Dodaj do ulubionych

Film o Justinie Bieberze

• lenisis Re: Film o Justinie Bieberze 21.08.10, 22:15
      Ja ide na The Doors :d <kręci dupą> xd
      ale o bieberze. przesada. za krotko jest na scenie, robi z siebie gwiazdora i
      "Bejbe, bejbe, ooo" to nie za ambitny tekst, prawda ?
    • asiuniaxd zgadzam sie w 100 % 22.08.10, 12:45
      co on takiego zrobił ze ma swoj wlasny film ?
      nienawidze tej dziewczynki sciana
      pozdro dla anty kiss
    • nicoole Niech on robi co chce.... 22.08.10, 12:48
    • iga18 Zgadzam się ... 22.08.10, 12:50
      Powinni zrobić o The Beatles ; )) xD A nie o tym zasranym dzieciaku -.-
      • anastazja_ Re: Zgadzam się ... 22.08.10, 13:48
        Jeśli tak bardzo chcecie film o The Beatles to może zróbcie zrzutę kasy i
        wynajmijcie reżysera! Jeśli oni sami nie wezmą się za zrobienie filmu o nich, to
        nikt nie będzie tego robił na siłę!
        A co do Jacksona - na początku każdy go wyśmiewał i wgl, a teraz wielcy fani
        piszący, że on był niezastąpiony! A jaki mieliście stosunek do niego przed
        śmiercią?!
        • zarazciezgasze @anastazja_ 23.08.10, 23:29
          czy ty kuu... porównujesz biebera do beatles'ów!? naprawdę Cię tak mocno
          przygrzało? ;o

nie, no. nie wiem co powiedzieć!

niech sobie tworzą filmik o biebrze, proszę bardzo. ale zapewniam - nie obejrzę
          go, bo nie lubię już bajek typu smerfy. -.-
    • fairy_tale Re: Film o Justinie Bieberze 22.08.10, 12:51
      ja uważam, że zasługuje na film . i mówiąc, że wiele ludzi śpiewa lepiej od niego skąd to wiesz ?
      -,- gdyby nie miał głosu to by sie nie wybił.
      i uwierz mi że jest wielu ludzi którzy świetnie śpiewają i są lepsi od wielu gwiazd . tak jest i będzie
      więc sie tego nie czepiaj angry

i nie obrażaj jego fanek, bo każdy ma prawo lubić kogo chce .
      a to, że te zespoły to klasyki to nie znaczy, że każdy ma ich słuchać tylko i wyłącznie .
      nowym wokalistom też trzeba dać szanse. chcesz słuchać wiecznie tych samych piosenek do
      końca życia? ..
      • lullabys Re: Film o Justinie Bieberze 22.08.10, 13:06
        Skąd to wiemy, że wiele ludzi śpiewa od niego lepiej ?
        Mamy słuch ?smile

• sliwka13 Re: Film o Justinie Bieberze 22.08.10, 12:56
      zgadzam sie w 100 procentach smile
      Film moga zrobic o kazdym, byleby nie o nim
    • vanell. Re: Film o Justinie Bieberze 22.08.10, 13:07
      filmu tworzyć nie powinni. mimo, iż jestem wielką fanką zespołów rockowych i
      metalowych uważam, że ograniczanie się tylko do nich byłoby przejściem w drugą
      skrajność. rzeczywiście - są to legendy muzyczne, ale nie wiem czemu coraz
      częściej porównuje się je do Justina. to nie ma sensu, przecież oby dwie grupy
      reprezentują coś zupełnie innego. dlatego też myślę, że film powiedzmy o
      Metallice miałby również zupełnie inny charakter. bez porównania.
    • foczka99 : ) 22.08.10, 13:10
      zgadzam sie z toba ! Justin jest do duupy uncertain , rozumiem film this is it a to ?!
      • anastazja_ Re: : ) 22.08.10, 13:44
        EJ! Może uważaj trochę ze słowami. Równie dobrze ktoś może wyzwać twoje ukochane
        gwiazdy, że są do dupy. Ty lubisz 30STM i nikt cię za to nie potępia, więc
        dlaczego wypisujesz takie rzeczy o JB przy okazji obrażając jego fanów?! ; /
    • carlain . 22.08.10, 16:25
      czy wy sobie już w kulki lecicie? ; x
      przepraszam, ale justin b. rozkręcił swoją karierę hm.. rok temu? to po choleere
      ktoś już o nim robi film? nie pokazał NIC, a szczególnie do świata muzyki nic
      nie wniósł. to nastoletnia 'gwiazdka' o której za dwa lata nikt już nie będzie
      pamiętał. szau wokół niego jest zdecydowanie zbędny, bo nic w nim nie ma. jest
      wiele utalentowanych gwiazd muzyki, a są o nich filmy? nie. a o takim bieberze
      czemu chcą stworzyć? :c

chyba tytuł będzie brzmiał 'od poczęcia do szesnastych urodzin' yhy.
    • vamtherina Re: Film o Justinie Bieberze 22.08.10, 21:10
      A może jeszcze hymn na jego cześć ?!
      Ehh ... Wolę film o księżnej Dianie niż o muzykach , których nie słucham smile
      • lullabys Re: Film o Justinie Bieberze 23.08.10, 21:09
        Ja szczerze nie poszłabym na film nawet o moim ulubionym zespole smile Uwielbiam ten mistycyzm i tajemnicę, która się tworzy wokół gwiazd smile... Są pewnie rzeczy o których wiedzieć bym nie chciała smile
    • guma144 Re: Film o Justinie Bieberze 22.08.10, 21:13
      Zgadzam się z Tobą ... ^^
      • geniaaa Re: Film o Justinie Bieberze 23.08.10, 15:30
        To będzie bajeczka ._.
    • theklaudia Film o Justinie Bieberze 24.08.10, 07:38
      nie chyba bym tego nie chciała wink
    • mbieberowa Re: Film o Justinie Bieberze 24.08.10, 16:39
      a ja sie ciesze ze bedzie film o nim i nie jestem jakas tam malolata tylko juz prawie jestem
      pelnoletnia i nie zycze zeby jakas tam 10 latka go obrazala jasne? bo gadasz o malolatach
      a sama masz moze 10-12 lat wiec sie odpie.r.dol od Justina i jego fanek skoro sadzisz ze
      nie powinno byc o nim filmu to nie musisz o tym czytac ani na niego isc
      • lullabys Re: Film o Justinie Bieberze 24.08.10, 19:40
        do kogo to ?
    • zielinka14 Re: Film o Justinie Bieberze 24.08.10, 19:47
      Jasne że film o bieberze to porażkabig_grin
    • chochlik. Re: Film o Justinie Bieberze 24.08.10, 19:57
      on ma 16 lat!!! co on może pokazać w tym filmie. ile on niby będzie trwać? 10
      minut? bo nie wiem co by zamieścił w dwugodzinnym filmie. kiedyś go lubiłam ale
      chyba mu woda sodowa do główki uderzyła. myśli że jak nagrał płytę i śpiewa
      'babybay' to już jest wielką gwiazdą ?! pff..
    • paulaa_xd Re: Film o Justinie Bieberze 24.08.10, 20:24
      On ma dużo fanek i napewno się cieszą że będzie i nim film,a jak ci to tak przeszkadza to
      poprostu tego nie oglądaj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka