elen Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 12.08.10, 23:34 ogółem nie, jednak są takie płyty, które poprostu czułam, że powinnam i chcę je mieć. i są nimi wszystkie płyty One republic. przypadkowo mam także płytę Black Eyed Peas E.N.D. Odpowiedz Link Zgłoś
miska78 Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 12.08.10, 23:56 ja mam kilka orginalnych plyt ostatnio kupilam Enrique iglesias ,,euphoria'' a po za tym to tez sciągam bo nie mam tyle kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 10:36 jeśli mi na jakiejś strasznie zależy. Jak narazie mam Miley 'Breakout', Rihanny 'Good Girl Gonna Bad' czy coś takiego, soundtrack Twi, NM i Eclipse oraz Justina My World =,= (jakby co to jej nie kupiłam- dostałam na urodziny) Odpowiedz Link Zgłoś
zoey_erin1 Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 10:41 Ja mam : Biebera , 2x Queensberry, 2x Monrose, Nelly furtado - Loose, Paramore - Brand New Eyes i Timbalanda x 2. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziio Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 10:43 uwielbiam kupować płyty. W tym roku zdobyłam chyba z 11. Ściągam czasami. Ale są takie cd, co MUSZĘ mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 10:53 kupuje oryginalne. nie będę ich wymieniać bo nie pamiętam ile ich jest. c: ale ostatnio kupiłam slasha 'slash' i avril lavigne 'let go, under my skin'. Odpowiedz Link Zgłoś
metal Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 10:50 ja mam dwie orginalne i ogólnie to ściągam z netu ale mieć orginał lepiej xD Odpowiedz Link Zgłoś
ayuu_iero tAaAaAaAaAAaAk 13.08.10, 10:52 kupuje oryginalne jak mam kasę ;P posiadam obecnie 4 płyty green daya < 3 i planuje kupić więcej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! < 333333333333 kocham ich Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex mam dużo płyt oryginalnych. zbieranie ich to 13.08.10, 11:19 moje hobby . Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 11:29 tak mam . biebera . fergie . peji oczywiście ! iitp . ale z neta ściągam częsciej bo na komm . Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 12:45 kilka płyt mam ... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila885femme Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 12:51 Oryginalne! Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 13:40 Ehe. Oczywko, kupuje orginalne płyty. ^^, Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 13:48 Aha, zapomniałam dodac jakie mam ;p A więc : Doda - Diamon Bitch (płyta ojej.. kiedy ja ją kupowałam ;P ) High school musical 3 (staroć) Jonas Brothers - A little bit longer, jonas brothers (też starocie) ;p Demi lovato - Don't forget, Here we go again Taylor Swift - Fearless Miley Cyrus - A time of our lives (?) nie wiem zapomniałam dokładnego tytułu ;p, Breakout, Muzyka z 3 sezonu Hanny i z filmu... (te płyty były z czasój jak lubiłam Miley, przyznam że teraz też tego czasem słucham ;p) Paramore - Brand new eyes Adam Lambert - For your entertainment Chyba wszystko ;p Odpowiedz Link Zgłoś
slodkainaczej Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 13:55 mam stos oryginalnych płyt, większość starych i już nie słuchanych aktualnie kupuję, aczkolwiek jak wcześniej przesłucham przez internet i 3/4 piosenek wpadnie mi w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_sel Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 15:14 jeśli chodzi o Sel to kupiłam i bede kupować orginalne ... a jesli chodzi o jakies inne to ściagam Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaxd Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 15:26 taa... mam z 20 płyt ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 15:42 Haha... Oczywiście, że ..nie. Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo rzadko. 13.08.10, 15:43 Jak trafie do sklepu z płytami... Mam tylko 4: - Nelly Furtado, czy jak jej tam... Nie pamiętam tytułu. - Linkin Park - Hybrid Theory - Linkin Park - New Divide - Dead By Sunrise- Crawl Back In Mam jeszcze w planach kupic Tysiąc Słońc- Linkin Park, ale to dopiero we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_dark_angel Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 15:46 Orginał to jest coś. Ja np mam takie schizo ;P , że jakiś byle jaki film moge sciągnąć z neta , ale jeżeli chodzi o coś co kocham np TH to płyty musze mieć wszystkie orginalne , zresztą mam zarówno te CD jak i DVD , w dniu dzisiejszym jest już komplet , bo przyszeło mi DVD -Humanoid City ) ogólnie wole orginały nie promuje piractwa. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 15:47 Yea, mam Justina Biebera " My Worlds " . Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka159 Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 15:51 Ja mam kilka orginalnych płyt, ale też ściągam z neta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: kupujecie orginalne płyty ?? wchodzić ! ;) 13.08.10, 16:33 Raczej nie kupuje plyt. Mam kilka : tokio hotel -schrei tokio hotel-humanoid avril lavigne - best damn thing my chemical romance- black parade ii ... jonas borthers nie pamietam nazwy . Zdaje sie ,ze ich pierwsza plyta . oraz Ashley Tisdale- Headstrong ... lubilam ja kiedys. gusta sie zmieniaja. Juz nie slucham ani jej ,ani JB. Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Tuuu! ^^ to coś dla mnie xD :P 13.08.10, 16:34 filmy filmy.. ahhh xd płyty i ogrinał i pirat, z neta juz nie ściągam (kiedyś namiętnie xd) , kupować też już nie... wolę oglądać w internecie za darmo, w dobrej jakości ^^ tuu masz kilka stron seans24.pl ekino.tv tvfilmy.pl serialeifilmy.pl Odpowiedz Link Zgłoś