lenisis Re: Film o Justinie Bieberze 21.08.10, 22:15 Ja ide na The Doors :d <kręci dupą> xd ale o bieberze. przesada. za krotko jest na scenie, robi z siebie gwiazdora i "Bejbe, bejbe, ooo" to nie za ambitny tekst, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd zgadzam sie w 100 % 22.08.10, 12:45 co on takiego zrobił ze ma swoj wlasny film ? nienawidze tej dziewczynki pozdro dla anty Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Zgadzam się ... 22.08.10, 12:50 Powinni zrobić o The Beatles ; )) xD A nie o tym zasranym dzieciaku -.- Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Re: Zgadzam się ... 22.08.10, 13:48 Jeśli tak bardzo chcecie film o The Beatles to może zróbcie zrzutę kasy i wynajmijcie reżysera! Jeśli oni sami nie wezmą się za zrobienie filmu o nich, to nikt nie będzie tego robił na siłę! A co do Jacksona - na początku każdy go wyśmiewał i wgl, a teraz wielcy fani piszący, że on był niezastąpiony! A jaki mieliście stosunek do niego przed śmiercią?! Odpowiedz Link Zgłoś
zarazciezgasze @anastazja_ 23.08.10, 23:29 czy ty kuu... porównujesz biebera do beatles'ów!? naprawdę Cię tak mocno przygrzało? ;o nie, no. nie wiem co powiedzieć! niech sobie tworzą filmik o biebrze, proszę bardzo. ale zapewniam - nie obejrzę go, bo nie lubię już bajek typu smerfy. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: Film o Justinie Bieberze 22.08.10, 12:51 ja uważam, że zasługuje na film . i mówiąc, że wiele ludzi śpiewa lepiej od niego skąd to wiesz ? -,- gdyby nie miał głosu to by sie nie wybił. i uwierz mi że jest wielu ludzi którzy świetnie śpiewają i są lepsi od wielu gwiazd . tak jest i będzie więc sie tego nie czepiaj i nie obrażaj jego fanek, bo każdy ma prawo lubić kogo chce . a to, że te zespoły to klasyki to nie znaczy, że każdy ma ich słuchać tylko i wyłącznie . nowym wokalistom też trzeba dać szanse. chcesz słuchać wiecznie tych samych piosenek do końca życia? .. Odpowiedz Link Zgłoś
lullabys Re: Film o Justinie Bieberze 22.08.10, 13:06 Skąd to wiemy, że wiele ludzi śpiewa od niego lepiej ? Mamy słuch ? Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka13 Re: Film o Justinie Bieberze 22.08.10, 12:56 zgadzam sie w 100 procentach Film moga zrobic o kazdym, byleby nie o nim Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Film o Justinie Bieberze 22.08.10, 13:07 filmu tworzyć nie powinni. mimo, iż jestem wielką fanką zespołów rockowych i metalowych uważam, że ograniczanie się tylko do nich byłoby przejściem w drugą skrajność. rzeczywiście - są to legendy muzyczne, ale nie wiem czemu coraz częściej porównuje się je do Justina. to nie ma sensu, przecież oby dwie grupy reprezentują coś zupełnie innego. dlatego też myślę, że film powiedzmy o Metallice miałby również zupełnie inny charakter. bez porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
foczka99 : ) 22.08.10, 13:10 zgadzam sie z toba ! Justin jest do duupy , rozumiem film this is it a to ?! Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Re: : ) 22.08.10, 13:44 EJ! Może uważaj trochę ze słowami. Równie dobrze ktoś może wyzwać twoje ukochane gwiazdy, że są do dupy. Ty lubisz 30STM i nikt cię za to nie potępia, więc dlaczego wypisujesz takie rzeczy o JB przy okazji obrażając jego fanów?! ; / Odpowiedz Link Zgłoś
carlain . 22.08.10, 16:25 czy wy sobie już w kulki lecicie? ; x przepraszam, ale justin b. rozkręcił swoją karierę hm.. rok temu? to po choleere ktoś już o nim robi film? nie pokazał NIC, a szczególnie do świata muzyki nic nie wniósł. to nastoletnia 'gwiazdka' o której za dwa lata nikt już nie będzie pamiętał. szau wokół niego jest zdecydowanie zbędny, bo nic w nim nie ma. jest wiele utalentowanych gwiazd muzyki, a są o nich filmy? nie. a o takim bieberze czemu chcą stworzyć? :c chyba tytuł będzie brzmiał 'od poczęcia do szesnastych urodzin' yhy. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Film o Justinie Bieberze 22.08.10, 21:10 A może jeszcze hymn na jego cześć ?! Ehh ... Wolę film o księżnej Dianie niż o muzykach , których nie słucham Odpowiedz Link Zgłoś
lullabys Re: Film o Justinie Bieberze 23.08.10, 21:09 Ja szczerze nie poszłabym na film nawet o moim ulubionym zespole Uwielbiam ten mistycyzm i tajemnicę, która się tworzy wokół gwiazd ... Są pewnie rzeczy o których wiedzieć bym nie chciała Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Film o Justinie Bieberze 24.08.10, 07:38 nie chyba bym tego nie chciała Odpowiedz Link Zgłoś
mbieberowa Re: Film o Justinie Bieberze 24.08.10, 16:39 a ja sie ciesze ze bedzie film o nim i nie jestem jakas tam malolata tylko juz prawie jestem pelnoletnia i nie zycze zeby jakas tam 10 latka go obrazala jasne? bo gadasz o malolatach a sama masz moze 10-12 lat wiec sie odpie.r.dol od Justina i jego fanek skoro sadzisz ze nie powinno byc o nim filmu to nie musisz o tym czytac ani na niego isc Odpowiedz Link Zgłoś
zielinka14 Re: Film o Justinie Bieberze 24.08.10, 19:47 Jasne że film o bieberze to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik. Re: Film o Justinie Bieberze 24.08.10, 19:57 on ma 16 lat!!! co on może pokazać w tym filmie. ile on niby będzie trwać? 10 minut? bo nie wiem co by zamieścił w dwugodzinnym filmie. kiedyś go lubiłam ale chyba mu woda sodowa do główki uderzyła. myśli że jak nagrał płytę i śpiewa 'babybay' to już jest wielką gwiazdą ?! pff.. Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa_xd Re: Film o Justinie Bieberze 24.08.10, 20:24 On ma dużo fanek i napewno się cieszą że będzie i nim film,a jak ci to tak przeszkadza to poprostu tego nie oglądaj! Odpowiedz Link Zgłoś