Dodaj do ulubionych

docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!!

• alass_s Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 17:31
      może podrywają cię xd
    • frydka Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 18:21
      Nie przejmuj się nimi.!
      Nie boj się iść zgłaszać tego pani,Tobie dzieje się krzywda.
      Powiedz rodzicom,albo komuś komu ufasz.
      proszę Cię zgłoś to pani ,bo później może być za późno,tez tak miałam i
      skończyłam źle,miałam złe myśli...skończyło sie tak,że czułam się nikim i
      podcinałam sobie żyły.Takie miałam piekło a nic im nie zrobiłam.

3maj się ;*
    • elenaa77 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 18:29
      Hm.....Może spróbuj nie zwracac na nich uwagi, olewaj to co mówią itp. Chłopcy niestety są tacy wredni uncertain Po prostu bądz sobą i tyle. A może dokuczają Ci tak, byś Ty zwróciła na nich uwagę?
    • piratka13 Dzisiejsza młodzież 04.09.10, 21:11
      Nie idź do wychowawczyni i nie skarż ,bo to tylko cię pogrąży i nie dość ,że juz
      cie wyzywją to będą mieli kolejny pretekst do tego .

Cięta riposta bym im się przydała ,ale nie taka "ku... ,spie...j" czy coś ,bo
      wątpię by pomogło tyko coś z sensem i tak by poczuli się jak idioci łagodnie
      mówiąc .
      nie daj się bo może być gorzej ... albo lepiej to zależy .
    • monik4 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 21:14
      zmien klase lub szkole
    • arbd Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 21:19
      Ale szmaty, kurde powiec czego od cb chcą i powiec zeby spier*** . A może ty im
      sie podobasz i w taki sposob do cb zarywaja, nie wiem kurcze, wspolczuje
    • fragezeichen Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 21:19
      Myślę, że powinnaś powiedzieć jednak Twoim rodzicom, bo Twoi koledzy zachowują
      się dość... nieładnie, delikatnie mówiąc.
    • zbieramchmury Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 21:25
      najlepiej powiedz coś głośno, zdecydowanym tonem. możesz użyć przekleństw, ale
      widzę, że wolisz tego uniknąć. nie cackaj się z nimi, nie śmiej się z tego, co
      robią.

ew. możesz ich olać i zachowywać się, jakby wszystko było w najlepszym porządku.
    • ultra_fiolet Ej, no weź;p 04.09.10, 21:25
      Chłopcy w tym wieku tak mają;D

Poproś kumpele o pomoc. Pogadaj z dziewczynami z klasy, nawrzucaj im o nich;p

A do tych chłopaków cięta riposta i błyszczysz xdd
    • 19cukierkowa98 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 04.09.10, 21:55
      No to wita w klubie;/ Moi koledzy sa na tyle chamscy że wyzywaa dziewcyny z klasy ( mnie nabardzie)Od dziw*ek itp. I eśli a żarty z sek*em związane to tylko ze mna. Więc ja to wszystko zlewam a niech mówią. Skoro maa takiego bika na szym punkcie to niech gadją. akbym ich nie obchodzila to by nie gadali;/ Więc ja to wszystko zleam i est git. I czasami są dla mnie miliD Więc zlej to i koniec. Nie id do wychowawczynie bo bd miała ezce gorej;/
      • eeeniemeenie17 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 05.09.10, 17:12
        włąsnie alee to jest dziwne bo oni tylko dokuczająmi jak sa w grupie albo gdy
        nie ma przy nich nikogo dorosłego. a najgorszy jest taki Damian ksywka Jarocki
        bo gdy nie ma obok niego jego mamy to jest pyskaty i potrafi takim słowami sypać
        ze masakra.ale gdy w pobliżu znajduje się jego matula to po prostu jest grzeczny
        niczym aniołek.i plecak ci poniesie i zagada i pochwali strój, czy fryzure
        ogólnie mówiąc jest dziwny.a że on jest jakby szefem ich grupy to reszta teżmi
        dokuczasadcry
    • milejdi Proponuję Ci, kochana.... 05.09.10, 17:45
      ---żebyś nadal siedziała cicho i nie mówiła o niczym rodzicom, wychowawczyni albo
      dyrektorce.Koledzy z czasem, widząc, że najwyraźniej się ich boisz, bo nikomu nic na ich
      temat nie powiedziałaś, zaczną dokuczać ci jeszcze bardziej.Może nawet i bić.Aż w końcu
      bd się bała przychodzić do szkoły.Boisz sie, ze wyjdziesz na skarżypytę?A nie boisz się
      tego, jak bardzo oni mogą się dalej posunać?No, co?Masz znajomych kolegów, którzy
      spuścili by im lanie?Sama masz czarny pas z karate, żeby im nakopać?Nie sądzę. Wybacz,
      ale właśnie przez takich ludzi jak ty skala problemu agrsji w szkole ciągle rośnie.Znaczy, nie
      chcę mówić, że to wszystko twoja wina, że cię tak przezywają i wgl.Po prostu robisz xle,
      nikomu o tym nie mówiąc.Przecież oni bd coraz bardziej bezkarni, wiedzą, że do nikgo nie
      zwrócisz się o pomoc, więc dokuczają ci bardziej, czują się bezpieczni, bo niejako
      ich "chronisz".Wiesz co?Tez tak miałam, gdy poszłąm do gimnazjum.W mojej klasie 90%
      uczniów to było samo chamstwo i bydło, za przeproszeniem. Naprawdę.Na początku nic
      nie mówiłam, w nadziei, że im się znudzi. Ale guzi, nie znudziło się. W końcu kiedyś w
      grudniu jeden złapał mnie w szatni i przyłożył mi w brzuch ;/;/No to ja mu przyłożyłam
      między nogi.W sumie to miałam szczęście że trafiłam bo to nie jest tak łatwo jak na
      filmach smile A potem poszłam do wychowawczyni. A ona do dyrektora. Moi rodzice też się
      dowiedzieli. wlepili im naganne zachowanie i coś tam jeszcze.Owszem, próbowali mi potem
      oddać za to, że ich zaskarżyłam, ale wtedy znowu powiedziałam o tym dyrektorowi. Nie
      wiem, cvzym im zagroził, ale od tech chwili już się mnie nie czepiali.A pół roku później jak
      pobili innego chłopaka, to troje z nich wyleciało ze szkoły na zbity pysk.Nie wiem nawet,
      czy cala ich paczka(7) nie znalazła się w poicyjnych kartotekach.

Cóż, nie ukrywaj tego dalej. A jeslinp zaczną ci grozić, to idź na policję. I nie przejmuj się,
      że może postępujesz trochę na wyrost, mówiąc o grożeniu policjantom. Za grożenie jest
      paragraf, wiesz? :p A mogą zacząć ci to robić, jak się poskarżysz tongue_out Spoko, szkoła i policja
      utemperują tych gó...arzy kiss
    • angie2 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 05.09.10, 17:52
      Odpowiedź im coś. Wakacje w chlewie?! Co za idioci!
      • ladyanabell iuyi 06.09.10, 16:02
        Jak to co??!! Nie chowaj głowy w piasek, bo nigdy to się nie skończy. Jak
        głośno i stanowczo nie powiesz, że Ci to przeszkadza będą myśleli, że są
        bezkarni i nadal, będą Cię gnębić. Odpowiadaj ripostą na ripostę, docinkami,
        bądź tak samo wygadana jak oni. A jak jeszcze raz powiedzą, że spędzałaś
        wakacje w "chlewie" to odpowiedz, że pozdrowiłaś ich rodzinę.
        Głowa do góry, więcej pewności siebie, nie możesz sobie pozwolić wchodzić na
        głowę!!
    • xxlilyxx docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 05.09.10, 18:37
      nie wiem jak jest z Tobą, ale ja znam dziewczyny, które same zaczynają a potem
      płaczą, bo jakiś chłopak im odpowie trochę ostrzej.
      no, ale dobra. z Tobą tak chyba nie jest, dzięki Bogu. : ) kłócenie się z nimi
      nie ma sensu, bo to tylko jeszcze bardziej ich nakręca. na prawdę, wiem co
      mówię. mam koleżankę, którą traktowali tak samo ( no, ale ona właśnie często
      sama zaczynała, albo odpowiadała na ich zaczepki ), ale po pewnym czasie miała
      już dość i nie zwracała na nich uwagi. teraz ma już święty spokój.
    • igusiaaa Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 05.09.10, 20:00
      olewaj to, ale się odgryź. nie martw się. niedługo im się to znudzi. musisz im
      pokazać, że cię to nie rusza.
    • karolcika2205 OLEJ ! 05.09.10, 21:13
      • good_enough Re: OLEJ ! 05.09.10, 21:44
        nie przejmuj się. Jesli wiesz, ze to nieprawda to po co sie denerwować? ;]
    • kajka11 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 05.09.10, 21:59
      ALBO ZROBISZ TAK JAK RADZI LADY_CAT NO I ZRESZTĄ JA TEŻ, ALBO NIGDY SIĘ OD
      CIEBIE NIE ODCZEPIĄ
    • seneka4 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 06.09.10, 15:30
      zajebaj w ryj. trzeba być dominującą osobowością. ;*
    • kesha008 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 06.09.10, 15:38
      powiedz im coś chamskiego ,ale w miły sposób. to podziała , a potem nie zwracaj
      na nich uwagi. I POD ŻADNYM POZOREM NIE MÓW STARYM !!!!!!!!!! powiedz
      wychowawczni...to pomoże mówię ci to z własnego doswiadczenia suspicious
    • olcissia_1998 Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 06.09.10, 15:42
      Z twoich notek na forum wynika,że twoje życie to horror sadbez urazy, ale toprawda, no
      bo młodsza siostra, wymagający rodzice i teraz docinki kolegów...

Powinnaś to zgłosić wychowawczyni...
    • aries Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 08.09.10, 14:22
      musisz to zgłosić! moim niektórym koleżnkom też tak mówili albo nadal mówią.
      Jak ja się wkurzyłam z koleżankami na takiego jednego i powiedziała to wychowawczyni to
      ona potem powiedziała chłopakom z mojej klasy że są jak dzieci w przedszkolu które nie
      wiedzą kiedy kogoś obrażą. I twoi koledzy też tacy są ale jak nie możesz tego znieść to
      zgłoś to wkońcu. Masz prawo. smile)
    • nick_jonas_jb Re: docinki kolegów POMOCY!!!!!!!!!!!!! 08.09.10, 14:32
      Powiedz wychowaw3czyni, nie wyjdziesz na skarzypyte wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka