Dodaj do ulubionych

Jak myślicie ??

18.08.10, 14:08
Jak wiemy wszyscy Zmierzch stał się przereklamowany ponieważ wszyscy go
pokochali i był wszędzie.Jak myślicie , jak daleko od przereklamowania były
książki o Potterze ?? A może i one jest już przereklamowany od dawna (jeśli
tak to wątpię czy tak jak Zmierzch)??.Myślicie że uratowało przereklamowanie
tych książek powstanie Zmierzchu ??Chce znać wasze opinie, Kociaki Drogie smile
Pozdrowienia dla paramore_hayley kiss
Obserwuj wątek
    • fanka_arbuza Re: Jak myślicie ?? 18.08.10, 14:14
      Kotki,zdania swojego nie macie ?? Piszcie moi drodzy bo zalatuje mi pustką smile
      • alice.... Re: Jak myślicie ?? 18.08.10, 14:37
        nie wiem, ale boje się o Sen. Mają go zekranizować i ma zagrać Miley Cyrus. Kolejna książka
        zostanie zniszczonasadsadsadsadsadsad
    • avril993 Re: Jak myślicie ?? 18.08.10, 14:15
      Właśnie trochę to według mnie jest dziwnie, bo tak na prawdę przereklamowany jest film
      na podstawie Zmierzchu, a nie dosłownie Zmierzch. Wiadomo, że robią z tego kasy ile się
      da, ale takie jest życie... A tak wgl to sama też korzystam z tego, że są te wszystkie rzeczy
      ze Zmierzchem np. mam bluzkę. A harry Potter to było trochę co innego... Np. z harr'ego
      pottera są gry na komputer, a ze Zmierzchu nie... W sumie według mnie to nie nic w tym
      złego, że harry ma gry komputerowe i cos tam jeszcze( p. szachy czy rożdżki), a Zmierzch
      bluzki kubki i wgl. Obydwie powieści uwielbiam i je oglądnęłam oraz przeczytałam.
      • kingella24 Re: Jak myślicie ?? 18.08.10, 14:30
        nie za bardzo kapuje o co ci chodzi uncertain ja kocham i zmierzch i pottera
    • gratka Ja lubię i Zmierzch, i Harrego 18.08.10, 14:16
      Zmierzch dla mnie nie jest przereklamowany. A Harry? To jest cudowne!
      • agusiax3 yh. 18.08.10, 14:21
        Harry Potter nie jest przereklamowany. Nie rozumiem jako można porównywać HP do
        takiego gówna jak Zmierzch. indifferent
    • avril993 Re: Jak myślicie ?? 18.08.10, 14:18
      tylko wkurza mnie np. ze ktoś nie przeczytał Zmierzchu, a mówi, że jest jego fanem, bo on
      jest fanem filmu, a nie książki tak na prawdę( wiem trochę się czepiam), albo ze przez to, że
      Zmierzch czy Harry są popularni to niektore dziewczyny czytają albo oglądają to na siłe
      żeby nie wiem kolezanki ich nie odrzucily czy cos takiego i to mnie wkurza
    • ruby_ Re: Jak myślicie ?? 18.08.10, 14:36
      harry nigdy nie będzie dla mnie przereklamowany.
      • paramorehayley_ Re: Jak myślicie ?? 21.08.10, 09:11
        o matko.!.. dla innych jest to przereklamowane, a dla innych to. ja w ogóle nie
        porównywałabym tych filmów ze sobą.
    • zuziora_ Po moim trupie! 21.08.10, 09:16
      Zabiłabym połowę ludzkości, gdyby tak się stało! Gdyby Harry stracił świetność wgl! sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka