madalena Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 27.09.10, 21:31 ja mam Neostradę więc jak mi wyskakuje to odłączam modem i połańczan i już Odpowiedz Link Zgłoś
totalna Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 27.09.10, 21:42 odpinasz neta i za kilka minut wpinasz .. i możesz oglądać dalejj xd Odpowiedz Link Zgłoś
domelciaxdd film... 27.09.10, 21:44 musisz odłączyć neta i włączyć go z powrotem.;] z głównego gniazdka ja zawsze odłańczam Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 wykup sobie limit 30.09.10, 07:50 Wykup sobie limit albo musisz czekać tyle innego wyjścia nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 30.09.10, 09:34 ja czekam 52 minuty chyba i oglądam dalej , Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 30.09.10, 10:04 Poczekaj, albo wykup sobie pakiet, możesz też odłączyć i podłączyć spowrotem internet ;p Odpowiedz Link Zgłoś
olusia221997 CZYTAJ TUTAJ !!! 30.09.10, 11:12 możesz się zarejestrować na stronie www.Pluger.pl niektóre filmy są tam bez limitu i nie trzeba za to płacić , czasami nie chcą się włączyć ale warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
hardrock Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 30.09.10, 12:36 Włącz i wyłącz internet, wtedy masz nowe ID i wszystko OK Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjamusic Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 30.09.10, 13:31 zapamietaj w ktorej minucie limit sie wlaczyl i odswierz stronke no i przewin na ta minute Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 30.09.10, 13:45 musisz zaczekać. na to nie ma żadnego innego sposobu a najlepiej ściągnij film z internetu. c; Odpowiedz Link Zgłoś
werusia145 Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 30.09.10, 13:59 odłącz internet i podłącz jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 30.09.10, 14:01 odśwież stronę i przewiń ten dzyndzelek ( nie wiem jak się to nazywa), żebyś oglądała od tego momentu, na którym skończyłaś. A tak wgl to jes jeden fajny sposób, żeby ominąć limit. Wystarczy rozłączyć się z internetem a potem z powrotem podłączyć. Tylko chyba nie wszyscy tak mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 04.10.10, 22:20 jak Ci się skończy limit zresetuj internet (nie stronę, tylko internet), poczekaj chwilę, aż sieć ponownie się załaduje; znów włącz i oglądaj od danego momentu. ja tak robię, ale mam lifeboxa, która się resetuje, nie wiem, jak jest u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 05.10.10, 06:52 Wejdź na stronę www.omijaczek.com wklej link filmu z megaupload w ramkę na stronie wybierz opcje oglądaj bez limitu wybierz opcje oglądaj jako gość Jeśli chcesz pobrać film na komputer będziesz musiała\musiała wykupić sobie konto premium co to kosztuje. Miłego oglądania. od jakiejś laski to skopiowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re:tuu. 05.10.10, 11:49 trochę długo się to ribi albo dobra: xDD Wyłącz i włącz komputer kilka razy i końcu będziesz mogła.a jak będzie jeszcze ci się to wyświetlać to znowu aż w końcu będziesz mogła obejrzeć.tylko potem musisz znowu czekać aż film się załaduje no ale dobra,myslę że pomogłam a jak nie to trudno.xDD Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika !!! wejdź . 05.10.10, 14:13 gdy się wlączy limit , to zrób strone wstecz , rozłącz się z netem , i znów się połącz , poprzedź ostatnią strone i już . ;P Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Youtube 05.10.10, 15:41 zwykle filmy nie wszystkie ale dużo są na youtube Tylko musisz znaleźć odpowiednią część. Odpowiedz Link Zgłoś
onenightonly. tutaj. 05.10.10, 15:43 getvid.pl/ rejestrujesz się, wysyłasz jednorazowo smsa i możesz oglądać przez cały rok. ja z tego korzystam c; Odpowiedz Link Zgłoś
miley8888 Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 13.11.10, 11:02 Musisz tam jeden kabelek od neta odłączyć na około 10 sekund i znów podłączyć odświeżyć stronkę i już ;] Odpowiedz Link Zgłoś