alass_s Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 17:31 może podrywają cię xd Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 18:21 Nie przejmuj się nimi.! Nie boj się iść zgłaszać tego pani,Tobie dzieje się krzywda. Powiedz rodzicom,albo komuś komu ufasz. proszę Cię zgłoś to pani ,bo później może być za późno,tez tak miałam i skończyłam źle,miałam złe myśli...skończyło sie tak,że czułam się nikim i podcinałam sobie żyły.Takie miałam piekło a nic im nie zrobiłam. 3maj się ;* Odpowiedz Link Zgłoś
elenaa77 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 18:29 Hm.....Może spróbuj nie zwracac na nich uwagi, olewaj to co mówią itp. Chłopcy niestety są tacy wredni Po prostu bądz sobą i tyle. A może dokuczają Ci tak, byś Ty zwróciła na nich uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Dzisiejsza młodzież 04.09.10, 21:11 Nie idź do wychowawczyni i nie skarż ,bo to tylko cię pogrąży i nie dość ,że juz cie wyzywją to będą mieli kolejny pretekst do tego . Cięta riposta bym im się przydała ,ale nie taka "ku... ,spie...j" czy coś ,bo wątpię by pomogło tyko coś z sensem i tak by poczuli się jak idioci łagodnie mówiąc . nie daj się bo może być gorzej ... albo lepiej to zależy . Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 21:14 zmien klase lub szkole Odpowiedz Link Zgłoś
arbd Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 21:19 Ale szmaty, kurde powiec czego od cb chcą i powiec zeby spier*** . A może ty im sie podobasz i w taki sposob do cb zarywaja, nie wiem kurcze, wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
fragezeichen Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 21:19 Myślę, że powinnaś powiedzieć jednak Twoim rodzicom, bo Twoi koledzy zachowują się dość... nieładnie, delikatnie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 21:25 najlepiej powiedz coś głośno, zdecydowanym tonem. możesz użyć przekleństw, ale widzę, że wolisz tego uniknąć. nie cackaj się z nimi, nie śmiej się z tego, co robią. ew. możesz ich olać i zachowywać się, jakby wszystko było w najlepszym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Ej, no weź;p 04.09.10, 21:25 Chłopcy w tym wieku tak mają;D Poproś kumpele o pomoc. Pogadaj z dziewczynami z klasy, nawrzucaj im o nich;p A do tych chłopaków cięta riposta i błyszczysz xdd Odpowiedz Link Zgłoś
19cukierkowa98 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 21:55 No to wita w klubie;/ Moi koledzy sa na tyle chamscy że wyzywaa dziewcyny z klasy ( mnie nabardzie)Od dziw*ek itp. I eśli a żarty z sek*em związane to tylko ze mna. Więc ja to wszystko zlewam a niech mówią. Skoro maa takiego bika na szym punkcie to niech gadją. akbym ich nie obchodzila to by nie gadali;/ Więc ja to wszystko zleam i est git. I czasami są dla mnie miliD Więc zlej to i koniec. Nie id do wychowawczynie bo bd miała ezce gorej;/ Odpowiedz Link Zgłoś
eeeniemeenie17 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 05.09.10, 17:12 włąsnie alee to jest dziwne bo oni tylko dokuczająmi jak sa w grupie albo gdy nie ma przy nich nikogo dorosłego. a najgorszy jest taki Damian ksywka Jarocki bo gdy nie ma obok niego jego mamy to jest pyskaty i potrafi takim słowami sypać ze masakra.ale gdy w pobliżu znajduje się jego matula to po prostu jest grzeczny niczym aniołek.i plecak ci poniesie i zagada i pochwali strój, czy fryzure ogólnie mówiąc jest dziwny.a że on jest jakby szefem ich grupy to reszta teżmi dokucza Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Proponuję Ci, kochana.... 05.09.10, 17:45 ---żebyś nadal siedziała cicho i nie mówiła o niczym rodzicom, wychowawczyni albo dyrektorce.Koledzy z czasem, widząc, że najwyraźniej się ich boisz, bo nikomu nic na ich temat nie powiedziałaś, zaczną dokuczać ci jeszcze bardziej.Może nawet i bić.Aż w końcu bd się bała przychodzić do szkoły.Boisz sie, ze wyjdziesz na skarżypytę?A nie boisz się tego, jak bardzo oni mogą się dalej posunać?No, co?Masz znajomych kolegów, którzy spuścili by im lanie?Sama masz czarny pas z karate, żeby im nakopać?Nie sądzę. Wybacz, ale właśnie przez takich ludzi jak ty skala problemu agrsji w szkole ciągle rośnie.Znaczy, nie chcę mówić, że to wszystko twoja wina, że cię tak przezywają i wgl.Po prostu robisz xle, nikomu o tym nie mówiąc.Przecież oni bd coraz bardziej bezkarni, wiedzą, że do nikgo nie zwrócisz się o pomoc, więc dokuczają ci bardziej, czują się bezpieczni, bo niejako ich "chronisz".Wiesz co?Tez tak miałam, gdy poszłąm do gimnazjum.W mojej klasie 90% uczniów to było samo chamstwo i bydło, za przeproszeniem. Naprawdę.Na początku nic nie mówiłam, w nadziei, że im się znudzi. Ale guzi, nie znudziło się. W końcu kiedyś w grudniu jeden złapał mnie w szatni i przyłożył mi w brzuch ;/;/No to ja mu przyłożyłam między nogi.W sumie to miałam szczęście że trafiłam bo to nie jest tak łatwo jak na filmach A potem poszłam do wychowawczyni. A ona do dyrektora. Moi rodzice też się dowiedzieli. wlepili im naganne zachowanie i coś tam jeszcze.Owszem, próbowali mi potem oddać za to, że ich zaskarżyłam, ale wtedy znowu powiedziałam o tym dyrektorowi. Nie wiem, cvzym im zagroził, ale od tech chwili już się mnie nie czepiali.A pół roku później jak pobili innego chłopaka, to troje z nich wyleciało ze szkoły na zbity pysk.Nie wiem nawet, czy cala ich paczka(7) nie znalazła się w poicyjnych kartotekach. Cóż, nie ukrywaj tego dalej. A jeslinp zaczną ci grozić, to idź na policję. I nie przejmuj się, że może postępujesz trochę na wyrost, mówiąc o grożeniu policjantom. Za grożenie jest paragraf, wiesz? :p A mogą zacząć ci to robić, jak się poskarżysz Spoko, szkoła i policja utemperują tych gó...arzy Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 05.09.10, 17:52 Odpowiedź im coś. Wakacje w chlewie?! Co za idioci! Odpowiedz Link Zgłoś
ladyanabell iuyi 06.09.10, 16:02 Jak to co??!! Nie chowaj głowy w piasek, bo nigdy to się nie skończy. Jak głośno i stanowczo nie powiesz, że Ci to przeszkadza będą myśleli, że są bezkarni i nadal, będą Cię gnębić. Odpowiadaj ripostą na ripostę, docinkami, bądź tak samo wygadana jak oni. A jak jeszcze raz powiedzą, że spędzałaś wakacje w "chlewie" to odpowiedz, że pozdrowiłaś ich rodzinę. Głowa do góry, więcej pewności siebie, nie możesz sobie pozwolić wchodzić na głowę!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 05.09.10, 18:37 nie wiem jak jest z Tobą, ale ja znam dziewczyny, które same zaczynają a potem płaczą, bo jakiś chłopak im odpowie trochę ostrzej. no, ale dobra. z Tobą tak chyba nie jest, dzięki Bogu. : ) kłócenie się z nimi nie ma sensu, bo to tylko jeszcze bardziej ich nakręca. na prawdę, wiem co mówię. mam koleżankę, którą traktowali tak samo ( no, ale ona właśnie często sama zaczynała, albo odpowiadała na ich zaczepki ), ale po pewnym czasie miała już dość i nie zwracała na nich uwagi. teraz ma już święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 05.09.10, 20:00 olewaj to, ale się odgryź. nie martw się. niedługo im się to znudzi. musisz im pokazać, że cię to nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
good_enough Re: OLEJ ! 05.09.10, 21:44 nie przejmuj się. Jesli wiesz, ze to nieprawda to po co sie denerwować? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 05.09.10, 21:59 ALBO ZROBISZ TAK JAK RADZI LADY_CAT NO I ZRESZTĄ JA TEŻ, ALBO NIGDY SIĘ OD CIEBIE NIE ODCZEPIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 06.09.10, 15:30 zajebaj w ryj. trzeba być dominującą osobowością. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kesha008 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 06.09.10, 15:38 powiedz im coś chamskiego ,ale w miły sposób. to podziała , a potem nie zwracaj na nich uwagi. I POD ŻADNYM POZOREM NIE MÓW STARYM !!!!!!!!!! powiedz wychowawczni...to pomoże mówię ci to z własnego doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 06.09.10, 15:42 Z twoich notek na forum wynika,że twoje życie to horror bez urazy, ale toprawda, no bo młodsza siostra, wymagający rodzice i teraz docinki kolegów... Powinnaś to zgłosić wychowawczyni... Odpowiedz Link Zgłoś
aries Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 08.09.10, 14:22 musisz to zgłosić! moim niektórym koleżnkom też tak mówili albo nadal mówią. Jak ja się wkurzyłam z koleżankami na takiego jednego i powiedziała to wychowawczyni to ona potem powiedziała chłopakom z mojej klasy że są jak dzieci w przedszkolu które nie wiedzą kiedy kogoś obrażą. I twoi koledzy też tacy są ale jak nie możesz tego znieść to zgłoś to wkońcu. Masz prawo. ) Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 08.09.10, 14:32 Powiedz wychowaw3czyni, nie wyjdziesz na skarzypyte Odpowiedz Link Zgłoś