cullen_ka 17.08.10, 12:01 ja mam królika, a WY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_96 Re: śpicie z pluszakiem? 20.08.10, 21:45 nieee, nie śpię xd Śpię z komórką xD Muzyka to jest to, co potrzebne mi do snu;D Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 12:43 Ja śpię z moim psem ;P Jestem przyzwyczajona, że zasypiam przytulona do czegoś... Dlatego jak jest mój chłopak to przytulam się do niego <3 Jak go nie ma to zostaje mi mój piesek. A jak pies wyjeżdża na działkę z rodzicami to mam jednego dużego misia który go zastępuje Nie lubię jakoś spać sama w łóżku xD Musze mieć coś co obejmę rękami W skrajnych przypadkach zwijam kołdrę i ją przytulam zamiast sie przykryć xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi013 Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 19:46 tak... lubie jak zasypiam i do czegoś się przytulam Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Re: Mam moja 4 ^^ 17.08.10, 14:00 Buldoga, Żabę, Pan Szopa , i Rybo- Płaszczkę ^^ :] Po prostu muszę się do czegoś przytulać jak nie ma żadnego miśka to przytulam poduszkę albo kołdrę Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Mam moja 4 ^^ 17.08.10, 14:44 Owieczke, od przyjaciółki taką wyjątkową że szok i mam Pana Źrebaka, który jest koniem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Nie ; pp 17.08.10, 14:59 Kiedyś tak.. Miałam krowę, Madzię. Dalej mam, ale stoi na półce xDD Odpowiedz Link Zgłoś
fanta.stic O w życiu! 17.08.10, 15:10 kiedyś chciałam być taką słodką laską, ale i tak zawsze miś leżał na podłodze. Teraz wystarcza mi kołdra pomiedzy nogami i rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
yumpey_ śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 14:04 Tak. Dostałam od przyjaciółki na zakończenie roku taką krówkę i teraz w nocy się z nia nie rozstaje. ; P Odpowiedz Link Zgłoś
drabina Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 14:37 Staram się nie spać z pluszakiem ale czasami śpię z misiem Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 14:07 z bratem albo z kuzynem bo nie lubie spac sama Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 14:11 ja mam poduszkę(wałeczek z Karpacza) dopiero na koloni dowiedziałam się, że bez niej nie zasnę Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 14:17 ja szukam z chodowli bo ze sklepu nie chce kupowac bo chce oswoic Odpowiedz Link Zgłoś
linda ahaa noo 17.08.10, 14:20 ja spie ze sloniem takim duzym miecutkim xD i zawsze wszedzie go zabieram jak gdzies ide na noc bo bez niego nie zasne i z psem czasami ale jemu jest goraco wiec najwyzej 2 godzinki a do tego czasu zdaze zasnac i ten krolik to o nim mowilam ze chce krolika a mama zeby psa sobie za granice zabrala i ja sobie oswoje kroliczka Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1 Re: ahaa noo 17.08.10, 17:29 ja musze mieć mnóstwo poduszek i maskotek inaczej niezasne ;p dostałam takiego pieska od kumpeli <łatek> od drógiej kumpeli też pieska ale innego potem kaczor od cioci od babci pełno misków mam ;p i mam jeszcze poduczki z róznymi znamymi osobami and poduc\szka z bieszczad pamiatka z wycieczki bez niej to niezasne zawsze ja przytulam a nawet jak gdzieś ide na noc biorę tą poduszke strasznie miekka ;p pozdfrowienia dla wszystkich ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
brendas Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 14:26 Ja mam całą mase przytulanek ! Ledwie się w łóżku mieszczą i nie uważam że to nie dziecinne tylko słodkie ! Kocham przytulanki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 14:47 brendas napisał(a): > Ja mam całą mase przytulanek ! Ledwie się w łóżku mieszczą i nie uważam że to n > ie > dziecinne tylko słodkie ! Kocham przytulanki !!!!! hy hy. ja tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 14:31 Nie xd przytulam się do puduszki fioletowej >> mojej ulubionej! Bu, a myślałam, że ułożę wierszyk! Ave^ Odpowiedz Link Zgłoś
natusia2004 Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 14:32 nie no co ty ;// nie spie z pluszakiem Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1552 Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 14:34 ja mam miniusia pomyłka miałam teraz nie wiem gdzie jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 taaak. 17.08.10, 14:36 mam owieczkę z Zakopanego, misia hello kitty, wielką różową puchatą świnkę, duużą dżdżownicę, kaczuszkę, misia, Pimboliego i Diddlinę. ale nie śpię ze wszystkim, bo wtedy jest za mało miejsca dla mnie, ale wielbię misie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx mam Edwardo/Roberta xd 17.08.10, 14:41 tak (; Mam misia Edwarda i z nim śpię. Mam też wielkiego miśka (ma 160) i czasem z nim śpię, to taka ochrona bo jak mi się śni np. Robert to zazwyczaj spadam z łóżka a łóżko mam wysokie, a więc ląduje z miśkiem na podłodze i nie boli. Misiek nazywa się Robert/ Edward zależy czy przed snem obejrzę Zmierzch/Zaćmienie czy Remember Me.. ;D Tak wiem jestem rąbnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 ! ;) 18.08.10, 10:18 Ja nie mam misia . ! Ale mam poduszke z Justinem Bieberem .! zawsze z nią śpie .! . . ! Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 14:51 No cóż... to taka moja słabostka. mam misia. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia yhym. 17.08.10, 14:53 mam tygrysa, który jest tak samo duży jak ja. mój Marshall <33 tylko, że ja się do niego nie przytulam. on leży przy moim łóżku. a przytulam się do telefonu- Johnny, do poduszki- Jennifer, do misia, którego dostałam na urodziny od taty- Chada, drugiej poduszki- Brada, trzeciej poduszki- Angeliny, czwartej poduszki- Megan. c: Odpowiedz Link Zgłoś
apocalypse Tak ^^" 17.08.10, 14:57 Zasypiam przytulając misia o imieniu Dexter, a pod poduchą mam mniejszego misia o imieniu Karyu. Nie widzę w tym nic dziwnego, haha. Odpowiedz Link Zgłoś
papusia96 Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 15:03 Na Mikołajki, jak się okazało kupiłyśmy sobie z moją przyjaciółką identyczne miśki . Mój nazywa się Hania .. , a jej Adolf ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 15:08 Tak, śpię . Z takim fajnym, bieluśkim . c: Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 15:08 Nie, ale kiedy byłam młodsza to spałam z pluszakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anielica54 Re: śpicie z pluszakiem? 17.08.10, 15:11 Mam pieska z Ikei, którego dostałam na któreś tam urodziny jak chodziłam do podstawówki i sobie leży zazwyczaj na łóżku po prostu obok chyba, ze mam gorszy dzień. Nie wstydzę się tego, ze czasami muszę sie do czegoś przytulić. Mam dużo starsze znajome które też śpią z wielkimi miskami. Odpowiedz Link Zgłoś
toffika tak ^^ 17.08.10, 17:12 jeszcze zapomniałam że mam mnóstwo misików za poduszką bo by się wszystkie nie zmieściły więc są ułożone w rządku przy ramię łóżka ^^ Odpowiedz Link Zgłoś