karoleczka 28.08.10, 09:04 Pamiętacie Witch? Ja jak byłam młodsza to oglądałam ten serial czasami czytałam gazetkę Witch a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajuchna Re: Witch 28.08.10, 10:40 pamiętam ze jak głupia czekałam aż do kiosku przywiążą nowe wydanie tej gazety miałam lalki karteczki i breloczki i ciągle oglądałam serial o nich a teraz jak o nich pomyśle to taka dziecinada że szok Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Witch 28.08.10, 10:47 Razem z przyjaciółkąkupowałyśmy te gazetki . I jeszcze oglądałyśmy ten serial XD. Odpowiedz Link Zgłoś
alisou oh, te parę lat wcześniej. 28.08.10, 10:52 pani w kiosku specjalnie dla mnie odkładała nowego WITCHA, a ja z niecierpliwością czekałam, aż mama wróci z pracy, żeby ze mną po niego poszła, bo kiosk mam za ruchliwą ulicą i jak byłam mała to nie wolno było mi tam chodzić. oglądałam też serial i zbierałam karteczki i inne ciulstwa z WITCH - do teraz na ścianie wisi zegarek z tymi skrzydlatymi dziewczynkami. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka Re: Witch 28.08.10, 13:38 Ja wolałam gazetki, ale serial też oglądałam. I do tego pamiętam, że karteczki to najlepsze były właśnie z Witch-a. Odpowiedz Link Zgłoś
mocnocukierkowa Witch - oj, stare czasy... 28.08.10, 13:44 Czytałam każdą gazetę Witch i mam ich 'kupę' w dwóch wielkich pudłach. Bajkę oglądałam tylko czasami u babci, bo ona miała kablówkę xD Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Witch 28.08.10, 13:44 Taaa ... ja jak byłam młodsza to kupowałam te gazetki .... Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Witch 28.08.10, 14:16 Pamiętam , że zbierałam od numeru 23 do bodajże 70 któregoś ;D Serialu nie lubiłam , wydawał się strasznie naciągany ... Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: Witch 28.08.10, 14:19 to był dopiero szał! gazetki, karteczki, serial, książki. cały czas mam na półce 9 segregatorów z karteczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa . 28.08.10, 14:23 Witch to my , a w nas potężna jest moc! bla bla bla ... Haha , pamiętam , pamiętam. Miałam manię na punkcie Witch.;q Gazetki , karteczki i inne gadżety. Haha. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: Witch 28.08.10, 14:26 było. no i jasne, uwielbiałam witch, a przede wszystkim Irmę. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Witch 28.08.10, 14:30 rzadko oglądałam, bo to leciało jakoś jak byłam w szkole, albo coś inne musiałam robić. karteczki z nimi zbierałam. Gazety czasem czytałam, ale szkoda mi było kasy marnować. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Mialam bzika na punkcie karteczek:P 28.08.10, 14:36 gazedki tez kupowalam XD Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Mialam bzika na punkcie karteczek:P 28.08.10, 14:41 ogladalam czasami ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nesska94 Re: Mialam bzika na punkcie karteczek:P 28.08.10, 14:48 Oczywiście, bardzo lubiłam kupić gazety do czytania kosmity. Byłam fanką od przedszkola do 6 klasy podstawówki. Teraz jestem 1 liceum. haha... pamiętne wspomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyrose Re: Witch 28.08.10, 14:44 ja tylko oglądałam serial ale miałam na to szał hehehe ale wszystko z czasem mija Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 Re: Witch 28.08.10, 14:47 Ja też. Nawet z koleżankami bawiłam się w WITCH Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Witch 28.08.10, 16:37 ja mam całą szufaladę tym zawaloną Teraz sobie zdaję sprawę ile kasy straciłam na to zawsze lubiłam Will Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Witch 28.08.10, 17:54 Pamiętam szał karteczkowy: mieć karteczki witch to dopiero był lans. Swego czasu miałam aż trzy segregatory tej gazetki... Odpowiedz Link Zgłoś