cameron Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 08:58 nie i dobrze mi z tym. wcale mi nie zależy na tym, by znala mnie cała szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_bella . 13.08.10, 11:10 Do elity nie należę, ale zna mnie praktycznie cała szkoła. Jednak to ze względu na moje nazwisko. Jest specyficzne, więc ludzie je pamiętają ;p Odpowiedz Link Zgłoś
alusiekk Do seleny_disney! 13.08.10, 11:10 Ty zacznij się leczyć "dziewczynko" ale na nogi bo na głowę już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekxd Hmmm ;) Tuu!!! 14.08.10, 02:26 W podstawówce mnie wszyscy znali, a w gimnazjum raczej większość, ale nie to żeby jakaś wieeelka gwiazda... A czytając niektóre powyższe wątki to nie wiem czy się śmiać czy płakać... Biedne niedowartościowane dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 11:43 Co za dziecinada- takie dzielenie na grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila885femme Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 11:59 Jestem popularna w szkole. Wszyszcy mnie znają niekórzy nienawidza mnie za to że jestem w połowie Niemką Odpowiedz Link Zgłoś
scream_ O________________________________________________x 13.08.10, 12:02 hahaha, dla mnie to jest żałosne wręcz, i w ogóle nie mam zamiaru udawać kogoś kim nie jestem X.x a tam są głównie same plastiki które myslą że są fajne, weź mi nawet o tym nie gadaj . i u mnie w ogóle nikogo takiego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 nie. 13.08.10, 12:19 bo po co? ale raczej mnie znają. z tego że moi bracia też do tej samej szkoły chodzili. oraz z tego, że czasem zachowuję się jak naćpana wariatka... i emoś. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 12:06 u nas w szkole nie ma grup. a czy jestem znana w szkole? nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat pustaki, heej, można się chwalić. - , - 13.08.10, 12:08 teraz czas dla was . no prosze bardzo. c ; bo elita : to olewanie szkoły i palenie papierosów, tak ? ; d jesli się już pytasz to : nie, nie jestem pieprznięta. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 heh, 13.08.10, 12:08 elita ? przygrzało cie ? ludzie przechoodzą obok mnie i się nawet niee spojrzą nie spoojrzą żeby obgadać mój makijaż ale jakoś dobrze mi z tym ;P gdzieś ich mam i tak mnie nie zrozumieją a ja się zmieniać nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
suoik eeee... 13.08.10, 12:17 u nas w szkole wszyscy się znają, chociażby z widzenia. rzadko tworzą się jakieś elity, chociaż kilka jest. ja nie należę do żadnej, trzymam się ze wszystkimi, przynajmniej tak mi się wydaję. :o Odpowiedz Link Zgłoś
emotka Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 12:23 Teraz idę do gimnazjum, ale w tamtej szkole, byłam znana z wystaw obrazów, koleżanki mi mówiły, że mi zazdroszczą wielu rzeczy; urody (nie wierzę w to talentu...jestem nieśmiała. Mówili mi tez, że kolesie cały czas próbują do mnie podejść, ale jak sami przyznają, to się wstydzą. Tak po za tym, to chyba niezbyt byłam lubiana. Byłam w tej "dennej" grupce ludzi, którzy lubią się wygłupiać, ale jak nie chodzą w supermodnych ciuchach, to ich się błędnie skreśla. Ludzie nie lubią, choć tak naprawdę nikt nigdy nie wysilał się, by mnie bliżej poznać... Teraz mam nową szansę. Mam swój styl, nie zmienię się, nie poddam się. Wam tez to radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 12:57 Nie i nie chcę być. Mam kilku przyjaciół i to mi w zupełności wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Większość osób mnie zna ale... 13.08.10, 13:03 to przez mojego brata...jak on chodizł jeszcze do tego gim. to ze wszystkimi się kumplował...a teraz te osoby chodzą do 3 klas(właśnie odeszły)...ale większość osób mnie kojarzyła i zapraszała mnie na fejsie,nk i wogóle...ale elitą to ja nie jestem...w mojej szkole są takie osoby które każdy nowy musi rozpoznawać po imionach i nazwiskach.i się tak lansują te osoby po szkole...więc mamy elitę...ale jest spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
queenb. Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 13:04 Ja nie jestem sławna w swojej szkole .... Ale dobrze mi z tym Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 13:10 tak . jestem w tej jak to nazwać ' skate ' ' raper ' ' joł joł ' ' zul ' haha . no to tak w skrócie . Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: 13.08.10, 14:01 nie. mam kilku dobrych znajomych a ludzie mnie raczej kojarzą ale co z tego ? : > Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: 13.08.10, 14:10 ja w gimnazjum byłam znana teraz niewiem jak będzie pewnie już nie bo wtedy miałam kumpele i robilyśmy takie różne rzeczy a teraz będziemy uczyć się w uinnym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 14:11 Teraz idę do gimnazjum, ale w podstawówce, tak prawie wszyscy mnie znali, gdyż byłam zastępcą przepowdniczącego szkoły i byłam w poczcie sztandarowym . Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 14:17 nie jestem i nie zamierzam być, aczkolwiek moje najbliższe koleżanki do niej należą ; o mi wystarczy ze jestem lubiana przez większość klasy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 14:39 widze ze dla wiekszosci z was bycie elitą oznacza ze ludzie was znająnie elitą nie jestem, tym bardziej w tej szkole nie jestem na wysokim poziomie, w podstawowce bylol lepiej, ale gdy przyszlam do gimnazjum bylam znana raczej jako siostra mojego brata Odpowiedz Link Zgłoś
laguna Zdecydowanie elita 13.08.10, 14:39 Należę do szkolnej i klasowej elity. Różne osoby starają się o moją przyjaźń. Szczerze, zaczyna mnie to wkurzać, że inni pozwalają i chcą bym nimi rządziła! Przecież to wolny kraj - każdy robi to co chce - nie ma wrednego dyktatora ani jakiejś tajnej policji..Do elity szkolnej należy prawie 30 osób, w tym 5 moich koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 22:12 moije gimnazjum nie liczy sobie wielu uczniów , może 2oo uczniów . tak znam wszystkich , wszyscy znają mnie. gadam z większą połową . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 22:17 Każdy mnie zna ; ) Ja również każdego znam. Ale nie każdy mnie lubi xD I ja nie każdego lubie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 14.08.10, 02:40 nie jestem pwena czy można nazwać to elitą ale nalezę do pewnej grupki ludzi . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 14.08.10, 07:37 U mnie w klasie to przeważnie jest tak, że się wszyscy trzymamy razem ; D no ale jest kilka takich osób, które są jakby z na innym levelu. Ja ogólnie na leżę do tych, co trzymają się razem. No al w szkole raczej jestem znana, bo jakby to napisać nie trudno mnie nie znać i nie zauważyć hah, a w w szczególności teraz będę w 3 gim to już w ogóle, tych co powinnam znać to znam ; d Odpowiedz Link Zgłoś