karola_06 17.08.10, 22:03 elo zastanawiam się nad kupnem tego plecaka : Tekst linka Czy Waszym zdaniem jest on odpowiedni dla dziewczyny ? Jak coś to idę teraz do 2 gim. Może któraś z Was ma taki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezimienna Re: plecak... 18.08.10, 20:13 no pewnie ze sie nadajeeeee jest zarowno dla chlopaka jak i dziewczyny wedlug mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lola_44 Re: plecak... 18.08.10, 20:34 ładny. jak najbardziej odpowiedni dla dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: plecak... 18.08.10, 13:58 tak, jest odpowiedni dla dziewczyny. zwłaszcza dla gimnazjalistki. Odpowiedz Link Zgłoś
e2rd_cullen Re: plecak... 18.08.10, 14:00 moim zdaniem z nike i to takim wielkim napisem to szpanerzy noszą więc mi się zbyt nie podoba. są o wiele lepsze plecaki z porządnych marek dla porządnych ludzi. Ps. Ja nie nosze do szkoły plecaków tylko torby na ramie Odpowiedz Link Zgłoś
gb Re: plecak... 18.08.10, 14:06 ja też idę do 2 gim. W 1 nosiłam plecak ale widziałam, ze bardzo mało dziewczyn nosi plecaki więc kupiłam torbę i jestem bardzo zadowolona Co do plecaka ja bym go nie kupiła do 2 gim ale ogólnie może być Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: plecak... 18.08.10, 19:36 Może być . Ja też idę do 2 gim , ale prawie zawsze noszę torbę . Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: plecak... 18.08.10, 20:09 Jest fajny. Cena jeszcze taka nawet. Kupuj bez wahania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majli_hana Re: plecak... 18.08.10, 20:19 Ja mam taki z Hannah i jestem z niego bardzo zadowolona. Kiedy jest mi ciężko mogę go wieźć na kółkach, a do tego jest modny. Polecam Ci go! Odpowiedz Link Zgłoś
alusia_99 Re: plecak... 18.08.10, 20:24 majli_hana napisał(a): > > Ja mam taki z Hannah i jestem z niego bardzo zadowolona. Kiedy jest mi ciężko > mogę go wieźć na kółkach, a do tego jest modny. Polecam Ci go! dziecko proszę cię która dziewczyna, która idzie do 2 gimn. chciałaby nosić taki plecak!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Re: plecak... 18.08.10, 20:26 nie mam takiego, ale fajny jest podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
tokiohoteleczka ................... 18.08.10, 20:49 Do "nataliaaa.a" ...plecaki nie są na topie????????!!!!!!!!!!!! A co myślisz że ty jesteś!!!!!!??????????? No ok plecak nie jest za bardzo dziewczęcy ale jest ok!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliagorka nie polecam 18.08.10, 20:36 Jeżeli chceż być totalną wieśniarą to sobie kup. Znak firmowy ma byc mały gdzieś naszyty a nie widoczny z kilometra Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: plecak... 18.08.10, 20:42 ja bym nigdy nie kupiła nic z nike. to są rzeczy dla lansiarzy, bez mózgu. są okropne i do tego strasznie drogie. a kupując je przyczyniasz się do niszczenia życia dzieciom w postaci powiększenia popytu na takie rzeczy i dokładaniu pracy biednym dzieciom z trzeciego świata które musza charować za grosze zeby taki but czy plecak powstał. plecak nie najgorszy chociaż jest strasznie brzydki, ale nie tak odrzucający jak buty nike, ale i tak marka mnie odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
honeey Re: plecak... 18.08.10, 20:47 miałam taki w pierwszej klasie gim (też ide do 2) tylko że szary xD fajny jest tylko mały Odpowiedz Link Zgłoś