Dodaj do ulubionych

Wredna "koleżanka"

10.09.10, 22:33
w mojej klasie jest taka dziwna dziwczyna...raz jest dla mnie miła raz nie! Jak byłyśmy w
drugiej klasie podstawówki to ja się bawiłam z przyjaciółmi. A potem ona przyszła i
wszystko zepsuła. Powiedziała, że jak nie zostawię ich i nie pójdę się z nią bawić to na mnie
naskarzy wychowawczyni uncertain Po paru dniach powiedziałam to mojej koleżance (innej xD)
w drodze do szkoły, a ona powiedziała, że widziała tamtą dziewczynę, jak grzebała w
śmieciach. A dzisiaj ona znowu się mnie czepia! Gdzieś tak o 8:55 po zajęciach
wspomagających z anglika poszłam do świetlicy. Były tam tylko nauczycielka, ona i jej
psiapsiółka. Ja się spokojnie uczyłam do sprawdzianu z matmy, a ona z kumpelką
dosiadają się do mnie. Myślałam, że nic się nie stanie. I rozmawiałyśmy. Wkońcu one
zaczeły mnie obrażać i się ze mnie śmiać, więc przesiadłam się do stolika obok. i one znowu
podchodzą. A potem jak był dzwonek na lekcje, to one wzieły plecaki i idząc do wyjścia ze
świetlicy wyzywały mnie od lumpeksiar sad Niestety ja jestem nieśmiała i nie umiem im się
postawić, a jak już mam odwage i chce powiedzieć im co myślę, to ta Aleksandra(tak ma
na imie, niestety jak ja sad) grozi mi, że powie pani!!!! Nie chcę wyjść na skarżepytę, a
jednocześnie chce pokazać wszystkim swoje prawdziwe oblicze(jestem nieśmiała, ale w
głębi serca potrawię być wredna xD)!!!!!!! Czasem modle się aby nie trawić z nią do klasy w
gimnazjum...

Dziękuje za odpowiedzi ;**
Obserwuj wątek
    • anne05 Re: Wredna "koleżanka" 11.09.10, 10:07
      Skoro umiesz być wredna, to pojedź jej po całości, kiedy jeszcze raz będzie ci dokuczać,
      nie wiem, bądź pewna siebie i wyraźnie zaznacz, że naprawdę masz w nosie ją i jej zaczepki,
      ale nie pozwolisz się w ten sposób traktować. Jeśli masz przyjaciół, poproś, by się za tobą
      wstawili. Jak nie, to powiedz rodzicom, niech przyjdą i trochę zakurzą tą szkołę.
      Powodzenia.
      • szprotka02 Re: Wredna "koleżanka" 11.09.10, 19:12
        widac , że jest niedorozwinietym dzieckiem : /
        staraj sie na siłe nie odpowiadac czy coś, dobrze zrobiaś z ta przesiadką. nawet
        nie wiesz jak one są strasznie wkurzone jak ty tak nue reagujesz tylko bez słowa
        sie przesiadazs smile
        • pati10532749 Re: Wredna "koleżanka" 12.09.10, 03:44
          ja mam całkowicie inny charakter więc musze sie postawić w teraz w twojej
          sytuacji.Weś jakieś koleżanki i pujdz do niej i powiedz jej co o niej
          myślisz.Jak będzie akurat sama to będziesz miała więcej odwagia ona będzie sie
          bała.Nie będzie miała jak cie wyśmiać bo niby do kogo .Życzę powodzenia .surprisedsurprised
        • olcissia_1998 Dziękuje :-)) 13.09.10, 15:38
          Bardzo dzienkuje wam za rady smile)

Wykorzystałam odpowiedź szprotki i anne... poprostu nie reagowałam na jej zaczepki i
          powiedziałam o tym przyjaciułce, która się za mną wstawiła

Jeszcze raz dziękuje smile
    • emogirlprincess Re: Wredna "koleżanka" 12.09.10, 08:08
      Też mam koleżankę która jest dla mnie wredna i miła wiesz co zrób powiedz jej ze
      nie ma Ciebie prawa szantarzować i niech sie odpie... od twojego rzycia i
      jeżeli sie będzie czepiać to powiedz ze nie ręczysz za siebie albo jej
      przypie...albo popchnij żeby upadła xD big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka