matylda_ 04.09.10, 21:43 Ej zaczął się weekend i tak myślę że już się zmęczyłam tymi 3 dniami <lol> naprawdę miałam dość już w 1 dzień szkoły i już wtedy myślałam o wakacjach. Ktoś miał podobnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dooska Re: MAm dość ! 04.09.10, 21:47 Ja też tak miałam. Zakwasy po 2-godzinnym WF bolące plecy od plecaka. odzwyczaiłam się brakuje mi tej wakacyjnej nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszka Re: MAm dość ! 04.09.10, 21:49 Ja tak mam, ponieważ iż nie rozumiem nic z matmy. Oczywiście pani nic nie raczy wytłumaczyć, tylko jak najwięcej zadań zrobić, to nic że nikt nic nie rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: MAm dość ! 04.09.10, 23:47 ja tak mialam. juz pierwszego dnia chcialam zeby wrocily wakacje. nie chce mi sie do tej szkoly chodzic no ale musze. jakos da sie rade Odpowiedz Link Zgłoś
qinna Re: MAm dość ! 04.09.10, 23:52 Tak, też tak sądzę ... jak zwykle dla mnie pierwsze dni szkoły są wykańczające. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: MAm dość ! 04.09.10, 23:54 Ja byłam zmęczona już po pierwszej lekcji w pierwszy dzień. Szkoła jest nudna. Odpowiedz Link Zgłoś