zapachowa Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 26.08.10, 20:52 anne_sprout napisał(a): > 1. Twoją ulubioną książką jest ... ? > 2. Tytuł książki przy której płakałaś ? > 3. Książka, która zmieniła twoje poglądy na świat to ... ? > 4. Co wolisz : film czy książkę ? > 5. Która książka, rozbawiła cię do łez ? > > Miłego odpowiadania na te krótkie pytania. > Być może podobny wątek już był, dlatego.. z góry przepraszam no to tak: 1. Nicholas Sparks - Ostatnia Piosenka 2. do tej pory nie płakałam jeszcze przy ksiązce 3. Harlan Coben - Jedyna szansa 4. zdecydowanie ksiązke. film nie ukazuje tresci tak dobrze jak ksiązka 5. nie ma;d Odpowiedz Link Zgłoś
tomfelton Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 26.08.10, 20:53 1. Harry Potter, Duma i uprzedzenie 2. Twój na zawsze, Kamienie na szaniec 3. Kamienie na szaniec 4. książkę 5. Angus, stringi przytulanki Książki polecam! Są świetne Odpowiedz Link Zgłoś
tomfelton Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 26.08.10, 21:22 tomfelton napisał(a): > 1. Harry Potter, Duma i uprzedzenie > 2. Twój na zawsze, Kamienie na szaniec > 3. Kamienie na szaniec > 4. książkę > 5. Angus, stringi przytulanki > > Książki polecam! > Są świetne Sr, poprawka 2. Wciąż ją kocham tam miało być i kamienie na szaniec Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 26.08.10, 20:53 1.Twoją ulubioną książką jest ... ? Hm. Trudno pwiedziec. Lubię lektury- jako nieliczna, albo nawet jedyna. Każda książka napisana przez Dana Brown'a, czy jak to się tak odmienia, jest moją ulubioną. Każda książka którą przeczytałam jest moją ulubioną... 2. Tytuł książki przy której płakałaś ? P.S. Kocham Cię. 3. Książka, która zmieniła twoje poglądy na świat to ... ? Jeszcze takiej nie przeczytałam... 4. Co wolisz : film czy książkę ? zależy. 5. Która książka, rozbawiła cię do łez ? Nie wiem. Tak wiem. Moja wypowiedź ^ wygląda jak jakiś... wywiad... *_* A cd tych dziewczyn które piszą " a po co Ci to wiedziec?" to się nie przejmuj. To chyba za dużo do zrozumienia, że nie muszą się wypowiadac na tym wątku, a ty sama wiesz po co go założyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
anne_sprout Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 04.09.10, 22:08 dzięki !! Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 26.08.10, 20:54 1."Zaćmienie" 2."Hera moja miłość" 3."Hera moja miłość" 4.Książkę. 5."Kochana córeczka" Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 26.08.10, 20:54 1. Przed Świtem 2. Księżyc w Nowiu 3. Cłopcy z Placu Broni 4. książkę czasami film 5. Harry Potter i Zakon Feniksa Wszystkie te książki są supper Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 26.08.10, 20:59 1. cała Saga Zmierzch . 2. najbardziej płakałam przy "Przed Świtem" [Saga Zmierzch] 3. Saga Zmierzch . 4. Książkę . 5. sama nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 26.08.10, 21:00 1. szeptem, na ten czas. 2. księżyc w nowiu - tak, tak.. jestem wrażliwa. 3. jeśli zostanę, po części. 4. książkę i to zdecydowanie. 5. angielski bez cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 26.08.10, 21:18 1. większość książek Siesickiej 2. "Oszaleć ze strachu" 3. każda książka zmienia mnie po trochu 4. książkę 5. nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 26.08.10, 21:25 1. mary, mary. 2. bez mojej zgody. 3. my, dzieci z dworca zoo. 4. książka. 5. barry trotter i końska kuracja. Odpowiedz Link Zgłoś
idena wszystko to zielone drzwi 26.08.10, 21:25 oprócz 4 to myślę że zależy. a jeśli napisałam że zielone drzwi do każdego o nie znaczy że przeczytałam tylko jedną książkę. ale aktualnie jestem pod jej czarem. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 ; ] 27.08.10, 10:59 1 . ja tam lubię wszystkie książki . ; )) 2 . ostatnia piosenka . 3 . nie ma takiej . 4 . książkę ! 5 . facet z prostą instrukcją obsługi . , xddd Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: ; ] 27.08.10, 11:07 1. Twoją ulubioną książką jest ... ? Plotkara ( 1-12 ) . 2. Tytuł książki przy której płakałaś ? Nie pamiętam . 3. Książka, która zmieniła twoje poglądy na świat to ... ? Plotkara . 4. Co wolisz : film czy książkę ? Film . 5. Która książka, rozbawiła cię do łez ? Zaćmienie . Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe Re: ; ] 27.08.10, 11:12 1. Pamietnik Ksiezniczki 1-10 ;d. 2. Ostatnia Piosenka . 3. Pamietnik Ksiezniczki ; Slodko gorzka szesnatka 4. i to i to ;d. 5. Pamietnik Ksiezniczki ; Zmrok ; Zacmienie Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:08 1. nie mam ulubionej. 2. 'harry potter i insygnia śmierci' + 'przed świtem' z sagi zmierzch. 3. wszystkie jakie czytam, zmieniają mi pogląd na świat ;o 4. dobrą, naprawdę dobrą książkę. 5. któraś tam częśc harrego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullen366 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:10 1. Zmierzch 2. Ostatnia piosenka. 3. Zaćmienie 4. Książka - jest w niej więcej emocji. 5. Marley i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
