Dodaj do ulubionych

Forum Kotkowego Echelonu

• asiula39 Re: Forum Kotkowego Echelonu 08.10.10, 18:37
      widzę, że tag umiera... a więc wasz ulubiony live? dawajcie filmiki wink
      • agaa_ Re: Forum Kotkowego Echelonu 08.10.10, 19:27
        ulubiony live? zdecydowanie to www.youtube.com/watch?v=aE4hAIY9at8
      • e.m.m.a Re: Forum Kotkowego Echelonu 09.10.10, 19:17
        pominąć wszystkie z coke to
        to lub
        to lub
        to lub
        to lub
        to no i może skończę
        wymieniać bo tego jest wiele wiele więcejbig_grin
        • agaa_ Re: Forum Kotkowego Echelonu 21.10.10, 16:02
          Co tu tak pusto? sad
          • doooooooomi informacja dla wszystkich, którzy jadą na koncert 05.11.10, 19:08
            o tutaj :
            plixi.com/p/54956777 ; )))
    • asiula39 O.O 08.11.10, 17:15
      Jestem zdziwiona, że tutaj tak cicho! Wczoraj chłopaki zostali ogłoszeni najlepszym rockowym zespołem, a Wy nic na to? ;> Dla mnie najlepsze jest to, że oni ZAWSZE pamiętają o swoim oddanym Echeloniekiss Po tym jak dostali statuetkę i jak JJ podziękował fanom poszłam spać z wielkim uśmiechem na twarzybig_grin
      • cupcakethief Re: O.O 09.11.10, 20:52
        to jest super. właśnie to, że zawsze pamiętają smile
        nawet teraz, do teledysku do Hurricane poszukują głosów fanów, którzy powiedzą jakiś cytat po francusku smile gdyby nie to, że nie znam francuskiego, to pewnie bym spróbowała big_grin

btw, jestem nowa, dzień dobry smile
        • asiula39 Re: O.O 10.11.10, 17:23
          a no witamy wink
          • nikuchova. Re: O.O 10.11.10, 17:33
            ja również nowa, pewnie nawet nie wiedziałabym o istnieniu tego wątku, także dziękuję poprzedniczce za dodanie odpowiedzi :d
            bardzo cieszy mnie fakt, że Marsi otrzymali statuetkę na EMA, należała im się. mają w sobie taką energię, ale przede wszystkim świetny kontakt z fanami! bardzo żałuję, że nie będzie mnie w grudniu w Warszawie, ale na następnym koncercie w Polsce (o ile takowy będzie - poprawka, MUSI BYĆ!) nie może mnie zabraknąć ;]

<3
            • naomi. Re: O.O 10.11.10, 19:12
              Ja tez nie wiedziałam.
              właśnie , se patrzyłam na forum a tu taki wątek.
              przyłączam się : D .
              a co do nagrody , to ja też się ciesze.
              ale myślałam , że tą drugą też zdobędą , no ale trudno.
    • sweet_dreams13 Re: Forum Kotkowego Echelonu 10.11.10, 19:20
      koncert jest 14.12 w Warszawie, ale z tego co mi wiadomo nie ma już biletów!(ja nie załapałam już się sad a co do 30STM to zaczełam ich słuchać jakieś pół roku temu i od razu ich muzyka wpadła mi w ucho a teksty mają przeslanie. Ich image jest zajebisty, a głos Jareda nieziemski i powalający. Kocham ich kiss*serce
      • asiula39 Re: Forum Kotkowego Echelonu 10.11.10, 20:00
        Głos Jareda podoba mi się najbardziej w akustycznych wersjach piosenek. Wtedy jest taki cholernie seksowny!serce Za to w normalnych wersjach jego krzyk to mistrzostwo świata! brawobrawobig_grin
        • doooooooomi Re: Forum Kotkowego Echelonu 10.11.10, 20:05
          hej ; )
          przeczytałyście informację? co sądzicie na ten temat?
          eniłej, akcja odbędzie się tak czy tak, ale po prostu pytam ; )
          • asiula39 Re: Forum Kotkowego Echelonu 10.11.10, 20:11
            czytałam, fajna big_grin eniłej, mnie i tak nie będzie, więc wkładu w akcję mieć nie będę sad
            • doooooooomi Re: Forum Kotkowego Echelonu 10.11.10, 20:15
              szkoda : (
              a jest tu jakaś osoba, która użyczyłaby swojego podpisu na koncert dwóm dziewczynom (mi i mojej przyjaciółce)? mamy zamiar stać pod torwarem od godziny 13 także będzie możliwość dołączenia się : ) (z okazji podpisu xD)
              • nikuchova. Re: Forum Kotkowego Echelonu 11.11.10, 11:15
                głos Jareda jest genialny! a samego Leto zaciągnęłabym w ciemną uliczkę i go zgwałciła, hahaha :d żart oczywiście. ale nie można zaprzeczyć, że Jared jest niesamowicie przystojnym mężczyzną. w życiu nie dałabym mu 39 lat! wygląda bardzo młodo.
                a najbardziej w nim (oprócz głosu) lubię jego oczy, nigdy nie widziałam u faceta tak pięknych oczu! hipnotyzujące wręcz.
                • szalona_fanka46 @nikuchova: 11.11.10, 11:31
                  Zgadzam się! Chociaż uwielbiam kiedy faceci mają brązowe oczęta, jednak dla Jareda zrobiłam wyjątek. Ahhhh... Najpiękniejszy błękit oczu jaki w życiu widziałam. No i w połączeniu z tym niebiańskim głosem. O kurna *zgon na miejscu*
                  • nikuchova. @szalona_fanka46 11.11.10, 11:34
                    ja również wolę facetów o brązowych oczach, ale jak tu nie zrobić wyjątku dla Jareda? no nie da się! spojrzysz w te oczy i jest koniec, po Tobie. xd zachwycam się!
                    • nikuchova. ej! c: 16.11.10, 19:31
                      ej, co tu ostatnio tak przycichło? :p
    • sweet_dreams13 Echelon! 16.11.10, 19:37
      Koncert w Wawie, ale chyba to juz wiesz. Jeśli chcecie coś zrobić dla Polskiego Echelonu to głosujcie na Marsów w notowaniu N.R.D
      Tu macie Linka. Z góry dziękuję za oddane głosy! tongue_out
      www.eskarock.pl/index.php?page=lista_nrd
      • doggy Hurricane 23.11.10, 22:03
        Widzę, że coś tu mało ludzi xd
        Widział ktoś może zapowiedzi 'Hurricane'? Zawaliste są, nie mogę się doczekać teledysku <33
        • nikuchova. Re: Hurricane 24.11.10, 21:17
          widziałam, widziałam i również czekam na calutki teledysk.
          • echelonka Re: Hurricane 26.11.10, 17:48
            To będzie epickie wink Btw., podobno premiera teledysku ma być 29 listopada. Ma ktoś jakieś potwierdzenie tej informacji?
            • marsjanka115 x__x 26.11.10, 17:50
              nie sądzę aby to było prawdą iż na TIW czekamy jakieś pół roku i ani widu ani słychu.
              tongue_out
              • doooooooomi Re: x__x 26.11.10, 18:43
                buzzworthy.mtv.com/2010/11/23/30-seconds-to-mars-hurricane-telephone/ potwierdzenie.

zapraszam was na froum o MARSACH! www.thirtysecondstomars.laa.pl : ) naprawdę warto! polecam ; D
    • ne.gra Teledysk do Hurricane. 03.12.10, 11:09
      Nie wiem czy wszystkie widziałyście, ale oto najnowsze dzieło Bartholomew Cubbinsa.
      Jest się czym zachwycać.
      • marsjanka115 . 03.12.10, 11:13
        na pewno już wszyscy widzieli ale fajnie że dałaś link.
        nie powinno go zabraknąć sercebrawo
        • itsjustmee Re: . 03.12.10, 11:53
          Świetne to jest, mimo, że można się pogubić.
          Była akcja, że fani mogli wysyłać na jakiegoś emaila jak czytają tekst "Hurricane" w swoim języku. Ktoś wie, co z tym? big_grin
          • magnus.xd Re: . 03.12.10, 12:17
            itsjustmee napisał(a):

> Świetne to jest, mimo, że można się pogubić.
            > Była akcja, że fani mogli wysyłać na jakiegoś emaila jak czytają tekst "Hurrica
            > ne" w swoim języku. Ktoś wie, co z tym? big_grin

Serio? Nic o tym nie wiedziałam big_grin

Jak sie coś dowiem to napiszę
            santa
            • itsjustmee Re: . 03.12.10, 12:26
              Pisało dokładnie tu, na oficjalnej stronie Marsów i na www.thirtysecondstomars.socjum.pl. big_grin
              • magnus.xd Re: . 03.12.10, 12:40
                Ciekawe big_grin

Fajnie by było .
                • magnus.xd Re: ? 03.12.10, 12:45
                  Nie wiecie czasem ile kosztuje ich płyta This Is War.?
                • khepri ten teledysk jest niesamowity ;) 03.12.10, 12:47
                  To przynajmniej moje zdanie ;0)
                  • wizardagis Re: ten teledysk jest niesamowity ;) 11.12.10, 23:12
                    ...mało powiedziane!!!!!!! CUD!! Objawienie!!! I nie wiem, co jeszcze. Ludzki umył nie ogarnia! ; p
    • buziaczek1995 Re: Forum Kotkowego Echelonu 03.12.10, 13:08
      w warszawie
    • atte Re: Forum Kotkowego Echelonu 06.12.10, 14:25
      hej! zapraszam wszystkich na nowe forum o Marsach! thirtysecondstomars.laa.pl/ !

i przypominam o akcjach, które będą na koncercie, który odbędzie się za tydzień ! img442.imageshack.us/img442/9342/1b87006cad.jpg + ozdabianie Warszawy (droga z lotniska) triadami, transparentami etc. + barwy wojenne! (makijaż, ubiór)
    • ne.gra Jak nastroje jadących przed koncertem? : ) 11.12.10, 23:52
    • jane_ Re: Forum Kotkowego Echelonu 12.12.10, 13:16
      hejcia,

wpadłam tylko rzucić plotkę: z tego, co przyczaiłam w empiku, kotek.pl ma patronat nad edycją specjalną this is war. kto wie, może szykują nam się jakies konkursy z tym związane? ;3
      • agaa_ Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.12.10, 15:03
        kotek nad marsami? ech.

co do nastroju to dobrze, już jutro! xDD
      • lieb_de_sekunde Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.12.10, 15:18
        oo super by bylo gdyby taki konkurs byl xd
    • buziaczek1995 Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.12.10, 18:45
      w wawie jutro wink ale mnie nie będzie-dlaczego?????zabrakło biletów cholera!crying
      • asiuniaxd co tu tak cicho he ???? 14.12.10, 20:42
        hallo wszyscy sa na koncercie co ???????????? big_grin
        • asiula39 Re: co tu tak cicho he ???? 14.12.10, 20:49
          ja niestety nie, i właśnie nad tym rozpaczam. też jestem zdziwiona tym, że tutaj taka cisza. Słucha ktoś może znowu koncertu przez telefon? Wie ktoś co się dzieje? czekam na jakieś informacje
        • asiula39 Re: co tu tak cicho he ???? 14.12.10, 20:49
          ja niestety nie, i właśnie nad tym rozpaczam. też jestem zdziwiona tym, że tutaj taka cisza. Słucha ktoś może znowu koncertu przez telefon? Wie ktoś co się dzieje? czekam na jakieś informacje
          • asiuniaxd podobno 14.12.10, 20:54
            ze jeszcze nie zaczeli bo jeszcze nie graja bo ktos sapportuje ich tak słyszalam xd
            taaa wszyscy pojechali i tylko siedzimy w domu sad:sad
    • lisaxx .. 14.12.10, 20:52
      nie wszyscy .. ; (
      • asiuniaxd to jest okropne 14.12.10, 20:57
        ze wiem ze sa tak niedaleko i chce tam byc jednak dojazd stal na przeszkodzie sadsad
        • asiuniaxd ... 14.12.10, 21:00
          ciekawa jestem jak pojda im te wszystkie akcje smilesmile mam nadzieje ze dobrze big_grin
          • asiula39 Re: ... 14.12.10, 21:02
            oby jak najlepiej, tak, żeby chłopcy chcieli przyjechać do nas znowu wink
        • marsjanka115 x__x 14.12.10, 21:01
          och echelonki nie martwcie się ja ryczę za was i za siebie cry
          • asiuniaxd Re: x__x 14.12.10, 21:02
            ja razem z toba smilesmile
          • lisaxx Re: x__x 14.12.10, 21:03
            slucham Alibi i zamulam ..
            ehh.. no ja tez mam nadzieje ze wyjdą im te wszystkie akcje , a Marsi bedą tak zachwyceni ze przyjadą jeszcze raz ;D

no u mnie tez przeszkodą byl dojazd .. ; /
            • becia123x Re: x__x 14.12.10, 21:05
              jeej, ja chcę na koncert! serce

nie ma mnie tam, dlatego, że nie zdążyłam kupić biletów, kurde -.-"

ale miejmy nadzieję, że Marsi przyjadą do nas jeszcze jeden raz, i kolejny, i kolejny! <3
              • marsjanka115 Re: x__x 14.12.10, 21:10
                mi tam wystarczy jak jeszcze odwiedzą nas aby każda z nas zobaczyła i usłyszała ich na żywo. . .
                sciana
                u mnie też problem stanowiła odległość.
                hah pamiętam że jak było CLMF to też płakałyśmy tu razem siostry serce
              • asiula39 Re: x__x 14.12.10, 21:10
                a ja słucham this is war i tego boskiego wrzasku jareda i oglądam dzikie pogo fanów.

jest mi smutno
                • marsjanka115 Re: x__x 14.12.10, 21:14
                  ma ktoś kogoś na Torwarze i wie czy już grają marsi ??????????
                  • asiula39 Re: x__x 14.12.10, 21:16
                    też bym się chętnie dowiedziała
                • wika23 30 stm 14.12.10, 21:15
                  ja nie mogłam jechac na koncert bo byłam juz na clmf w krakowie a poza tym nie miałam transporu do warszawy cgcialam kupic te bilety przez internet od jakis osób które ogłaszały ze je maja ale 3 razy byłam oszukana wiem moze to głupie ze tak długo czekałam ze zostały tylko takie mozliwosci kupienia ale nie miałam tyle kasy we wrzesniu i paz. zeby kupic chwile po clmf kolejny biletsad załamka
                  • marsjanka115 x__x 14.12.10, 21:23
                    TIW teraz leciało posłuchałam trochę od Eurodonta . Kocham ją!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEeeezu głos JJ w telefonie boże co za dzień !!
                    ale znów rycze że tak krótko crying
                    • lisaxx Re: x__x 14.12.10, 21:26
                      mogli to puscic w tv .. widocznie petycja nie poskutkowala .. ; (
                      • asiula39 Re: x__x 14.12.10, 21:31
                        blagam, blagam, blagam, blagam niech oni jeszcze tu wroca!
                        • marsjanka115 Re: x__x 14.12.10, 21:34
                          from yesterday ............ kwiat
                          nie dołuje juz
                      • aggusiiowa Re: x__x 14.12.10, 21:33
                        dokładnie! transmisja na jakimś kanale i już wieczór były lepszy, a nie... <br />
                        niech do nas wrócą w 2011!
                    • sweet_dream Re: x__x 14.12.10, 21:31
                      Ja widziałam dzisiaj Jareda i poprostu zaczęłam krzyczeć jak jakaś dzika fanka . Zrobiłam se z nim foto autograf na koszulke i niestety to wszystko , bo na koncert bilecików zabrakło . Chciałam za ochroniarza się przebrać ale plan niestety nie wypalił .tongue_out
                  • haha_xd Re: 30 stm 14.12.10, 21:30
                    Uchh... crying Ja chcę żeby przyjechali jakoś za 5 lat ;p Ale oczywiście wcześniej też niech przyjeżdżają! smile Za 5 lat bede staarsza ;d i rodzice nie beda przeszkoda... ;/
                    Wcześniej słuchałam L490 i taaak ryczałam... ale kiedyś pojadę na ich koncert! To mój cel w życiu ;p Ach! Ubóstwiam ich!!!!!! ;*
                    • sweet_dream Re: 30 stm 14.12.10, 21:37
                      Jest ktoś jeszcze ?>?shock
                      • itsjustmee Ja chcę na Torwar! ;< 14.12.10, 21:40
                        Czemu?! Czemu mnie tam nie ma?! ;<
                      • lisaxx Re: 30 stm 14.12.10, 21:40
                        jestem ;pp

masakra .. ja bym chciala zeby przyjechali jeszcze tak latem .. ; )
                    • amela Re: 30 stm 14.12.10, 21:39
                      mogę się dołączyć ? : D

zazdroszczę każdej lasce , która dzisiaj na nich patrzy . <3
                      • asiula39 Re: 30 stm 14.12.10, 21:40
                        ej przecież nie same laski są na tym koncercie wink
                      • lisaxx Re: 30 stm 14.12.10, 21:41
                        no a zwlaszcza tym ktore bedą z nim na scenie podczas K&Q .. ; (
                        • lisaxx Re: 30 stm 14.12.10, 21:42
                          asiula - ale wiekszosc to napewno dziewczyny ;dd
                          • asiula39 Re: 30 stm 14.12.10, 21:44
                            wiekszosc na pewno wink
                      • szatynka Ja też, oj ja też. 14.12.10, 21:41
                        Mhm, ale co się dziwić pech, jak zawsze. Jeszcze nigdy nie byłam na koncercie, który by był z mojego wyboru, albo chociaż artysty, którego podziwiam.

Tja. A najlepsze, że do Warszawy mam tylko 5 - 6h. Mhm.
                        • sweet_dream O.o 14.12.10, 21:46
                          Taa . ja mam kolegę który pojechał . Ja byłam tylko kiedyś ( wstyd się przyznawać ) na kombi . XD Moi rodzice mówią że Szatan się we mnie pogrążył XD Ale to chyba nawet lepiejshock
                          • szatynka Weź... 14.12.10, 21:55
                            To lepiej Kombi niż wokalista Wilków czy coś w tym stylu xD.

• kara4454 Re: Weź... 14.12.10, 21:58
                              a ja nigdy na żadnym koncercie nie byłam i mam nadzieje że marsi tu jeszcze przyjadą wink już kase zaczełam zbierać wink
                            • sweet_dream Re: Weź... 14.12.10, 21:59
                              hah . a ile koncert rwa tak wgl ? bo to już 2 h . O.o o fak jak ja zazdroszczę . ;confused
                          • nikuchova. Re: O.o 14.12.10, 21:56
                            ugh, ja nie pojechałam ze względu na odległość i brak zgody rodziców. i strrrrasznie żałuję. rozrywa mnie to od środka. tak bardzo chciałabym teraz tam być, śpiewać, krzyczeć NO NO NO NO, skakać aż do nieba.

tak jak wy, mam nadzieję, że wszystkie akcje wypalą im świetnie i Marsi zechcą do nas wrócić w przyszłym roku - na tym koncercie już nie może mnie zabraknąć.
                            • lisaxx Re: O.o 14.12.10, 21:59
                              mnie tez , zrobie wszystko zeby byc na ich nastepnym koncercie ;DD

a teraz czekam na relacje dziewczyn ktore byly i filmiki ;d

; (
                              • asiula39 Re: O.o 14.12.10, 22:01
                                a ja własnie nie wiem, czy chce to czytac i ogladac, bo jeszcze bardziej sie zdoluje tym, ze mnie tam nie bylo sad
                              • sweet_dream Re: O.o 14.12.10, 22:01
                                lisaxx napisał(a):

> mnie tez , zrobie wszystko zeby byc na ich nastepnym koncercie ;DD
                                >
                                > a teraz czekam na relacje dziewczyn ktore byly i filmiki ;d
                                >
                                > ; (
                                Filmiki będą pewnie za jakieś 2 dni . ja jak na coke sprawdzałam to tak było chyba że ktoś poleci do domu i nas uszczęśliwi smile)
                              • kara4454 Re: O.o 14.12.10, 22:01
                                mam nadzieje że nakręciły dosłownie wszystko, każdą piosenke i wszystko co mówią chłopaki wink
                                • sweet_dream Re: O.o 14.12.10, 22:05
                                  Oby tak . chociaż ciężko będzie słyszeć bo jak wszyscy się drą i skaczą to może być tylko dużo szumu i zamazany obraz ale zawsze coś ;smirk
                            • kara4454 Re: O.o 14.12.10, 22:00
                              nikuchova. napisał(a):

> ugh, ja nie pojechałam ze względu na odległość i brak zgody rodziców. i strrrra
                              > sznie żałuję. rozrywa mnie to od środka. tak bardzo chciałabym teraz tam być, ś
                              > piewać, krzyczeć NO NO NO NO, skakać aż do nieba.
                              >
                              > tak jak wy, mam nadzieję, że wszystkie akcje wypalą im świetnie i Marsi zechcą
                              > do nas wrócić w przyszłym roku - na tym koncercie już nie może mnie zabraknąć.

też chce tam być i śpiewać, właśnie słucham closer to the edge wink
                              • lisaxx Re: O.o 14.12.10, 22:05
                                asiula no to napewno bedzie dolujące , ale ja musze to zobaczyc , musze , musze , musze ;D
                                zeby chociaz przez chwile poczuc sie jak na koncercie ; ( ..
                              • szatynka Hmm, a co myślicie... 14.12.10, 22:05
                                ... o 30STM - 100 suns?

Uwielbiam w nim głos naszego przewspaniałego mężczyzny i spokój tej piosenki. <3. A tekst... tekst prosty, a piękny.

I chcę się nauczyć grać ją na gitarze mimo, że dla mnie to czarna magia xD.
                              • nikuchova. Re: O.o 14.12.10, 22:05
                                taa, zostało tylko obejrzenie filmów wideo z tego widowiska. cóż, nie są to te emocje, ale zawsze jakieś pocieszenie.
                                • lisaxx Re: O.o 14.12.10, 22:09
                                  no ; (
                                  ja lece dziewczyny , 3majcie sie ; )
                                • wika23 Re: O.o 14.12.10, 22:12
                                  ja mam nadzieje ze przyjada do nas za rok serce
                                  • kara4454 Re: O.o 14.12.10, 22:13
                                    proste że przyjadą innej opcji nie ma xd
                                    • sweet_dream Re: O.o 14.12.10, 22:15
                                      był ktoś na lotnisku po chłopaków ? XD
                                      • marsjanka115 x__x 14.12.10, 22:26
                                        ponoć.
                                        ale to nie potwierdzone...( jak coś to zgańcie Betsy)
                                        Jared powiedział We Will return....
                                        soł a tak ogólnie to juz chyba koniec . też betsy mi powiedziała xd
                                        • sweet_dream Re: x__x 14.12.10, 22:30
                                          OMG ..
                                          To ja już zbieram na bilet. tongue_out
                                          • kara4454 Re: x__x 14.12.10, 22:56
                                            ja już troche mam xd
                                            • desires. Re: x__x 14.12.10, 23:08
                                              no, już koniec, na szczęście... crying
    • kcjb Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 00:14
      Odbył się on właśnie dzisiaj w Warszawie ! strasznie chciałam na nim być ale niestety mieszkam we Wrocławiu i nie dało rady ;/
      • sweet_dream Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 17:42
        wow . shock fani Disneya i Bimbera też lubią 30 stm . ;confused dziwnee.. A propo są filmiki na yt już tongue_out
      • haha_xd Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 17:44
        Kto z was był? smile Pisać jak było!! ;p Chociaż to głupie pytanie bo wiem, że cuuudownie! ;d ale i tak napiszcie, jak ktoś był! smile
    • monik4 Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 08:01
      nieeeeeeeeeeeeeee buuuuuuuuu
      • pinkpink Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 10:17
        TO BYŁ NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ W MOIM ŻYCIU.!!!
        Byłam na płycie, bardzo blisko sceny. Widziałam wszystko.

Zaczęło się escape i wszyscy taki pisk!
        Closer to the edge było idealne. Wszyscy krzyczeli 'no no no no!' a Jared przy każdej piosence 'jump jump jump!' jejku.

w The Kill podszedł cholernie blisko nas! Miał tą swoją bluzkę, co mu całą klatę widać, i widoki były cudowne.:p

kiedy nagle zgasły światła, Jared przestał śpiewać to wszyscy zaczęli krzyczeć ''no no no no!''
        To było piękne. wink Jaredowi też się bardzo podobało.

hurricane super wyszło.! kazał nam to dla niego zaśpiewać i wszyscy ten kawałek ''do you really want?...'' a później kazał wyjąć komórki i jak spojrzałam na sektory to wszystko tak się świeciło, to było cudowne!
        vox populi i search and destroy też super wyszło.! wink wszyscy śpiewali, extra.

akcja z flagą wyszła idealnie! on jak to zobaczył to powiedział, że świetnie nam wyszło.wink

atmosfera była świetna. cały czas widziałam Jareda, to był cudowny dzień.

ale teraz to tylko płakać się chce...crying crying crying

+ powiedział, że wrócą! niektórzy mówią, że słyszeli, że w lutym hm??wink

• eurodont *_* 15.12.10, 11:49
          tak najpiękniejszy dzień w moim życiu akcja z flagą zajebisście wyszła JJ powiedział nawet "it's beautifull" yeaa !

byłam w 3 rzędzie na płycie jak było The Kill to podszedł do barierek ale sie nie rzucił sad
          później jak JJ powiedział "goodnight" to wszyscy "jeszcze raz" to wrócili i JJ kazał nam śpiewać z nim przy Hurricane później było KQ i brał ludzi na scene big_grin a na początku jak taki zespół śpiewał to Tomo stanął tak całkiem obok i sie przyglądał ale go zauważyliśmy to wszyscy "Tomo Tomo Tomo" i sie darliśmy a on do nas pomachał kiss
          • pinkpink Re: *_* 15.12.10, 12:22
            no boshe, to było takie piękne.. sad

teraz chce mi się płakać!
            aaahhh te jego niebieskie włosy . xd
        • rikkki Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 12:40
          KUUURDE !!! JA NIE BYŁAM sad I WCZORAJ PRZEPŁAKAŁAM CAŁY WIECZÓR, A DZISIAJ MAM PODŁY HUMOR D: !mam nadzieje ze wrócą w lutym, pójde na pewno bo teraz nie starczyło biletów, a ja jestem taką mega fanką, że normalnie byłabym chyba zemdalała na jego widok! ehhhhh
          • kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 15:32
            O KURDE MUSZE BYĆ NA NASTĘPNYM KONCERCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • asiuniaxd ???????? 15.12.10, 15:32
            maja wrocic w lutym ???????????? :o
            • kara4454 Re: ???????? 15.12.10, 15:34
              ja tam nie wiem ale niech wracają xd
            • asiuniaxd Jak bylo na koncercie 15.12.10, 15:35
              z tego co zdazylam ogladnac to zajebiscia
              jeju wróca do nas serce juz na pewno tam bede serce
              WE WILL RETURN serceserceserce
              • pinkpink Re: Jak bylo na koncercie 15.12.10, 16:17
                boshe, to było CUDOWNE.!
                teraz chce mi się płakać crying
                nigdy nie zapomnę tej miny Jareda.. ohhhh. crying

ludzie gadają, że jak się skończy trasa po Europie to do nas wpadną. ;P mam nadzieję, że znowu na Torwar!!!
                • agaa_ moja relacja xd. 15.12.10, 16:25
                  Z domu wyjechałam przed 15, bo o 16:30 miałam się spotkać z koleżanką. No to żeśmy dojechali ale po drodze ciągle miałam myśli (będziemy mieli wypadek/marsi odwołają koncert/../...) po prostu nie wyobrażałam sobie tego że tam będę xDDD no ale dojechałam i już trochę ludzi było a były trzy kolejki (elektroniczne bilety, zwykłe i vipy) o 18 otwarcie więc czekać na tym zimnie póltorej godziny i potem więcej. jak otowrzyli wszyscy zaczęli się pchać do wejścia, puszczali co około 10 osób, i to było tak: do przodu, w lewo, w prawo i z powrotem do tyłu :mrgreen: , po godzinie dalej stałam w tym samym miejscux DDD w końcu jednak weszliśmy (z bratem) i ochroniarz go pomacał big_grin daliśmy bilecik, poszliśmy do szatni, toalety i na płytę mwahahahah! od razu jak weszliśmy zaczął się support (beznadziejny masakrycznie) i na razie na płycie nie było dużo osób toteż udało mi i koleżance się dopchać do przodu xDDDD był en support, krótki nawet i dobrze, ale potem jak nie wychodzili to nie wychodzili, cały czas zmyłki robili, raz puścili pierwszą piosenkę, raz dym na scenę... wreszcie Marsi weszli o 20:45, wiadomo początek Escape, NOTH, A Beautiful Lie, Attack (tu był hardkor niezły xDD) Vox Populi, This is War, Search&Destroy, potem było 100Suns czyli - nasza akcja z flagą! to był akustyk więc światła były tylko na scenę ale jak zobaczyli że coś robimy to włączyli na publiczność i było fajnie a Jared 'what a beautiful surprise, thank you'! la la la xDDDD no ale to fajnie wyszło tongue_out potem epickie Closer to The Edge <333333333 no i najpierw ćwiczenie NO! NO! NO! NO! ;D meeega <3 potem L490 to nic nie było, i wtedy był akustyczny set: From Yesterday, Alibi i..uwaga, uwaga! zagrali Capricorna! o.O potem Bad Romance xDD Was It a Dream, The Kill (połowa akustyczna, połowa full ;D) w drugiej połowie Jared zszedł na ludzi xDDD potem to było Hurricane, coś tam i koniec Kings and queens gdzie ludzie stali na scenie xD
                  ogólnie to zajebiście: Jared ciągle gadał że nas kocha, robiliśmy znaczki big_grin mówił, że jesteśmy 30stm family xDDD i..... powiedział że wrócą :mrgreen: zagrali też parę piosenek spoza setlisty co było miłym zaskoczeniem xD niestety nie spotkałam żadnej FG a szkoda xDDDDDDDDDD jak dla mnie organizacja katastrofalna, półtorej godziny czekania na wejście przy czym dwie kolejki poszły w miarę szybko a akurat ta moja się wlokła a ludzie mało się nie pozabijali, jak weszłam nie mogłam sobie rozpiąć guzików przysięgam, palcami nie mogłam ruszyć, nigdy w życiu nie było mi tak zimno. Ale i tak najlepszy dzień w życiu xDDD <3 Syzbko to przeleciało strasznie, skonczyło sie 22:30, jeszcze byłam w McDonaldzie i się wlekliśmy do domu, byłam dopiero wpół do drugiej a już zasypiałam...
                  KOCHAM ICH!

co do tego że mają wrócić to tak ale w lutym na pewno nie, bo to zwyczajnie za wcześnie by było.
                  • becia123x @agaa_ 15.12.10, 17:09
                    Boże, ale ci zazdroszczę! *.*

faktycznie, musiało być zarąbiście. na kolejny koncert muszę iść smile
      • only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 17:47
        Moje największe marzenie to iśc na koncert Marsów !!
        Ja chce żeby wrócili do Polski, niech przyjadą do Krakowa ;dd
        Ciesze się że tyle kotkowych fanów Marsów było na ich koncercie big_grin
        Zazdroszczę ;*
        Ah no i oczywiście oglądam filmiki i J oczywiście jak zawsze 100% energii i do przodu xd
        serceserce
    • dosia321 Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 16:32
      Marsi rz ądzą xd
    • marsjanka115 x__x 15.12.10, 16:36
      niech wracają !!! ale ja jestem za tym aby skierowali się bardziej na północ kraju brawo
      • elenkaa ^_^ 15.12.10, 17:06
        Słuchałam ich wczoraj przez telefon. Kawałek "Vox Populi". Całe "This is war'' oraz ''100 suns''. Coś magicznego ! wink Muszą do nas wrócić. Gdzie by nie byli i tak jadę. Tym razem nie może mnie zabraknąć ! Jak narazie to wczoraj było najlepsze 11 minut mojego życia ;>
        • gossip_girl_fan Re: ^_^ 15.12.10, 17:18
          piszcie co ciekawego jeszcze byłoo ;D
          • lisaxx Re: ^_^ 15.12.10, 17:27
            tez wydaje mi sie ze w lutym to jakos za wczesnie .. ale niech wracają ! ;D
            kurcze .. tak zaluje ze mnie tam nie bylo ..
            • lisaxx Re: ^_^ 15.12.10, 17:31
              widzialyscie juz filmiki ? ja wlasnie ogladam ;pp
              • nikuchova. Re: ^_^ 15.12.10, 17:42
                kuuuuuurde, po relacji agaa_ będę przeżywać przez miesiąc, że mnie tam nie było. satysfakcjonuje mnie kilka rzeczy - że akcja ze 'szmatkami' się udała i Marsom się podobało, no i najważnejsze: ŻE DO NAS WRÓCĄ! będę czekać i przysięgam sobie, że następnego koncertu za cholerę nie odpuszczę i mnie nie zabraknie!
                • kara4454 Re: ^_^ 15.12.10, 17:44
                  jaj już oglądałam filmiki,ja chce zeby w wakacje przyjechali to rodzice nie będą mieć wymówek związanych ze szkołą xd
                  • lisaxx Re: ^_^ 15.12.10, 17:57
                    no dokladnie , tez bym chciala zeby przyjechali jakos tak w wakacje ;D
                  • only_exception kara4454 15.12.10, 17:59
                    masz racje xd
                    Najlepszym wyjściem będą wakacje ;d Zero szkoły, nauki, obowiązków i można wróciić do domu po kilku dniach i powiedzieć mamie " Było fajnie no i Marsi zabrali mnie na kilkudniową wycieczkę w kosmos ;d "
                    serce
                    • kara4454 Re: kara4454 15.12.10, 18:03
                      o taak ;D ja w wakacje to na 1000000000000000000% pojade, a nie w wakacje to na 99,9%
                      • only_exception ;d 15.12.10, 18:08
                        haha ja już nawet z tatą rozmawiałam o ich koncercie to on powiedział że raczej mnie puści za rok ja przyjadą < bo niestety mieszkam po drugiej stronie Polski i nie mogłam jechać do Wawy > sciana
                      • airplane_ : ( 15.12.10, 18:13
                        kurde , jak ja wam zazdroszczę : ((
                        ja się niestety za późno obudziłam.. moja wina. -,-'
                        po tych waszych opowiadaniach to normalnie będę ryczec przez cały miesiąc..
                        ale następnego koncertu za cholere nie przegapie : D
                        • dragonica Re: : ( 15.12.10, 18:41
                          Teraz sobie oglądam na youtube filmiki z koncertu i wysilam się na 100% żeby się nie rozryczeć, że mnie tam nie było. Jak widzę ten początek The Kill- wszyscy śpiewają... Nie no, to musiało być piękne. Zazdroszczę tym, którzy byli i modlę się, żeby następnym razem przyjechali do takiego ładnego, dużego miasta na zachód, na zachód od Warszawy big_grin
                          • sylwia554 Re: : ( 15.12.10, 18:52
                            Nie napiszę nic oprócz tego, że BYŁO ZAJEBIŚCIE! Chcę powtórkę jak najszybciej!
                          • eurodont ;d 15.12.10, 18:54
                            kurna nie chcę was dobijać ale żałujcie że was tam nie było wink
                            było zajebiście serce sorry kiss
                            • sashka13 Re: ;d 15.12.10, 18:58
                              Och, to pewne, że było ekstra ;d! Oglądałam nagrania i aż czułam te emocje i koncertową atmosferę. Jednak są pogłoski, że lepiej było na coke. Ja byłam na coke i uważam, że było zajebiście ;d a Wy jak to porównacie?
                              • pinkpink Re: ;d 15.12.10, 19:12
                                po pierwsze na coke było duuużo więcej ludzi. ;P

z wywiadów wiem, że Jared woli swoje własne koncerty.
                                on na pewno wiedział ile tam osób na torwarze będzie i na pewno nie był zawiedziony!!!
                                wink

kilka godzin temu skomentował AKCJĘ Z FLAGĄ! big_grin
                                bardzo mu się podobała!

co chwilę powtarzał ''i love you poland'' i ''jump jump jump jump''

w pewnym momencie kazał wszystkich na płycie ukucnąć! big_grin i nagle ''3 2 1'' i wszyscy podskoczyli! serce to było piękne.!
                                • kara4454 Re: ;d 15.12.10, 21:36
                                  ja sie nie załamuje bo wiem że tu znowu przyjadą xd
                                  • marsjanka115 x__x 15.12.10, 21:46
                                    no do 3 razy sztuka teraz musze pojechać !! big_grin
                                    oby konc. był we wakacje serce
                                    • kara4454 Re: x__x 15.12.10, 22:00
                                      no dokładnie w wakacje na pewno pojade ;D
                                      • asiuniaxd Re: x__x 16.12.10, 12:45
                                        wiec żałuje strasznie ze mnie tam nie było ale ciesze sie bardzo ze wroca do nas serce
                                        tak najlepiej we wakacje byle ze by to nie byla zima !!!! jest wtedy trudno z dojazdem... gdyby nie ta zima to bym tam byla na koncercie...
                                        wczoraj normalnie jak uslyszalam ze powiedzial WE WILL RETURN serce to strasznie sie ucieszylam
                                        do 3 razy sztuka echelonki big_grinkiss
                                        • asiuniaxd właśnie co do tego wywiadu na Vivie 16.12.10, 12:59
                                          czy on był już emitowany ??????????????? smile jezeli nie to o ktr bedzie wiecie cos na ten temat ?? smile
    • shewerewolf ` 16.12.10, 12:51
      O Jezu O.O
      • agaa_ wywiad. 16.12.10, 16:12
        ma być podobno emitowany 11 stycznia.
        • kara4454 Re: wywiad. 16.12.10, 17:28
          będe oglądać tylko szkoda że tak późno
          • nikuchova. Re: wywiad. 16.12.10, 17:38
            może ktoś podać dokładną datę i godzinę?
    • ne.gra Byłam, to się podzielę wrażeniami. 16.12.10, 17:52
      No, Marsi już w "seen live", więc czas na... Marsów po raz drugi! : ) Przynajmniej takie mam odczucia.
      Zacznę od poniedziałku, bo wtedy właśnie się zjawiłam w naszej szanownej stolicy. Z kumplem pojechaliśmy do naszej noclegowni (pozdrawiam ulicę Dziką!), wypiliśmy herbatkę, pogadaliśmy z dawno niewidzianymi znajomymi i wyruszyliśmy na kolację na mieście. Ja nie chciałam poznawać sławnego i przezajebistego 30 seconds to Mars, tylko ewentualnie zapytać Jareda, Shannona, Tomo i Braxtona jak podoba im się Warszawa, jak emocje przed koncertem i polecić im moją ulubioną wegetariańską restauracje. Kolega był bardziej nastawiony na zespół, więc zabrał płyty : )
      Niestety, jedząc najlepsze naleśniki ze szpinakiem ever, dowiedziałam się, że jakieś słabe fan girlsy zaatakowały chłopców na lotnisku... Nie wiem jak można się tak upokorzyć, ale gratuluję - przez te cipy, które rzuciły się na nich, wydzierały się i próbowały dokonać nie wiadomo czego, chłopcy nie wyszli na starówkę (już nawet nie o fanów chodzi, ale o ich przyjemność zrobienia czegoś, a nie bycia uwięzionym w hotelu od 13 do 13 dnia następnego...), nie zeszli do fanów przed hotel, ani nawet nie wspomnieli nigdzie, że są już Polsce. Gratuluję - po ich zachwytach naszym państwem one doprowadziły aż do tego. I udało im się zdenerwować Tomo - ostoję spokoju.
      W każdym razie pozaprzyjaźnialiśmy się z Warszawą jeszcze trochę i następnego dnia, po odwiedzinach w Muzeum Powstania Warszawskiego (które okazało się zamknięte) i Złotych Tarasach (J był tam 30 minut po nas ^^), o 12.45 byliśmy pod Torwarem.
      Oczywiście kultura tłumu - zerowa. Zajęłam miejsce metr od barierki, a o 16.30 przyszła hołota i wypchnęła mnie na tyle, że mogłam pomarzyć o wejściu w miarę punktualnie. No i odzywki, traktowanie ludzi... Żałosne. I Alter Art też mnie zdenerwował - bilety elektroniczne wchodziły po 5 osób co 5 minut, bilety zwykłe po 20 osób co dwie minuty. I hala była otwarta od razu.
      Jednak nie taki diabeł straszny jak go malują, miałam w ostateczności 3-4 rząd (na początku 4, potem 3 na samym środku - co też miało swoją wadę - pałeczka Shannona wylądowała dokładnie na moim starym miejscu : ( ).
      Koncert zaczął się od całkiem niezłego supportu : ) mi tam się podobało, nawet moje klimaty - gdyby nie oczekiwanie na Marsów, bardziej oddałabym się muzyce. Najśmieszniejszy moment - na scenę z boku wchodzi Tomo, po prostu popatrzeć na support i nagle wszyscy rzucają się w prawą stronę (moją, sic!) i zaczynają się drzeć. Support bardzo gorąco nam podziękował za tai aplauz big_grin
      Natural Born Chillers skończyli równo 20.03. Z każdą sekundą robiło się coraz ciaśniej. Przez pół godziny w takim ścisku, temperatura mojego ciała skoczyła z 30 do 40 (wreszcie poczułam stopy). Kiedy światła na scenie zgasły, wleciał dym i zaczęły rozbrzmiewać pierwsze dźwięki "Escape" wszyscy O-SZA-LE-LI.
      Światła się zapaliły, ujrzeliśmy J'a z niebieskimi włosami, Tomo skupionego na basie i napieprzającego w perkusję Shanna. "Welcome Warsaw" i "Night of the Hunter" (!!! co ja wtedy robiłam!) za nami. "Jump, jump, jump, jump!!!", "make some fucking noise" - "A beautiful lie", "Attack" i "Search and destroy" gdzie powtarzaliśmy za Jaredem chyba z 30 razy "A million little pieces" : ) Niestety, w moim (i nie tylko) odczuciu czuć i widać było, że po kilku akcjach z psycho-fankami zespół ma dystans do publiczności, że traktuje nas trochę schematycznie i niby wszystko świetnie, ale wrażenie koncertu reżyserowanego, pasującego do każdego miejsca na świecie jest.
      Chłopcom wszystko szło zatrważająco szybko! Nie zauważyłam kiedy poleciało "Vox Populi", na którym tupaliśmy jak w oryginale, czy "This is War" (znowu "jump!") i zaczął się set akustyczny.
      I tu następuje rozmiękczenie Marsów : ) kiedy zobaczyli akcję flagę byli bardzo wzruszeni. Jared powiedział "It's amazing surprise" i skomentował nasz pomysł na twitterze, ach. W każdym razie w głosie było słychać już co innego, taki cieplejszy w stosunku do nas był : ) Po "100 suns" był "Closer to the edge", które kocham - oczywiście "no! no! no! no!" z ćwiczeniami być musiało : ); i wymarzone L490! Shannon jest niesamowity, J jest chyba tylko dodatkiem i ozdobą do zespołu : P Oczywiście żarcik, ale to co Shann robi na scenie - wow! Dalej Jared rozmiękczony zagrał nie tylko to, co grają zwykle ("From Yesterday" i "Alibi" - oczywiście J musiał się pobawić tłumem i kiedy on wymachiwał ręką do przodu, my robiliśmy "uou!". Bawił się z nami chyba z 3 minuty, nadając różne tempo, rytm i stopując co jakiś czas dla zaskoczenia tongue_out) ale zapytał, co my byśmy chcieli usłyszeć. I takim sposobem J przestroił gitarę na scenie i zagrał dla nas "Capricorn" : ) potem usłyszeliśmy "Was It A Dream", "A new song" i "Bad Romance" (mi tam się podobało). "The kill" podzielone było na część akustyczną i full band - wtedy Jared biegał po scenie, przebiegł się przed publicznością i wszedł na barierkę (chyba wtedy, ale może mi się czasoprzestrzeń zaginać). Potem było krótko - "The fantasy" i zeszli ze sceny.
      Trochę ich powzywaliśmy (oczywiście darliśmy się jak głupi : P) i weszli zagrać dla nas "Hurricane", przed którym J poinstruował nas co mamy śpiewać z nim i przećwiczyliśmy to parę razy : ) To były kosmiczne emocje.
      No i oczywiście nastąpiło wcale nie takie wyczekiwane (bo zwiastujące koniec!) "Kings & Queens". J w pewnym momencie zapytał nas, czy mamy chęć na coś niesamowitego. Kazał nam kucnąć najniżej jak możemy. I w pewnym momencie wydarł się"Jump and touch the sky!" - E-NER-GIA ze sceny wyku...sta. Był też chórek, było wyciąganie fanów na scenę (oczywiście większość to Goldeny + fan girlsy też się pokazały i jak przechodziły obok Jareda to go macały, przez co biedak był cholernie spięty i zestresowany...), były cholerne emocje!!!
      Ogólnie koncert oceniam na gigantyczny plus. Jestem zawiedziona zjebanymi fan girlsami, przez które wiele osób nie mogło po prostu porozmawiać z braćmi Leto, Braxtonem i Tomo, a oni nie poznali Warszawy. Jednak to co pokazali - mimo wcześniejszej choroby Jareda i zawiedzenia FG... Niesamowite, cudowne, wspaniale, emocjonujące, rozku...ające kosmos, epickie show. Jakie tam były światła! Przez to mam średnio dużo wspomnień z patrzenia się na zespół, bo często darłam się do nieba i gapiłam szeroko otwartymi oczami na światło : )
      W każdym razie - nie zapomnę tego do końca życia! "Warsaw, I want to welcome You in Echelon family", "We will return", "We are believers!" < 3
      No, i Leto mnie dotknął (nie ten co chciałam, ale Shann napieprzał w bębny akurat) - dzięki napierającemu tłumowi, genialna kompresja plików, podniosłam ręce dwie piosenki wcześniej i już ich nie opuściłam. No, ale Mr Zajebisty Leto mnie smyrnął palcem, więc wow : P
      • lisaxx Re: Byłam, to się podzielę wrażeniami. 16.12.10, 19:05
        woow ne.gra coraz bardziej zaluje ze mnie tam nie bylo ;pp
        ale dzieki twojemu opisowi chociaz przez chwilke poczulam sie jak na koncercie ;D

no doklaadnie ;d do trzech razy sztuka , nastepnym razem MUSZE jechac ;d
        • only_exception Re: Byłam, to się podzielę wrażeniami. 16.12.10, 20:33
          Wow ..Świetny opis ! Powtórze słowa poprzedniczki .. poczułam się jakbym tam była.. big_grin
          I JJ cię smyrnął xd Spodobało mi się to "smyrnął" <3
          • asiuniaxd Re: tak tez bym chciala miec ten zloty pakiecik. 16.12.10, 21:07
            (marzenie) big_grinbig_grin a co do wywiadu to szkoda ze tak pozno go puszcza no ale...a wiecie moze o ktorej ???
            • ne.gra A ja nie - nie kupuje się szczerej rozmowy z kimś. 16.12.10, 21:15
              Dlatego tylko i wyłącznie to, co się przydarzy.
            • ksiaka tak tez bym chciala miec ten zloty pakiecik. 16.12.10, 21:18
              musiało być super! na następny napewno jadę ! ; )
              a w ogóle macie z kim jechać ?, bo ja niezbyt ; /
              • asiuniaxd Re: tak tez bym chciala miec ten zloty pakiecik. 16.12.10, 21:22
                w sumie to racja jednak to i tak jest cos ale bycie na koncercie to dopiero odjazd xd... ja na szczescie mam z kim jechac i sie xiesze ^^
        • ksiaka . 16.12.10, 21:26
          jeny ne.gra wiesz jak ja ci zazdroszczę ? wink
          pier.... fangirlsy, one zawsze muszą się wtrącić.
          • ne.gra Re: . 16.12.10, 21:38
            Trochę nawet było czego tongue_out
            No żałuje, że przegrałam z laskami, które lecą na młodszego Leto (mimo że jestem fanką Marsów od 6 lat...), że nie mogłam wręczyć im prezentów i że nie mogłam chociaż się uśmiechnąć (nie jestem psycho-fanką, to by mi wystarczyło), ale sam fakt dostania energii prosto od nich był całkiem niesamowity : )
            • ksiaka ... 16.12.10, 21:40
              Tak, cieszyłabym się nawet z tego by ich zobaczyć, uśmiechnąć się do nich i w najlepszym razie osobiście życzyć im powodzenia. Ale, niestety zawsze znajdzie się ktoś kto przeszkodzi ci w realizowaniu marzeń.
            • ksiaka ... 16.12.10, 21:42
              Tak, dla mnie byłoby marzeniem spojrzeć na nich, w najlepszym razie życzyć im osobiście powodzenia. Nie wiem co usiłowały zrobić te '' fanki '' zgwałcić Jareda, czy co ?
              Widać, one lecą tylko na to, że Mr. Letoo jest taki sexi. Ich po prostu nie obchodzi muzyka.
              • ne.gra Re: ... + ktoś jeszcze był? : ) 16.12.10, 22:11
                Trudno, są fani i fan girlsy/fuck girlsy : ) ale i tak ich rozmiękczyliśmy! Będziemy mieli jeszcze wiele szans : )
                • nikuchova. Re: ... + ktoś jeszcze był? : ) 17.12.10, 17:05
                  mam nadzieję, że jeszcze wieeeele c:
                  • asiula39 Re: ... + ktoś jeszcze był? : ) 17.12.10, 17:40
                    kuzwaa. mniej wiecej sobie poczytalam Wasze komenty echelonki i po prostu z zazdrosci juz nie moge.indifferent dalabym wszystko zeby powrzeszczec sobie no! no! no! no!
                    fajnie, ze chlopaki wroca, ale mam nadzieje, ze nie w lutym i nie do warszawy
      • aggg !!!! 18.12.10, 21:20
        Ja niestety nie byłam, chodź ich lubię, ale nie żałuje aż tak bardzo. Jak myślę o tych napalonych pseudo fankach które się pchają byleby być bliżej Jareda to mi się już słabo robi o.o Takich to wgl na koncerty wpuszczać nie powinni.sciana
    • hurricane. Re: Forum Kotkowego Echelonu 17.12.10, 19:58
      tylko pozazdrościć. na następny koncert jadę na 10394% nie odpuszczę.
      • kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 17.12.10, 20:04
        ja mam nadzieje że rodzice mnie puszczą i że koncert będzie w wakacje big_grin
        • asiuniaxd taaak... w wakaczje najlepiej zeby przylecieli 17.12.10, 20:39
          jednak nikt oprocz nich nie wie kiedy beda xd big_grinbig_grinbrawo
          • agaa_ Re: taaak... w wakaczje najlepiej zeby przyleciel 17.12.10, 20:41
            oni sami nie wiedzą big_grin

ja liczę na wakacje, bo jeżeli będzie nie Warszawa to większe szanse, że pojadę + nie zmarznę tak cholernie jak we wtorek! xD
            • eurodont Re: taaak... w wakaczje najlepiej zeby przyleciel 17.12.10, 22:43
              agaa_ napisał(a):

> oni sami nie wiedzą big_grin
              >
              > ja liczę na wakacje, bo jeżeli będzie nie Warszawa to większe szanse, że pojadę
              > + nie zmarznę tak cholernie jak we wtorek! xD

tak własnie we wtorek była masakra ja tam pod torwarem stalam 5 godzin smile jednak gorąca czekolada marsjanki pomogła i wytrzymałam big_grin
          • only_exception :) 17.12.10, 20:45
            dla mnie najlepiej by było gdyby do Krakowa przyjechali smile
            • agaa_ Re: :) 17.12.10, 20:49
              w Krakowie już byli ;D

niby w Wawie też, aaaale....xDD
    • hurricane. Re: Forum Kotkowego Echelonu 17.12.10, 20:57
      tak koncert w wakacje , by był najlepszy.
      mi by pasowało w Krakowie lub Wrocku ;d
      Warszawa , troche daleko ale może by sie udało namówić rodziców. big_grin
      • only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 17.12.10, 20:59
        to tak dla zgody w Zakopanym ;d
        Tu i tu mam mniej więcej po 60 km xd
        • kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 17.12.10, 21:04
          a ja do wawy mam 2h drogi tylko i tam prawie cała moja rodzina mieszka więc mi w wawie pasuje smile
        • hurricane. Re: Forum Kotkowego Echelonu 17.12.10, 21:09
          my se planujemy , a oni zawitają do Gdańska czy gdzieś confused
      • asiuniaxd ... 17.12.10, 21:00
        tak mi tez by pasowalo do
        Krakowa smilesmile
        • only_exception Re: ... 17.12.10, 21:13
          hah więc chłopcy nie mają nic do gadania ; Kraków, Wawa, Wrocław < no i ja dorzucam po cichu Zakopane > xd
          • hurricane. Re: ... 17.12.10, 21:26
            hahaha , no oczywiście. na pewno się zgodzą brawo
            • wika23 Re: ... 17.12.10, 21:38
              tak zakopane i wrocław mogą być haha im bliżej południa tym lepiej!serce
              • eurodont ;p 17.12.10, 22:48
                Warszawa , Gdańsk , Wrocław , Kraków mogą tak zagrać 4 koncerty w Polsce hah big_grin mi pasuje tongue_out

a podobno Marsi lubią chodzić po koncertach na starówke ;D ale w Warszawie chyba nie poszli bo na każdym kroku czekały na nich (Jareda) fungirlsy uncertain
                • marsjanka115 x__x 17.12.10, 23:08
                  a walcie się siostry big_grin był koncert na południu i w centrum teraz północ i lol pro elo jak był w waszych okolicach to żałować że wtedy nie byłyście cool
                • ksiaka xd 18.12.10, 08:47
                  Najlepszy by był Kraków, ale Warszawa też może być.
                  Moglibyśmy zorganizować jakąś oryginalną akcję, co wy na to ? ;P
                  • pinkpink Re: xd 18.12.10, 10:42
                    a ja myślę, że znowu zrobią w warszawie. w końcu to stolica. wydaje mi się, że też mogą zrobić w łodzi tam gdzie było th, bo się mieści więcej ludzi..
                    ale jakoś bardziej myślę, że znowu wybiorą torwar, nie żadne festiwale, swój własny koncert.wink
                    • marsoholism Re: Ja sądzę że.. :) 18.12.10, 10:54
                      Że na festiwalach nie zagrają, że znowu będzie to tylko i wyłącznie ich koncert. Dla mnie mogłoby być znowu w W-wie. Błaaagam tylko nie w Łodzi sad Stolica najlepiej!
                    • asiuniaxd ... 18.12.10, 10:55
                      pinkpink napisał(a):

> a ja myślę, że znowu zrobią w warszawie. w końcu to stolica. wydaje mi się, że
                      > też mogą zrobić w łodzi tam gdzie było th, bo się mieści więcej ludzi..
                      > ale jakoś bardziej myślę, że znowu wybiorą torwar, nie żadne festiwale, swój wł
                      > asny koncert.wink
                      tez mi sie tak wydaje smile
                    • ksiaka . 18.12.10, 11:11
                      Yhymm, Warszawa byłaby najlepsza, bo wtedy miałabym z kim pojechać.
                      Oby tylko znowu jakieś FG się na nich nie rzuciły indifferent
                      Macie z kim jechać ? big_grin
                      • asiula39 Re: . 18.12.10, 11:16
                        pewnie duża część z Was już to widziała, ale co tam
                        www.youtube.com/watch?v=3Dr3VK6XLY0&feature=related
                        zatkało mnie, coś niesamowitego ♥
                        • ksiaka :] 18.12.10, 11:23
                          Widziałam, wczoraj. Magiczne serce
                          • marsoholism Re: <3 18.12.10, 11:32
                            Tak, świetne to jest smile
                          • ksiaka Pomysł. 18.12.10, 11:41
                            Co do tego filmiku. Może zrobiłyśmyby coś podbnego ?
                            Przecież jest bardzo dużo osób w Echelonie z Polski. Na kotku pewnie ze 100 jest.
                            • asiula39 Re: Pomysł. 18.12.10, 11:49
                              jestem za big_grin
                              • ksiaka Re: Pomysł. 18.12.10, 11:52
                                No właśnie. Mogłybyśmy się w końcu wykazać. cool
                                Zainteresowani niech piszą do mnie w wiadomościach, albo na forum devil
                                • ne.gra Ekhm. 18.12.10, 15:48
                                  1. Już coś takiego było - nadsyłało się filmiki do "Vox Populi" i Echelon światowy to wycinał i składał. Każdy kto nadesłał to był przez chwilę.
                                  2. Jeśli chcecie robić takie akcje, to proponuje odczekać od koncertu chwilkę.
                                  3. 30sekunddomarsa.fora.pl - oficjalne polskie forum, najwięcej osób z Echelonu; jared-leto-30-seconds-to-mars.blog.onet.pl - najlepszy polski blog o Marsach. Tam możecie się zgłosić z ideami i tam otrzymacie pomoc, ludzie już doświadczeni, Echelon od kilku lat, weterani akcji i koncertów. No i rozpropagują to na pewno.
                                  4. Na razie to nie wiadomo kiedy przyjadą, wątpię żeby to był luty, bo cały styczeń będą jeździć po Stanach. Poza tym niech nie przyjeżdżają szybko tylko do cholery odpoczną! Oni są wykończeni i przez to koncert był trochę słaby - chłopcy nie mają siły na eksploatowanie się na scenie.
                                  5. Pierdolone fuck girlsy ich zaatakowały do tego stopnia, że ostro się wkurzyli, w ogóle nie wyszli na miasto i widać było ich dystans (to a propo czyjejś wypowiedzi kiedyśtam).
                                  • pinkpink Re: Ekhm. 18.12.10, 15:53
                                    też uważam, żeby narazie tego nie robić.
                                    jakby to Jared zobaczył pomyślałby, że wszystkie jesteśmy takie same jak tamte debilki co go zaatakowały.
                                    myślę, że teraz ma do nas mały uraz..
    • kcjb Re: Forum Kotkowego Echelonu 18.12.10, 13:10
      buzzworthy.mtv.com/2010/12/15/mtv-buzzworthy-blog-fan-favorite-unforgettable-video-of-the-year/?xrs=share_twitter
      • only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 18.12.10, 18:22
        Boże..nie widziałam tego filmiku zrobionego przez Echelon...
        I oczywiście pobeczałam się.. Oni zawsze tak na mnie działają ..Cudownie im to wyszło...
        serce
        • asiuniaxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 18.12.10, 18:46
          tak co do akcji to tez mi sie wydaje ze to za wczesnie smilesmilesmile
          • only_exception :) 18.12.10, 19:13
            No tak, może troszkę za wcześnie, ale to i tak jest świetny pomysł smile
    • shewerewolf ` 18.12.10, 19:32
      Osz ku...! Krzyżacy!
      • pinkpink Re: ` 18.12.10, 20:30
        buzzworthy.mtv.com/2010/12/15/mtv-buzzworthy-blog-fan-favorite-unforgettable-video-of-the-year/?xrs=share_twitter

VOTE VOTE VOTE! hurricane!
        • marsoholism Re: Dziewczęta ;3 18.12.10, 21:03
          Chciałabym poznać trochę "zMarsowanych" osób.
          Słucham Marsów od roku, ale mimo to znam jeszcze niewiele osób, także jestem otwarta na wszystkie Echelonowe kontakty z całej Polski smile
        • marsoholism Dziewczęta ;3 18.12.10, 21:06
          Chciałabym poznać trochę "zMarsowanych" osób.
          Słucham Marsów od roku, ale mimo to znam jeszcze niewiele osób, także jestem otwarta na wszystkie Echelonowe kontakty z całej Polski smile Chodzi mi głównie o poznawanie nowych osób, wymienianie się info , gadżetami itp. A później spotykanie się na koncertach. Jest nas naprawdę dużo, a się nie znamy. big_grin
          • mileyandnick akcja 18.12.10, 21:38
            Akcja z filmikiem to naprawde swietny pomysły . Fanką Marsów jestem dopiero od kiedy dowiedziałam sie ze maja koncert w Polsce ! Wiec nie za długo ale od razu sie zakochałam w ich muzyce za tymi teledyskami za niezemskimi tesktami piosenek i za niezemskim glosem Jareda! Co do Akcji to napewno chciałabym w niej wziasc udział jestenak to za wczesnie na organizowanie czegos takiego musimy poczekac chociaz z pare miesiecy .tak jak wczesniej juz mówiła jakas dziewczyna zaczna nas uwazac za chore fungirl a tego chyba bysmy nie chciały com nie dziewczyny ?
            Ten filmik musiałby byc naprawde super. albo mogłybysmy nagrac jeszcze filmik jak spiewamy pioseni marsów i pózniej to pozłaczac ... mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi big_grin
            • ksiaka Re: akcja 19.12.10, 10:07
              Mi właśnie też o to chodziło.
              Ale nie, że już teraz i w ogóle, tylko zanim by się zebrało chętnych, to już by mienęły ze dwa miesiące, potem gdzieś ze dwa tygodnie na przesyłanie zdjęć/ nagrań i potem jeszcze to złożyć .
              • gossip_girl_fan fotki . 19.12.10, 15:57
                znacie jakieś stronki z fotkami z torwaru ?
                bo szukam i nic crying

---
                Mam jeszcze jedno pytanie, a dokładniej to.
                Czy to prawda , że przyjadą do Polski znów ?

i przepraszam jeśli już to napisałyście, ale nie czytałam wcześniejszych wpisów
                <3serce
                • ksiaka xd 19.12.10, 16:02
                  Mówili, że wrócą. A oni obietnic dotrzymują.
                  A fotki to zobacz u mnie w znaj. jest parę osób co dodały zdjęcia.
                  • agaa_ @marsoholism & zdjęcia z koncertu. 19.12.10, 16:14
                    może napiszesz do mnie na gadu?wink 3825995

a zdjęcia są tutaj: cgm.pl/galeria,12931,30_seconds_to_mars_torwar_warszawa_14122010_foto_p_tarasewicz_,gallery.html
                    • gossip_girl_fan dziękuję :* 19.12.10, 18:33
                      jaka jest wasza ulubiona piosenka Marsów ;P ?
                      • rikkki Re: dziękuję :* 19.12.10, 18:39
                        Attack, Kings & Queens, Search & Destroy i hmmm kocham też Night of Thr Hunter i The Kill. właściwie to kocham wszystkie, ale te można uznać za moje ulubione big_grinbig_grinbig_grin
                      • mileyandnick pisenka?? 19.12.10, 18:43
                        gossip_girl_fan napisał(a):

> jaka jest wasza ulubiona piosenka Marsów ;P ?

piosenka?? chyba piosenki??;d
                        uwielbiam ich wszystkie kawałki ;d;d
                        • asiula39 Re: pisenka?? 19.12.10, 18:57
                          fakt, ciężko wybrać tą jedną jedyną. Od paru dni jestem uzależniona od Stranger in a strange land
                          • agaa_ moja ulubiona... 19.12.10, 19:30
                            chyba moge powiedzieć, że to Closer to the Edge serce
                            i From Yesterday, S&D, Vox Populi, TIW, The Kill, Alibi i Echelonserce
                            • gossip_girl_fan Re: moja ulubiona... 19.12.10, 20:47
                              tak. closer to the edge wpada w ucho <3
                              • eurodont hmm 19.12.10, 23:45
                                night of the hunter , alibi , echelon , attack , capricorn , beautiful lie , from yesterday serce
            • kara4454 Re: akcja 20.12.10, 22:23
              mileyandnick napisał(a):

> Akcja z filmikiem to naprawde swietny pomysły . Fanką Marsów jestem dopiero od
              > kiedy dowiedziałam sie ze maja koncert w Polsce ! Wiec nie za długo ale od razu
              > sie zakochałam w ich muzyce za tymi teledyskami za niezemskimi tesktami piosen
              > ek i za niezemskim glosem Jareda! Co do Akcji to napewno chciałabym w niej wzia
              > sc udział jestenak to za wczesnie na organizowanie czegos takiego musimy poczek
              > ac chociaz z pare miesiecy .tak jak wczesniej juz mówiła jakas dziewczyna zaczn
              > a nas uwazac za chore fungirl a tego chyba bysmy nie chciały com nie dziewczyny
              > ?
              > Ten filmik musiałby byc naprawde super. albo mogłybysmy nagrac jeszcze filmik j
              > ak spiewamy pioseni marsów i pózniej to pozłaczac ... mam nadzieje ze wiecie o
              > co mi chodzi big_grin

o niee przy moim śpiewie to umrzeć można xd
    • cute_princess Re: Forum Kotkowego Echelonu 19.12.10, 23:54
      chyba warszawa, potem sierpień - coke live festival - kraków i 30stm !!big_grin
      • only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 20.12.10, 15:26
        closer to the edge ,echelon , attack , capricorn , beautiful lie , from yesterday, Search And Destroy, 100 suns, kings & queens, the story, the kill .. no cała masa serce
        Ogólnie Marsi nie mają piosenki która by mi się nie podobała serce
        • only_exception ;d 20.12.10, 16:20
          Ludu .! JJ ma w niedzielę urodziny ;d
          • sylwia554 Re: ;d 20.12.10, 17:14
            Na facebooku można zgłosić się do jakiegoś miasta i nagrywać z innymi życzenia dla Jareda -
            www.facebook.com/#!/pages/Zyczenia-dla-Jareda/126056110792202 lub na forum 30sekunddomarsa.fora.pl
        • sylwia554 Re: Forum Kotkowego Echelonu 20.12.10, 17:12
          The Kill, Attack, A Beautiful Lie, Valhalla, CTTE, Hurricane, Edge Of The Earth, Capricorn, Buddha For Mary, Oblivion i Stranger In A Strange Land.

Oczywiście lubię wszystkie piosenki, ale te chyba najbardziej.
          • gossip_girl_fan urodziny ;D 20.12.10, 17:15
            wiem, wiem.

pasowałoby mu złożyć życzenia ;P ;*
            • sofi. :D 20.12.10, 17:21
              witam echelony ! serce mam nadzieję, że mogę sie przyłączyć do dyskusji. ? wink
            • sofi. Re: urodziny ;D 20.12.10, 17:23
              cześć wszystkim. wink można sie przyłączyć? big_grinD
              • sofi. Re: urodziny ;D 20.12.10, 17:23
                kurde. sory że 2 razy. -.- kot świruje. ;/
                • sylwia554 Re: urodziny ;D 20.12.10, 17:29
                  hej big_grin
                  • sofi. Re: urodziny ;D 20.12.10, 17:30
                    co tam? big_grin
                    • kari116 Re: urodziny ;D 20.12.10, 17:51
                      macie ich płyty? ;3
                      • kari116 Re: urodziny ;D 20.12.10, 17:57
                        czy któraś z was była na coke live music festiwal lub w warszawie na ich koncercie parę dni temu?
                        • gossip_girl_fan płyty 20.12.10, 19:26
                          ja mam tylko This is War edycje zwykłą, a na koncertach nie byłam =,(
                          • sofi. Re: płyty 20.12.10, 19:50
                            jak ja bym chciała jechać na ich koncert. -.-
                            • pinkpink fanki biebera.... 20.12.10, 20:52
                              patrzcie na komentarze:
                              www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=pinkpink&photoId=232334
                              www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=pinkpink&photoId=232333
                              www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=pinkpink&photoId=232332
                              dlaczego ona tak nienawidzi marsów? takich dziewczyn jest dużo na kotku..
                              ja tego nie rozumiem. lubię dużo gwiazd i rozumiem, że można ich nie lubić..
                              ale Marsi są inni, o nich właśnie nie da się powiedzieć nic złego! ;/
                              • ksiaka Re: fanki biebera.... 20.12.10, 20:57
                                oj, głupia -,-
                                niestety, niektórzy ludzie tacy są :<
                                • martunia1 Re: fanki biebera.... 20.12.10, 21:02
                                  to tak jak anty narzekają na Biebera -.-
                                  trzeba patrzeć na to psychologicznie :
                                  fanki Justina chcą być 'twarde' i dlatego obrażają fanów 30stm serce, muse, nirvany itd..
                                  wink wink wink

a tak wgl to czemu tu jest o Justinie ?
                                  przecież to wątek poświęcony Marsom wink
                                  • pinkpink Re: fanki biebera.... 20.12.10, 21:07
                                    no, ale to ma związek z 30 stm. ;d
                                    ale ja rozumiem jakbym ja obrażała biebera, ale to ona się nie wiadomo dlaczego przyczepiła..
                                    tacy ludzie są okropni..

ja nawet nie potrafię porównywać Jareda i Biebera przecież to grzech dla naszej religii. big_grin (wyznawcy 30 seconds to mars echelon haha big_grin )
                                    • sofi. Re: fanki biebera.... 20.12.10, 21:13
                                      nie lubie, jak fanki obrażają fanki innych zespołów. -.-
                                      • gossip_girl_fan Re: fanki biebera.... 20.12.10, 21:14
                                        dokładnie ! przecież można nie lubić czegoś, ale od razu koniecznie wyzywać ?
                              • kara4454 Re: fanki biebera.... 20.12.10, 22:26
                                pinkpink napisał(a):

> patrzcie na komentarze:
                                > www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=pinkpink&photoId=232334
                                > www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=pinkpink&photoId=232333
                                > www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=pinkpink&photoId=232332
                                > dlaczego ona tak nienawidzi marsów? takich dziewczyn jest dużo na kotku..
                                > ja tego nie rozumiem. lubię dużo gwiazd i rozumiem, że można ich nie lubić..
                                > ale Marsi są inni, o nich właśnie nie da się powiedzieć nic złego! ;/

patrz na jej avatar, widać że gustuje w pedałach
                              • hurricane. Re: fanki biebera.... 21.12.10, 21:47
                                niektóre , fanki biebera myślą , że justin to król więc piszą jakieś pedalskie komentarze uncertain
    • lisaxx .. 20.12.10, 21:13
      hah ;d
      pisze takie rzeczy a pewnie nawet nic nie wie o nim , o zespole i wgl .. zapatrzona w Justinka ..
      maskra co sie teraz dzieje z nastolatkami ; o
      az zal dupe sciska jak czytam jej komentarze .
      • pinkpink Re: .. 20.12.10, 21:22
        no masakra. ;/ ;/

haha! tutaj spokojnie można je obrażać, nawet nie zauważą. big_grin

kiedy nie było biebera kotek był zupełnie inny.. było trochę kłótliwych dziewczyn, ale teraz jest masakra.
        pop przeciwko rockowi xd

jak dla mnie Marsi będą zawsze najlepsi. nie wyobrażam sobie życia bez ich muzyki, bez codziennego sprawdzania twittera Jareda, głosowania itd. tongue_out
        • ksiaka Re: .. 20.12.10, 21:27
          No, żeby jakaś Bimberka nam Marsów obrażała ? To jest przesada.
          • sofi. Re: .. 20.12.10, 21:31
            Marsli rlz i koniec !serce
          • marsoholism Re: phi. 20.12.10, 21:33
            Taak ona to nam może powiedzieć, bo wiecie.. ONA SIĘ ZNA NA PRAWDZIWEJ MUZYCE.
            No ok, mam poszanowanie do innych rodzajów muzyki , ale do takich plastik słit gerls i ich pedalskiego guru to mnie krew zalewa. Co ona wie o muzyce ? sciana
          • pinkpink Re: .. 20.12.10, 21:34
            no właśnie!

ja tego nie odpuszczę, zacznę wszystkie po kolei wyzywać. dla mnie Marsi są czymś więcej niż ulubionym zespołem, nawet w mojej szkole mówią, że mam obsesję.. ale nie typu 'fuck' girls ojojojoj Jaredzik <3 tylko po prostu ich muzyka jest niesamowita a do tego mają bardzo przystojnego wokalistę. tongue_out
            nie zniosę jak będą go dłużej obrażać.
            • sofi. FG. 20.12.10, 21:40
              w przyszłości, będe tępić FG za kase ! *.*
              • gossip_girl_fan Re: FG. 20.12.10, 21:45
                za kase, za kase big_grin
                Marsi rządzą i koniec serce ! ;*
                • sofi. Re: FG. 20.12.10, 21:48
                  kto kto idzie ze mną? big_grin
                  dokładnie. ;*
                  • amela Re: FG. 20.12.10, 22:29
                    ja idę , spoko . XD

i mam płytę . this is war .  tzn . na święta ją dostanę , ale tak jakby już mam w sumie : P
                    • kara4454 Re: FG. 20.12.10, 22:30
                      ja niestety jeszcze nie mam płyty sad
                      • a.l.i.c.e Re: FG. 20.12.10, 23:20
                        Cos czuje że bedzie wojna z tym dzieckiem neobig_grin Echelon jej nie odpuścixD
                        • only_exception ejj.. 21.12.10, 13:58
                          nie chce nic mówić ale ja lubie JB xd
                          • kara4454 Re: ejj.. 21.12.10, 14:51
                            no nie gadaj xddd
                            • only_exception Re: ejj.. 21.12.10, 14:58
                              hah no poważnie ;d
                              on słodki jest ;p
                              Ale moje serce należy do MARSÓW ..nie bij mnie serce
                  • ksiaka Re: FG. 21.12.10, 14:54
                    spoko, biorę kij i idę z Tobą < 3
                    hmm.. najlepsze miejsce na tępienie słit gerl by był koncert justina XD
                    • kara4454 Re: FG. 21.12.10, 15:02
                      szkoda mi kasy na jego koncert wole zostawić to innym xd
                      • gossip_girl_fan Re: FG. 21.12.10, 15:10
                        hah big_grin
                      • ksiaka Re: FG. 21.12.10, 15:12
                        czy ktoś mówi, że będziemy płacić ? ; d
                        wtargniemy w środku koncertu z wiatrówkami i karabinami XD
                        jak w ostatnim odcinku Czasu Honoru ; p
                        • kara4454 Re: FG. 21.12.10, 15:16
                          hahaha to już lepiej brzmi xd
                          • agaa_ Re: FG. 21.12.10, 15:22
                            dajcie spokój, takie to tylko ignorować ew. przy urodzeniu zabić ale kto to wie, co z tego wyrośnie kiedyś tam...

co do płyt:
                            mam This Is War tylko sad
                            • kara4454 Re: FG. 21.12.10, 15:24
                              no przynajmniej jedną masz a ja nic sad
                              • gossip_girl_fan Re: FG. 21.12.10, 15:29
                                a macie jakieś akcesoria z 30 STM typu kubki, koszulki itd . ?serce
                                • kari116 Re: FG. 21.12.10, 15:37
                                  niedługo zamierzam sobie kupić koszulkę, przez allegro, a wy?
                                  • kari116 ej mam pytanie 21.12.10, 15:39
                                    co takiego fani zrobili na koncercie, w trakcie piosenki 100 suns, że Jared potem komentował to na tt?
                                    • marsoholism Re: odpowiadam : ) 21.12.10, 16:32
                                      To była AKCJA FLAGA.
                                      Ci z płyty-podnoszą wszystko co czerwone, a z sektorów wszystko co białe smile
                                      Fajnie nam to wyszło! big_grin
                                      • gossip_girl_fan Re: odpowiadam : ) 21.12.10, 16:33
                                        to musiało (!!) być piękne
                                        • kara4454 Re: odpowiadam : ) 21.12.10, 17:24
                                          o taak !! szkoda że mnie tam nie było sad
                                          • gossip_girl_fan Re: odpowiadam : ) 21.12.10, 18:02
                                            mnie też crying(

troszke daleko to było .
                                            • kari116 ważne! 21.12.10, 19:06
                                              do kin niedługo wejdzie film z Jaredem w roli głównej, która idzie? smile Film nazywa się M. Nobody
                                              • ksiaka Re: ważne! 21.12.10, 19:22
                                                ja idę ;d świetny film napewno sercebrawo
                                                • asiuniaxd Re: ważne! 21.12.10, 21:17
                                                  ja pujde z pewnoscia smilesmile ogladalam i bardzo mi sie podobalo chociaz przyznam ze film jest troszeczke skomplikowany smilesmile big_grin
                                                  • kara4454 Re: ważne! 21.12.10, 21:27
                                                    ja nie mam z kim iść ale na pewno obejrze big_grin
                                                  • hurricane. 21.12.10, 21:44
                                                    oglądałam już ten film, ale drugi raz w kinie nie zaszkodzi wink
                                                  • kari116 hurricane. 21.12.10, 21:49
                                                    hurricane. napisał(a):

> oglądałam już ten film, ale drugi raz w kinie nie zaszkodzi wink

gdzie oglądałaś ten film? z napisami? czy z lektorem?
                                                  • kara4454 Re: hurricane. 21.12.10, 21:53
                                                    właśnie, dołączam się do pytania wink
                                                  • marsjanka115 x__x 21.12.10, 21:58
                                                    ja widziałam na seans 24 ale już usunęli wersję z megavideo ;/
                                                  • hurricane. Re: x__x 21.12.10, 22:03
                                                    no usunęli ;d
                                                    dopiero zauważyłam -.-' jak zwykle wszystko usuwają ;d
                                                  • hurricane. Re: hurricane. 21.12.10, 21:55
                                                    niestety z napisami

• kara4454 Re: hurricane. 21.12.10, 21:57
                                                    o niee tylko nie z limitem xd ale przynajmniej jest ;p
                                                  • kara4454 Re: hurricane. 21.12.10, 22:00
                                                    dobra ja ide jutro może ten film obejrze bo w końcu FERIE big_grin
                                                  • marsoholism Re: mr nobody. 21.12.10, 22:10
                                                    a ja muszę zobaczyć GO na wielkim ekranie <3
                                                  • kari116 Re: hurricane. 21.12.10, 22:14
                                                    kara4454 napisał(a):

> dobra ja ide jutro może ten film obejrze bo w końcu FERIE big_grin

ale premiera w polsce jest dopiero 24 grudnia.
                                                  • marsoholism Re: hurricane. 21.12.10, 22:18
                                                    ale ona chyba ściągała..
                                                  • mileyandnick głosujcie!!!! 22.12.10, 10:23
                                                    Głosujcie bo przegrywamy !
                                                  • kari116 Re: głosujcie!!!! 22.12.10, 12:23
                                                    jesteście niesamowici <3 już przegoniliśmy my chemical romance smile
                                                  • rikkki Re: głosujcie!!!! 22.12.10, 12:30
                                                    GŁOSUJCIE BO LEDWO WYGRYWAMY!!! ECHELON FOREVA!
                                                  • gossip_girl_fan film. 22.12.10, 13:55
                                                    ja chętnie pójdę ;D
                                                  • pinkpink Re: film. 22.12.10, 14:11
                                                    ja już oglądałam super film. daje do myślenia.

na pewno pójdę na to do kina.tongue_out
                                                  • kara4454 Re: film. 22.12.10, 15:52
                                                    znając życie w moim mieście będzie dopiero za miesiąc
                                                  • kara4454 Re: film. 22.12.10, 15:53
                                                    znając życie u mni9e będzie dopiero za miesiąc
                                                  • kara4454 Re: film. 22.12.10, 15:54
                                                    kara4454 napisał(a):

> znając życie u mni9e będzie dopiero za miesiąc

sory za dwa razy, net mi sie tnie
                                                  • asiuniaxd Re: głosujcie!!!! 22.12.10, 20:20
                                                    mileyandnick napisał(a):

> buzzworthy.mtv.com/2010/12/15/mtv-buzzworthy-blog-fan-favorite-unforgettable-video-of-the-year/?xrs=share_twitter
                                                    > Głosujcie bo przegrywamy !
                                                    GŁOSUJEMY!!! . big_grinbig_grinbig_grin
                                                    serce
                                                  • hurricane. Re: hurricane. 22.12.10, 16:45
                                                    ona? czy ja? xd
                                                  • gossip_girl_fan Re: hurricane. 22.12.10, 17:56
                                                    u mnie pewnie też za miesiąc, ale i tak musze iść !
                                                  • kara4454 Re: hurricane. 22.12.10, 18:01
                                                    a tak szczerze to nie wiem nawet czy w ogóle będzie... ale jak nie w kinie to na kompie obejrze
                                                  • naomi. ₪ ø ||| ·o. 22.12.10, 18:06
                                                    u mnie będzie na pewno, tylko trzeba teraz czekać santa
                                                    film , pewnie fajny i nie moge się doczekać <3
                                                  • marsoholism Re: kurdeee 22.12.10, 18:12
                                                    właśnie sprawdziłam, nie ma w repertuarze o.O
                                                    mam tylko nadzieję że po premierze się coś zmieni, nie mogą mi tego zrobić. >.<
                                                  • naomi. Re: kurdeee 22.12.10, 18:18
                                                    u mnie też nie ma. nawet na poniedziałek shock

• gossip_girl_fan Re: kurdeee 22.12.10, 19:34
                                                    czemuu ?
                                                    czy w żadnym 'normalnym' ( mam na myśli te z naszych miast) kinie nie mogą zagrać tego filmu ???
                                                  • kara4454 Re: kurdeee 22.12.10, 21:41
                                                    bo wolą puszczać jakąś zrytą biografie bimbera....
                                                  • only_exception ;/ 22.12.10, 21:53
                                                    u mnie też nie ma ;/
                                                  • kara4454 Re: ;/ 22.12.10, 21:56
                                                    ściągne se potem z neta smile
                                                  • marsoholism Re: -.- 22.12.10, 21:58
                                                    Kurczę, ale skoro premiera w pt, to chyba np na weekend byłoby już wpisane, prawda ? ;/
                                                    No nie !!!
                                                    Ktoś ma wgl w repertuarze ?
                                                  • gossip_girl_fan Re: -.- 22.12.10, 22:20
                                                    nikt chyba -,-
                                                  • nikuchova. Re: -.- 22.12.10, 22:28
                                                    a może ktoś się pomylił i premiera jest (przepraszam, że to powiem xd) dopiero za rok?
                                                  • nikuchova. Re: -.- 22.12.10, 22:33
                                                    dobra, a teraz na poważnie. to raczej niemożliwe.. wszędzie piszą, że 24 grudnia 2010
                                                  • kara4454 Re: -.- 22.12.10, 23:21
                                                    jutro sie zobaczy, oby było
                                                  • gossip_girl_fan Re: -.- 23.12.10, 09:14
                                                    najlepiej chyba będzie zadzwonić do swoich kin i sie spytać.
                                                    a ja wczoraj spobie sprawdzałam Multikino i jeżeli dobrze zobaczyłam to tam też nie ma .
                                                  • marsjanka115 x__x 23.12.10, 09:23
                                                    a ja jak wchodzę na stronkę multikina to nawet mi się repertuar na jutro nie wyświetla sciana a w zapowiedziach też nie ma uncertain
                                                  • gossip_girl_fan Re: x__x 23.12.10, 09:29
                                                    ;/
                                                    wiem tyle, że musze to zobaczyć, tak jak Wy pewnie.
                                                  • only_exception Re: -.- 23.12.10, 09:50
                                                    Polska jest cholernie zacofanym krajem sciana I to mnie najbardziej wkurza..
                                                  • asiuniaxd DOKładnie! głosujemy <3 23.12.10, 11:23
                                                    only_exception napisał(a):

> Polska jest cholernie zacofanym krajem sciana I to mnie najbardziej wkurza..
                                                    DOKŁADNIE ! mnie tez to cholernie wkurza !!!
                                                    ejjj głosujemy !!! echelon serce bo spadamy w dół confused
                                                  • kara4454 Re: DOKładnie! głosujemy <3 23.12.10, 11:52
                                                    u mnie jak to puszczą (w co wątpie) to pewnie za rok lub 2 lata ;/
                                                  • marsjanka115 . 23.12.10, 12:00
                                                    spokojnie marsi są na 1 tongue_out
                                                  • asiuniaxd Re: . 23.12.10, 12:10
                                                    i zeby tak zostało wink
                                                  • kara4454 Re: . 23.12.10, 12:17
                                                    na pewno zostanie ;D
                                                  • marsoholism Re: . 23.12.10, 12:17
                                                    pewnie , że zostanie ;]
                                                  • rikkki Re: . 23.12.10, 13:27
                                                    JEEE! big_grin prawie 2 % big_grinbig_grinbig_grin oby tak dalej ! ₪ ø lll ·o. foreva!
                                                  • only_exception ^^ 23.12.10, 14:12
                                                    ale zajebiście to wygląda.
                                                    My chemical romance kontra Marsi.
                                                    Reszta kurde w totalnym tyle ;d
                                                    No i kolejny dowód na to że Marsi mają najlepszych fanów ;d
                                                  • gossip_girl_fan koszulki 23.12.10, 14:37
                                                    co sądzicie o kosuzlkach z 30stm ?
                                                  • rikkki Re: koszulki 23.12.10, 15:52
                                                    kochamy je big_grin mam zamiar po świętach zainwestować smile
                                                  • gossip_girl_fan Re: koszulki 23.12.10, 16:14
                                                    o tak. znalazłam kilka fajnych i sama sobie chcę kupić <3
                                                  • kara4454 Re: koszulki 23.12.10, 16:19
                                                    bluzki są świetne pewnie też sobie kupie big_grin
                                                  • marsoholism Re: koszulki 23.12.10, 16:36
                                                    ja mam 2. wink
                                                    jedną tradycyjnie - triad, glify.

a druga z Jaredem (za czasów irokeza) i wielkim napisem THIS IS WHO I REALLY AM.

Po świętach inwestuję w następne serce
                                                  • kari116 A co do tego filmu to... 23.12.10, 16:55
                                                    ...chyba normalne, że nie ma repertuaru na 24 i 25, bo to w końcu wigilia i Boże Narodzenie i komu specjalnie chciałoby się przychodzić żeby to puszczać. Znając życie film puszczą dopiero po świętach.
                                                  • kari116 koszulki 23.12.10, 16:56
                                                    Na allegro znalazłam takie dwie świetne i może kupie, a tak to żadnej nie mam.
                                                  • kari116 Pytanie do Was. 23.12.10, 16:58
                                                    Czy oprócz naszego kochanego 30stm lubicie tez inne zespoły? Ja na przykład wielbię też My Chemical Romance, Red Hot Chili Papers itp.

a wy?
                                                  • naomi. Re: Pytanie do Was. 23.12.10, 17:05
                                                    Nirvana, Kings of Leon, mcr też lubię <3
                                                    Metallica , ac/dc , Billy Talent i nie wiem co jeszcze ;d
                                                  • kari116 naomi. 23.12.10, 17:06
                                                    naomi. napisał(a):

> Nirvana, Kings of Leon, mcr też lubię <3
                                                    > Metallica , ac/dc , Billy Talent i nie wiem co jeszcze ;d

Właśnie! Zapomniałam napisać jeszcze o AC/DC i Kings of Leon.
                                                  • naomi. Re: naomi. 23.12.10, 19:46
                                                    to Ci przypomniałam tongue_out
                                                  • naomi. Re: koszulki 23.12.10, 16:58
                                                    ja mam jedną z allegro, a tak to kupuje sobie zwykłą czarną bluzke i kolega mi robi surprised
                                                  • nikuchova. Re: koszulki 23.12.10, 17:01
                                                    po świętach zamierzam zakupić jakąś c;
                                                  • asiuniaxd Re: koszulki. 23.12.10, 17:10
                                                    marsoholism napisał(a):

> ja mam 2. wink
                                                    > jedną tradycyjnie - triad, glify.
                                                    >
                                                    > a druga z Jaredem (za czasów irokeza) i wielkim napisem THIS IS WHO I REALLY A
                                                    > M.
                                                    >
                                                    > Po świętach inwestuję w następne serce
                                                    haha tez mam ta bluzke z napisem THIS IS WHO I REALLY AM nawet dzisiaj na sobie xd
                                                  • asiuniaxd CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 17:14
                                                    koncertyyy.pl/koncert/coke-live-music-festival-2011-krakow/16636/
                                                    jak to zobaczyłam to sie poplakalam z radosci serce
                                                    normalnie nie wierze... jednak mam nadzieje ze tak zostanie smilesmilesmile
                                                    serce tak sie ciesze...brawo
                                                  • kari116 Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 17:25
                                                    Dalej nie wierzę w to co widzę! Jednak zagrają <3
                                                  • asiuniaxd Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 17:30
                                                    ja tez w to nie wierze normalnie nie wiem co zaraz zrobie serce
                                                    winkbig_grinbig_grin
                                                  • kari116 Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 17:37
                                                    Teraz tylko pozostaje kwestia kasy i pozwolenia rodziców.
                                                    Twoi się zgodzili?
                                                  • asiuniaxd Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 17:44
                                                    tak powiedzieli , ze na nastepny raz pojade i na szczescie mam z kim smilesmile
                                                    a po za tym mieszkam w krk wiec nic nie stoi na przeszkodzie wink
                                                  • marsoholism Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 19:33
                                                    mi się jednak nie wydaje, żeby znowu rok po się pojawil..
                                                    to przecież jeszcze nie jest pewne.
                                                  • asiuniaxd Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 19:42
                                                    tak.pewne nie jest ale jest nadzieja big_grin
                                                  • naomi. Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 19:51
                                                    O boże! nie wierze shock Też się zaraz porycze.
                                                    MARSI serce
                                                  • only_exception O_o 23.12.10, 19:53
                                                    Ale byłoby świetnie !
                                                    Chociaż nie wydaje mi się żeby z roku na rok grał ten sam zespół...Ale jeśli to prawda były by zajebiście ;d;d
                                                    Co do koszulek to muszę sb kupić ;d Mam już kilka wypatrzonych ;pp
                                                  • only_exception Re: O_o 23.12.10, 20:05
                                                    ale najgorsze jest to , ze kilka dni temu widziałam tam, Linkin Park... więc wszystko się może jeszcze zmienić...
                                                    Ja nie chce .. sciana
                                                  • marsjanka115 Re: O_o 23.12.10, 20:08
                                                    też pamiętam że byli linkini a nagle nie ma ;/
                                                  • marsjanka115 x__x 23.12.10, 20:07
                                                    dobra cieszcie się ale oby nie było płaczu jak napiszą że to propozycja tongue_out
                                                    bo z tego co pamiętam to na 2 dni festiwalu są 4 gwiazdy tzw , wieczoru (w zeszłym to byli 30stm , nerd , muse i panic at the disco )
                                                    tu mamy 5 a jeszcze chcą propozycji w komentarzach a więc wg mnie pozostaje kwestia który zespół się zgodzi tongue_out

z 2 giej str , jared powiedział we ' ll return no to może na CLMF wink
                                                  • only_exception Re: x__x 23.12.10, 20:16
                                                    no ja mam nadzieje, że sie zgodzą ;d
                                                    Ja bym chciała żeby zagrali Marsi Paramore i Linkin Park ;d
                                                    To by było spełnienie wszystkich moich marzeń w ciągu 2 dniserce
                                                  • agaa_ Re: x__x 23.12.10, 20:21
                                                    na razie to się ogarnijcie bo to nie jest pewne.

• xdxdfankaxdxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 23.12.10, 20:32
      30STM kocham ich życie bym za nich oddała xD
      14 grudnia 30STM koncertował W Warszawie na Torwarzewinkwinkserceserceserceserce
      • marsoholism Re: Forum Kotkowego Echelonu 23.12.10, 20:54
        hm. wiemy ? ; d
        • asiuniaxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 23.12.10, 21:01
          hehe ;D
          • gossip_girl_fan ;* 23.12.10, 21:24
            oby ;D
            spełniają się marzenia ;D

o do wcześniejszego pytania.
            oprócz 30stm lubię:
            Coldplay, My Chemical Romance <3, Kings of leon, the pretty reckless
            • only_exception Re: ;* 23.12.10, 21:32
              Torrrrwarr ;d
              • gossip_girl_fan Re: ;* 23.12.10, 22:17
                ale gdy gdyby byli znów na clmf byłoby cudownie !! ;*serceserce
                • colaxdd ; * 23.12.10, 22:20
                  Ale na Coke'u nie będą, bo to wbrew zasadom niestety : (

pozwólcie, że się dołączę : 3
                  • sylwia554 Re: ; * 23.12.10, 23:10
                    Ja słucham jeszcze The Pretty Reckless, AC/DC, My Chemical Romance, Nirvana, Three Days Grace itp.
                    Wątpię żeby tyle znanych zespołów wystąpiło na jednym festiwalu, Three Days Grace. A tak w ogóle to Marsi nie mogą wystąpić na Coke przynajmniej przez 2 lata, bo takie są zasady.
                    • pinkpink Re: ; * 24.12.10, 07:54
                      szczerze nie wydaje mi się, żeby Jared DRUGI raz przyjechał na FESTIWAL.
                      jak sam mówił on woli własne koncerty...

WESOŁYCH ŚWIĄT ECHELONIE serceserceserce big_grin big_grin big_grin
                      • pinkpink Re: ; * 24.12.10, 08:23
                        może inaczej...

MARSOWYCH ŚWIĄT big_grin big_grin
                        • kari116 ejej 24.12.10, 11:56
                          Jeszcze nic nie wiadomo, bądźmy dobrej myśli smile Bo skoro tyle osób chce, żeby znów przyjechali, to kto wie.
                          • asiuniaxd Re: ejej 24.12.10, 12:37
                            tak...nie wiadomo jak to bedzie no ale trzeba wierzyc big_grinbig_grin
                            ktos wgl cały czas pisze ze maja byc podobno w maju/czerwcu ale kto to moze wiedziec ?
                            WESOŁYCH ŚWIĄT ECHELONKI serce
                            choinka
                            • kara4454 Re: ejej 24.12.10, 12:48
                              mi sie wydaje że nie przyjadą znowu na CLMF tylko znowu będzie ich koncert big_grin
                              • naomi. Re: ejej 24.12.10, 13:45
                                mi też się zdaje , że koncert.
                                nawet lepiej , by było dłużej z nimi <3

no wszystkiego najlepszego choinka
                                • marsjanka115 x__x 24.12.10, 14:07
                                  A ja wam życzę droga rodzinko marsowa aby przyleciał do was mikołaj Jared z elfami Tomo i Sannonem zagrali dla Was a potem to już co tam chcecie z nimi róbcie haha
                                  piwo
                                  Merry "Mars" Christmas serce
                                  • sylwia554 Re: x__x 24.12.10, 14:25
                                    Merry ChristMARS smile
                                    • only_exception Re: x__x 24.12.10, 14:32
                                      ha ale nadzieję można zawsze mieć ;d

No to ja w 100 % wierze Marsjance i czekam na Jaredowego Mikołaja wraz z Elfami ..;d

Echelonie Marsowych Świąt <33
                                      serceserce
                                      • gossip_girl_fan Re: x__x 24.12.10, 14:35
                                        no pewnie, że święta będą Marsowe <3

Wesołych-Marsowych świąt <3 ;* choinka
                                        • marsoholism Re: w takim razie : 24.12.10, 14:40
                                          Merry X-MARS dziewczęta! ;3

Dla kaażdej z osobna kiss. + Wesołego, wspaniałego Sylwka : )))
                                          • agaa_ Re: w takim razie : 24.12.10, 15:18
                                            wszystkieg wszystkiego naj naj xDDDDD i wesołych świąt santachoinkaprezentserce
                                            • marsjanka115 x__x 24.12.10, 18:15
                                              Dzięki wszystkim za życzenia serce
                                              i co przyleciał do was mikołaj Jared i elfy - Tomo i Shann ?
                                              Do mnie oczywiście piwo
                                              • asiuniaxd Re: x__x 24.12.10, 18:29
                                                haha ;D no pewnie ze tak serce
                                                big_grin
                                                • kari116 klik 24.12.10, 20:08
                                                  zobaczcie.

Co myślicie? Bo mi się bardzo podoba.
                                                  • gossip_girl_fan Re: klik 24.12.10, 22:17
                                                    wiem, że mało związane z 30stm, ale co dostałyście pod choinkę ;P?
                                                  • gossip_girl_fan ;D 24.12.10, 22:17
                                                    wiem, że mało związane z 30stm, ale co dostałyście pod choinkę ;P?
                                                  • naomi. Re: ;D 24.12.10, 22:28
                                                    płyte 30stm - tiw big_grin kase i słodycze ( :
                                                  • naomi. Re: klik 24.12.10, 22:29
                                                    fajnie , zaśpiewała brawo
                                                    ale oryginału i tak nie pobije big_grin
                                                • naomi. Re: x__x 24.12.10, 22:26
                                                  u mnie mają być koło 24 , bo chcą zostać na noc tongue_out
                                                  • only_exception Re: x__x 24.12.10, 22:32
                                                    haha ja dostałam bluzę i takie duperele ;d
                                                  • only_exception x__x 24.12.10, 22:35
                                                    a co do tego czy byli to podobno maja do mnie wpaść jak odwiedzą Naomi ;d
                                                  • naomi. Re: x__x 25.12.10, 17:50
                                                    u mnie byli i było zajebiście. big_grin
                                                    marsjanka , przepraszam bardzo ale ten pierwszy raz był bez Ciebie crying
                                                  • marsoholism Re: jutroo ; > 25.12.10, 19:26
                                                    Same wiecie co jest jutro smile 26.12.
                                                    To już 39 lat dziewczyny smile Brałyście może udział w nagrywaniu urodzinowych filmików dla Jareda ? big_grin
                                                  • naomi. Re: jutroo ; > 25.12.10, 20:44
                                                    39 lat, aż się wierzyć nie chcę. big_grin
                                                    ja , nie brałam udziały w tym filmiku uncertain
                                                  • eurodont ło kurde ... 25.12.10, 21:35
                                                    dawno mnie tu nie było ; )) więc tak co do koszulki to mam 2 i teraz robie sobie 3 ; D a zespoły to : MCR , Nirvana , Linkin Park , Billy Talent ; ] no właśnie jutro o roczek starszy , i nie brałam udziału w filmiku -.-
                                                  • eurodont aa i głosować ! 25.12.10, 21:38
                                                    tu na Jareda bo Bimberek troche podgania ; - / :
                                                    klik.
                                                    a tu przypomne tylko do jutra ; ( :
                                                    klik.
                                                  • marsjanka115 x__x ! 25.12.10, 21:47
                                                    no to jeszcze tylko przypomnę że 29 na tvnie o 21.30 jest Pan Życia i śmierci , 1 stycznia o jeju coś po 1 w nocy jest Autostrada na polsacie a chyba 6 . 01 na tvnie Aleksander.
                                                    to tyle. I chyba Dżej juz uro świętuje c;
                                                  • pinkpink Prezenty. :D 26.12.10, 11:20
                                                    ja miałam bardzo MARSOWE święta. big_grin
                                                    dostałam this is War kolekcjonerskie, beautiful lie. tongue_out i jeszcze spodnie, błyszczyki, słodycze.. xd
                                                    ale za to po wigilii została u mnie my best friend i do 2 w nocy tylko marsów słuchałyśmy big_grin
                                                  • kardolina happy motherf.ucking birthday Jared! 26.12.10, 11:57
                                                    dziś Jay ma urodziny! let's fuc.king celebrate it!
                                                  • asiula39 Re: happy motherf.ucking birthday Jared! 26.12.10, 12:08
                                                    cholera jasna. znowu coke? uncertain

JJ nam się starzeje big_grinwink
                                                  • asiuniaxd happy bday Jay ;))) 26.12.10, 12:49
                                                    big_grin
                                                  • naomi. Re: happy motherf.ucking birthday Jared! 26.12.10, 14:46
                                                    e tam , starzeje.
                                                    młodziutki jeszcze. naj serce
                                                  • pinkpink Re: happy motherf.ucking birthday Jared! 26.12.10, 16:26
                                                    Jared wiecznie młody serceserce
                                                  • marsoholism Re: Widziałyście już? 26.12.10, 19:19
                                                    www.youtube.com/watch?v=nB3w90iuhIk
                                                  • asiuniaxd Re: Widziałyście już? 26.12.10, 20:15
                                                    widziałam i przyznam ze super im to wyszło nie ma to jak POLISH ECHELON big_grin
                                                    miejmy nadzieje ze dotrze do Jared'a wink
                                                    serceserce
                                                  • pinkpink Re: Widziałyście już? 26.12.10, 20:21
                                                    na facebooku mu trzeba dodawać.. tongue_out
                                                    wszyscy;p moze obejrzy xd
                                                  • only_exception Re: Widziałyście już? 26.12.10, 20:35
                                                    wow. Świetny filmik Joł Joł Joł mnie powaliło ;d
                                                    Dziewczyny odwaliły kawał dobrej roboty wink
                                                    Nie brałam w tym udziału ani nic z tych rzeczy ;p
                                                    big_grin
                                                  • asiuniaxd ... 26.12.10, 21:54
                                                    czy jest ktos kto zrobi zeby to jakos do niego dotarło ?? hehe big_grin
                                                    ja to dodalam na facebooka na konto marsow wink
                                                  • eurodont Re: Widziałyście już? 26.12.10, 21:59
                                                    widziałam ; - D
                                                  • marsjanka115 x__x 27.12.10, 12:09
                                                    fajne fajne :]
                                                    brawo
                                                  • only_exception Re: x__x 27.12.10, 13:50
                                                    na twittera brawo
                                                  • gossip_girl_fan Re: x__x 27.12.10, 14:35
                                                    świetne ;D
                                                    oby to zoabczył.
                                                  • naomi. Re: Widziałyście już? 27.12.10, 17:41
                                                    fajnie to wyszło brawo
                                                  • gossip_girl_fan Re: Widziałyście już? 28.12.10, 10:38
                                                    tak ;D
                                                    okazało się, że nawet miasto blisko mojego brało udział !
                                                    szkoda, że nie wiedziałam crying(
                                                  • marsoholism Re: Widziałyście już? 28.12.10, 10:45
                                                    a mnie tam nie ma, ale są moje koleżanki ;3 ja niestety nie byłam tego dnia w mieście -,-
                                                  • kara4454 Re: Widziałyście już? 28.12.10, 12:13
                                                    dopiero teraz zobaczyła i świetnie to wyszło big_grin
                                                  • sylwia554 Re: Widziałyście już? 28.12.10, 19:42
                                                    Ja brałam udział, ale coś nie poszło i akurat naszego filmiku nie ma (zły format czy coś takiego). Jakby coś to jest już organizowana akcja na urodziny Shannona.
                                                    Akcja w skrócie:
                                                    Grupy ludzi będą wybijać przydzielone im piosenki (fragmenty partii perkusyjnych), które następnie zostaną zmontowane w jeden filmik. Pod koniec video będzie Happy Birthday wybite na trójkącie/cymbałkach. Na samym końcu polski Echelon jednym głosem krzyknie Happy Birthday.
                                                    MIASTA I PIOSENKI, KTÓRE MAJĄ WYBIJAĆ:
                                                    1. Poznań - Buddha
                                                    2. Wrocław - Praying for a riot
                                                    3. Gdańsk - From yesterday
                                                    4. Łódź - The mission
                                                    5. Radom - The kill
                                                    6. Warszawa - SIASL
                                                    7. Lublin - Vox populi
                                                    8. Śląsk - R-evolve
                                                    9. Toruń - This is war
                                                    10. Kraków - BOO
                                                  • rikkki rikkki 28.12.10, 19:59
                                                    nie widziałam, ale fajnie, hahah tylko, że Shann ma dopiero w marcu chyba big_grin ale fajnie, że Warszawa ma Stranger In A Strange Land ^^ koniecznie muszę wziąć udział!!!
                                                  • asiuniaxd super :) 28.12.10, 20:17
                                                    sylwia554 napisał(a):

> Akcja w skrócie:
                                                    > Grupy ludzi będą wybijać przydzielone im piosenki (fragmenty partii perkusyjnyc
                                                    > h), które następnie zostaną zmontowane w jeden filmik. Pod koniec video będzie
                                                    > Happy Birthday wybite na trójkącie/cymbałkach. Na samym końcu polski Echelon je
                                                    > dnym głosem krzyknie Happy Birthday.
                                                    > MIASTA I PIOSENKI, KTÓRE MAJĄ WYBIJAĆ:
                                                    > 1. Poznań - Buddha
                                                    > 2. Wrocław - Praying for a riot
                                                    > 3. Gdańsk - From yesterday
                                                    > 4. Łódź - The mission
                                                    > 5. Radom - The kill
                                                    > 6. Warszawa - SIASL
                                                    > 7. Lublin - Vox populi
                                                    > 8. Śląsk - R-evolve
                                                    > 9. Toruń - This is war
                                                    > 10. Kraków - BOO

super smile jestem z Krk piwo
                                                  • asiuniaxd głosujemy :):):) 28.12.10, 20:33
                                                    wreckedradio.net/votewrecked2010
                                                    na Marsów oczywiście wink
                                                  • gossip_girl_fan Re: głosujemy :):):) 28.12.10, 20:43
                                                    oczywiście ;D
                                                  • asiuniaxd Re: głosujemy :):):) 28.12.10, 20:45
                                                    asiuniaxd napisał(a):

> wreckedradio.net/votewrecked2010
                                                    > na Marsów oczywiście wink
                                                    zapomniałam o tym: spin1038.com/onair/shows/zoocrew/top100/
                                                    big_grin
                                                  • only_exception ;d 28.12.10, 20:58
                                                    haha zagłosowałam ;d
                                                    Ale skąd wy wiecie o tych wszystkich konkursach i t p xd
                                                    A akcja wydaje się świetna ;p
                                                  • asiuniaxd :D 28.12.10, 22:03
                                                    z nk big_grin
                                                  • marsjanka115 x__x 29.12.10, 10:02
                                                    zagłosowałam a co do akcji...
                                                    wow .
                                                    from yesterday piwo
                                                  • asiuniaxd Provehito in altum ;) 29.12.10, 10:08
                                                    tak akcja jest super juz nie moge sie doczekaćwink
                                                    BOO serce
                                                  • gossip_girl_fan Re: Provehito in altum ;) 29.12.10, 12:12
                                                    zagłosowałam ;D
                                                  • kara4454 Re: Provehito in altum ;) 29.12.10, 21:58
                                                    mojego miasta nie ma sad no ale życze powodzenia big_grin
                                                  • love_rock Re: Provehito in altum ;) 29.12.10, 22:35
                                                    Super ten filmik dla Jareda smile Nawet nie wiedziałam, że jest taka akcja smile Fajnie, że dla Shannona tez będzie smile I w jednym głosowaniu zagłosowałam, bo w drugim coś mi nie udało się xD
                                                  • sylwia554 @kara4454 29.12.10, 23:01
                                                    A gdzie mieszkasz? Mogę poprosić na forum o dopisanie miasta, jeśli jest w miarę duże i znajdą się tam osoby, które chciałaby z Tobą robić coś takiego, w innym wypadku lepiej dołączyć się do najbliższego miasta w Twojej okolicy, które jest dopisane do listy. smile
                                                  • kara4454 Re: @kara4454 29.12.10, 23:12
                                                    moje miasto jest małe i ja nie znam tu żadnej fanki 30stm więc lepiej niech zostanie tak jak jest smile
                                                  • only_exception @kara4454... 30.12.10, 11:29
                                                    ...nie przejmuj sie ja mieszkam na wsi więc mi to wielkiej różnicy nie robi. ;p
                                                    Ja się podczepiam pod Kraków i jest git ;p
                                                    Ale do Krk mam mniej wiecej 1,5 h jazdy ;p
                                                  • kardolina ;] 30.12.10, 15:21
                                                    ja z Radomia, już niedługo będziemy the kill wybijac big_grin ach cieszę się, że nam praying for a riot nie kazali wybijac, bo ja bym tam ze śmiechu nie wytrzymała big_grin a więc życzę powodzenia Wrocławiowi! big_grin
                                                  • sylwia554 Re: ;] 30.12.10, 22:29
                                                    Z tego co wiem to osoby z forum bardzo ucieszyły się na PRAR big_grin
                                                  • sylwia554 Re: ;] 30.12.10, 22:31
                                                    Fajnie, że tak dużo się Was zgłosiło. smile Jakby coś to wszystkie informacje macie na facebooku: www.facebook.com/#!/pages/Zyczenia-dla-Shanimala/177463232287508
                                                  • naomi. ₪ ø ||| ·o. 30.12.10, 22:45
                                                    o Wrocław jest , jak fajnie big_grin
                                                    ktoś bd brał udział z Wrocka?
                                                  • gossip_girl_fan Re: ₪ ø ||| ·o. 31.12.10, 14:16
                                                    ;D

życzę wam udanego sylwestra i Marsoweeego roku big_grin ;*
                                                  • kara4454 Re: ₪ ø ||| ·o. 31.12.10, 14:22
                                                    gossip_girl_fan napisał(a):

> ;D
                                                    >
                                                    > życzę wam udanego sylwestra i Marsoweeego roku big_grin ;*

ja teżbig_grin
                                                  • sylwia554 @naomi. 31.12.10, 14:35
                                                    Z Wrocławia jest dużo chętnych osób na forum. Wstępnie ustalona data została na 19.02 o godzinie 11 na placu przy Hotelu Plaza lub przed Galerią Renoma (przy empiku). Jak będzie coś wiadomo więcej to napiszę. smile

PS: Warszawa spotyka się 22.01 przed Torwarem o godzinie 14, a Poznań 16.01 na szachownicy (Stary Browar) o godzinie 11. Reszta miast jeszcze nie ustalona.
                                                  • sylwia554 Re: @naomi. 31.12.10, 15:28
                                                    sylwia554 napisał(a):

> Z Wrocławia jest dużo chętnych osób na forum. Wstępnie ustalona data została na
                                                    > 19.02 o godzinie 11 na placu przy Hotelu Plaza lub przed Galerią Renoma (przy
                                                    > empiku). Jak będzie coś wiadomo więcej to napiszę. smile
                                                    >
                                                    > PS: Warszawa spotyka się 22.01 przed Torwarem o godzinie 14, a Poznań 16.01 na
                                                    > szachownicy (Stary Browar) o godzinie 11. Reszta miast jeszcze nie ustalona.

Wrocław jednak spotyka się pod Hotelem Plaza. smile
                                                  • only_exception Re: @naomi. 31.12.10, 16:52
                                                    Udanego Pijanego Sylwestra I Marsowego roku jak już ktos napisał ;pp
                                                    No i żebyśmy się tu jutro wszystkie spotkały ;pp Niekoniecznie na mega kacu <3
                                                    Udanej zabawy dziewczyny ! ;*
                                                  • gossip_girl_fan ;DD 01.01.11, 13:25
                                                    jak po sylwestrze ?
                                                    słuchałyście Marsów <333 ;D ? kiss
                                                  • kara4454 Re: ;DD 01.01.11, 15:17
                                                    ja dopiero co wstałam ale fajerwerki słabo puszczali (w wawie) ogólnie była fajna zabawa całą noc śpiewaliśmy karaoke xd a żarcia to tyle zjadłam że mi brzuch pęka ;p

a jak u was było wink??
                                                  • kara4454 Re: ;DD 01.01.11, 15:18
                                                    jak przyjeżdzałam do wawy to widziałam plakat mr. nobody i miałąm zajarke xd
                                                  • naomi. ₪ ø ||| ·o. 01.01.11, 15:28
                                                    u mnie było fajnie big_grin
                                                    fajerwerków było tysiące myślałam , że mnie coś jebnie.
                                                    wszystkie psy w bramie szczekały i zawału dostawały -.-'

ale ogólnie , było świetnie. big_grin
                                                  • collage Re: ₪ ø ||| ·o. 01.01.11, 15:31
                                                    a u mnie jeszcze teraz strzelają i szampan mi jeszcze został.
                                                  • gossip_girl_fan Re: ₪ ø ||| ·o. 01.01.11, 15:58
                                                    strzelali ale nie przesadnie dużo.
                                                    jedzenia było dosyć dużo ;P

ogólnie spoko .
    • buziaczek1995 Re: Forum Kotkowego Echelonu 01.01.11, 16:52
      słyszeliście????Tim odszedł z zespołu ;////powodzenia Tim ;*
      • eurodont słyszałam ;/ 01.01.11, 17:14
        • sylwia554 Re: słyszałam ;/ 01.01.11, 17:57
          słyszałam, szkoda :<
          • only_exception Re: słyszałam ;/ 01.01.11, 21:59
            Słyszałam sciana
            A na Sylwestrze było super ;p Gardło mnie boli od śpiewania , krzyczenia i wgl ;p
            ;ppp
            • marsjanka115 x__x 01.01.11, 22:04
              no wiem uncertain szkoda,
              głosujemy !! big_grin www.bravo.pl/sondy/
              na marsów big_grin piwo
              • only_exception Re: x__x 01.01.11, 22:08
                hah nawet nie wiedziałam ze coś takiego jest ;p Jak głosowanie kto ma sie na plakacie pojawić xd
                Nie no ja w tych sondach cofnięta chyba jestem;pp
                • kara4454 Re: x__x 01.01.11, 22:12
                  buhahah ja też xd
                  • only_exception @kara4454... 01.01.11, 23:44
                    hah ok ;p
                    Razem raźnej xd
                    • kara4454 Re: @kara4454... 02.01.11, 00:11
                      witaj w klubie xd
                      • eurodont ejj... 02.01.11, 10:44
                        Marsi byli w "dzień dobry tvn" oglądał ktoś ? big_grin
                        • naomi. Re: ejj... 02.01.11, 12:37
                          tak , ja oglądałam ale tylko końcówkę . (;
            • naomi. Re: słyszałam ;/ 02.01.11, 12:41
              no sciana
              • gossip_girl_fan Re: słyszałam ;/ 02.01.11, 12:44
                omg. ale ja zacofana jestem.
                nic nie wiem ;/
                zagłosowałam big_grin
                • only_exception Re: słyszałam ;/ 02.01.11, 14:43
                  nie ogladałam .. sciana
                  Musze na necie poszukać ...;p
                  Ja tylko czekam na wywiad z nimi na Vivie big_grin
                  Już nie mogę się doczekac ;d
                  • only_exception :) 02.01.11, 14:49
                    ale Jared zajebiście siedział ;p
                    Nogi tak fajnie sb ułożył xd
                    Jak coś, to macie tu moje drogie Echelonki linka do wywiadu :
                    www.youtube.com/watch?v=ZHszcAGgpUw
                • sylwia554 Marsi w DDTVN - LINK 02.01.11, 14:50
                  www.youtube.com/watch?v=ZHszcAGgpUw
                  • gossip_girl_fan viva. 02.01.11, 15:03
                    Mam prośbę. Czy mogłybyście napisać tu kiedy i o której leci na VIVIE ten wywiad ?
                    Bo nie jestem pewna ;//

Może piszmy tutaj wszystkie informacje kiedy w telewizji coś o 30stm bo ja nigdy nie wiem ! <grrr>
                    • sylwia554 Re: viva. 02.01.11, 15:12
                      10 stycznia o godzinie 14. smile
                      • kara4454 wywiad :) 02.01.11, 15:53
                        ten wywiad był suuuperowy dzięki za link smile
                        • gossip_girl_fan Re: wywiad :) 02.01.11, 17:25
                          dziękuję za odpowiedź big_grin
                          • asiula39 Re: wywiad :) 02.01.11, 19:07
                            czy mołek jest kolejną osobą, która myśli, że 30stm to zespół składający się z jareda, jareda i jareda? -.-
                            • gossip_girl_fan Re: wywiad :) 02.01.11, 19:13
                              no chyba.
                              czemu ludzie w TYM zespole widzą tylko Jareda . ?
                              • eurodont ;-/ 02.01.11, 19:21
                                bo słit dziewczynki widzą tylko Jareda ;/ ten koleś chyba gej suspicious ołkej nie o to chodzi widziałyście to : www.youtube.com/watch?v=qJO6eNZ9IgA&feature=share ?! dla mnie to już przesada uncertain
                                • asiula39 Re: ;-/ 02.01.11, 19:40
                                  ej no przegięcie. co to ma być...
                                  • gossip_girl_fan Re: ;-/ 02.01.11, 19:43
                                    o masakra. co to ma być ? ; /
                                    • eurodont Re: ;-/ 02.01.11, 19:50
                                      to właśnie Jared zorganizował na tym noworocznym koncercie w Vegas ;/
                                      • szalona_fanka46 Re: ;-/ 02.01.11, 19:56
                                        weźcie nie mówcie. porażka jakaś. niech Jaredos lepiej nie świrujee!!
                                        • gossip_girl_fan Re: ;-/ 02.01.11, 20:01
                                          o zgadadzam się.
                                          niech nie świruje . . .
                                          • asiula39 Re: ;-/ 02.01.11, 20:11
                                            większość twierdzi, że teledysk do Hurricane jest ciut za ostry, a w porównaniu z tym czymś to jest jak wieczorynka
                                            • only_exception Re: ;-/ 02.01.11, 20:27
                                              y.
                                              Jared chyba ma kryzys wieku średniego .
                                              Odbija mu ?
                                              • asiula39 Re: ;-/ 02.01.11, 20:30
                                                btw ja jestem ciekawa czy on się kiedyś ożeni xD
                                                • gossip_girl_fan Re: ;-/ 02.01.11, 20:35
                                                  nie wiem .
                                                  Hah. Kryzys wieku średniego ? Dobre ;D
                                                  Ciekawe jak na to zareagowali ludzie którzy tam byli ?
                                                  • only_exception Re: ;-/ 02.01.11, 20:47
                                                    nie wiem jak mężczyźni, ale kobiety z pewnością nie były zadowolone ;pp
                                                    Chyba że lezby- to co innego ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka