selcia12 12.09.10, 18:18 Hej ; > Pierwszy raz piszę wątek i nie wiem za bardzo jak to zrobić xd Jaka jest wdg was najlepsza rasa psa do domu, z tych małych ? Albo coś typu cocker spaniel... Nie musicie podawać cockera, yorka, westa ... wysilcie się troche... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leanne Re: Wybór rasy 12.09.10, 18:25 to, że mały, domowy, nie znaczy, że nie trzeba go wyprowadzac... : ) jednak z tych mniejszych piesków podobają mi się papillony, sznaucery (miniaturowe), chihuahua. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
selcia12 Re: Wybór rasy 13.09.10, 14:48 leanne napisał(a): > to, że mały, domowy, nie znaczy, że nie trzeba go wyprowadzac... : ) > > jednak z tych mniejszych piesków podobają mi się papillony, sznaucery > (miniaturowe), chihuahua. ; ] To jasne, że trzeba wyprowadzaać, i oczywiście będę to robić. Jednak przydatny jest też fakt, że mieszkam na wsi z dużą przestrzenią. Odpowiedz Link Zgłoś
ayumichan Re: Wybór rasy 13.09.10, 14:58 Jest wiele fajnych, małych piesków. Mi właśnie najbardziej przypadły do gustu pudel toy i pekińczyk Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Wybór rasy 13.09.10, 14:57 mi się najbardziej podoba bernardyn labrador mopsik i beagle Odpowiedz Link Zgłoś
kc_cody_simpson Re: Wybór rasy 13.09.10, 15:25 Shih tzu, Maltańczyk, Buldog Francuski xD Odpowiedz Link Zgłoś