selena_ Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:11 1 Numery czas uciekać 2 nie mam 3 Numery czas uciekać 4 film 5 króliczki na wakacjach <heh> Odpowiedz Link Zgłoś
thewildone Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:12 1. trudno wybrać, ale niech będą Wichrowe Wzgórza i W drodze. ;P i Harry Potter, oczywiście. 2. pamiętam, jak dawno, dawno temu płakałam podczas czytania Księżyca w nowiu. ołmajgad, to były czasy. -.- ostatnio rozpłakałam się pod koniec Przeminęło z wiatrem. ;] 3. każda w jakiś sposób zmienia moje poglądy na świat. 4. książka. 5. zwykle śmieję się, gdy książka jest bardzo, bardzo głupia. na przykład Dziewczyny płaczą J. Wilson. przez cały czas śmiałam się z głupoty głównej bohaterki. a ta, która rozbawiła mnie w dobrym tego słowa znaczeniu... Harry Potter? Odpowiedz Link Zgłoś
anahipuenta Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:17 1. Intruz 2. Księżyc w nowiu 3. ... 4. Książkę 5. Zmrok Odpowiedz Link Zgłoś
heartly88 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:18 1. Twoją ulubioną książką jest Złodziej pioruna 2. Tytuł książki przy której płakałaś to Własna droga 3. Książka, która zmieniła twoje poglądy na świat to Po burzy 4. Co wolisz : film czy książkę ? Książkę! 5. Która książka, rozbawiła cię do łez ? HP i IŚ Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
sosweetgirl Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:19 1.Ostatnia piosenka ! 2.ostatnia piosenka !;< 3.I wciąż ją kocham !<33 4.książkę ;> 5.nie przypominam sobie xd! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wikipendia_ Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:21 1. mam kilka : Akademia wampirów ( wszystkie części ) , Miasto kości , szkła i popiołów , eee .. i Zaginiony symbol . 2. Miasto Szkła ; ( ( Jace < 3 ) .. 3. ee .. chyba Atramentowe Serce i Zaginiony symbol 4. oczywiście , że książke film wole oglądnąć później . 5. chyba takiej nie było . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:33 1. mam kilka, więc.. Norwegian Wood, Mogę odejść kiedy zechcę, Pachnidło. Historia pewnego mordercy, Zbrodnia i kara 2. Norwegian Wood 3. Norwegian Wood i Zbrodnia i kara 4. zależy jaki film i jaką książkę. więc nie będę odpowiadać tak ogólnie na to pytanie 5. hmmm, chyba takiej nie było? chociaż w sumie nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczkowata Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:24 1. Naprawdę wiele ich, jednej nie potrafie wymienić. 2. "Ostatnia piosenka" 3. "Wywiad z wampirem" 4. Zdecydowanie książkę. 5. "Miasto Kości", bo niektóre teksty były w niej rozbrajające. Odpowiedz Link Zgłoś
emily. No, więc... 27.08.10, 11:25 1. saga "Harry Potter" J.K. Rowling 2. nie płaczę przy książkach, ale bliska byłam płaczu na "Harry Potter i Insygnia Śmierci" 3. eee, nie wiem ^.^ Dzięki każdej książce coś się we mnie zmienia. "Harry Potter", "Igrzyska Śmierci" itp. 4. Książkę ^.^ 5. "Dynastia Miziołków", niektóre sceny w "Harry'm Potterze" i sadze "Zmierzchu" Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:29 1. Ever <3 2. Heartland 3. Ever <3 i Heartland 4. książke!! 5. Felix Net i Nika Odpowiedz Link Zgłoś
paulinex Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:33 1.Pamietniki wampirow 2.Ostatnia piosenka 3.brak 4.nie potrafie wzbrac 5.brak Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaxd No to tak :) 27.08.10, 11:34 1. Wszystkie części Darów Anioła 2. Księżyc w nowiu chyba... 3. nie mam jeszcze takiej xD 4. Książkę ale filmy też kocham 5. Uhh no oczywiście że każda część Darów Anioła. Teksty Jace'a rozwalają Odpowiedz Link Zgłoś
ann132 Re: co lubicie czytać? odpowiedz na 5 krótkich py 27.08.10, 11:35 1.Zmierzch 2.Ten Obcy, Pamiętniki wampirów 3.Zmierzch 4.Książkę 5.Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś