missmiley340 02.09.10, 20:21 zobaczyłam ten filmik i strasznie mi smutno ! jak on mógł tak zrobiĆ ?!!! ten biedny pies się jeszcze ruszał ! dla takich ludzi nie powiino byc miejsca na świecie ! Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_paski Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:28 ychhh w mojiej głowie powstały wizjie bardzo okrutnego morderstwa grr!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudik Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:36 jaki debil , Tacy ludzie powinni isc do psychiatryka , biedny piesek Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 21:08 Wiem, że to głupie, ale ten piesek powinien wstać (wiem, że jest połamany i zaraz umże ) wziąść tego kolesia i go wypier**lić z tego mostu i jeszcze go dobić po długich męczarniach. Ah taki filmik z tym idiotą to mogłabym zobaczyć. jak można coś takiego zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś
miley_1 OMG... po*********ec ;/ 03.09.10, 16:50 Boże widzisz i nie grzmisz..No ja jak tam można dlaczego nikt nie ukarze za coś takiego takich ludzi zabić to za mało.! jestem z ochrony praw zwierząt i ogolnie dlatego takie coś naszczęscie mogę zgłaszać tak samo jak inne osoby.! zgłaszajcie takie rzeczy.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love Co za idiota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.10, 20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ ; OO 02.09.10, 20:32 co za popie*dolony debil! jak tak można?! Boże, takiego to bym najchętniej powiesiła! Odpowiedz Link Zgłoś
koteczekdagus Re: Co za idiota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.10, 16:27 nikt nie ma prawa zabijac.... Odpowiedz Link Zgłoś
missmiley340 Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:31 ja bym gnoja zamordowała! ale najpierw bym go zrzuciła z mostu żeby się połamał i zdychał w męczarniach ! biedny piesek ciekawe dlaczego machał ogonkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:32 nie mam pojęcia co jest na tym filmiku i chyba wolę nie wiedzieć bo nie będę o tym umiała zapomnieć do końca życia... Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 21:01 mam ochote go pie...nąć. co za h.uj. ja nie przeklinam ale na takich nie ma innych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
makumba. Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 22:03 Matko Boska! Przecież... jak on cierpieć musiał! Ale na tym świecie to takie debile! Sama bym go wyrzuciła, i dopilnowałabym żeby do końca nie wiedział co się stanie! biedny psiak [*] Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:35 dlaczego machał ogonkiem? bo był w szoku a jeszcze żył. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kredka tutaj... 04.09.10, 23:54 Z chęcią paliłabym w piecu takich ludzi,patrzyłabym tylko jak dymek leci,ach...marzenie <3 Ludzie są okropni...Czasem przydał by się Hitler i Stalin,powybijał,popalił w pizdu i by nie było takich rzeczy,teraz jest wolność i solidarność,ludzie czują się bezkarnie i robia co chcą,kiedyś to dostał by kulkę w łeb,albo by do komory gazowej poszedł nie było by takic pojebów co by się znęcali... Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa_xd Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:39 sory ale boję się to oglądnąć po tych komentarzach Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Jezu! Wejdzcie ! 03.09.10, 17:20 Tylko zabić takiego człowieka! Biedna psinka Odpowiedz Link Zgłoś
wikus13 Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:41 Zaje****bym takiego gnojka ; / i jeszcze bym go tam wrzuciła ; / grrr człowiek to nie jest zwierze ani nic takiego ... tylko bestia ... ten facet a raczej szatan wcielony w człowieka ... brak słów ; X Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkova Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:44 Potraktować go tak samo!! Ale ten piesek jeszcze żył. Może i żyje, ale będzie kaleką Odpowiedz Link Zgłoś
glamour_zombie Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:44 straszne nie dam rady pzrestac beczec jak mozna tam robic ?! pytam się ku*wa mać?! gdybym tylk ospotkała kogo kolwiek kto tak zrobił to wzielabym nóż bez zastaowienia i zabilabym.. soryy z tak byle jak ale nie dam rady pisa cbo się rozklejiłam po tym mysle ze zpłapali ich! i wyrwaili im jaja i zbili .. Odpowiedz Link Zgłoś
00patrycjaa00 Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:45 O mój borze nie wiem jak tak można ci ludzie nie mają serca Odpowiedz Link Zgłoś
missmiley340 Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:47 Jezu ! ciekawe co czół ! spaść z mostu i żyć... ale ja zawsze widzę plusy, bo nie chce potem cały czas o tym myśleć... piesek biedny bardzo bardzo, wiele musiał nacierpieć, ale teraz już nikt mu nie zrobi krzywdy i już się nie będzie musiał męczyć. tak samo jak te 6 szczeniąt. przeżyły na pewno katusze , ale się zachłysnęły i juz nic nie czują, a gdyby jes zostawiła, to nie wiadomo co by z nimi robiła, skoro miała serce wrzuciC jej do tak rwącej rzeki! nienawidze takich ludzi ! [*] - kochajmy zwierzęta, bo tak naprawde to one są najlepszymi przyjaciółmi! ja niewyobrażam sobie, żeby zrobiC tak mojemu cukiereczkowi! zawsze jak mi smutno to do mnie przyjdzie i od razu mi weselej. kocham się zz nią bawiĆ, zawsze tak śmiesznie lata po domu jak przyjde ze szkoły ;* nie wyobrażam sobie życia bez niej ! Odpowiedz Link Zgłoś
augustinaa prosze pomuzcie 02.09.10, 20:47 prosze hociasz opiszcie mi co sie stalo na tym filmiku bo ja sie na niego nie oddwaze wejsc bo ja jestem przewlazliwiona na punkcie zwierzont jesli tam chodzi o zabicie psa to juz wogule jak na filmie niby ze zabili psa a nie zabili i juz plakalam wienc mi to opiszcie zebym ja tego nie musiala widziec Odpowiedz Link Zgłoś
eeeniemeenie17 Co za debile 02.09.10, 20:56 jezusie takich to chyba diabeł opętał jak można tak traktować zwierzeta???????????? jak to oglądałam to zaczełam plakać Odpowiedz Link Zgłoś
missmiley340 augasitina 02.09.10, 21:00 na tym filmiku jest jakiś pedał, który śmiejąc się wyrzucił biednego przestraszonego pieska z mostu [ nie wym wysoki ten most] piesek lezal chwile i sie nie ruszal ale potem podniósł łepek i zaczął machać ogonkiem na znak że jest w szoku jak powiedziała jedna z kotkowi czek ... nie wiem czy piesek żyje, ale lepiej, żeby nie, bo juz nie będzie cierpiał... miał pewnie wszystko połamane zabijajmy takich ludzi, nie potrzebni sa na świecie!!! szczerze, jakby mi powiedzieli ze mnie zabiją najgorszymi torturami świata jakieś wbijanie igiel w oczy brzuch cięcie... ale w zamian żaden pies ani kot, ani żadne inne zwierze nie było by juz krzywdzone to bym się zgodziła... a zwierzęta, które będą przeznaczone na mięso zabijali pistoletami w głowę, bo to [ z takich morderstw] najlepsza śmierć ... Odpowiedz Link Zgłoś
augustinaa dzienkuje missmiley ze mi to opisalas 02.09.10, 21:05 boze jak to przeczytalam bo nie odwazylam sie tego wlonczyc wienc poprosilam was zebys cie mi to opisali ale jestem w szoku takim debilom powino sie zrobic katyn gdybym tam byla to za tym psem polecial by ten kto go zrzucil ale sie wkurzylam Odpowiedz Link Zgłoś
cally Re: dzienkuje missmiley ze mi to opisalas 02.09.10, 21:13 Zabijajmy takich ludzi? Katyń? Ludzie, wy w ogóle widzicie co piszecie?! Odpowiedz Link Zgłoś
martynka111 wejdźcie 03.09.10, 17:24 pies się poruszał bo tylko coś sobie uszkodziła ale na psie się szybko goi tak słyszłam ale i tak uważam że to kretyn jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
izuniaw szok.! ;( 02.09.10, 20:53 I jeszcze to jakieś małe gó...arze nagrywały ! Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:54 ooo mamusiu co za debile jak można tak te kochane pieski męczyć i zabijać jak go nie chciał to mógł spróbować go oddać a tamta dziewczyna co tez szczeniaki utopiła ....... serce mi się kraja Odpowiedz Link Zgłoś
98paula98 Debil. Brak słów ;/ 02.09.10, 20:55 Biedny piesek. Po co ten idiota w ogóle go rzucił? Pewnie myśli że to smieszne, ciekawe jakby się czuł gdyby go ktoś tak traktował. Powinien dostań dużą karę pieniężną, ciekawe czy byłoby mu wtedy tak do śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka :cc.! 02.09.10, 20:57 JA... jakbym tych wszystkich morderców zwierząt spotkała, to bym im tak na ten jebany ryj najebała, że ku... sami by leżeli i kwiczeli! Mogłabym za to pójść do poprawczaka, ale bym przynajmniej zrobiła w słusznej sprawie! Ch... w dupe Mordercom/kanaliom! Ten piesek... oh my gyy :ccc! Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:57 Co za debil! Idiota! Kur.wa mać. Zaj.ebała bym takiemu h....owi jakbym go spotkała! Do psychiatryka wyp.ierdalaj!!! - przepraszam za słownictwo, ale inaczej nie mogłam. To są po prostu szczyty. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 20:58 Że też takie głupie jednostki ziemia nosi. Idiota... Odpowiedz Link Zgłoś
cally Przestaniecie wreszcie?! 02.09.10, 21:00 Boże, ile jeszcze filmików jak ktoś robi coś ze zwierzakami tu wrzucicie? Po cholerę to. Połowa się rozbeczy, połowa zrobi "oh" i "ah", i tak cały temat. Po co?! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_arbuza Cóż.. 02.09.10, 21:03 Odbiło im.Po prostu chcieli spróbować.Oczywiście nie popieram tego,ale słuchajcie.Zrobili to by sprawdzić czy przeżyje(chore,owszem) ,chcieli spróbować,taka jak dziewczyna co weszła na słup telefoniczny ( tez chciała sprawdzić czy wejdzie,słyszałam w wiadomościach).Głupota ludzka.Nikt nie jest idealny.Ale może teraz już nikt nie zrzuci psa z wiaduktu bo już wiadomo że przeżyje.Chcieli spróbować jak już pisałam.Czasem ludziom odwala,ale popieram to jest straszne(tym bardziej dla psa). Odpowiedz Link Zgłoś
tokiohoteleczka Debile i już... 02.09.10, 21:04 To debill i nie można temu zapobiedz bo i tak będzie debilem...XD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkakc Re: Jezu! Wejdzcie ! 02.09.10, 21:08 Japier.dole jaka cio.ta jeb.ana w du.pe ! szma.ciaż bez serca ! kurw.a nrmalnie teraz to opanować się nie mogę ! Odpowiedz Link Zgłoś