bananowedrzewo 21.08.10, 13:57 Hej kociaki... chciałam sie spytać czy wchodzicie na czaty. Jak wchodzicie to nie wkurza was ze wszystkim chodzi tylko o jedno.... I ze wszyscy sa tam jacys zboczeni... wypowiadajcie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mychaxd3 Re: Czat xdd 21.08.10, 14:06 kiedyś trochę wchodziłam ;D haha no serio ;d nieogarnięci ludzie ;d ZAPRASZAM ► jbieberfeverpl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Czat xdd 21.08.10, 14:08 nie wchodzę na żadne czaty z oczywistych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
ka.i.te. Re: Czat xdd 21.08.10, 14:22 A ja wchodzę. Na czat potterowski, z takiej jednej strony. Ludzie są świetni. Nie wszyscy, ofc, ale taka nasza 'grupa' czatujących jest super. Oprócz tego czasem wchodzę na Omegle.com, polecam. Można poznać fajnych ludzi. Tylko trzeba trafić na kogoś odpowiedniego. P.S. Nie wszystkim chodzi tylko o jedno Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedrzewo Re: Czat xdd 21.08.10, 18:30 to masz szczescie... bo ja jak wchodze na czat to jak pisza chlopacy to tylko o jednym. I nie zebym miała jaki nick... mam normalny bo mam swoje imie :] Odpowiedz Link Zgłoś