karolcia4 25.08.10, 22:27 Mam pytanko jak byłyście ubrane na komers pod koniec szóstej klasy (mile widziane fotki sukienek ) chodzi mi o to jakie buty miałyście czy na obcasie czy nie i czy byłyście pomalowane mocno czy delikatnie czy wogóle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikawika Re: Jak byłyście ubrane ? 26.08.10, 12:40 włożyłam czarną spódniczkę przed kolana , białą koszulkę z cekinkami i srebrne balerinyy . ;d i jeszcze czarne bolerko . co do mejkapu : lekko tuszem do rzęs i błyszczyk . ;d tylkoo . Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie ech... 26.08.10, 13:51 po pierwsze: po podstawówce nie ma czegoś takiego jak komers, tylko zwyczajna dyskoteka po drugie: sukienek? co za debil ubrałby sukienkę na dyskoteke w 6 klasie? u nas nikt nie miał po trzecie: pamiętam piąte przez dziesiąte bo to było ponad 2 lata temu, ale miałam chyba: luźne czarne spodnie i czarny top, a potem się przebrałam w różową spódnicę w kratke i jakaś bluzkę. a buty? chyba miałam takie baleriny w jakieś wzorki.. albo trampki. bo jak byłam małym dzieciątkiem, to tak się ubierałam i na szczęście nie mam żadnych zdjęć, bo mam mózg i ich nie robiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kupmiciastko Re: ech... 26.08.10, 14:19 u nas też nazywano to 'komersem' . i śmiałam się z dziewczyn, które przyszły ubrane jak na wesele wiejskie. ;-d hm.. ja miałam luźną, granatową sukienkę z House. Do tego zwykłe balerinki i sweterek... makijaż? prawie wcale. ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Jak byłyście ubrane ? 26.08.10, 14:25 a u mnie nie było czegoś takiego. ; | Odpowiedz Link Zgłoś
answer n.o.r.m.a.l.n.i.e 26.08.10, 17:16 A ogólnie to miałam taką sukienkę tylko że fuksjową z hima t3.gstatic.com/images?q=tbn:6HEb7-Bsnj6MzM:" border="0" alt="https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:6HEb7-Bsnj6MzM:"> takie szpilki z zary t2.gstatic.com/images?q=tbn:s826wzcO3O7j7M:" border="0" alt="https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:s826wzcO3O7j7M:"> i czarną torebkę kopertówkę. Aha i potem ( było trochę chłodno) nałożyłąm czarną skórzaną kurtkę taką krótką... Makijarz musiałam zrobić bo mi sie akurat pryszcz na nosie zrobił > Xd A tak to to puder na czoło, korektor punktowo, delikatne cienie, fuksjowy lakier do paznokci i błyszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Jak byłyście ubrane ? 26.08.10, 20:09 Nie poamiętam, to było wieki temu xD Odpowiedz Link Zgłoś
allka1112 Re: Jak byłyście ubrane ? 26.08.10, 20:10 u mnie nazwane to było "balem szóstoklasisty" ja miałam na sobie: czarną sukienkę na ramiączka, czarne bolerko, buty na niewielkiej koturnie, srebrny naszyjnik, czarno-białą torebkę makijaż: lekko tuszem i błyszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: Jak byłyście ubrane ? 26.08.10, 23:33 spodnica z wyzszym stanem i koszula pod sodem . buty nie pamietam chyba na obcasie lekkim. ale wtedy szłam zn no " niosłam " sztandard zn szłam obok ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
aparatkaa. Re Jak byłyście ubrane? 27.08.10, 09:23 eee.. u mnie nie było czegoś takiego jak komers na koniec szóstej klasy.. była dyskoteka pożegnalna i tyle.. na tej dyskotece to nawet nie wiem czy byłam chociaż nie, chyb abyłam, podpierałam ściany i 'usiadałam' ławki z koleżankami xDDD jak byłam ubrana? yy.. nie pamiętam xDD Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Jak byłyście ubrane ? 27.08.10, 13:45 czarna sukienka bez ramiączek + czarne lakierowane buty na obcasie z czerwoną kokardką z przodu . jeśli chodzi o makijaż miałam tusz , szary cień do powiek i błyszczyk . a fryzura to loki . Odpowiedz Link Zgłoś