Dodaj do ulubionych

30 seconds to mars ;)

• frutella_xd Re: 30 seconds to mars ;) 11.10.10, 16:29
      The kill.
      • kari116 Re: 30 seconds to mars ;) 11.10.10, 16:40
        closer to the edge, this is war!
    • unforgiven Re: 30 seconds to mars ;) 11.10.10, 16:45
      The kill ; Closer to the edge ; The story ; This is war ; From yesterday;
      beautiful lie ; Was it a dream ? i Strenger in a strangeland .
      I serce 30 seconds to mars
      • unforgiven Re: 30 seconds to mars ;) 11.10.10, 16:46
        unforgiven napisał(a):

> The kill ; Closer to the edge ; The story ; This is war ; From yesterday;
        > beautiful lie ; Was it a dream ? i Strenger in a strangeland .
        > I serce 30 seconds to mars
        tak, wiem że narobiłam błędów ; D
    • hoffath Re: 30 seconds to mars ;) 11.10.10, 16:50
      This is war. ! rządzi! wink
    • nano_ Re: 30 seconds to mars ;) 14.10.10, 00:10
      Nie wyróżniam szczególnie żadnej, choć ostatnio najczęściej słucham 93 Million
      Miles, Alibi, A Modern Myth, Searg and Destroy, This is War, Escape, Fantasy,
      Was it a Dream, Closer to the Edge, Attack... Różnie to bywa.
    • atte Re: 30 seconds to mars ;) 06.12.10, 14:35
      hej! zapraszam wszystkich na nowe forum o Marsach! thirtysecondstomars.laa.pl/ !

i przypominam o akcjach, które będą na koncercie, który odbędzie się za tydzień ! img442.imageshack.us/img442/9342/1b87006cad.jpg + ozdabianie Warszawy (droga z lotniska) triadami, transparentami etc. + barwy wojenne! (makijaż, ubiór)
    • piratka13 Re: 30 seconds to mars ;) 06.12.10, 16:32
      The Kill , The Mission ,Hurricane , A modern myth .
      A tak ogólnie to raczej wszystkie bardzo mi się podobają .
    • kara4454 za dużo ich :) 06.12.10, 17:12
    • emilydead_mars Re: 30 seconds to mars ;) 04.01.11, 16:40
      Cała płyta s/t + parę kawałków z ABL i piosenka TIW ;D.
      Buddha serce
      • happy_girl27 Re: 30 seconds to mars ;) 05.01.11, 16:10
        This is war; alibi; 100 suns; hurricane; night of the hunter.

głównie piosenki z This is War
    • seneka4 Re: 30 seconds to mars ;) 05.01.11, 16:12
      Kiedyś słuchałam 3o seconds to mars. Fajny zespół rockowy,
      ale teraz wolę trance ,soul - chociaż miałam ulubione piosenki m. in.
      beautiful lie, attack.
      • paramorehayley_ Re: 30 seconds to mars ;) 05.01.11, 16:32
        nie mam. wszystkie są świetne. ale, jeżeli miałabym którąś wyróżnić to 'the kill'.
    • anonimowa13 closer to edge i the kill! 05.01.11, 16:13
    • lilow. <3 05.01.11, 16:14
      hurricane i the kill
    • itsjustmee Nie da się wybrać jednej. Wszystkie są genialne.:D 05.01.11, 16:22
    • spongebob Wiele! A między innymi... 05.01.11, 16:27
      "Kings and queens"
      "Closer to the edge"
      "The kill"
      "From yesterday"
    • cooma Re: 30 seconds to mars ;) 05.01.11, 16:29
      Wszystkie są cuudne wink
      Ale najbardziej lubię:
      A Beautiful Lie
      The Kill
      Buddha For Mary
      Year Zero
      Te są według mnie najlepsze wink
    • paramorehayley_ Re: 30 seconds to mars ;) 05.01.11, 16:29
      nie mam. każda jest świetna!
    • olckaa Re: 30 seconds to mars ;) 05.01.11, 16:31
      The Kill wink
    • klaudia2059 Re: 30 seconds to mars ;) 05.01.11, 16:35
      Hurricane , the kill, Closer to the edge
    • wili Re: 30 seconds to mars ;) 05.01.11, 16:38
      nie moge wyroznic jednej. kazda ma gleboki sens i ma dla mnie wielkie znaczenie.
      teraz czesciej slucham Attack.
    • agata373 Re: 30 seconds to mars ;) 05.01.11, 21:44
      The kill smile kwiat
    • hayley28 Re: 30 seconds to mars ;) 05.01.11, 21:47
      znam tylko the kill więc the kill xD Ale nie przepadam jakoś specjalnie za tym zespołem... tongue_out
    • jb.0la Closer To The Edge i Kings and Queens :) 05.01.11, 22:17
    • jb.0la I jeszcze The Kill ;) 05.01.11, 22:48
    • creeping_death dzięki temu co teraz napisze znienawidzi mnie... 01.04.11, 20:48
      gdzieś z 80% użytkowników tej strony.
      Zaczną od tego,ze ich nie cierpię uważam,że zdobyli głównie podkreślam głównie sławę dlatego,że Jared jest przystojnym aktorem nie ukrywajmy tego jest.Moim zdaniem sa po prostu słabi zwykł rock nic nadzwyczajnego ogólnie do nich nic nie mam niech graja ale denerwuje mnie straszny szum koło nich bo przecież jest masa o wiele lepszych zespołów. dobra każdy słucha co chce ale dodam,że gdzieś połowa fanów marsów lubi ich za wygląd.nie miejcie do mnie pretensji ale ta opinia do której mam prawo leżała mi na sumieniu i musiałam to z siebie wyrzucić.
      • allthebliss oboże 09.04.11, 21:32
        Nobody asked for your opinion, nobody asked you to be born.
        _
        Zastanów się wpierw, jak można kogoś słuchać, bo jest przystojny. Nawet jakbyś próbowała na siłę to i tak po pewnym czasie ich muzyka zaczęłaby być dla ciebie męcząca. Sama słuchasz zwykłego, klasycznego rocka,zespołów których praktycznie każda płyta jest taka sama. Przesłuchaj wpierw całą dyskografię a potem mów, że są słabi. Ja na przykład nie potrafiłabym wyrazić swojego zdania przed przestudiowaniem twórczości artysty. Cheers.
        • marsjanka115 x__x 10.04.11, 00:00
          ps. leże i kwicze !!! haha XD echelon ? znacie kings and queens , ctte i the kill i macie się za echelon !?! wali was dzieciaczki .n ie mówię że wszyscy ale naprawdę tyle tu pozerstwa a na początku tylko prawdziwi fani jaka szkoda ...
        • creeping_death Re: oboże 11.04.11, 22:27
          wiedziałam,że to Ty Mruf poznałam po tym zwrocie "Cheers"
          ej czemu napisałaś co słucham na tej stronie.
          będę szczera i powiem,że w 6 klasie lubiłam marsów dobra uwielbiałam Jared był boski itd. chodzi mi o to,że może podobały mi się ich 2 piosenki znać znałam więcej może nie tyle co prawdziwy fan sądzę,że mało osób zna znaczenie "fan" skoro każdego zespołu którego lubi nazywa się fanką ale to już inna bajka.Wracajac do tematu nie piszę,że wszyscy ale na pewno część lubi marsów za wygląd jareda.wiem,że ich kochasz itd. ale mi się ich muzyka nie podoba. staram się tępić wszelkich nie prawdziwych fanów zespołów.
          A i nie słucham tylko klasyki ; p i jaki zespół który słucham ma wszystkie takie same albumy?
          pytanie z ciekawości założyłaś konto tylko po to aby mnie zgasić?
          +mogłabyś nie zdradzać mojej tożsamości i gustu muzycznego na tej stronie.
          • jonasofanka Re: oboże 01.05.11, 09:57
            a ja stanę za marsjanką. Dlaczego? Iż ,ponieważ, Ona ma tutaj już naprawdę długo konto ,wejdź na jej profil i się przekonaj, zresztą po co zakładać konta by gasić kogoś? Bez sens -.- .
            No, ale co do tematu, ja mogę się bez bicia przyznać, że nie nazywam się ich fanką. Lubię może 2-3 piosenki: This is War i Closer to The Edge. Ta... kochać zespół za wygląd, facepalm -.- .Kurde, moim zdaniem Jared ładny jest w 60% . A co mnie obchodzi wygląd członków zespołu? Słucham ich muzyki, a nie patrzę na wygląd : /. Żałosne -.-
      • monika31011 Re: dzięki temu co teraz napisze znienawidzi mnie 09.04.11, 22:11
        creeping_death napisał(a):

> gdzieś z 80% użytkowników tej strony.
        > Zaczną od tego,ze ich nie cierpię uważam,że zdobyli głównie podkreślam głównie
        > sławę dlatego,że Jared jest przystojnym aktorem nie ukrywajmy tego jest.Moim zd
        > aniem sa po prostu słabi zwykł rock nic nadzwyczajnego ogólnie do nich nic nie
        > mam niech graja ale denerwuje mnie straszny szum koło nich bo przecież jest mas
        > a o wiele lepszych zespołów. dobra każdy słucha co chce ale dodam,że gdzieś poł
        > owa fanów marsów lubi ich za wygląd.nie miejcie do mnie pretensji ale ta opinia
        > do której mam prawo leżała mi na sumieniu i musiałam to z siebie wyrzucić.

No jasne, że masz prawo, ale chyba pomyliłaś temat. Ja nie mam ulubionej piosenki. Wszystkie są fantastyczne sercekiss
        • creeping_death Re: dzięki temu co teraz napisze znienawidzi mnie 11.04.11, 22:30
          a gdzie miałam to napisać w waszej marsowej rodzince
          jutro po napisaniu tego byłabym niepełnosprawna xd
          ;*
      • marsjanka115 x__x 09.04.11, 23:58
        dziwne że nikt nie ma odwagi odpowiedzieć na to co napisałaś droga koleżanko może coś w tym jest,
        nie sądzę aby było duże zainteresowanie nimi ? ich klip ctte nie ma aż takich dużych wyświetleń 10 tys nawet nie ma. nie wszyscy fani kochają ich za jareda. przesłuchałam wszystkie ich piosenki po miliard razy i przyznam że po jakimś tam odsłuchaniu nudzą się ale jak każda prawie piosenka. nie są źli.
        weźmy np sex pistols [ nie porównuję broń boże ] sid nie umiał grać na basie knocił piosenki wokalista nie umiał śpiewać [bądźmy szczerzy ] a cały świat o nich słyszał i mimo to kocham te ich wrzaski . nawet the rasmus. byli fenomenem kilka lat temu a nie mają wielu dobrych piosenek. 30stm ma więcej . wystarczy bardziej wgłębić się w ich twórczość .
        • creeping_death Re: x__x 11.04.11, 22:39
          nie ma czegoś takiego jak dobra piosenka dla mnie boskie moze być np. coś tam gagi a dla Ciebie to by była największa szmira.
          no wiesz gdyby fanki sex pistols to przeczytały ...ale w sumie racja.
          podobnie jest z AC/DC wszyscy ich loFFFciają a ciekawe czy wiedzą,że ich muzyka opiera się na podobnych akordach a większość piosenek jest bardzo podobnych do siebie.Ale ich piosenki mają to coś,ze z wielka przyjemnością ich słucham.
          Albo Nirvana gra Kurta polega na tym,ze z paru akordów potrafi zrobić przebój.
          ja rasmusów lubie ; p
    • emona Re: 30 seconds to mars ;) 02.04.11, 15:20
      praktycznie wszystkie uwielbiam, ale moje ulubione to : The Kill, Kings and Queens, Hurricane.
      • milenka2822 Re: 30 seconds to mars ;) 02.04.11, 15:28
        ej no nie da się wybrac jednej, ten wątek powinien się raczej nazywać "piosenka 30STM na dziś"tongue_out
        to na dzisiaj wybieram ABLsmile
    • morelka227 Re: 30 seconds to mars ;) 02.04.11, 16:48
      Hah, jak bym miała wymieniać to bym dzisiaj nie skończyła big_grin Kocham wszystkie ich piosenki. FY,CTTE, The Kill, The Story, Fallen... To dopiero początek wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka