:53 wujek mojej kumpeli to Jarosław Kret, Raz pod jakimś sklepem w Łowiczu widziałam tego aktora co gra Kazika w plebani razem z żoną ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 12.08.10, 14:58 hahaha, z gwiazd w moim zadupiu to mieszkam tylko ja, c nie. jakby ktoś nie wiedział, to w tej chwili inteligentnie zażartowałam, lol. Odpowiedz Link Zgłoś
invisible_95 Re: za dużo by się chciało od życia : p 13.08.10, 18:19 ktośtam (perkusista) nie wiem z pectusa Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul tak. 12.08.10, 14:56 Milena Rosner-siatkarka Agnieszka Rusiecka-aktorka Michał Lewandowski-aktor Barbara Kosmowska- pisarka Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 14:58 To Ci dobrze. Ja nie wiem ale podobno kiedyś w takim dworku wieś obok mieszkała Maryla Rodowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
paramore.x33 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 15:01 wiec tak.. do mojej szkoły chodził Marcin Dorociński i Dariusz Wnuk. a Marcin Dorocińskiego znam ,bo to moja rodzina xd Odpowiedz Link Zgłoś
firana Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 13:50 hahaha, Marzena z W11! XD Odpowiedz Link Zgłoś
moniquemichael Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 15:19 Kiedyś mieszkałam koło rodziny Michała Kwiatkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
monixx Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 15:49 niedaleko mnie mieszkał i chodził do liceum Marcin Daniec Odpowiedz Link Zgłoś
christina321 ...... 12.08.10, 15:02 Niedaleko czlonkowie zespolu Myslovitz, a na przeciwko mnie mama Anny Dereszowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
trochowciaa Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 15:06 W moim mieście mieszka Dominika Figurska, jej mąż i córeczki i syneek Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 15:13 Hm, na mojej ulicy mieszka Rafał Maserak, nawet kiedyś chodził do mojej byłej podstawówki i uczyła go wtedy moja była wychowawczyni. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 12:20 Z mojego miasta pochodził Piotr Skarga. No ale on już nie żyje. A tak to nikt no i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
metalowa Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 15:12 W moim mieście kończyli liceum Maryla Rodowicz i Andrzej Nejman . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2097 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 15:23 * Stanisław Dobrzański - polityk, minister obrony narodowej * Rafał Fedaczyński - lekkoatleta, mistrz Polski w chodzie sportowym * Irena Jun - aktorka filmowa i teatralna * Tomasz Kiełbowicz - piłkarz, zawodnik Legii Warszawa, reprezentant Polski * Jan Kondrak - autor tekstów, kompozytor i wykonawca * Jerzy Lipnicki - aktor filmowy i teatralny * Dawid Nowak - piłkarz, zawodnik PGE GKS Bełchatów, reprezentant Polski * Bolesław Prus - pisarz i publicysta okresu pozytywizmu * Joanna Racewicz - polska dziennikarka telewizyjna * Abraham Stern - mechanik (samouk), wybitny konstruktor i uczony, wynalazca * Wiktor Zin - architekt, rysownik, działacz kultury i pracownik naukowy Tomka Kiełbowicza znam bo jego brat pracuje z moją mamą no i mieszkał osiedle dalej a teraz tam przyjeżdża . A Nowaka to też znam bo trenował go ten sam trener co mojego brata i pewnego dnia gdy akurat z siostrą odprowadzałam brata na trening nowak zrobił niespodziankę i na prośbe trenera miał z nim trening a później grali razem mecz Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 15:19 Tak mieszka... Jerzy Kryszak Odpowiedz Link Zgłoś
karoolciaax97 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 10:27 obok mnie nikt ale mama mojej koleżanki kolegowała sie z tym blondynem z ani mru mru bo uczył z nią w szkole, a tata mojej przyjacióły przyjażnił sie z tym chudzielcem z ani mru mru. Odpowiedz Link Zgłoś
unbeatenmonster Re: Justyna Kowalczyk 13.08.10, 10:44 Moją sąsiadką jest Justyna Kowalczyk. Moja ciocia chodziła z nią do klasy, a jej mama uczyła mnie polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
grzywa6 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 10:50 w pobliskiej miejscowości urodził się i mieszkał założyciel zespołu "Chłopacy" Ewa Wachowicz pare km mieszka ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tostusiowa aż mi cię szkoda 12.08.10, 15:19 Wiadomo, że większość "gwiazd" [ehe xd] mieszka w Warszawie, ale wydaje mi się, że po prostu się chwalisz -,- Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: aż mi cię szkoda 12.08.10, 19:05 tostusiowa napisał(a): > Wiadomo, że większość "gwiazd" [ehe xd] mieszka w Warszawie, ale wydaje mi się, > że po prostu się chwalisz -,- to mi jest ciebie szkoda. cii, wiem, ze to nie wiadomośc była do mnie. ale ja też się ' chwalę ' . ale o co ci chodzi ? my się chwalimy, ty zazdrościsz. ale kurde, czego ? że jakiś normalny człowiek mieszka niedaleko kogoś . zastanów się, zanim znów napiszesz takie brednie. c ; pozdrawiam, lejdi. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
probably_95 Re: aż mi cię szkoda 12.08.10, 20:10 No nie ma czego zazdrościć bo co to za gwiazdy? Jak się nie ma telentu to można pokazać cycki. Nie, ale moja siostra gadała kiedyś z Tede ale to uhlana była i on też. a 2 moich znajomych mieszka koło Ostrego. Odpowiedz Link Zgłoś
tostusiowa Re: aż mi cię szkoda 12.08.10, 21:39 To chyba Ty piszesz brednie, bo powiedz mi moja droga - czego niby mam zazdrościć? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cleveri Re: aż mi cię szkoda 12.08.10, 22:48 Kiedy mój tata był młody (miał 19 lat) był na obozie w Berlinie i tam poznał Klaudie Schiffer ( Miała 16 lat).. Tam z nią chodził a po powrocie do polski długo z nią korespondował ;p Szkoła Justyny Steczkowskiej znajdowała się obok szkoły mojej mamy więc często ją spotykała.. A jedyna gwiazda która miesza niedaleko mnie to mój brat! HAhahah jest wokalistą zespołu PHOBIA ( nie jestem fanką xD, ale jak ktoś chce się coś dowiedzieć o nich to tu możecie poczytać: www.scena.resinet.pl/aktualnosci/bluff-i-phobia-dwa-nowe-zespoly-w-sekcji-rsm.html) No i chyba tyle xD Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: aż mi cię szkoda 13.08.10, 12:12 czego masz zazdrościć ? ja nie widzę w tym powodu do zazdrości. ale pisząc : ' az mi cię szkoda ' . można odnieść takie wrażenie, że no wiesz. ale jeśli tak nie jest, to dobrze, bo myślałam, ze ludzie już zgłupieli. c ; Odpowiedz Link Zgłoś
tostusiowa Re: aż mi cię szkoda 13.08.10, 16:10 Ty odniosłaś wrażenie, że jestem zazdrosna (spokojnie, nie jestem - nie mam o co ;] ) a ja, że autorka tematu się chwali. Proste ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marzas12 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 15:21 niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 15:27 nie jest do nich blisko, ale też nie daleko, urodzili się tam, teraz miszkają w Warszawie: Michał Piróg, Edyta Herbuś, Tomek Barański (YCD), lider zespołu Ira, Adrzej Piaseczny. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx hehe.. 12.08.10, 15:32 do salonu kosmetycznego mojej mamy przychodzi się strzyc Rysiek z Klanu xd Jak wiadomo Kraków do miasto aktorów a więc dużo ich tu A tak bezpośrednio koło mnie to mieszkała kiedyś Doda z Majdanem, Marcin Daniec I taki aktor z plebanii, ten co był z tą z Ukrainy xd Odpowiedz Link Zgłoś
miley_vanesska_ Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 21:38 Taaa..Piotr Kupicha z zespolu Feel.. HAH.... I Gosia andrzejewicz sie urodzila obok..ale mieskza gdzie indziej.. Odpowiedz Link Zgłoś