didi6 ;)odległość 12.01.11, 18:30 no więc mnie od mojego chłopaka dzieli 17 kilometrów nie tak dużo ale spotykamy się rzadko bo rodzice niedokonca to tolerują. ale wy jak się kochacie na pewno odległość nie ma znaczenia;-** Odpowiedz Link Zgłoś
kiinia112 Re: odległośc ;c 12.01.11, 19:11 Ja nie mam chłoapka narazie ;x . Ale jak miałam to duża odległość nas dzieliła , i dałam rade , z miłości wszystko zrobisz . Odpowiedz Link Zgłoś
masterofpuppets Jeżeli go kochasz, żadna odległość nie jest duża.. 12.01.11, 19:24 Moja koleżanka chodziła z chłopakiem od 2 kl gim. Wszystko było pięknie, ładnie aż nagle on w 1 kl liceum, musiał się przeprowadzić do Krakowa. Dodam, że oboje mieszkali w Rzeszowie . I wytrzymali tą próbę czasu, mimo, że nie spotykali się zbyt często. Teraz oboje studiują i mieszkają razem. Więc jak widzisz, dla chcącego nic trudnego jak mawiają... Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka Re: odległośc ;c 12.01.11, 19:27 Prawie niezauważalna. Jak dla mnie. ok.20 minut Odpowiedz Link Zgłoś
misialina12 Re: odległośc ;c 12.01.11, 19:33 To mało Jeśli uczucie jest silne to przetrwa ^^ ok. 800 metrów : DDD Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 olciaaa03- tak i nie. 12.01.11, 19:44 tak- bo jeżeli stanie się coś złego to ty bedziesz miala AŻ 40 minut do osoby którą kochasz... i nie będziesz mogła mieć go pod kątrolą..;/ nie- no bo miłości nic nie przeszkodzi ;D z własnego doświadczenia wiem że związki na odległość nie wypalają jednak trzymam kciuki za twój Odpowiedz Link Zgłoś