Dodaj do ulubionych

3 Gimnazjum ;)

20.08.10, 16:39
Ten wątek kieruje głównie do tych co idą do 3 gimnazjum.
Macie obawy co do egzaminu gimnazjalnego ? Ja się trochę jego obawiam,bo
chciałabym dobrze go napisać i dostać się do porządnego liceum.
Trudno wam będzie się rozstać ze szkołą ? Mi strasznie,bo te 3 lata w mojej
szkole były najlepszymi,chociaż klasę mam nie za fajną.
Jest jeszcze kwestia wyboru.Trzeba będzie wybrać liceum lub technikum,myśleć
już o swojej przyszłości.

Wypowiadajcie się. winkwink

Pozdrawiam kiss
Obserwuj wątek
    • linda Re: 3 Gimnazjum ;) 20.08.10, 16:45
      no i to bardzo sie boje shock musze sie zaczac uczyc wkoncu sciana a do liceum to nie wiem gdzie pojde suspicious napewno wybiore sie na studia psychologiczne
    • anahi_loveyou Piszcie ;) 20.08.10, 17:14
    • ewela. Re: 3 Gimnazjum ;) 20.08.10, 17:44
      no cóż będzie trudno ale trzeba wkuwać wkuwać i jeszcze raz siedzieć nad książkami. Do
      liceum do którego chcę isć jest się ciężko dostać więc muszę mieć dobre oceny i dobrze
      napisać egzamin. a co do szkoły bo będzie bardzo trudno się rozstać w końcu to 6 lat ze
      wspaniałymi ludźmi (podstawówka i gimnazjum). Chociaż nie zawsze było kolorowo to
      będzie bardzo przykro się pożegnać nie tylko ze swoją klasą ale z młodszymi też.uncertain Już
      widzę siebie na zakończeniu roku - cała zapłakana, tusz rozmazany ale co tam. big_grin
    • princessm Re: 3 Gimnazjum ;) 20.08.10, 17:51
      Te same dylematy miałam 2 lata temu. Teraz zacznę 2 lo i tęsknię za ogrzewanym,
      nowym, kilkuletnim budynkiem mojego gimnazjum bo moja obecna szkoła nie przypomina
      mojej starejindifferent.
      Najbardziej obawiałam się testów- na fakultetach i w domu również powtórzyłam
      wiadomości ( szczególnie z matmy uncertain ) jak i z polskiego i angielskiego. Mój rocznik jako
      pierwszy pisał test z j. obcego i to był dodatkowy stres ale nieźle sobie poradziłam bo na
      50 punktów miałam 35. Z polskiego miałam 39 p, a z matematycznego 18...
      Gdy moja klasa się rozstawała po 10 latach (zerówka, podstawówka i gimn.) to wszyscy
      płakali prócz mnie.
      Ta szkoła była mnie ważna, bo tam spędziłam kolejne lata z moimi przyjaciółkami i też,że
      budynek szkoły budowała po części firma mojego wujka.
    • sonia321 Re: 3 Gimnazjum ;) 20.08.10, 17:56
      nie bój się
      ja już skończyłam gimnazjum
      i ze szkołami nie było problemu
      po prostu wiesz co będziesz chciała robić i szukasz odpowiedniej szkoły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka