asiula39 Re: Forum Kotkowego Echelonu 08.10.10, 18:37 widzę, że tag umiera... a więc wasz ulubiony live? dawajcie filmiki Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Forum Kotkowego Echelonu 08.10.10, 19:27 ulubiony live? zdecydowanie to www.youtube.com/watch?v=aE4hAIY9at8 Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Forum Kotkowego Echelonu 09.10.10, 19:17 pominąć wszystkie z coke to to lub to lub to lub to lub to no i może skończę wymieniać bo tego jest wiele wiele więcej Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi informacja dla wszystkich, którzy jadą na koncert 05.11.10, 19:08 o tutaj : plixi.com/p/54956777 ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 O.O 08.11.10, 17:15 Jestem zdziwiona, że tutaj tak cicho! Wczoraj chłopaki zostali ogłoszeni najlepszym rockowym zespołem, a Wy nic na to? ;> Dla mnie najlepsze jest to, że oni ZAWSZE pamiętają o swoim oddanym Echelonie Po tym jak dostali statuetkę i jak JJ podziękował fanom poszłam spać z wielkim uśmiechem na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
cupcakethief Re: O.O 09.11.10, 20:52 to jest super. właśnie to, że zawsze pamiętają nawet teraz, do teledysku do Hurricane poszukują głosów fanów, którzy powiedzą jakiś cytat po francusku gdyby nie to, że nie znam francuskiego, to pewnie bym spróbowała btw, jestem nowa, dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: O.O 10.11.10, 17:33 ja również nowa, pewnie nawet nie wiedziałabym o istnieniu tego wątku, także dziękuję poprzedniczce za dodanie odpowiedzi :d bardzo cieszy mnie fakt, że Marsi otrzymali statuetkę na EMA, należała im się. mają w sobie taką energię, ale przede wszystkim świetny kontakt z fanami! bardzo żałuję, że nie będzie mnie w grudniu w Warszawie, ale na następnym koncercie w Polsce (o ile takowy będzie - poprawka, MUSI BYĆ!) nie może mnie zabraknąć ;] <3 Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: O.O 10.11.10, 19:12 Ja tez nie wiedziałam. właśnie , se patrzyłam na forum a tu taki wątek. przyłączam się : D . a co do nagrody , to ja też się ciesze. ale myślałam , że tą drugą też zdobędą , no ale trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dreams13 Re: Forum Kotkowego Echelonu 10.11.10, 19:20 koncert jest 14.12 w Warszawie, ale z tego co mi wiadomo nie ma już biletów!(ja nie załapałam już się a co do 30STM to zaczełam ich słuchać jakieś pół roku temu i od razu ich muzyka wpadła mi w ucho a teksty mają przeslanie. Ich image jest zajebisty, a głos Jareda nieziemski i powalający. Kocham ich * Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Forum Kotkowego Echelonu 10.11.10, 20:00 Głos Jareda podoba mi się najbardziej w akustycznych wersjach piosenek. Wtedy jest taki cholernie seksowny! Za to w normalnych wersjach jego krzyk to mistrzostwo świata! Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Re: Forum Kotkowego Echelonu 10.11.10, 20:05 hej ; ) przeczytałyście informację? co sądzicie na ten temat? eniłej, akcja odbędzie się tak czy tak, ale po prostu pytam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Forum Kotkowego Echelonu 10.11.10, 20:11 czytałam, fajna eniłej, mnie i tak nie będzie, więc wkładu w akcję mieć nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Re: Forum Kotkowego Echelonu 10.11.10, 20:15 szkoda : ( a jest tu jakaś osoba, która użyczyłaby swojego podpisu na koncert dwóm dziewczynom (mi i mojej przyjaciółce)? mamy zamiar stać pod torwarem od godziny 13 także będzie możliwość dołączenia się : ) (z okazji podpisu xD) Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Forum Kotkowego Echelonu 11.11.10, 11:15 głos Jareda jest genialny! a samego Leto zaciągnęłabym w ciemną uliczkę i go zgwałciła, hahaha :d żart oczywiście. ale nie można zaprzeczyć, że Jared jest niesamowicie przystojnym mężczyzną. w życiu nie dałabym mu 39 lat! wygląda bardzo młodo. a najbardziej w nim (oprócz głosu) lubię jego oczy, nigdy nie widziałam u faceta tak pięknych oczu! hipnotyzujące wręcz. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 @nikuchova: 11.11.10, 11:31 Zgadzam się! Chociaż uwielbiam kiedy faceci mają brązowe oczęta, jednak dla Jareda zrobiłam wyjątek. Ahhhh... Najpiękniejszy błękit oczu jaki w życiu widziałam. No i w połączeniu z tym niebiańskim głosem. O kurna *zgon na miejscu* Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. @szalona_fanka46 11.11.10, 11:34 ja również wolę facetów o brązowych oczach, ale jak tu nie zrobić wyjątku dla Jareda? no nie da się! spojrzysz w te oczy i jest koniec, po Tobie. xd zachwycam się! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dreams13 Echelon! 16.11.10, 19:37 Koncert w Wawie, ale chyba to juz wiesz. Jeśli chcecie coś zrobić dla Polskiego Echelonu to głosujcie na Marsów w notowaniu N.R.D Tu macie Linka. Z góry dziękuję za oddane głosy! www.eskarock.pl/index.php?page=lista_nrd Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Hurricane 23.11.10, 22:03 Widzę, że coś tu mało ludzi xd Widział ktoś może zapowiedzi 'Hurricane'? Zawaliste są, nie mogę się doczekać teledysku <33 Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Hurricane 24.11.10, 21:17 widziałam, widziałam i również czekam na calutki teledysk. Odpowiedz Link Zgłoś
echelonka Re: Hurricane 26.11.10, 17:48 To będzie epickie Btw., podobno premiera teledysku ma być 29 listopada. Ma ktoś jakieś potwierdzenie tej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 26.11.10, 17:50 nie sądzę aby to było prawdą iż na TIW czekamy jakieś pół roku i ani widu ani słychu. Odpowiedz Link Zgłoś
doooooooomi Re: x__x 26.11.10, 18:43 buzzworthy.mtv.com/2010/11/23/30-seconds-to-mars-hurricane-telephone/ potwierdzenie. zapraszam was na froum o MARSACH! www.thirtysecondstomars.laa.pl : ) naprawdę warto! polecam ; D Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Teledysk do Hurricane. 03.12.10, 11:09 Nie wiem czy wszystkie widziałyście, ale oto najnowsze dzieło Bartholomew Cubbinsa. Jest się czym zachwycać. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 . 03.12.10, 11:13 na pewno już wszyscy widzieli ale fajnie że dałaś link. nie powinno go zabraknąć Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Re: . 03.12.10, 11:53 Świetne to jest, mimo, że można się pogubić. Była akcja, że fani mogli wysyłać na jakiegoś emaila jak czytają tekst "Hurricane" w swoim języku. Ktoś wie, co z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
magnus.xd Re: . 03.12.10, 12:17 itsjustmee napisał(a): > Świetne to jest, mimo, że można się pogubić. > Była akcja, że fani mogli wysyłać na jakiegoś emaila jak czytają tekst "Hurrica > ne" w swoim języku. Ktoś wie, co z tym? Serio? Nic o tym nie wiedziałam Jak sie coś dowiem to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Re: . 03.12.10, 12:26 Pisało dokładnie tu, na oficjalnej stronie Marsów i na www.thirtysecondstomars.socjum.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
magnus.xd Re: ? 03.12.10, 12:45 Nie wiecie czasem ile kosztuje ich płyta This Is War.? Odpowiedz Link Zgłoś
khepri ten teledysk jest niesamowity ;) 03.12.10, 12:47 To przynajmniej moje zdanie ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
wizardagis Re: ten teledysk jest niesamowity ;) 11.12.10, 23:12 ...mało powiedziane!!!!!!! CUD!! Objawienie!!! I nie wiem, co jeszcze. Ludzki umył nie ogarnia! ; p Odpowiedz Link Zgłoś
atte Re: Forum Kotkowego Echelonu 06.12.10, 14:25 hej! zapraszam wszystkich na nowe forum o Marsach! thirtysecondstomars.laa.pl/ ! i przypominam o akcjach, które będą na koncercie, który odbędzie się za tydzień ! img442.imageshack.us/img442/9342/1b87006cad.jpg + ozdabianie Warszawy (droga z lotniska) triadami, transparentami etc. + barwy wojenne! (makijaż, ubiór) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Forum Kotkowego Echelonu 12.12.10, 13:16 hejcia, wpadłam tylko rzucić plotkę: z tego, co przyczaiłam w empiku, kotek.pl ma patronat nad edycją specjalną this is war. kto wie, może szykują nam się jakies konkursy z tym związane? ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.12.10, 15:03 kotek nad marsami? ech. co do nastroju to dobrze, już jutro! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.12.10, 15:18 oo super by bylo gdyby taki konkurs byl xd Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek1995 Re: Forum Kotkowego Echelonu 13.12.10, 18:45 w wawie jutro ale mnie nie będzie-dlaczego?????zabrakło biletów cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd co tu tak cicho he ???? 14.12.10, 20:42 hallo wszyscy sa na koncercie co ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: co tu tak cicho he ???? 14.12.10, 20:49 ja niestety nie, i właśnie nad tym rozpaczam. też jestem zdziwiona tym, że tutaj taka cisza. Słucha ktoś może znowu koncertu przez telefon? Wie ktoś co się dzieje? czekam na jakieś informacje Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: co tu tak cicho he ???? 14.12.10, 20:49 ja niestety nie, i właśnie nad tym rozpaczam. też jestem zdziwiona tym, że tutaj taka cisza. Słucha ktoś może znowu koncertu przez telefon? Wie ktoś co się dzieje? czekam na jakieś informacje Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd podobno 14.12.10, 20:54 ze jeszcze nie zaczeli bo jeszcze nie graja bo ktos sapportuje ich tak słyszalam xd taaa wszyscy pojechali i tylko siedzimy w domu : Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd to jest okropne 14.12.10, 20:57 ze wiem ze sa tak niedaleko i chce tam byc jednak dojazd stal na przeszkodzie Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd ... 14.12.10, 21:00 ciekawa jestem jak pojda im te wszystkie akcje mam nadzieje ze dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: ... 14.12.10, 21:02 oby jak najlepiej, tak, żeby chłopcy chcieli przyjechać do nas znowu Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 14.12.10, 21:01 och echelonki nie martwcie się ja ryczę za was i za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: x__x 14.12.10, 21:03 slucham Alibi i zamulam .. ehh.. no ja tez mam nadzieje ze wyjdą im te wszystkie akcje , a Marsi bedą tak zachwyceni ze przyjadą jeszcze raz ;D no u mnie tez przeszkodą byl dojazd .. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
becia123x Re: x__x 14.12.10, 21:05 jeej, ja chcę na koncert! nie ma mnie tam, dlatego, że nie zdążyłam kupić biletów, kurde -.-" ale miejmy nadzieję, że Marsi przyjadą do nas jeszcze jeden raz, i kolejny, i kolejny! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: x__x 14.12.10, 21:10 mi tam wystarczy jak jeszcze odwiedzą nas aby każda z nas zobaczyła i usłyszała ich na żywo. . . u mnie też problem stanowiła odległość. hah pamiętam że jak było CLMF to też płakałyśmy tu razem siostry Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: x__x 14.12.10, 21:10 a ja słucham this is war i tego boskiego wrzasku jareda i oglądam dzikie pogo fanów. jest mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: x__x 14.12.10, 21:14 ma ktoś kogoś na Torwarze i wie czy już grają marsi ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wika23 30 stm 14.12.10, 21:15 ja nie mogłam jechac na koncert bo byłam juz na clmf w krakowie a poza tym nie miałam transporu do warszawy cgcialam kupic te bilety przez internet od jakis osób które ogłaszały ze je maja ale 3 razy byłam oszukana wiem moze to głupie ze tak długo czekałam ze zostały tylko takie mozliwosci kupienia ale nie miałam tyle kasy we wrzesniu i paz. zeby kupic chwile po clmf kolejny bilet załamka Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 14.12.10, 21:23 TIW teraz leciało posłuchałam trochę od Eurodonta . Kocham ją!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEeeezu głos JJ w telefonie boże co za dzień !! ale znów rycze że tak krótko Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: x__x 14.12.10, 21:26 mogli to puscic w tv .. widocznie petycja nie poskutkowala .. ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: x__x 14.12.10, 21:31 blagam, blagam, blagam, blagam niech oni jeszcze tu wroca! Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: x__x 14.12.10, 21:34 from yesterday ............ nie dołuje juz Odpowiedz Link Zgłoś
aggusiiowa Re: x__x 14.12.10, 21:33 dokładnie! transmisja na jakimś kanale i już wieczór były lepszy, a nie... <br /> niech do nas wrócą w 2011! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dream Re: x__x 14.12.10, 21:31 Ja widziałam dzisiaj Jareda i poprostu zaczęłam krzyczeć jak jakaś dzika fanka . Zrobiłam se z nim foto autograf na koszulke i niestety to wszystko , bo na koncert bilecików zabrakło . Chciałam za ochroniarza się przebrać ale plan niestety nie wypalił . Odpowiedz Link Zgłoś
haha_xd Re: 30 stm 14.12.10, 21:30 Uchh... Ja chcę żeby przyjechali jakoś za 5 lat ;p Ale oczywiście wcześniej też niech przyjeżdżają! Za 5 lat bede staarsza ;d i rodzice nie beda przeszkoda... ;/ Wcześniej słuchałam L490 i taaak ryczałam... ale kiedyś pojadę na ich koncert! To mój cel w życiu ;p Ach! Ubóstwiam ich!!!!!! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Ja chcę na Torwar! ;< 14.12.10, 21:40 Czemu?! Czemu mnie tam nie ma?! ;< Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: 30 stm 14.12.10, 21:40 jestem ;pp masakra .. ja bym chciala zeby przyjechali jeszcze tak latem .. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: 30 stm 14.12.10, 21:39 mogę się dołączyć ? : D zazdroszczę każdej lasce , która dzisiaj na nich patrzy . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: 30 stm 14.12.10, 21:40 ej przecież nie same laski są na tym koncercie Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: 30 stm 14.12.10, 21:41 no a zwlaszcza tym ktore bedą z nim na scenie podczas K&Q .. ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: 30 stm 14.12.10, 21:42 asiula - ale wiekszosc to napewno dziewczyny ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Ja też, oj ja też. 14.12.10, 21:41 Mhm, ale co się dziwić pech, jak zawsze. Jeszcze nigdy nie byłam na koncercie, który by był z mojego wyboru, albo chociaż artysty, którego podziwiam. Tja. A najlepsze, że do Warszawy mam tylko 5 - 6h. Mhm. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dream O.o 14.12.10, 21:46 Taa . ja mam kolegę który pojechał . Ja byłam tylko kiedyś ( wstyd się przyznawać ) na kombi . XD Moi rodzice mówią że Szatan się we mnie pogrążył XD Ale to chyba nawet lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Weź... 14.12.10, 21:55 To lepiej Kombi niż wokalista Wilków czy coś w tym stylu xD. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Weź... 14.12.10, 21:58 a ja nigdy na żadnym koncercie nie byłam i mam nadzieje że marsi tu jeszcze przyjadą już kase zaczełam zbierać Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dream Re: Weź... 14.12.10, 21:59 hah . a ile koncert rwa tak wgl ? bo to już 2 h . O.o o fak jak ja zazdroszczę . ; Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: O.o 14.12.10, 21:56 ugh, ja nie pojechałam ze względu na odległość i brak zgody rodziców. i strrrrasznie żałuję. rozrywa mnie to od środka. tak bardzo chciałabym teraz tam być, śpiewać, krzyczeć NO NO NO NO, skakać aż do nieba. tak jak wy, mam nadzieję, że wszystkie akcje wypalą im świetnie i Marsi zechcą do nas wrócić w przyszłym roku - na tym koncercie już nie może mnie zabraknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: O.o 14.12.10, 21:59 mnie tez , zrobie wszystko zeby byc na ich nastepnym koncercie ;DD a teraz czekam na relacje dziewczyn ktore byly i filmiki ;d ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: O.o 14.12.10, 22:01 a ja własnie nie wiem, czy chce to czytac i ogladac, bo jeszcze bardziej sie zdoluje tym, ze mnie tam nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dream Re: O.o 14.12.10, 22:01 lisaxx napisał(a): > mnie tez , zrobie wszystko zeby byc na ich nastepnym koncercie ;DD > > a teraz czekam na relacje dziewczyn ktore byly i filmiki ;d > > ; ( Filmiki będą pewnie za jakieś 2 dni . ja jak na coke sprawdzałam to tak było chyba że ktoś poleci do domu i nas uszczęśliwi ) Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: O.o 14.12.10, 22:01 mam nadzieje że nakręciły dosłownie wszystko, każdą piosenke i wszystko co mówią chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dream Re: O.o 14.12.10, 22:05 Oby tak . chociaż ciężko będzie słyszeć bo jak wszyscy się drą i skaczą to może być tylko dużo szumu i zamazany obraz ale zawsze coś ; Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: O.o 14.12.10, 22:00 nikuchova. napisał(a): > ugh, ja nie pojechałam ze względu na odległość i brak zgody rodziców. i strrrra > sznie żałuję. rozrywa mnie to od środka. tak bardzo chciałabym teraz tam być, ś > piewać, krzyczeć NO NO NO NO, skakać aż do nieba. > > tak jak wy, mam nadzieję, że wszystkie akcje wypalą im świetnie i Marsi zechcą > do nas wrócić w przyszłym roku - na tym koncercie już nie może mnie zabraknąć. też chce tam być i śpiewać, właśnie słucham closer to the edge Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: O.o 14.12.10, 22:05 asiula no to napewno bedzie dolujące , ale ja musze to zobaczyc , musze , musze , musze ;D zeby chociaz przez chwile poczuc sie jak na koncercie ; ( .. Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Hmm, a co myślicie... 14.12.10, 22:05 ... o 30STM - 100 suns? Uwielbiam w nim głos naszego przewspaniałego mężczyzny i spokój tej piosenki. <3. A tekst... tekst prosty, a piękny. I chcę się nauczyć grać ją na gitarze mimo, że dla mnie to czarna magia xD. Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: O.o 14.12.10, 22:05 taa, zostało tylko obejrzenie filmów wideo z tego widowiska. cóż, nie są to te emocje, ale zawsze jakieś pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 14.12.10, 22:26 ponoć. ale to nie potwierdzone...( jak coś to zgańcie Betsy) Jared powiedział We Will return.... soł a tak ogólnie to juz chyba koniec . też betsy mi powiedziała xd Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 00:14 Odbył się on właśnie dzisiaj w Warszawie ! strasznie chciałam na nim być ale niestety mieszkam we Wrocławiu i nie dało rady ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dream Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 17:42 wow . fani Disneya i Bimbera też lubią 30 stm . ; dziwnee.. A propo są filmiki na yt już Odpowiedz Link Zgłoś
haha_xd Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 17:44 Kto z was był? Pisać jak było!! ;p Chociaż to głupie pytanie bo wiem, że cuuudownie! ;d ale i tak napiszcie, jak ktoś był! Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 08:01 nieeeeeeeeeeeeeee buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 10:17 TO BYŁ NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ W MOIM ŻYCIU.!!! Byłam na płycie, bardzo blisko sceny. Widziałam wszystko. Zaczęło się escape i wszyscy taki pisk! Closer to the edge było idealne. Wszyscy krzyczeli 'no no no no!' a Jared przy każdej piosence 'jump jump jump!' jejku. w The Kill podszedł cholernie blisko nas! Miał tą swoją bluzkę, co mu całą klatę widać, i widoki były cudowne.:p kiedy nagle zgasły światła, Jared przestał śpiewać to wszyscy zaczęli krzyczeć ''no no no no!'' To było piękne. Jaredowi też się bardzo podobało. hurricane super wyszło.! kazał nam to dla niego zaśpiewać i wszyscy ten kawałek ''do you really want?...'' a później kazał wyjąć komórki i jak spojrzałam na sektory to wszystko tak się świeciło, to było cudowne! vox populi i search and destroy też super wyszło.! wszyscy śpiewali, extra. akcja z flagą wyszła idealnie! on jak to zobaczył to powiedział, że świetnie nam wyszło. atmosfera była świetna. cały czas widziałam Jareda, to był cudowny dzień. ale teraz to tylko płakać się chce... + powiedział, że wrócą! niektórzy mówią, że słyszeli, że w lutym hm?? Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont *_* 15.12.10, 11:49 tak najpiękniejszy dzień w moim życiu akcja z flagą zajebisście wyszła JJ powiedział nawet "it's beautifull" yeaa ! byłam w 3 rzędzie na płycie jak było The Kill to podszedł do barierek ale sie nie rzucił później jak JJ powiedział "goodnight" to wszyscy "jeszcze raz" to wrócili i JJ kazał nam śpiewać z nim przy Hurricane później było KQ i brał ludzi na scene a na początku jak taki zespół śpiewał to Tomo stanął tak całkiem obok i sie przyglądał ale go zauważyliśmy to wszyscy "Tomo Tomo Tomo" i sie darliśmy a on do nas pomachał Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: *_* 15.12.10, 12:22 no boshe, to było takie piękne.. teraz chce mi się płakać! aaahhh te jego niebieskie włosy . xd Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 12:40 KUUURDE !!! JA NIE BYŁAM I WCZORAJ PRZEPŁAKAŁAM CAŁY WIECZÓR, A DZISIAJ MAM PODŁY HUMOR D: !mam nadzieje ze wrócą w lutym, pójde na pewno bo teraz nie starczyło biletów, a ja jestem taką mega fanką, że normalnie byłabym chyba zemdalała na jego widok! ehhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 15:32 O KURDE MUSZE BYĆ NA NASTĘPNYM KONCERCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Jak bylo na koncercie 15.12.10, 15:35 z tego co zdazylam ogladnac to zajebiscia jeju wróca do nas juz na pewno tam bede WE WILL RETURN Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Jak bylo na koncercie 15.12.10, 16:17 boshe, to było CUDOWNE.! teraz chce mi się płakać nigdy nie zapomnę tej miny Jareda.. ohhhh. ludzie gadają, że jak się skończy trasa po Europie to do nas wpadną. ;P mam nadzieję, że znowu na Torwar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ moja relacja xd. 15.12.10, 16:25 Z domu wyjechałam przed 15, bo o 16:30 miałam się spotkać z koleżanką. No to żeśmy dojechali ale po drodze ciągle miałam myśli (będziemy mieli wypadek/marsi odwołają koncert/../...) po prostu nie wyobrażałam sobie tego że tam będę xDDD no ale dojechałam i już trochę ludzi było a były trzy kolejki (elektroniczne bilety, zwykłe i vipy) o 18 otwarcie więc czekać na tym zimnie póltorej godziny i potem więcej. jak otowrzyli wszyscy zaczęli się pchać do wejścia, puszczali co około 10 osób, i to było tak: do przodu, w lewo, w prawo i z powrotem do tyłu :mrgreen: , po godzinie dalej stałam w tym samym miejscux DDD w końcu jednak weszliśmy (z bratem) i ochroniarz go pomacał daliśmy bilecik, poszliśmy do szatni, toalety i na płytę mwahahahah! od razu jak weszliśmy zaczął się support (beznadziejny masakrycznie) i na razie na płycie nie było dużo osób toteż udało mi i koleżance się dopchać do przodu xDDDD był en support, krótki nawet i dobrze, ale potem jak nie wychodzili to nie wychodzili, cały czas zmyłki robili, raz puścili pierwszą piosenkę, raz dym na scenę... wreszcie Marsi weszli o 20:45, wiadomo początek Escape, NOTH, A Beautiful Lie, Attack (tu był hardkor niezły xDD) Vox Populi, This is War, Search&Destroy, potem było 100Suns czyli - nasza akcja z flagą! to był akustyk więc światła były tylko na scenę ale jak zobaczyli że coś robimy to włączyli na publiczność i było fajnie a Jared 'what a beautiful surprise, thank you'! la la la xDDDD no ale to fajnie wyszło potem epickie Closer to The Edge <333333333 no i najpierw ćwiczenie NO! NO! NO! NO! ;D meeega <3 potem L490 to nic nie było, i wtedy był akustyczny set: From Yesterday, Alibi i..uwaga, uwaga! zagrali Capricorna! o.O potem Bad Romance xDD Was It a Dream, The Kill (połowa akustyczna, połowa full ;D) w drugiej połowie Jared zszedł na ludzi xDDD potem to było Hurricane, coś tam i koniec Kings and queens gdzie ludzie stali na scenie xD ogólnie to zajebiście: Jared ciągle gadał że nas kocha, robiliśmy znaczki mówił, że jesteśmy 30stm family xDDD i..... powiedział że wrócą :mrgreen: zagrali też parę piosenek spoza setlisty co było miłym zaskoczeniem xD niestety nie spotkałam żadnej FG a szkoda xDDDDDDDDDD jak dla mnie organizacja katastrofalna, półtorej godziny czekania na wejście przy czym dwie kolejki poszły w miarę szybko a akurat ta moja się wlokła a ludzie mało się nie pozabijali, jak weszłam nie mogłam sobie rozpiąć guzików przysięgam, palcami nie mogłam ruszyć, nigdy w życiu nie było mi tak zimno. Ale i tak najlepszy dzień w życiu xDDD <3 Syzbko to przeleciało strasznie, skonczyło sie 22:30, jeszcze byłam w McDonaldzie i się wlekliśmy do domu, byłam dopiero wpół do drugiej a już zasypiałam... KOCHAM ICH! co do tego że mają wrócić to tak ale w lutym na pewno nie, bo to zwyczajnie za wcześnie by było. Odpowiedz Link Zgłoś
becia123x @agaa_ 15.12.10, 17:09 Boże, ale ci zazdroszczę! *.* faktycznie, musiało być zarąbiście. na kolejny koncert muszę iść Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 15.12.10, 17:47 Moje największe marzenie to iśc na koncert Marsów !! Ja chce żeby wrócili do Polski, niech przyjadą do Krakowa ;dd Ciesze się że tyle kotkowych fanów Marsów było na ich koncercie Zazdroszczę ;* Ah no i oczywiście oglądam filmiki i J oczywiście jak zawsze 100% energii i do przodu xd Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 15.12.10, 16:36 niech wracają !!! ale ja jestem za tym aby skierowali się bardziej na północ kraju Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa ^_^ 15.12.10, 17:06 Słuchałam ich wczoraj przez telefon. Kawałek "Vox Populi". Całe "This is war'' oraz ''100 suns''. Coś magicznego ! Muszą do nas wrócić. Gdzie by nie byli i tak jadę. Tym razem nie może mnie zabraknąć ! Jak narazie to wczoraj było najlepsze 11 minut mojego życia ;> Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: ^_^ 15.12.10, 17:27 tez wydaje mi sie ze w lutym to jakos za wczesnie .. ale niech wracają ! ;D kurcze .. tak zaluje ze mnie tam nie bylo .. Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: ^_^ 15.12.10, 17:31 widzialyscie juz filmiki ? ja wlasnie ogladam ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: ^_^ 15.12.10, 17:42 kuuuuuurde, po relacji agaa_ będę przeżywać przez miesiąc, że mnie tam nie było. satysfakcjonuje mnie kilka rzeczy - że akcja ze 'szmatkami' się udała i Marsom się podobało, no i najważnejsze: ŻE DO NAS WRÓCĄ! będę czekać i przysięgam sobie, że następnego koncertu za cholerę nie odpuszczę i mnie nie zabraknie! Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ^_^ 15.12.10, 17:44 jaj już oglądałam filmiki,ja chce zeby w wakacje przyjechali to rodzice nie będą mieć wymówek związanych ze szkołą xd Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: ^_^ 15.12.10, 17:57 no dokladnie , tez bym chciala zeby przyjechali jakos tak w wakacje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception kara4454 15.12.10, 17:59 masz racje xd Najlepszym wyjściem będą wakacje ;d Zero szkoły, nauki, obowiązków i można wróciić do domu po kilku dniach i powiedzieć mamie " Było fajnie no i Marsi zabrali mnie na kilkudniową wycieczkę w kosmos ;d " Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kara4454 15.12.10, 18:03 o taak ;D ja w wakacje to na 1000000000000000000% pojade, a nie w wakacje to na 99,9% Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception ;d 15.12.10, 18:08 haha ja już nawet z tatą rozmawiałam o ich koncercie to on powiedział że raczej mnie puści za rok ja przyjadą < bo niestety mieszkam po drugiej stronie Polski i nie mogłam jechać do Wawy > Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ : ( 15.12.10, 18:13 kurde , jak ja wam zazdroszczę : (( ja się niestety za późno obudziłam.. moja wina. -,-' po tych waszych opowiadaniach to normalnie będę ryczec przez cały miesiąc.. ale następnego koncertu za cholere nie przegapie : D Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: : ( 15.12.10, 18:41 Teraz sobie oglądam na youtube filmiki z koncertu i wysilam się na 100% żeby się nie rozryczeć, że mnie tam nie było. Jak widzę ten początek The Kill- wszyscy śpiewają... Nie no, to musiało być piękne. Zazdroszczę tym, którzy byli i modlę się, żeby następnym razem przyjechali do takiego ładnego, dużego miasta na zachód, na zachód od Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: : ( 15.12.10, 18:52 Nie napiszę nic oprócz tego, że BYŁO ZAJEBIŚCIE! Chcę powtórkę jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont ;d 15.12.10, 18:54 kurna nie chcę was dobijać ale żałujcie że was tam nie było było zajebiście sorry Odpowiedz Link Zgłoś
sashka13 Re: ;d 15.12.10, 18:58 Och, to pewne, że było ekstra ;d! Oglądałam nagrania i aż czułam te emocje i koncertową atmosferę. Jednak są pogłoski, że lepiej było na coke. Ja byłam na coke i uważam, że było zajebiście ;d a Wy jak to porównacie? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: ;d 15.12.10, 19:12 po pierwsze na coke było duuużo więcej ludzi. ;P z wywiadów wiem, że Jared woli swoje własne koncerty. on na pewno wiedział ile tam osób na torwarze będzie i na pewno nie był zawiedziony!!! kilka godzin temu skomentował AKCJĘ Z FLAGĄ! bardzo mu się podobała! co chwilę powtarzał ''i love you poland'' i ''jump jump jump jump'' w pewnym momencie kazał wszystkich na płycie ukucnąć! i nagle ''3 2 1'' i wszyscy podskoczyli! to było piękne.! Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ;d 15.12.10, 21:36 ja sie nie załamuje bo wiem że tu znowu przyjadą xd Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 15.12.10, 21:46 no do 3 razy sztuka teraz musze pojechać !! oby konc. był we wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: x__x 16.12.10, 12:45 wiec żałuje strasznie ze mnie tam nie było ale ciesze sie bardzo ze wroca do nas tak najlepiej we wakacje byle ze by to nie byla zima !!!! jest wtedy trudno z dojazdem... gdyby nie ta zima to bym tam byla na koncercie... wczoraj normalnie jak uslyszalam ze powiedzial WE WILL RETURN to strasznie sie ucieszylam do 3 razy sztuka echelonki Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd właśnie co do tego wywiadu na Vivie 16.12.10, 12:59 czy on był już emitowany ??????????????? jezeli nie to o ktr bedzie wiecie cos na ten temat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Byłam, to się podzielę wrażeniami. 16.12.10, 17:52 No, Marsi już w "seen live", więc czas na... Marsów po raz drugi! : ) Przynajmniej takie mam odczucia. Zacznę od poniedziałku, bo wtedy właśnie się zjawiłam w naszej szanownej stolicy. Z kumplem pojechaliśmy do naszej noclegowni (pozdrawiam ulicę Dziką!), wypiliśmy herbatkę, pogadaliśmy z dawno niewidzianymi znajomymi i wyruszyliśmy na kolację na mieście. Ja nie chciałam poznawać sławnego i przezajebistego 30 seconds to Mars, tylko ewentualnie zapytać Jareda, Shannona, Tomo i Braxtona jak podoba im się Warszawa, jak emocje przed koncertem i polecić im moją ulubioną wegetariańską restauracje. Kolega był bardziej nastawiony na zespół, więc zabrał płyty : ) Niestety, jedząc najlepsze naleśniki ze szpinakiem ever, dowiedziałam się, że jakieś słabe fan girlsy zaatakowały chłopców na lotnisku... Nie wiem jak można się tak upokorzyć, ale gratuluję - przez te cipy, które rzuciły się na nich, wydzierały się i próbowały dokonać nie wiadomo czego, chłopcy nie wyszli na starówkę (już nawet nie o fanów chodzi, ale o ich przyjemność zrobienia czegoś, a nie bycia uwięzionym w hotelu od 13 do 13 dnia następnego...), nie zeszli do fanów przed hotel, ani nawet nie wspomnieli nigdzie, że są już Polsce. Gratuluję - po ich zachwytach naszym państwem one doprowadziły aż do tego. I udało im się zdenerwować Tomo - ostoję spokoju. W każdym razie pozaprzyjaźnialiśmy się z Warszawą jeszcze trochę i następnego dnia, po odwiedzinach w Muzeum Powstania Warszawskiego (które okazało się zamknięte) i Złotych Tarasach (J był tam 30 minut po nas ^^), o 12.45 byliśmy pod Torwarem. Oczywiście kultura tłumu - zerowa. Zajęłam miejsce metr od barierki, a o 16.30 przyszła hołota i wypchnęła mnie na tyle, że mogłam pomarzyć o wejściu w miarę punktualnie. No i odzywki, traktowanie ludzi... Żałosne. I Alter Art też mnie zdenerwował - bilety elektroniczne wchodziły po 5 osób co 5 minut, bilety zwykłe po 20 osób co dwie minuty. I hala była otwarta od razu. Jednak nie taki diabeł straszny jak go malują, miałam w ostateczności 3-4 rząd (na początku 4, potem 3 na samym środku - co też miało swoją wadę - pałeczka Shannona wylądowała dokładnie na moim starym miejscu : ( ). Koncert zaczął się od całkiem niezłego supportu : ) mi tam się podobało, nawet moje klimaty - gdyby nie oczekiwanie na Marsów, bardziej oddałabym się muzyce. Najśmieszniejszy moment - na scenę z boku wchodzi Tomo, po prostu popatrzeć na support i nagle wszyscy rzucają się w prawą stronę (moją, sic!) i zaczynają się drzeć. Support bardzo gorąco nam podziękował za tai aplauz Natural Born Chillers skończyli równo 20.03. Z każdą sekundą robiło się coraz ciaśniej. Przez pół godziny w takim ścisku, temperatura mojego ciała skoczyła z 30 do 40 (wreszcie poczułam stopy). Kiedy światła na scenie zgasły, wleciał dym i zaczęły rozbrzmiewać pierwsze dźwięki "Escape" wszyscy O-SZA-LE-LI. Światła się zapaliły, ujrzeliśmy J'a z niebieskimi włosami, Tomo skupionego na basie i napieprzającego w perkusję Shanna. "Welcome Warsaw" i "Night of the Hunter" (!!! co ja wtedy robiłam!) za nami. "Jump, jump, jump, jump!!!", "make some fucking noise" - "A beautiful lie", "Attack" i "Search and destroy" gdzie powtarzaliśmy za Jaredem chyba z 30 razy "A million little pieces" : ) Niestety, w moim (i nie tylko) odczuciu czuć i widać było, że po kilku akcjach z psycho-fankami zespół ma dystans do publiczności, że traktuje nas trochę schematycznie i niby wszystko świetnie, ale wrażenie koncertu reżyserowanego, pasującego do każdego miejsca na świecie jest. Chłopcom wszystko szło zatrważająco szybko! Nie zauważyłam kiedy poleciało "Vox Populi", na którym tupaliśmy jak w oryginale, czy "This is War" (znowu "jump!") i zaczął się set akustyczny. I tu następuje rozmiękczenie Marsów : ) kiedy zobaczyli akcję flagę byli bardzo wzruszeni. Jared powiedział "It's amazing surprise" i skomentował nasz pomysł na twitterze, ach. W każdym razie w głosie było słychać już co innego, taki cieplejszy w stosunku do nas był : ) Po "100 suns" był "Closer to the edge", które kocham - oczywiście "no! no! no! no!" z ćwiczeniami być musiało : ); i wymarzone L490! Shannon jest niesamowity, J jest chyba tylko dodatkiem i ozdobą do zespołu : P Oczywiście żarcik, ale to co Shann robi na scenie - wow! Dalej Jared rozmiękczony zagrał nie tylko to, co grają zwykle ("From Yesterday" i "Alibi" - oczywiście J musiał się pobawić tłumem i kiedy on wymachiwał ręką do przodu, my robiliśmy "uou!". Bawił się z nami chyba z 3 minuty, nadając różne tempo, rytm i stopując co jakiś czas dla zaskoczenia ) ale zapytał, co my byśmy chcieli usłyszeć. I takim sposobem J przestroił gitarę na scenie i zagrał dla nas "Capricorn" : ) potem usłyszeliśmy "Was It A Dream", "A new song" i "Bad Romance" (mi tam się podobało). "The kill" podzielone było na część akustyczną i full band - wtedy Jared biegał po scenie, przebiegł się przed publicznością i wszedł na barierkę (chyba wtedy, ale może mi się czasoprzestrzeń zaginać). Potem było krótko - "The fantasy" i zeszli ze sceny. Trochę ich powzywaliśmy (oczywiście darliśmy się jak głupi : P) i weszli zagrać dla nas "Hurricane", przed którym J poinstruował nas co mamy śpiewać z nim i przećwiczyliśmy to parę razy : ) To były kosmiczne emocje. No i oczywiście nastąpiło wcale nie takie wyczekiwane (bo zwiastujące koniec!) "Kings & Queens". J w pewnym momencie zapytał nas, czy mamy chęć na coś niesamowitego. Kazał nam kucnąć najniżej jak możemy. I w pewnym momencie wydarł się"Jump and touch the sky!" - E-NER-GIA ze sceny wyku...sta. Był też chórek, było wyciąganie fanów na scenę (oczywiście większość to Goldeny + fan girlsy też się pokazały i jak przechodziły obok Jareda to go macały, przez co biedak był cholernie spięty i zestresowany...), były cholerne emocje!!! Ogólnie koncert oceniam na gigantyczny plus. Jestem zawiedziona zjebanymi fan girlsami, przez które wiele osób nie mogło po prostu porozmawiać z braćmi Leto, Braxtonem i Tomo, a oni nie poznali Warszawy. Jednak to co pokazali - mimo wcześniejszej choroby Jareda i zawiedzenia FG... Niesamowite, cudowne, wspaniale, emocjonujące, rozku...ające kosmos, epickie show. Jakie tam były światła! Przez to mam średnio dużo wspomnień z patrzenia się na zespół, bo często darłam się do nieba i gapiłam szeroko otwartymi oczami na światło : ) W każdym razie - nie zapomnę tego do końca życia! "Warsaw, I want to welcome You in Echelon family", "We will return", "We are believers!" < 3 No, i Leto mnie dotknął (nie ten co chciałam, ale Shann napieprzał w bębny akurat) - dzięki napierającemu tłumowi, genialna kompresja plików, podniosłam ręce dwie piosenki wcześniej i już ich nie opuściłam. No, ale Mr Zajebisty Leto mnie smyrnął palcem, więc wow : P Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Byłam, to się podzielę wrażeniami. 16.12.10, 19:05 woow ne.gra coraz bardziej zaluje ze mnie tam nie bylo ;pp ale dzieki twojemu opisowi chociaz przez chwilke poczulam sie jak na koncercie ;D no doklaadnie ;d do trzech razy sztuka , nastepnym razem MUSZE jechac ;d Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Byłam, to się podzielę wrażeniami. 16.12.10, 20:33 Wow ..Świetny opis ! Powtórze słowa poprzedniczki .. poczułam się jakbym tam była.. I JJ cię smyrnął xd Spodobało mi się to "smyrnął" <3 Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: tak tez bym chciala miec ten zloty pakiecik. 16.12.10, 21:07 (marzenie) a co do wywiadu to szkoda ze tak pozno go puszcza no ale...a wiecie moze o ktorej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra A ja nie - nie kupuje się szczerej rozmowy z kimś. 16.12.10, 21:15 Dlatego tylko i wyłącznie to, co się przydarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka tak tez bym chciala miec ten zloty pakiecik. 16.12.10, 21:18 musiało być super! na następny napewno jadę ! ; ) a w ogóle macie z kim jechać ?, bo ja niezbyt ; / Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: tak tez bym chciala miec ten zloty pakiecik. 16.12.10, 21:22 w sumie to racja jednak to i tak jest cos ale bycie na koncercie to dopiero odjazd xd... ja na szczescie mam z kim jechac i sie xiesze ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka . 16.12.10, 21:26 jeny ne.gra wiesz jak ja ci zazdroszczę ? pier.... fangirlsy, one zawsze muszą się wtrącić. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: . 16.12.10, 21:38 Trochę nawet było czego No żałuje, że przegrałam z laskami, które lecą na młodszego Leto (mimo że jestem fanką Marsów od 6 lat...), że nie mogłam wręczyć im prezentów i że nie mogłam chociaż się uśmiechnąć (nie jestem psycho-fanką, to by mi wystarczyło), ale sam fakt dostania energii prosto od nich był całkiem niesamowity : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka ... 16.12.10, 21:40 Tak, cieszyłabym się nawet z tego by ich zobaczyć, uśmiechnąć się do nich i w najlepszym razie osobiście życzyć im powodzenia. Ale, niestety zawsze znajdzie się ktoś kto przeszkodzi ci w realizowaniu marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka ... 16.12.10, 21:42 Tak, dla mnie byłoby marzeniem spojrzeć na nich, w najlepszym razie życzyć im osobiście powodzenia. Nie wiem co usiłowały zrobić te '' fanki '' zgwałcić Jareda, czy co ? Widać, one lecą tylko na to, że Mr. Letoo jest taki sexi. Ich po prostu nie obchodzi muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: ... + ktoś jeszcze był? : ) 16.12.10, 22:11 Trudno, są fani i fan girlsy/fuck girlsy : ) ale i tak ich rozmiękczyliśmy! Będziemy mieli jeszcze wiele szans : ) Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: ... + ktoś jeszcze był? : ) 17.12.10, 17:05 mam nadzieję, że jeszcze wieeeele c: Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: ... + ktoś jeszcze był? : ) 17.12.10, 17:40 kuzwaa. mniej wiecej sobie poczytalam Wasze komenty echelonki i po prostu z zazdrosci juz nie moge. dalabym wszystko zeby powrzeszczec sobie no! no! no! no! fajnie, ze chlopaki wroca, ale mam nadzieje, ze nie w lutym i nie do warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
aggg !!!! 18.12.10, 21:20 Ja niestety nie byłam, chodź ich lubię, ale nie żałuje aż tak bardzo. Jak myślę o tych napalonych pseudo fankach które się pchają byleby być bliżej Jareda to mi się już słabo robi o.o Takich to wgl na koncerty wpuszczać nie powinni. Odpowiedz Link Zgłoś
hurricane. Re: Forum Kotkowego Echelonu 17.12.10, 19:58 tylko pozazdrościć. na następny koncert jadę na 10394% nie odpuszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 17.12.10, 20:04 ja mam nadzieje że rodzice mnie puszczą i że koncert będzie w wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd taaak... w wakaczje najlepiej zeby przylecieli 17.12.10, 20:39 jednak nikt oprocz nich nie wie kiedy beda xd Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: taaak... w wakaczje najlepiej zeby przyleciel 17.12.10, 20:41 oni sami nie wiedzą ja liczę na wakacje, bo jeżeli będzie nie Warszawa to większe szanse, że pojadę + nie zmarznę tak cholernie jak we wtorek! xD Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont Re: taaak... w wakaczje najlepiej zeby przyleciel 17.12.10, 22:43 agaa_ napisał(a): > oni sami nie wiedzą > > ja liczę na wakacje, bo jeżeli będzie nie Warszawa to większe szanse, że pojadę > + nie zmarznę tak cholernie jak we wtorek! xD tak własnie we wtorek była masakra ja tam pod torwarem stalam 5 godzin jednak gorąca czekolada marsjanki pomogła i wytrzymałam Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception :) 17.12.10, 20:45 dla mnie najlepiej by było gdyby do Krakowa przyjechali Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: :) 17.12.10, 20:49 w Krakowie już byli ;D niby w Wawie też, aaaale....xDD Odpowiedz Link Zgłoś
hurricane. Re: Forum Kotkowego Echelonu 17.12.10, 20:57 tak koncert w wakacje , by był najlepszy. mi by pasowało w Krakowie lub Wrocku ;d Warszawa , troche daleko ale może by sie udało namówić rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 17.12.10, 20:59 to tak dla zgody w Zakopanym ;d Tu i tu mam mniej więcej po 60 km xd Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 17.12.10, 21:04 a ja do wawy mam 2h drogi tylko i tam prawie cała moja rodzina mieszka więc mi w wawie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
hurricane. Re: Forum Kotkowego Echelonu 17.12.10, 21:09 my se planujemy , a oni zawitają do Gdańska czy gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: ... 17.12.10, 21:13 hah więc chłopcy nie mają nic do gadania ; Kraków, Wawa, Wrocław < no i ja dorzucam po cichu Zakopane > xd Odpowiedz Link Zgłoś
wika23 Re: ... 17.12.10, 21:38 tak zakopane i wrocław mogą być haha im bliżej południa tym lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont ;p 17.12.10, 22:48 Warszawa , Gdańsk , Wrocław , Kraków mogą tak zagrać 4 koncerty w Polsce hah mi pasuje a podobno Marsi lubią chodzić po koncertach na starówke ;D ale w Warszawie chyba nie poszli bo na każdym kroku czekały na nich (Jareda) fungirlsy Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 17.12.10, 23:08 a walcie się siostry był koncert na południu i w centrum teraz północ i lol pro elo jak był w waszych okolicach to żałować że wtedy nie byłyście Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka xd 18.12.10, 08:47 Najlepszy by był Kraków, ale Warszawa też może być. Moglibyśmy zorganizować jakąś oryginalną akcję, co wy na to ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: xd 18.12.10, 10:42 a ja myślę, że znowu zrobią w warszawie. w końcu to stolica. wydaje mi się, że też mogą zrobić w łodzi tam gdzie było th, bo się mieści więcej ludzi.. ale jakoś bardziej myślę, że znowu wybiorą torwar, nie żadne festiwale, swój własny koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: Ja sądzę że.. :) 18.12.10, 10:54 Że na festiwalach nie zagrają, że znowu będzie to tylko i wyłącznie ich koncert. Dla mnie mogłoby być znowu w W-wie. Błaaagam tylko nie w Łodzi Stolica najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd ... 18.12.10, 10:55 pinkpink napisał(a): > a ja myślę, że znowu zrobią w warszawie. w końcu to stolica. wydaje mi się, że > też mogą zrobić w łodzi tam gdzie było th, bo się mieści więcej ludzi.. > ale jakoś bardziej myślę, że znowu wybiorą torwar, nie żadne festiwale, swój wł > asny koncert. tez mi sie tak wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka . 18.12.10, 11:11 Yhymm, Warszawa byłaby najlepsza, bo wtedy miałabym z kim pojechać. Oby tylko znowu jakieś FG się na nich nie rzuciły Macie z kim jechać ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: . 18.12.10, 11:16 pewnie duża część z Was już to widziała, ale co tam www.youtube.com/watch?v=3Dr3VK6XLY0&feature=related zatkało mnie, coś niesamowitego ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Pomysł. 18.12.10, 11:41 Co do tego filmiku. Może zrobiłyśmyby coś podbnego ? Przecież jest bardzo dużo osób w Echelonie z Polski. Na kotku pewnie ze 100 jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Pomysł. 18.12.10, 11:52 No właśnie. Mogłybyśmy się w końcu wykazać. Zainteresowani niech piszą do mnie w wiadomościach, albo na forum Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Ekhm. 18.12.10, 15:48 1. Już coś takiego było - nadsyłało się filmiki do "Vox Populi" i Echelon światowy to wycinał i składał. Każdy kto nadesłał to był przez chwilę. 2. Jeśli chcecie robić takie akcje, to proponuje odczekać od koncertu chwilkę. 3. 30sekunddomarsa.fora.pl - oficjalne polskie forum, najwięcej osób z Echelonu; jared-leto-30-seconds-to-mars.blog.onet.pl - najlepszy polski blog o Marsach. Tam możecie się zgłosić z ideami i tam otrzymacie pomoc, ludzie już doświadczeni, Echelon od kilku lat, weterani akcji i koncertów. No i rozpropagują to na pewno. 4. Na razie to nie wiadomo kiedy przyjadą, wątpię żeby to był luty, bo cały styczeń będą jeździć po Stanach. Poza tym niech nie przyjeżdżają szybko tylko do cholery odpoczną! Oni są wykończeni i przez to koncert był trochę słaby - chłopcy nie mają siły na eksploatowanie się na scenie. 5. Pierdolone fuck girlsy ich zaatakowały do tego stopnia, że ostro się wkurzyli, w ogóle nie wyszli na miasto i widać było ich dystans (to a propo czyjejś wypowiedzi kiedyśtam). Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Ekhm. 18.12.10, 15:53 też uważam, żeby narazie tego nie robić. jakby to Jared zobaczył pomyślałby, że wszystkie jesteśmy takie same jak tamte debilki co go zaatakowały. myślę, że teraz ma do nas mały uraz.. Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Forum Kotkowego Echelonu 18.12.10, 13:10 buzzworthy.mtv.com/2010/12/15/mtv-buzzworthy-blog-fan-favorite-unforgettable-video-of-the-year/?xrs=share_twitter Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 18.12.10, 18:22 Boże..nie widziałam tego filmiku zrobionego przez Echelon... I oczywiście pobeczałam się.. Oni zawsze tak na mnie działają ..Cudownie im to wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 18.12.10, 18:46 tak co do akcji to tez mi sie wydaje ze to za wczesnie Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception :) 18.12.10, 19:13 No tak, może troszkę za wcześnie, ale to i tak jest świetny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: ` 18.12.10, 20:30 buzzworthy.mtv.com/2010/12/15/mtv-buzzworthy-blog-fan-favorite-unforgettable-video-of-the-year/?xrs=share_twitter VOTE VOTE VOTE! hurricane! Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: Dziewczęta ;3 18.12.10, 21:03 Chciałabym poznać trochę "zMarsowanych" osób. Słucham Marsów od roku, ale mimo to znam jeszcze niewiele osób, także jestem otwarta na wszystkie Echelonowe kontakty z całej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Dziewczęta ;3 18.12.10, 21:06 Chciałabym poznać trochę "zMarsowanych" osób. Słucham Marsów od roku, ale mimo to znam jeszcze niewiele osób, także jestem otwarta na wszystkie Echelonowe kontakty z całej Polski Chodzi mi głównie o poznawanie nowych osób, wymienianie się info , gadżetami itp. A później spotykanie się na koncertach. Jest nas naprawdę dużo, a się nie znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick akcja 18.12.10, 21:38 Akcja z filmikiem to naprawde swietny pomysły . Fanką Marsów jestem dopiero od kiedy dowiedziałam sie ze maja koncert w Polsce ! Wiec nie za długo ale od razu sie zakochałam w ich muzyce za tymi teledyskami za niezemskimi tesktami piosenek i za niezemskim glosem Jareda! Co do Akcji to napewno chciałabym w niej wziasc udział jestenak to za wczesnie na organizowanie czegos takiego musimy poczekac chociaz z pare miesiecy .tak jak wczesniej juz mówiła jakas dziewczyna zaczna nas uwazac za chore fungirl a tego chyba bysmy nie chciały com nie dziewczyny ? Ten filmik musiałby byc naprawde super. albo mogłybysmy nagrac jeszcze filmik jak spiewamy pioseni marsów i pózniej to pozłaczac ... mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: akcja 19.12.10, 10:07 Mi właśnie też o to chodziło. Ale nie, że już teraz i w ogóle, tylko zanim by się zebrało chętnych, to już by mienęły ze dwa miesiące, potem gdzieś ze dwa tygodnie na przesyłanie zdjęć/ nagrań i potem jeszcze to złożyć . Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan fotki . 19.12.10, 15:57 znacie jakieś stronki z fotkami z torwaru ? bo szukam i nic --- Mam jeszcze jedno pytanie, a dokładniej to. Czy to prawda , że przyjadą do Polski znów ? i przepraszam jeśli już to napisałyście, ale nie czytałam wcześniejszych wpisów <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka xd 19.12.10, 16:02 Mówili, że wrócą. A oni obietnic dotrzymują. A fotki to zobacz u mnie w znaj. jest parę osób co dodały zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ @marsoholism & zdjęcia z koncertu. 19.12.10, 16:14 może napiszesz do mnie na gadu? 3825995 a zdjęcia są tutaj: cgm.pl/galeria,12931,30_seconds_to_mars_torwar_warszawa_14122010_foto_p_tarasewicz_,gallery.html Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan dziękuję :* 19.12.10, 18:33 jaka jest wasza ulubiona piosenka Marsów ;P ? Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki Re: dziękuję :* 19.12.10, 18:39 Attack, Kings & Queens, Search & Destroy i hmmm kocham też Night of Thr Hunter i The Kill. właściwie to kocham wszystkie, ale te można uznać za moje ulubione Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick pisenka?? 19.12.10, 18:43 gossip_girl_fan napisał(a): > jaka jest wasza ulubiona piosenka Marsów ;P ? piosenka?? chyba piosenki??;d uwielbiam ich wszystkie kawałki ;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: pisenka?? 19.12.10, 18:57 fakt, ciężko wybrać tą jedną jedyną. Od paru dni jestem uzależniona od Stranger in a strange land Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ moja ulubiona... 19.12.10, 19:30 chyba moge powiedzieć, że to Closer to the Edge i From Yesterday, S&D, Vox Populi, TIW, The Kill, Alibi i Echelon Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: moja ulubiona... 19.12.10, 20:47 tak. closer to the edge wpada w ucho <3 Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont hmm 19.12.10, 23:45 night of the hunter , alibi , echelon , attack , capricorn , beautiful lie , from yesterday Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: akcja 20.12.10, 22:23 mileyandnick napisał(a): > Akcja z filmikiem to naprawde swietny pomysły . Fanką Marsów jestem dopiero od > kiedy dowiedziałam sie ze maja koncert w Polsce ! Wiec nie za długo ale od razu > sie zakochałam w ich muzyce za tymi teledyskami za niezemskimi tesktami piosen > ek i za niezemskim glosem Jareda! Co do Akcji to napewno chciałabym w niej wzia > sc udział jestenak to za wczesnie na organizowanie czegos takiego musimy poczek > ac chociaz z pare miesiecy .tak jak wczesniej juz mówiła jakas dziewczyna zaczn > a nas uwazac za chore fungirl a tego chyba bysmy nie chciały com nie dziewczyny > ? > Ten filmik musiałby byc naprawde super. albo mogłybysmy nagrac jeszcze filmik j > ak spiewamy pioseni marsów i pózniej to pozłaczac ... mam nadzieje ze wiecie o > co mi chodzi o niee przy moim śpiewie to umrzeć można xd Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: Forum Kotkowego Echelonu 19.12.10, 23:54 chyba warszawa, potem sierpień - coke live festival - kraków i 30stm !! Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 20.12.10, 15:26 closer to the edge ,echelon , attack , capricorn , beautiful lie , from yesterday, Search And Destroy, 100 suns, kings & queens, the story, the kill .. no cała masa Ogólnie Marsi nie mają piosenki która by mi się nie podobała Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: ;d 20.12.10, 17:14 Na facebooku można zgłosić się do jakiegoś miasta i nagrywać z innymi życzenia dla Jareda - www.facebook.com/#!/pages/Zyczenia-dla-Jareda/126056110792202 lub na forum 30sekunddomarsa.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: Forum Kotkowego Echelonu 20.12.10, 17:12 The Kill, Attack, A Beautiful Lie, Valhalla, CTTE, Hurricane, Edge Of The Earth, Capricorn, Buddha For Mary, Oblivion i Stranger In A Strange Land. Oczywiście lubię wszystkie piosenki, ale te chyba najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan urodziny ;D 20.12.10, 17:15 wiem, wiem. pasowałoby mu złożyć życzenia ;P ;* Odpowiedz Link Zgłoś
sofi. :D 20.12.10, 17:21 witam echelony ! mam nadzieję, że mogę sie przyłączyć do dyskusji. ? Odpowiedz Link Zgłoś
sofi. Re: urodziny ;D 20.12.10, 17:23 kurde. sory że 2 razy. -.- kot świruje. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: urodziny ;D 20.12.10, 17:57 czy któraś z was była na coke live music festiwal lub w warszawie na ich koncercie parę dni temu? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan płyty 20.12.10, 19:26 ja mam tylko This is War edycje zwykłą, a na koncertach nie byłam =,( Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink fanki biebera.... 20.12.10, 20:52 patrzcie na komentarze: www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=pinkpink&photoId=232334 www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=pinkpink&photoId=232333 www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=pinkpink&photoId=232332 dlaczego ona tak nienawidzi marsów? takich dziewczyn jest dużo na kotku.. ja tego nie rozumiem. lubię dużo gwiazd i rozumiem, że można ich nie lubić.. ale Marsi są inni, o nich właśnie nie da się powiedzieć nic złego! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: fanki biebera.... 20.12.10, 20:57 oj, głupia -,- niestety, niektórzy ludzie tacy są :< Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: fanki biebera.... 20.12.10, 21:02 to tak jak anty narzekają na Biebera -.- trzeba patrzeć na to psychologicznie : fanki Justina chcą być 'twarde' i dlatego obrażają fanów 30stm , muse, nirvany itd.. a tak wgl to czemu tu jest o Justinie ? przecież to wątek poświęcony Marsom Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: fanki biebera.... 20.12.10, 21:07 no, ale to ma związek z 30 stm. ;d ale ja rozumiem jakbym ja obrażała biebera, ale to ona się nie wiadomo dlaczego przyczepiła.. tacy ludzie są okropni.. ja nawet nie potrafię porównywać Jareda i Biebera przecież to grzech dla naszej religii. (wyznawcy 30 seconds to mars echelon haha ) Odpowiedz Link Zgłoś
sofi. Re: fanki biebera.... 20.12.10, 21:13 nie lubie, jak fanki obrażają fanki innych zespołów. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: fanki biebera.... 20.12.10, 21:14 dokładnie ! przecież można nie lubić czegoś, ale od razu koniecznie wyzywać ? Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: fanki biebera.... 20.12.10, 22:26 pinkpink napisał(a): > patrzcie na komentarze: > www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=pinkpink&photoId=232334 > www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=pinkpink&photoId=232333 > www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=pinkpink&photoId=232332 > dlaczego ona tak nienawidzi marsów? takich dziewczyn jest dużo na kotku.. > ja tego nie rozumiem. lubię dużo gwiazd i rozumiem, że można ich nie lubić.. > ale Marsi są inni, o nich właśnie nie da się powiedzieć nic złego! ;/ patrz na jej avatar, widać że gustuje w pedałach Odpowiedz Link Zgłoś
hurricane. Re: fanki biebera.... 21.12.10, 21:47 niektóre , fanki biebera myślą , że justin to król więc piszą jakieś pedalskie komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx .. 20.12.10, 21:13 hah ;d pisze takie rzeczy a pewnie nawet nic nie wie o nim , o zespole i wgl .. zapatrzona w Justinka .. maskra co sie teraz dzieje z nastolatkami ; o az zal dupe sciska jak czytam jej komentarze . Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: .. 20.12.10, 21:22 no masakra. ;/ ;/ haha! tutaj spokojnie można je obrażać, nawet nie zauważą. kiedy nie było biebera kotek był zupełnie inny.. było trochę kłótliwych dziewczyn, ale teraz jest masakra. pop przeciwko rockowi xd jak dla mnie Marsi będą zawsze najlepsi. nie wyobrażam sobie życia bez ich muzyki, bez codziennego sprawdzania twittera Jareda, głosowania itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: .. 20.12.10, 21:27 No, żeby jakaś Bimberka nam Marsów obrażała ? To jest przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: phi. 20.12.10, 21:33 Taak ona to nam może powiedzieć, bo wiecie.. ONA SIĘ ZNA NA PRAWDZIWEJ MUZYCE. No ok, mam poszanowanie do innych rodzajów muzyki , ale do takich plastik słit gerls i ich pedalskiego guru to mnie krew zalewa. Co ona wie o muzyce ? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: .. 20.12.10, 21:34 no właśnie! ja tego nie odpuszczę, zacznę wszystkie po kolei wyzywać. dla mnie Marsi są czymś więcej niż ulubionym zespołem, nawet w mojej szkole mówią, że mam obsesję.. ale nie typu 'fuck' girls ojojojoj Jaredzik <3 tylko po prostu ich muzyka jest niesamowita a do tego mają bardzo przystojnego wokalistę. nie zniosę jak będą go dłużej obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: FG. 20.12.10, 21:45 za kase, za kase Marsi rządzą i koniec ! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: FG. 20.12.10, 22:29 ja idę , spoko . XD i mam płytę . this is war . tzn . na święta ją dostanę , ale tak jakby już mam w sumie : P Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: FG. 20.12.10, 23:20 Cos czuje że bedzie wojna z tym dzieckiem neo Echelon jej nie odpuścixD Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: ejj.. 21.12.10, 14:58 hah no poważnie ;d on słodki jest ;p Ale moje serce należy do MARSÓW ..nie bij mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: FG. 21.12.10, 14:54 spoko, biorę kij i idę z Tobą < 3 hmm.. najlepsze miejsce na tępienie słit gerl by był koncert justina XD Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: FG. 21.12.10, 15:02 szkoda mi kasy na jego koncert wole zostawić to innym xd Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: FG. 21.12.10, 15:12 czy ktoś mówi, że będziemy płacić ? ; d wtargniemy w środku koncertu z wiatrówkami i karabinami XD jak w ostatnim odcinku Czasu Honoru ; p Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: FG. 21.12.10, 15:22 dajcie spokój, takie to tylko ignorować ew. przy urodzeniu zabić ale kto to wie, co z tego wyrośnie kiedyś tam... co do płyt: mam This Is War tylko Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: FG. 21.12.10, 15:29 a macie jakieś akcesoria z 30 STM typu kubki, koszulki itd . ? Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: FG. 21.12.10, 15:37 niedługo zamierzam sobie kupić koszulkę, przez allegro, a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 ej mam pytanie 21.12.10, 15:39 co takiego fani zrobili na koncercie, w trakcie piosenki 100 suns, że Jared potem komentował to na tt? Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: odpowiadam : ) 21.12.10, 16:32 To była AKCJA FLAGA. Ci z płyty-podnoszą wszystko co czerwone, a z sektorów wszystko co białe Fajnie nam to wyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: odpowiadam : ) 21.12.10, 17:24 o taak !! szkoda że mnie tam nie było Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: odpowiadam : ) 21.12.10, 18:02 mnie też ( troszke daleko to było . Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 ważne! 21.12.10, 19:06 do kin niedługo wejdzie film z Jaredem w roli głównej, która idzie? Film nazywa się M. Nobody Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: ważne! 21.12.10, 21:17 ja pujde z pewnoscia ogladalam i bardzo mi sie podobalo chociaz przyznam ze film jest troszeczke skomplikowany Odpowiedz Link Zgłoś
hurricane. ☺ 21.12.10, 21:44 oglądałam już ten film, ale drugi raz w kinie nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 hurricane. 21.12.10, 21:49 hurricane. napisał(a): > oglądałam już ten film, ale drugi raz w kinie nie zaszkodzi gdzie oglądałaś ten film? z napisami? czy z lektorem? Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 21.12.10, 21:58 ja widziałam na seans 24 ale już usunęli wersję z megavideo ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
hurricane. Re: x__x 21.12.10, 22:03 no usunęli ;d dopiero zauważyłam -.-' jak zwykle wszystko usuwają ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: hurricane. 21.12.10, 21:57 o niee tylko nie z limitem xd ale przynajmniej jest ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: hurricane. 21.12.10, 22:00 dobra ja ide jutro może ten film obejrze bo w końcu FERIE Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: mr nobody. 21.12.10, 22:10 a ja muszę zobaczyć GO na wielkim ekranie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: hurricane. 21.12.10, 22:14 kara4454 napisał(a): > dobra ja ide jutro może ten film obejrze bo w końcu FERIE ale premiera w polsce jest dopiero 24 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick głosujcie!!!! 22.12.10, 10:23 buzzworthy.mtv.com/2010/12/15/mtv-buzzworthy-blog-fan-favorite-unforgettable-video-of-the-year/?xrs=share_twitter Głosujcie bo przegrywamy ! Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: głosujcie!!!! 22.12.10, 12:23 jesteście niesamowici <3 już przegoniliśmy my chemical romance Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki Re: głosujcie!!!! 22.12.10, 12:30 GŁOSUJCIE BO LEDWO WYGRYWAMY!!! ECHELON FOREVA! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: film. 22.12.10, 14:11 ja już oglądałam super film. daje do myślenia. na pewno pójdę na to do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: film. 22.12.10, 15:52 znając życie w moim mieście będzie dopiero za miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: film. 22.12.10, 15:53 znając życie u mni9e będzie dopiero za miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: film. 22.12.10, 15:54 kara4454 napisał(a): > znając życie u mni9e będzie dopiero za miesiąc sory za dwa razy, net mi sie tnie Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: głosujcie!!!! 22.12.10, 20:20 mileyandnick napisał(a): > buzzworthy.mtv.com/2010/12/15/mtv-buzzworthy-blog-fan-favorite-unforgettable-video-of-the-year/?xrs=share_twitter > Głosujcie bo przegrywamy ! GŁOSUJEMY!!! . Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: hurricane. 22.12.10, 17:56 u mnie pewnie też za miesiąc, ale i tak musze iść ! Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: hurricane. 22.12.10, 18:01 a tak szczerze to nie wiem nawet czy w ogóle będzie... ale jak nie w kinie to na kompie obejrze Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 22.12.10, 18:06 u mnie będzie na pewno, tylko trzeba teraz czekać film , pewnie fajny i nie moge się doczekać <3 Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: kurdeee 22.12.10, 18:12 właśnie sprawdziłam, nie ma w repertuarze o.O mam tylko nadzieję że po premierze się coś zmieni, nie mogą mi tego zrobić. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: kurdeee 22.12.10, 19:34 czemuu ? czy w żadnym 'normalnym' ( mam na myśli te z naszych miast) kinie nie mogą zagrać tego filmu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kurdeee 22.12.10, 21:41 bo wolą puszczać jakąś zrytą biografie bimbera.... Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: -.- 22.12.10, 21:58 Kurczę, ale skoro premiera w pt, to chyba np na weekend byłoby już wpisane, prawda ? ;/ No nie !!! Ktoś ma wgl w repertuarze ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: -.- 22.12.10, 22:28 a może ktoś się pomylił i premiera jest (przepraszam, że to powiem xd) dopiero za rok? Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: -.- 22.12.10, 22:33 dobra, a teraz na poważnie. to raczej niemożliwe.. wszędzie piszą, że 24 grudnia 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: -.- 23.12.10, 09:14 najlepiej chyba będzie zadzwonić do swoich kin i sie spytać. a ja wczoraj spobie sprawdzałam Multikino i jeżeli dobrze zobaczyłam to tam też nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 23.12.10, 09:23 a ja jak wchodzę na stronkę multikina to nawet mi się repertuar na jutro nie wyświetla a w zapowiedziach też nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: x__x 23.12.10, 09:29 ;/ wiem tyle, że musze to zobaczyć, tak jak Wy pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: -.- 23.12.10, 09:50 Polska jest cholernie zacofanym krajem I to mnie najbardziej wkurza.. Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd DOKładnie! głosujemy <3 23.12.10, 11:23 only_exception napisał(a): > Polska jest cholernie zacofanym krajem I to mnie najbardziej wkurza.. DOKŁADNIE ! mnie tez to cholernie wkurza !!! ejjj głosujemy !!! echelon bo spadamy w dół buzzworthy.mtv.com/2010/12/15/mtv-buzzworthy-blog-fan-favorite-unforgettable-video-of-the-year/?xrs=share_twitter Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: DOKładnie! głosujemy <3 23.12.10, 11:52 u mnie jak to puszczą (w co wątpie) to pewnie za rok lub 2 lata ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki Re: . 23.12.10, 13:27 JEEE! prawie 2 % oby tak dalej ! ₪ ø lll ·o. foreva! Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception ^^ 23.12.10, 14:12 ale zajebiście to wygląda. My chemical romance kontra Marsi. Reszta kurde w totalnym tyle ;d No i kolejny dowód na to że Marsi mają najlepszych fanów ;d Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki Re: koszulki 23.12.10, 15:52 kochamy je mam zamiar po świętach zainwestować Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: koszulki 23.12.10, 16:14 o tak. znalazłam kilka fajnych i sama sobie chcę kupić <3 Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: koszulki 23.12.10, 16:36 ja mam 2. jedną tradycyjnie - triad, glify. a druga z Jaredem (za czasów irokeza) i wielkim napisem THIS IS WHO I REALLY AM. Po świętach inwestuję w następne Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 A co do tego filmu to... 23.12.10, 16:55 ...chyba normalne, że nie ma repertuaru na 24 i 25, bo to w końcu wigilia i Boże Narodzenie i komu specjalnie chciałoby się przychodzić żeby to puszczać. Znając życie film puszczą dopiero po świętach. Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 koszulki 23.12.10, 16:56 Na allegro znalazłam takie dwie świetne i może kupie, a tak to żadnej nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Pytanie do Was. 23.12.10, 16:58 Czy oprócz naszego kochanego 30stm lubicie tez inne zespoły? Ja na przykład wielbię też My Chemical Romance, Red Hot Chili Papers itp. a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Pytanie do Was. 23.12.10, 17:05 Nirvana, Kings of Leon, mcr też lubię <3 Metallica , ac/dc , Billy Talent i nie wiem co jeszcze ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 naomi. 23.12.10, 17:06 naomi. napisał(a): > Nirvana, Kings of Leon, mcr też lubię <3 > Metallica , ac/dc , Billy Talent i nie wiem co jeszcze ;d Właśnie! Zapomniałam napisać jeszcze o AC/DC i Kings of Leon. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: koszulki 23.12.10, 16:58 ja mam jedną z allegro, a tak to kupuje sobie zwykłą czarną bluzke i kolega mi robi Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: koszulki. 23.12.10, 17:10 marsoholism napisał(a): > ja mam 2. > jedną tradycyjnie - triad, glify. > > a druga z Jaredem (za czasów irokeza) i wielkim napisem THIS IS WHO I REALLY A > M. > > Po świętach inwestuję w następne haha tez mam ta bluzke z napisem THIS IS WHO I REALLY AM nawet dzisiaj na sobie xd Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 17:14 koncertyyy.pl/koncert/coke-live-music-festival-2011-krakow/16636/ jak to zobaczyłam to sie poplakalam z radosci normalnie nie wierze... jednak mam nadzieje ze tak zostanie tak sie ciesze... Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 17:25 Dalej nie wierzę w to co widzę! Jednak zagrają <3 Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 17:30 ja tez w to nie wierze normalnie nie wiem co zaraz zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 17:37 Teraz tylko pozostaje kwestia kasy i pozwolenia rodziców. Twoi się zgodzili? Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 17:44 tak powiedzieli , ze na nastepny raz pojade i na szczescie mam z kim a po za tym mieszkam w krk wiec nic nie stoi na przeszkodzie Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 19:33 mi się jednak nie wydaje, żeby znowu rok po się pojawil.. to przecież jeszcze nie jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 19:42 tak.pewne nie jest ale jest nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: CLMF2011 zobaczcie to O.O 23.12.10, 19:51 O boże! nie wierze Też się zaraz porycze. MARSI Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception O_o 23.12.10, 19:53 Ale byłoby świetnie ! Chociaż nie wydaje mi się żeby z roku na rok grał ten sam zespół...Ale jeśli to prawda były by zajebiście ;d;d Co do koszulek to muszę sb kupić ;d Mam już kilka wypatrzonych ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: O_o 23.12.10, 20:05 ale najgorsze jest to , ze kilka dni temu widziałam tam, Linkin Park... więc wszystko się może jeszcze zmienić... Ja nie chce .. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: O_o 23.12.10, 20:08 też pamiętam że byli linkini a nagle nie ma ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 23.12.10, 20:07 dobra cieszcie się ale oby nie było płaczu jak napiszą że to propozycja bo z tego co pamiętam to na 2 dni festiwalu są 4 gwiazdy tzw , wieczoru (w zeszłym to byli 30stm , nerd , muse i panic at the disco ) tu mamy 5 a jeszcze chcą propozycji w komentarzach a więc wg mnie pozostaje kwestia który zespół się zgodzi z 2 giej str , jared powiedział we ' ll return no to może na CLMF Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: x__x 23.12.10, 20:16 no ja mam nadzieje, że sie zgodzą ;d Ja bym chciała żeby zagrali Marsi Paramore i Linkin Park ;d To by było spełnienie wszystkich moich marzeń w ciągu 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: x__x 23.12.10, 20:21 na razie to się ogarnijcie bo to nie jest pewne. ___________ ale jeżeli cudem byłoby tak i udałoby mi się pojechać, fajnie jakby jednego dnia byli Marsi i Paramore xP Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Forum Kotkowego Echelonu 23.12.10, 20:32 30STM kocham ich życie bym za nich oddała xD 14 grudnia 30STM koncertował W Warszawie na Torwarze Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan ;* 23.12.10, 21:24 oby ;D spełniają się marzenia ;D o do wcześniejszego pytania. oprócz 30stm lubię: Coldplay, My Chemical Romance <3, Kings of leon, the pretty reckless Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;* 23.12.10, 22:17 ale gdy gdyby byli znów na clmf byłoby cudownie !! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd ; * 23.12.10, 22:20 Ale na Coke'u nie będą, bo to wbrew zasadom niestety : ( pozwólcie, że się dołączę : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: ; * 23.12.10, 23:10 Ja słucham jeszcze The Pretty Reckless, AC/DC, My Chemical Romance, Nirvana, Three Days Grace itp. Wątpię żeby tyle znanych zespołów wystąpiło na jednym festiwalu, Three Days Grace. A tak w ogóle to Marsi nie mogą wystąpić na Coke przynajmniej przez 2 lata, bo takie są zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: ; * 24.12.10, 07:54 szczerze nie wydaje mi się, żeby Jared DRUGI raz przyjechał na FESTIWAL. jak sam mówił on woli własne koncerty... WESOŁYCH ŚWIĄT ECHELONIE Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 ejej 24.12.10, 11:56 Jeszcze nic nie wiadomo, bądźmy dobrej myśli Bo skoro tyle osób chce, żeby znów przyjechali, to kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: ejej 24.12.10, 12:37 tak...nie wiadomo jak to bedzie no ale trzeba wierzyc ktos wgl cały czas pisze ze maja byc podobno w maju/czerwcu ale kto to moze wiedziec ? WESOŁYCH ŚWIĄT ECHELONKI Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ejej 24.12.10, 12:48 mi sie wydaje że nie przyjadą znowu na CLMF tylko znowu będzie ich koncert Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: ejej 24.12.10, 13:45 mi też się zdaje , że koncert. nawet lepiej , by było dłużej z nimi <3 no wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 24.12.10, 14:07 A ja wam życzę droga rodzinko marsowa aby przyleciał do was mikołaj Jared z elfami Tomo i Sannonem zagrali dla Was a potem to już co tam chcecie z nimi róbcie haha Merry "Mars" Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: x__x 24.12.10, 14:32 ha ale nadzieję można zawsze mieć ;d No to ja w 100 % wierze Marsjance i czekam na Jaredowego Mikołaja wraz z Elfami ..;d Echelonie Marsowych Świąt <33 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: x__x 24.12.10, 14:35 no pewnie, że święta będą Marsowe <3 Wesołych-Marsowych świąt <3 ;* Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: w takim razie : 24.12.10, 14:40 Merry X-MARS dziewczęta! ;3 Dla kaażdej z osobna . + Wesołego, wspaniałego Sylwka : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: w takim razie : 24.12.10, 15:18 wszystkieg wszystkiego naj naj xDDDDD i wesołych świąt Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 24.12.10, 18:15 Dzięki wszystkim za życzenia i co przyleciał do was mikołaj Jared i elfy - Tomo i Shann ? Do mnie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: klik 24.12.10, 22:17 wiem, że mało związane z 30stm, ale co dostałyście pod choinkę ;P? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan ;D 24.12.10, 22:17 wiem, że mało związane z 30stm, ale co dostałyście pod choinkę ;P? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: klik 24.12.10, 22:29 fajnie , zaśpiewała ale oryginału i tak nie pobije Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: x__x 24.12.10, 22:32 haha ja dostałam bluzę i takie duperele ;d Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception x__x 24.12.10, 22:35 a co do tego czy byli to podobno maja do mnie wpaść jak odwiedzą Naomi ;d Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: x__x 25.12.10, 17:50 u mnie byli i było zajebiście. marsjanka , przepraszam bardzo ale ten pierwszy raz był bez Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: jutroo ; > 25.12.10, 19:26 Same wiecie co jest jutro 26.12. To już 39 lat dziewczyny Brałyście może udział w nagrywaniu urodzinowych filmików dla Jareda ? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: jutroo ; > 25.12.10, 20:44 39 lat, aż się wierzyć nie chcę. ja , nie brałam udziały w tym filmiku Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont ło kurde ... 25.12.10, 21:35 dawno mnie tu nie było ; )) więc tak co do koszulki to mam 2 i teraz robie sobie 3 ; D a zespoły to : MCR , Nirvana , Linkin Park , Billy Talent ; ] no właśnie jutro o roczek starszy , i nie brałam udziału w filmiku -.- Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont aa i głosować ! 25.12.10, 21:38 tu na Jareda bo Bimberek troche podgania ; - / : klik. a tu przypomne tylko do jutra ; ( : klik. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x ! 25.12.10, 21:47 no to jeszcze tylko przypomnę że 29 na tvnie o 21.30 jest Pan Życia i śmierci , 1 stycznia o jeju coś po 1 w nocy jest Autostrada na polsacie a chyba 6 . 01 na tvnie Aleksander. to tyle. I chyba Dżej juz uro świętuje c; Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Prezenty. :D 26.12.10, 11:20 ja miałam bardzo MARSOWE święta. dostałam this is War kolekcjonerskie, beautiful lie. i jeszcze spodnie, błyszczyki, słodycze.. xd ale za to po wigilii została u mnie my best friend i do 2 w nocy tylko marsów słuchałyśmy Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina happy motherf.ucking birthday Jared! 26.12.10, 11:57 dziś Jay ma urodziny! let's fuc.king celebrate it! Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: happy motherf.ucking birthday Jared! 26.12.10, 12:08 cholera jasna. znowu coke? JJ nam się starzeje Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: happy motherf.ucking birthday Jared! 26.12.10, 14:46 e tam , starzeje. młodziutki jeszcze. naj Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: happy motherf.ucking birthday Jared! 26.12.10, 16:26 Jared wiecznie młody Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: Widziałyście już? 26.12.10, 19:19 www.youtube.com/watch?v=nB3w90iuhIk Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: Widziałyście już? 26.12.10, 20:15 widziałam i przyznam ze super im to wyszło nie ma to jak POLISH ECHELON miejmy nadzieje ze dotrze do Jared'a Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Widziałyście już? 26.12.10, 20:21 na facebooku mu trzeba dodawać.. wszyscy;p moze obejrzy xd Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Widziałyście już? 26.12.10, 20:35 wow. Świetny filmik Joł Joł Joł mnie powaliło ;d Dziewczyny odwaliły kawał dobrej roboty Nie brałam w tym udziału ani nic z tych rzeczy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd ... 26.12.10, 21:54 czy jest ktos kto zrobi zeby to jakos do niego dotarło ?? hehe ja to dodalam na facebooka na konto marsow Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Widziałyście już? 28.12.10, 10:38 tak ;D okazało się, że nawet miasto blisko mojego brało udział ! szkoda, że nie wiedziałam ( Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: Widziałyście już? 28.12.10, 10:45 a mnie tam nie ma, ale są moje koleżanki ;3 ja niestety nie byłam tego dnia w mieście -,- Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Widziałyście już? 28.12.10, 12:13 dopiero teraz zobaczyła i świetnie to wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: Widziałyście już? 28.12.10, 19:42 Ja brałam udział, ale coś nie poszło i akurat naszego filmiku nie ma (zły format czy coś takiego). Jakby coś to jest już organizowana akcja na urodziny Shannona. Akcja w skrócie: Grupy ludzi będą wybijać przydzielone im piosenki (fragmenty partii perkusyjnych), które następnie zostaną zmontowane w jeden filmik. Pod koniec video będzie Happy Birthday wybite na trójkącie/cymbałkach. Na samym końcu polski Echelon jednym głosem krzyknie Happy Birthday. MIASTA I PIOSENKI, KTÓRE MAJĄ WYBIJAĆ: 1. Poznań - Buddha 2. Wrocław - Praying for a riot 3. Gdańsk - From yesterday 4. Łódź - The mission 5. Radom - The kill 6. Warszawa - SIASL 7. Lublin - Vox populi 8. Śląsk - R-evolve 9. Toruń - This is war 10. Kraków - BOO Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki rikkki 28.12.10, 19:59 nie widziałam, ale fajnie, hahah tylko, że Shann ma dopiero w marcu chyba ale fajnie, że Warszawa ma Stranger In A Strange Land ^^ koniecznie muszę wziąć udział!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd super :) 28.12.10, 20:17 sylwia554 napisał(a): > Akcja w skrócie: > Grupy ludzi będą wybijać przydzielone im piosenki (fragmenty partii perkusyjnyc > h), które następnie zostaną zmontowane w jeden filmik. Pod koniec video będzie > Happy Birthday wybite na trójkącie/cymbałkach. Na samym końcu polski Echelon je > dnym głosem krzyknie Happy Birthday. > MIASTA I PIOSENKI, KTÓRE MAJĄ WYBIJAĆ: > 1. Poznań - Buddha > 2. Wrocław - Praying for a riot > 3. Gdańsk - From yesterday > 4. Łódź - The mission > 5. Radom - The kill > 6. Warszawa - SIASL > 7. Lublin - Vox populi > 8. Śląsk - R-evolve > 9. Toruń - This is war > 10. Kraków - BOO super jestem z Krk Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd głosujemy :):):) 28.12.10, 20:33 wreckedradio.net/votewrecked2010 na Marsów oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: głosujemy :):):) 28.12.10, 20:45 asiuniaxd napisał(a): > wreckedradio.net/votewrecked2010 > na Marsów oczywiście zapomniałam o tym: spin1038.com/onair/shows/zoocrew/top100/ Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception ;d 28.12.10, 20:58 haha zagłosowałam ;d Ale skąd wy wiecie o tych wszystkich konkursach i t p xd A akcja wydaje się świetna ;p Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 29.12.10, 10:02 zagłosowałam a co do akcji... wow . from yesterday Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Provehito in altum ;) 29.12.10, 10:08 tak akcja jest super juz nie moge sie doczekać BOO Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Provehito in altum ;) 29.12.10, 21:58 mojego miasta nie ma no ale życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: Provehito in altum ;) 29.12.10, 22:35 Super ten filmik dla Jareda Nawet nie wiedziałam, że jest taka akcja Fajnie, że dla Shannona tez będzie I w jednym głosowaniu zagłosowałam, bo w drugim coś mi nie udało się xD Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 @kara4454 29.12.10, 23:01 A gdzie mieszkasz? Mogę poprosić na forum o dopisanie miasta, jeśli jest w miarę duże i znajdą się tam osoby, które chciałaby z Tobą robić coś takiego, w innym wypadku lepiej dołączyć się do najbliższego miasta w Twojej okolicy, które jest dopisane do listy. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: @kara4454 29.12.10, 23:12 moje miasto jest małe i ja nie znam tu żadnej fanki 30stm więc lepiej niech zostanie tak jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception @kara4454... 30.12.10, 11:29 ...nie przejmuj sie ja mieszkam na wsi więc mi to wielkiej różnicy nie robi. ;p Ja się podczepiam pod Kraków i jest git ;p Ale do Krk mam mniej wiecej 1,5 h jazdy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina ;] 30.12.10, 15:21 ja z Radomia, już niedługo będziemy the kill wybijac ach cieszę się, że nam praying for a riot nie kazali wybijac, bo ja bym tam ze śmiechu nie wytrzymała a więc życzę powodzenia Wrocławiowi! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: ;] 30.12.10, 22:29 Z tego co wiem to osoby z forum bardzo ucieszyły się na PRAR Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: ;] 30.12.10, 22:31 Fajnie, że tak dużo się Was zgłosiło. Jakby coś to wszystkie informacje macie na facebooku: www.facebook.com/#!/pages/Zyczenia-dla-Shanimala/177463232287508 Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 30.12.10, 22:45 o Wrocław jest , jak fajnie ktoś bd brał udział z Wrocka? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ₪ ø ||| ·o. 31.12.10, 14:16 ;D życzę wam udanego sylwestra i Marsoweeego roku ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ₪ ø ||| ·o. 31.12.10, 14:22 gossip_girl_fan napisał(a): > ;D > > życzę wam udanego sylwestra i Marsoweeego roku ;* ja też Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 @naomi. 31.12.10, 14:35 Z Wrocławia jest dużo chętnych osób na forum. Wstępnie ustalona data została na 19.02 o godzinie 11 na placu przy Hotelu Plaza lub przed Galerią Renoma (przy empiku). Jak będzie coś wiadomo więcej to napiszę. PS: Warszawa spotyka się 22.01 przed Torwarem o godzinie 14, a Poznań 16.01 na szachownicy (Stary Browar) o godzinie 11. Reszta miast jeszcze nie ustalona. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: @naomi. 31.12.10, 15:28 sylwia554 napisał(a): > Z Wrocławia jest dużo chętnych osób na forum. Wstępnie ustalona data została na > 19.02 o godzinie 11 na placu przy Hotelu Plaza lub przed Galerią Renoma (przy > empiku). Jak będzie coś wiadomo więcej to napiszę. > > PS: Warszawa spotyka się 22.01 przed Torwarem o godzinie 14, a Poznań 16.01 na > szachownicy (Stary Browar) o godzinie 11. Reszta miast jeszcze nie ustalona. Wrocław jednak spotyka się pod Hotelem Plaza. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: @naomi. 31.12.10, 16:52 Udanego Pijanego Sylwestra I Marsowego roku jak już ktos napisał ;pp No i żebyśmy się tu jutro wszystkie spotkały ;pp Niekoniecznie na mega kacu <3 Udanej zabawy dziewczyny ! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan ;DD 01.01.11, 13:25 jak po sylwestrze ? słuchałyście Marsów <333 ;D ? Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ;DD 01.01.11, 15:17 ja dopiero co wstałam ale fajerwerki słabo puszczali (w wawie) ogólnie była fajna zabawa całą noc śpiewaliśmy karaoke xd a żarcia to tyle zjadłam że mi brzuch pęka ;p a jak u was było ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ;DD 01.01.11, 15:18 jak przyjeżdzałam do wawy to widziałam plakat mr. nobody i miałąm zajarke xd Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 01.01.11, 15:28 u mnie było fajnie fajerwerków było tysiące myślałam , że mnie coś jebnie. wszystkie psy w bramie szczekały i zawału dostawały -.-' ale ogólnie , było świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ₪ ø ||| ·o. 01.01.11, 15:31 a u mnie jeszcze teraz strzelają i szampan mi jeszcze został. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ₪ ø ||| ·o. 01.01.11, 15:58 strzelali ale nie przesadnie dużo. jedzenia było dosyć dużo ;P ogólnie spoko . Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek1995 Re: Forum Kotkowego Echelonu 01.01.11, 16:52 słyszeliście????Tim odszedł z zespołu ;////powodzenia Tim ;* Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: słyszałam ;/ 01.01.11, 21:59 Słyszałam A na Sylwestrze było super ;p Gardło mnie boli od śpiewania , krzyczenia i wgl ;p ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 01.01.11, 22:04 no wiem szkoda, głosujemy !! www.bravo.pl/sondy/ na marsów Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: x__x 01.01.11, 22:08 hah nawet nie wiedziałam ze coś takiego jest ;p Jak głosowanie kto ma sie na plakacie pojawić xd Nie no ja w tych sondach cofnięta chyba jestem;pp Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: słyszałam ;/ 02.01.11, 12:44 omg. ale ja zacofana jestem. nic nie wiem ;/ zagłosowałam Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: słyszałam ;/ 02.01.11, 14:43 nie ogladałam .. Musze na necie poszukać ...;p Ja tylko czekam na wywiad z nimi na Vivie Już nie mogę się doczekac ;d Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception :) 02.01.11, 14:49 ale Jared zajebiście siedział ;p Nogi tak fajnie sb ułożył xd Jak coś, to macie tu moje drogie Echelonki linka do wywiadu : www.youtube.com/watch?v=ZHszcAGgpUw Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Marsi w DDTVN - LINK 02.01.11, 14:50 www.youtube.com/watch?v=ZHszcAGgpUw Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan viva. 02.01.11, 15:03 Mam prośbę. Czy mogłybyście napisać tu kiedy i o której leci na VIVIE ten wywiad ? Bo nie jestem pewna ;// Może piszmy tutaj wszystkie informacje kiedy w telewizji coś o 30stm bo ja nigdy nie wiem ! <grrr> Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: wywiad :) 02.01.11, 19:07 czy mołek jest kolejną osobą, która myśli, że 30stm to zespół składający się z jareda, jareda i jareda? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: wywiad :) 02.01.11, 19:13 no chyba. czemu ludzie w TYM zespole widzą tylko Jareda . ? Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont ;-/ 02.01.11, 19:21 bo słit dziewczynki widzą tylko Jareda ;/ ten koleś chyba gej ołkej nie o to chodzi widziałyście to : www.youtube.com/watch?v=qJO6eNZ9IgA&feature=share ?! dla mnie to już przesada Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont Re: ;-/ 02.01.11, 19:50 to właśnie Jared zorganizował na tym noworocznym koncercie w Vegas ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: ;-/ 02.01.11, 19:56 weźcie nie mówcie. porażka jakaś. niech Jaredos lepiej nie świrujee!! Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;-/ 02.01.11, 20:01 o zgadadzam się. niech nie świruje . . . Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: ;-/ 02.01.11, 20:11 większość twierdzi, że teledysk do Hurricane jest ciut za ostry, a w porównaniu z tym czymś to jest jak wieczorynka Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: ;-/ 02.01.11, 20:27 y. Jared chyba ma kryzys wieku średniego . Odbija mu ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: ;-/ 02.01.11, 20:30 btw ja jestem ciekawa czy on się kiedyś ożeni xD Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ;-/ 02.01.11, 20:35 nie wiem . Hah. Kryzys wieku średniego ? Dobre ;D Ciekawe jak na to zareagowali ludzie którzy tam byli ? Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: ;-/ 02.01.11, 20:47 nie wiem jak mężczyźni, ale kobiety z pewnością nie były zadowolone ;pp Chyba że lezby- to co innego ;p Odpowiedz Link Zgłoś