katy13 Zeszyty 26.08.10, 12:54 Ja kupiłam zeszyty oxford i herlitz, są ładne i wytrzymałe Odpowiedz Link Zgłoś
koteczekdagus Re: zeszyty xD 26.08.10, 13:14 Ale masz problemy Jesteś jedynaczką czy córeczką tatusia? a co do zeszytów to polecam OXFORD Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanowa_ * 26.08.10, 13:24 A to, że ktoś jest jedynakiem znaczy, że jest rozpieszczony?? Ja jestem jedynaczką, a jakoś nie kupuje markowych rzeczy. Więc nie obrażaj wszystkich jedynaków, bo każdy jest inny. Znam wielu "Markowych ludzi" i zazwyczaj są to ci, którzy mają rodzeństwo. A następnym razem nie sądź po pozorach. Odpowiedz Link Zgłoś
freya. I po jakiego grzyba ci drogie zeszyty? 26.08.10, 13:22 Jak i tak po pewnym czasie się albo rozlecą, pobrudzą czy też znudzą. Wy to macie problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo Re: zeszyty xD 26.08.10, 13:22 polecam Oxford-drogie ale opłaca sie tyle wydać (7zł.-jeden zeszyt) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: zeszyty xD 26.08.10, 23:47 po co Ci drogie zeszyty ? i tak zaraz sie skończą . i je wyrzucisz. zreszta wszedzie są smieszne zeszyty d; Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: zeszyty xD 27.08.10, 09:22 ja uwielbiam zeszyty oxford, są świetne, mają zajebiste kartki, takie gładkie lepiej mi się na nich pisze, tylko są dużo cięższe niż zwykłe zeszyty. jak masz ich np. 5 w torbie to to jest odczuwalne. Odpowiedz Link Zgłoś
altruistka Re: zeszyty xD 27.08.10, 09:29 nie rozumiem, dlaczego chcesz mieć drogie zeszyty. to pieniądze wyrzucone w błoto. nie różnią się jakościowo od tych tańszych, a i okładki nie są takie złe, szczególnie w biedronce. później i tak wszystkie wylądują w koszu... no ale trzeba się polansić, że ma się fajny zeszyt. Odpowiedz Link Zgłoś