katsuumi_17 28.08.10, 14:59 Czy ktoś z Was był na tym filmie? Oceńcie! Czy faktycznie jest tak przereklamowany, jak może się wydawać A może tylko w Polsce tak go reklamują, ze względu na rolę Daniela Olbrychskiego z Angeliną Jolie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszkaa . 28.08.10, 15:12 Niestety , nie byłam , nie widziałam. Ale mnie też interesuje opinia widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: . 28.08.10, 15:19 Nie wiem od kilku minut oglądam ten film UWAGA SPAM!!!!/zalukaj-film/7780/salt_2010_.html Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: . 28.08.10, 15:20 LOL. UWAGA SPAM!!!!/zalukaj-film/7780/salt_2010_.html albo po prostu wejdź na UWAGA SPAM!!!! i w wyszukiwarkę wpisz SALT z napisami ale jakość OK Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: "Salt" 28.08.10, 15:22 Oglądałam. Połowę filmu się śmiałam. Najpierw z Olbrychskiego (jest taka scena, w której opowiada historię bohaterki Angeliny). Robi to tak, jakby opowiadał bajkę dla dzieci. A "napięcie" które wprowadzał zgrubieniem głosu było nędzne. Potem miałam ubaw z Angie, której bohaterka nieraz miała tak nierealne zadania, że wręcz niedorzeczne. Nie nudziłam się na tym filmie, ale też nie wybawiłam za wsze czasy. Podobało mi się zakończenie. Nie przewidziałam wielu scen. Jednak mistrzostwem nie mogę tego nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: "Salt" 28.08.10, 15:24 Ja chcę iść na ten film do kina ze względu na Angeline Uwielbiam ją. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: "Salt" 28.08.10, 15:37 Jestem w lille i wybieram się jutro z moimi znajomymi. Choć nie wiem jak poradzę sobie z francuskimi napisami, ale zawsze mogę po powrocie do domu wybrać się jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś