itsjustmee Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:30 U nas niektórzy wołają "kici kici", ale nie wszyscy. Dodatkowo jest organizowana wycieczka we wrześniu dla pierwszych klas, tzw. integracyjna. Wybrana osoba z trzeciej klasy spisuje kilka osób i daje listę nauczycielom - te osoby są na tej wycieczce chrzczone przez nauczycieli przy całych klasach pierwszych, typu przejście po zgniłych owocach, itp. Później te osoby mogą wskoczyć do jeziora, jeśli chcą. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:44 u mnie nie było czegoś takiego. obecnie jestem w trzeciej klasie i nie mam zamiaru tego stosować, bo to ŻAŁOSNE! :xx Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:31 mój kolega z 2 gimnazjum ma opis na gg: 'KOTY KOTY 1 klasa!' o Boże.. Odpowiedz Link Zgłoś
avila1994 Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:39 U mnie malowało się szminką, bo po tym jak jednemu chłopakowi wjechali markerem do oka, dyrektorka się wkurzyła i zrobiła jeden dzień ,,szminkowego" kocenia. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:50 narazie mnie nikt nie kocił. Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:53 aa kocenie w sensie. U mnie tego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
justin137a Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:56 u mnie tez tak robili robią Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:59 do mnie i do moich przyjaciółek dzisiaj kolega z 3 gim: kici kici : D w moim gim nie można robić spłuczek itp. bo idzie się do pedagoga ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 19:29 Nie , u mnie takiego czegoś nie było. ;-D ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 20:07 Było ;D , dziś patrzałam jak pierwszai uciekają i panikuja ale miałam ubaw xD Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 20:14 było , było xdd dorwali mojego kolegę i kazali mu mierzyć zapałkami CAŁY KORYTARZ ! Gość się przy końcu pogubił, ale nie musiał zaczynać od nowa ;D Ja miałam beznadziejne zadanie (przed dyskoteką na sali mieliśmy zebranie) - były poukładane krzesła i trzeba było biegać jak się usłyszało swoje imię, czyli jak w moim przypadku "Pani Kotecka" o.O". Moja kuzynka musiała jeść żelkę z takim obleśnym gościem ! ;D. A teraz idę do liceum i już słyszałam KICI KICI, ale jak jutro usłyszę to tak warknę "Mam miauczeć czy coś?" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 20:17 oj aż tak nie jest, po prostu piszą na rękach, czole itp. "kotek", "kici kici", "miauu : *". :q Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 20:18 chyba tak xD jestem w pierwsze j Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu ja... 01.09.10, 20:18 ...dzisiaj byłam pierwszy raz w gimnazjum i jak NA RAZIE nic mi nie zrobili...jutro będzie masakra :< Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Tak, ale... 01.09.10, 20:50 ... bez przesady. Nie piszą tak słów jak chu* . To już by było przegięcie . Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Tak, ale... 06.09.10, 16:15 Ja jestem w 6 klasie, ale słyszałam,że w gimnazjum, do którego pójdę jest kocenie Mój sąsiad, który jest w 2 gimnazjum mówił mi rok temu, że jego kumpel został złapany i na ramieniu miał napisane KOT Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Gimnazjum , robienie kotów . 02.09.10, 16:42 U mnie trzecioklasiści piszą "kot" na rękach. Oczywiście ja też mogę (jestem w drugiej), ale pamiętam, że w tamtym roku musiałam poświęcać dwie godziny na zmywanie z ręki markera więc nie jestem taka wredna... Odpowiedz Link Zgłoś
themilka Re: Gimnazjum , robienie kotów . 02.09.10, 17:17 U mnie pojawiły się jedynie markery, ale ja oczywiście nie miałam nic napisanego czy coś ;p Odpowiedz Link Zgłoś
madzix1604 Re: Gimnazjum , robienie kotów . 02.09.10, 17:20 U mnie tego nie ma ale wszyscy na mnie i moich znajomych mówią koty albo wołają kici kici Odpowiedz Link Zgłoś
szatan94 Re: Gimnazjum , robienie kotów . 02.09.10, 17:21 Jasne.Jak ja chodziłam do gimnazjum to nawet jajkami obrzucali,a teraz brat mi powiedział że jak wchodzą pierwszoklasiści do autobusu to kierowca "koci".W naszym gimnazjum nigdy łatwo nie było i pewnie nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
weronisia444 Re: Gimnazjum , robienie kotów . 02.09.10, 17:23 taa : wołamy do pierwszaków kici, kici . ;P xD Odpowiedz Link Zgłoś
ann132 Re: Wejdź tu !!! 02.09.10, 17:25 Nie wiem. Przynajmniej nie słyszałam o tym. Ale dzisiaj jak byłam pierwszy dzień w szkole, to nikt mnie nie zaczepiał. Na szczęście ! Ale u mnie w gimie jest taka tradycja, że trzecioklasisci robią dyskoteke dla 1 gimy. Ja w ogole chodze do najgorszego gimnazjum w mieście tam zawsze codziennie przyjeżdża policja. W ogole ta szkoła ma bardzo zla opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: Gimnazjum , robienie kotów . 02.09.10, 17:30 U mnie nie było czegoś takiego tylko jak coś to wołali kici kici A tak to spoko żadnego tam pisania na rękach czy mierzenia parapetu zapałką Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka1212 jak najbardziej xD 02.09.10, 17:45 u nas kocenie jest xD tylko nie ma tego mierzenia xD jest za to zdawanie prawajazdy na sedesie xD ja uważam że to jest świetne!! xD Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: jak najbardziej xD 02.09.10, 17:53 hahaha ! taak ! tylko ze teraz to moja klasa jest ta najstarsza i "gnebimy" pierwszakow ale u nas tez jest to traktowane badziej jak zabawa czy tradycja, i nikt nie bierze tego na powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
grr_stefaa Re: Gimnazjum , robienie kotów . 02.09.10, 17:54 niee ma ;/ żałuję, ale jak pójdę do 2gim. to może się zacznie Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Gimnazjum , robienie kotów . 02.09.10, 18:34 u mnie nie ma takich ułomów... ; / Odpowiedz Link Zgłoś