vivianne 25.08.10, 23:31 potrzebuje waszej pomocy! kupiłam sobie jednak tego samsunga delphiego. i teraz pytanie do osób które też go mają jak zmienić sygnał nadchodzącej wiadomości?? ja wyłączyć dźwięk klawiszy?? z góry thx very much Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minaslia Re: plis! 26.08.10, 14:55 możliwe, że się nie da, ja w omni lite musiałam, ściągać program, by wyłączyć dźwięk w aparacie, można też go skasować ;D Odpowiedz Link Zgłoś
neciq Re: plis! 26.08.10, 15:01 Menu -> Ustawienia -> Profile telefonu -> Edytuj (to na dole, po środku) -> No i tu już sobie chyba poradzisz Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: tuuuu!!!!samsung delphi!! 26.08.10, 15:03 jak masz tam te przyciski po boku do podgłaśniania to na nie naciskasz i tam jest siła dźwięku klawiszy i po prostu wyciszasz a sygnał wiadomości to wchodzisz w : USTAWIENIA potem PROFILE TELEFONU następnie normalny POTEM EDYTUJ PROFIL I TAM JEST DŹWIĘK POŁĄCZENIA I U GÓRY SĄ LAKIE STRZAŁECZKI W LEWO I PRAWO KLIKASZ TĄ ŻEBY IŚĆ DALEJ NO I TAM MASZ SYGNAŁ ODBIORU WIADOMOŚCI I KLIKASZ NA TO GDZIE MASZ TEN TWÓJ DŹWIĘK NO I DAJESZ SOBIE JAKI CHCESZ Odpowiedz Link Zgłoś