mada_bella 14.08.10, 20:32 morze znacie jakies fajne wolny i spokijne piosenki moga byc po polsku angielsku i hiszpansku bo moje mi sie juz znudziły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia321 Re: piosenka 14.08.10, 20:37 sia - my love, don't bring me down u2 - one, with or without you, white as snow Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ Re: piosenka 14.08.10, 20:38 no np. all the right movies - one republic... polskie to Ewa Farna - La la laj... Pokój z tobą ^ Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: piosenka 14.08.10, 20:42 służę pomocą! LaFee-Tell me why Evanescence-my immortal LaFee-on the first night Closterkeller-fortepian Flyleaf-broken wings Jimi Blue-all alone są średnio wolne bo większość to rockowe ballady, ale są bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 14.08.10, 20:52 Grizzly Bear - Slow Life. <3 Piękne,piękne,piękne. Rise Against - Hero Of War. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kredka tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutaj ;) 14.08.10, 20:52 Within temptation-Somewhere,The swan song,Utopia Memories,Are You the one,Bittersweet,pale,forgiven,,pearls of light, Nightwish-sleeping sun Rebelde-Salvame Eminem-When I'm gone my Chemical Romance-I don't love you,Helena KAT-łza dla cieniów minionych Metallica-nothing else metters ;** Odpowiedz Link Zgłoś
miyashii Re: tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutaj ;) 14.08.10, 20:57 secondhand serenade-your call Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: piosenka 14.08.10, 20:54 Avril Lavigne - Losing Grip teraz jej slucham Odpowiedz Link Zgłoś
madzix1604 Re: piosenka 14.08.10, 20:59 Uwielbiam Paramore - The only exception i Taylor Swift - White horse ( obie są wolne) Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: piosenka 14.08.10, 21:10 naucz się ortografii . Moje by ci się i tak pewnie nie spodobały . xd Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: piosenka 16.08.10, 16:58 RBD - Salvame,Te Daria Todo,Tal Vez Manana Avril Lavigne - Innocence,My Happy Ending,When You're Gone Evanescence - My Immortal Friends - Nauczę Cię Żyć Jula & Fab - Nie Opuszczę Cię,Tam Gdzie Ty Jula & Tłoku - Zostań Jula & Fabisz - Tamten Dzień Jula - Byłam Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
martiniii_92 tutaj:D 16.08.10, 17:30 -Ramin Karimloo- Till I hear you sing(Once More) -Evanescene- Lithium -Charlotte Gainsbourg- Songs that we sing -Danity kane- stay with me Laura Pausini- Its not goodbye Adam Lambert-Mad world Ryan Cabrera- I will remember you Edwin McCain-I'll be Lifehouse-you and me Switchfoot-only hope Rascal Flatts- What hurts the most Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: piosenka 16.08.10, 17:58 Polecam ci Lenę oj nie wiem czy ma spokojne piosenki ale takie jak by nietypowe moim zdaniem : Piosenka Leny Ma również inne piosenki nie wiem czy o niej słyszałaś ale dodam ,że ma 19 lat i pochodzi z Niemiec sądzę,że śpiewa jakoś tak inaczej nie tak jak wszyscy taką wyjątkową muzykę tworzy Odpowiedz Link Zgłoś
smiley12 piosenka 16.08.10, 18:10 miley cyrus - bottom of the ocean ashley tisdale - what if demi lovato - don't forget Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou jeszcze 16.08.10, 21:46 Polecam ci Sabes - Reik. Śliczna piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś