stur_struck 19.09.10, 11:39 Hej! Spotkalyscie kiedys gwiazde? nie chodzi mi o to, ze np. na koncercie czy cos, ale np. w sklepie? albo gdzie kolwiek? xD ja osobiscie nie... szkoda. xd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella22 Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 13:12 ja tylko jak byłam mała widziałam z daleka Wojciecha Dąbrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 21.09.10, 21:13 koncerty: Boys, Krzysztof Krawczyk, Doda, Golce, Maryla Rodowicz Łzy Leszcze a widziałam Jana Nowickiego pod Realem Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 21.09.10, 21:14 koncert( jeszcze) Ingrid i Bartek Wrona Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 21.09.10, 21:18 w sklepie Cezarego Pazure Małgorzate Korzuchowską i Joanne Brodzik. na mieście widziałam: Rafała Maseraka i Anie muche ;] Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 11:44 chyba był już taki wątek.. tak, spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 11:47 tak . ale taka Polska niestety . ; ( Ola Szwed . ^^ xd Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.selena Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 11:47 No spotkałam we Wrocławiu,Artura Chamskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 11:48 spotkałam Karola Strasburgera w księgarni. :q Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 11:51 kazymuu > rozwaliłaś mnie. ;D Poza tym wątek już był! Odpowiedz Link Zgłoś
truuu tak, we Władysławowie :D 19.09.10, 12:11 a była to Agnieszka Fitkau - Perepeczko. Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Tak. 19.09.10, 11:55 Kilku aktorów z 'kiepskich' w Gdańsku. Albo w Gdyni, nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
martim Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 11:57 pewnie ,jak byłam w Anglii osobiście spotkałam McCartneya i Ringo Star , a jak btłam tego lata w Gizycku szłam za Candy Girl Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 29.03.11, 17:21 Tak Marylę Rodowicz i Tomasza Kota. Odpowiedz Link Zgłoś
invasionn Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 12:04 byłam na koncercie Bartka Wrony, Ivana i Delfina, Patrycji Markowskiej z tym że ją zobaczę drugi raz we wtorek w Szansie na sukces, do której jadę. ; ))) a takto nic nie przychodzi mi jeszcze do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
theszprycha Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 14:32 Justina Biebera po koncercie i znam osobiscie tokio hotel bo pochodzimy z jednego miasta i sa to moi dawni sasiedzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaa_ tak 19.09.10, 12:07 `hah parę razy spotkałam Annę Przybylską w sklepach i raz w Antalyi , inne jakoś nie pamiętam, Ewę Farnę też na ulicy raz spotkałam to chyba tyle xD' Odpowiedz Link Zgłoś
laska.bieberaxd kilka : 19.09.10, 12:14 feel'a ; D dodę o_O [ ; D ] Ewkę Farną ;D - super dziewczyna ; D sami , iwona węgrowska - taki chłam ... ; / kasia kowalska - polecam wybrać się na jej koncert. ale i tak najbardziej polecam wybrać się na koncert feel'a . nie jestem żadną ich fanką , ale na koncertach jest niesamowita energia. jeżeli nie masz do nich odrazy jak 15 % polaków wybierz się na koncert. piosenki stare i oklepane - ale ich koncert to istne show ; D Odpowiedz Link Zgłoś
bercia13 Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 12:15 nom Grupe Operacyjną, verbe, Kombii i Dode Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 12:17 Taak. Niedawno spotkałam (chyba ) Anne Dereszowską pod pałacem kultury O______o Normalnie stała i gadała przez telefon.. I wyglądała jak ona tyle że moja siostra na nią nie zwróciła uwagi nawet ( bo też była ze mną ) i mi nie uwierzyła Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1253 Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 12:17 ja spotkałam Kasie Cerekwicką, Ewe Farnę, Łukasza Zagrobelnego, Piaska, Chylińską . a z zagranicznych to widział bracia Jonas w sklepie x D Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 12:49 pare razy jak byłam w stacji TVN to się na oglądałam ;p na Solirdarności polityków itp . ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
colorova. Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 12:55 na koncertach : ivana i delfina kombii tego co prowadzi jaka to melodia de mono papa dance ich troje a tak poza tym to renate dancewicz gasowskiego tego romana z na wspolnej jak bylam w carrfurze to on zjezdzal po schodach ruchomych i dlubal w nosie [fuuu] ale cuz poradze i wybieram sie na koncert katty perry w stodole 5 pazdziernika xdd Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Żużlowców z Falubazu w Zielonej Górze. ;D 19.09.10, 13:04 Pomachałam mi, a oni mi, o dziwo, odmachali. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Tą z detektywów. 19.09.10, 13:05 W okularach, zapomniałam jak się nazywa C: Odpowiedz Link Zgłoś
ziuuta Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 13:14 Spotkałam kiedyś Goyę w hotelu. Dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 13:35 widziałam aktora, który grał Boczka w supermarkecie na konserwach ale to kilka lat temu było teraz jakoś nie mam takiej ogromnej potrzeby, żeby zobaczyć kogoś sławnego no bo to przecież normalny człowiek jest ;p Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 13:40 tak. Grzegorza Markowskiego, Kayah, Afromental, Kasie Kowalską. Odpowiedz Link Zgłoś
zoey_redbird Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 13:47 We Wrocławiu w centrum miasta spotkałam Małgorzatę Sochę Odpowiedz Link Zgłoś
asku_ Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 13:48 Tak, Marzenę Fliegel z detektywów i Michała Milowicza ;> Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Czy spotkalas kiedys gwiazde? 19.09.10, 13:51 Andrzeja Sołtysika na wakacjach w tamtym roku w Krakowie na rynku ;d pił kawę z jakąś babką ; D mój szwagier ma szczęście do spotykania sławnych osób. ostatnio na przykład widział tą Renie z M jak miłość ;d Odpowiedz Link Zgłoś