nusska Re: Pytanka 22.09.10, 17:36 sellka napisał(a): > 1. twoje imie ? < Ola > > 2 . wiek ? < 15 > > 3. czy masz chłopaka ? < tak > > 4. ulu. sport ? < siatka i kosz > > 5 . ulu. przedmiot ? < przerwa > > 6. ulu. aktorka/aktor ? < Demi Lovato, Selena Gomez i Tay Lautner > > 7. ulu piosenkarka/piosenkarz ? < Dem Lovato , Sel Gomez > > 8. ulu. piosenka ? < " brand new day " - Dem , "round & riund' - Sel > > 9 ulu. film ? < CR 1/2 , WoWP : Film , saga : Zmierzch > > 10. nastawienie do życia ? < dobre >. > > Miłej Odp. > > > ______________________________________ 1.Adrianna ;d 2. 14 3. tak <3 4.koszykówka , nożna 5.angielski,niemiecki 6.Jessica Alba, Leonardo DiCaprio 7.Bieber,Rihanna,Eminem 8. E.Górniak - Dziękuje Ci, J.Bieber - somebody to love , Eminem ft.Rihanna - love the way you lie ) 9. Step Up , Dirty Dancing 10. złe?!.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Pytanka 22.09.10, 17:46 1. twoje imie ? Zuzia. 2 . wiek ? 14. 3. czy masz chłopaka ? 4. ulu. sport ? Siatkówka, hokej. 5 . ulu. przedmiot ? Angielski. ;dd 6. ulu. aktorka/aktor ? Angelina Jolie, Leighton Meester, Blake Lively, Ed Westick, Penn Badgley, Kevin Jonas, Chace Crawford. 7. ulu piosenkarka/piosenkarz ? Justin Bieber, Miley Cyrus, Kesha, Eminem 8. ulu. piosenka ? Na chwilę obecną Inna - 10 minutes, i wszystkie Justina Biebera. 9 ulu. film ? 8 Mila. 10. nastawienie do życia ? pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
julia1049 Re: Pytanka 22.09.10, 17:39 1 julia 2. 13 3. tak 4. jazda konna, rolki (ekstremalne) 5. przerwa, sztuka, chemia, biologia 6. Jared Leto 7. Jared Leto 8. from yesterday-30 seconds to mars, closer to the edgr-30STM i the kill-30stm 9. requiem for a dream, opowiesci z narnii-ksiaze kaspian 10. dobre (nieraz bardzo) Odpowiedz Link Zgłoś
michaela_097 Re: Pytanka 22.09.10, 17:41 1. Magda 2. 13 3. nie ) 4. siatka, kosz 5. przerwa 6.demi, selena, emma roberst ; ) 7. MJ, selena, demi, jb 8. man in the mirror, can't back down - demi , ghost of you - selena 9. CR 1 i 2 , this is it, wild child 10. dobree; ) Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Pytanka 22.09.10, 18:03 1.tak samo jak ty ;p 2.11 3.nie na szczescie ;p 4.komputer hehe nie no jesli juz to noga 5.przerwa 6.taylor lautner 7.bill kaulitz ;p 8.ogolnie wszystkie th 9.zmierzch,krowy na wypasie 10dobre;p Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Pytanka 22.09.10, 18:16 1. twoje imie ? Alicja. 2 . wiek ? 13. 3. czy masz chłopaka ? nie. 4. ulu. sport ? pływanie & jazda na rowerze. 5 . ulu. przedmiot ? geografia, chemia, biologia. 6. ulu. aktorka/aktor ? Sandra Bullock, Blake Lively. 7. ulu piosenkarka/piosenkarz ? cały zespół AC/DC, Taylor Momsen oraz R. Riedel 8. ulu. piosenka ? ciągle inna. 9 ulu. film ? Sierota, Wrota do piekieł, Zakochany Kundel. 10. nastawienie do życia ? nie patrz na wczoraj, nie przejmuj się jutrem. <: czyli ogólnie staram się żyć chwilą. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Pytanka 22.09.10, 18:26 1. twoje imię ? Magda 2 . wiek ? 16 3. czy masz chłopaka ? nie 4. ulu. sport ? koszykówka 5 . ulu. przedmiot ? angielski 6. ulu. aktorka/aktor ? Ashton Kutcher, Sandra Bullock, Jennifer Aniston, Hugh Grant, 7. ulu piosenkarka/piosenkarz ? Rihanna, Beyonce, Kid Cudi, Bob Marley, David Guetta, Jay-Z, Eminem, 50 Cent, 8. ulu. piosenka ? dużo dużo. 9 ulu. film ? Dziennik Bridget Jones, Po prostu Walcz, Wyznania zakupoholiczki, Szkoła uczuć, Honey. 10. nastawienie do życia ? rożne, ogólnie trzymam się zasady ze wszystko zależy od Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Pytanka 22.09.10, 18:35 1. Beata 2. wiek - 14 3. nie ;P 4. siatkówka 5. angielski xD 6. Demi Lovato, Selena Gomez, Emma Watson, Kristen Stewart 7. Justin Bieber , Selena Gomez, Demi Lovato, Miley Cyrus 8. aktualnie ''Wouldn't change a thing'' ;D 9. saga zmierzch, ''Pamiętniki wampirów'' , ''90210'' , ''Step up 1,2,3'' , Camp Rock 1 i 2 i jeszcze wiele innych ;P 10. doobre ;P Odpowiedz Link Zgłoś
magduusia Re: Pytanka 22.09.10, 18:42 1. twoje imie ? < Magda > 2 . wiek ? < 12 > 3. czy masz chłopaka ? < nie > 4. ulu. sport ? < pływanie i może kosz ;D > 5 . ulu. przedmiot ? < przerwa > 6. ulu. aktorka/aktor ? < Selena Gomez, Hilary Duff > 7. ulu piosenkarka/piosenkarz ? < Lady GaGa, Katy Perry, Selena Gomez > 8. ulu. piosenka ? < Teenage Dream - Katy, Tell Me Something I Dont Now, Sel > 9 ulu. film ? < Tylko mnie kochaj, Randka w ciemno ;D > 10. nastawienie do życia ? < chyba dobre... >. Odpowiedz Link Zgłoś
wikus13 Re: Pytanka 22.09.10, 18:45 1.Wiki 2.14 3.niee 4.siatka , bieganie , kosz , taniec 5.polski , niemiecki ;p 6.Milo ventimiglia 7.- 8.'Helena' - My chemical romance i dead, in the dark -jojo, imogen heap - i can't take in oraz just for now ;D 9.szybcy i wściekli , step up 1,2 , oszukać przeznaczenie , harry potter , złodziej pioruna ,gwiezdne wojny 10.średnie xd Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Pytanka 22.09.10, 18:48 1 Paulina 2.15 3. nie 4. jazda konna i hmm może kosz ? 5. angielski 6. lubię tych, co dobrze grają, a takich trochu jest 7. jak powyżej 8. jeej. nie mm jednej. jest ich kilkadziesiąt 9.również nie mam 10. realistyczne Odpowiedz Link Zgłoś
bieberek Re: Pytanka 22.09.10, 19:10 1.Zuzia 2.13 lat 3.nie(miałam,ale mnie zostawił i dalej to przezywam) 4.siatkówka(trenuję) 5.biologia.W-F,j.angielski,muzyka 6.R.Pattison,Taylor Lautner,Kristen Stewart,Miley Cyrus 7.Beyonce,Lady GaGa,Katy Perry,Justin Bieber 8."That should be me" JB 9.Saga "Zmierzch"...ijwi. 10.Nawet dobre Odpowiedz Link Zgłoś
smerffetka. Re: Pytanka 22.09.10, 19:18 1.Imie: Ula 2.wiek: 15 latek 3.czy masz chłopaka? : nie mam .. 4.ulubiony sport: piłka nożna siatkówka 5.ulubiony przedmiot: tak jak ty... przerwa 6.ulu aktor/aktorka: nie mam ulubionych.. 7.ulu piosenkarz/piosenkarka: hmm.. nie mam ulubionych ;> 8.ulu piosenka: afromental - radio song, rbd- tu amo 9.ulu film: saga zmierzch 10.nastawienie do zycia : doobre Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 ; p 22.09.10, 19:30 1. twoje imie ? - Iga 2 . wiek ? - 14 3. czy masz chłopaka ? - nie i w bliskiej przyszłości nie zamierzam mieć 4. ulu. sport ? - siatkówka 5 . ulu. przedmiot ? - nie ma 6. ulu. aktorka/aktor ? - Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder <3 7. ulu piosenkarka/piosenkarz ? - hmm.. Chyba Kuba Molęda xD 8. ulu. piosenka ? - jest wiele takich, lecz jednej nie mogę wybrać.. Na razie mam fazę na "Tam jest swoboda' Kuby Molędy i jakiejś tam babki xD 9 ulu. film ? - Harry Potter <3 xD 10. nastawienie do życia ? - pesymistycznie, a czasami realistycznie Odpowiedz Link Zgłoś
nasty_ a więc tak 22.09.10, 19:56 1. twoje imie ? < julka > 2 . wiek ? < 11 > 3. czy masz chłopaka ? < tak > 4. ulu. sport ? < noga > 5 . ulu. przedmiot ? < przerwa > 6. ulu. aktorka/aktor ? < selena gomez, demi lovato, justin bieber, taylor lautner > 7. ulu piosenkarka/piosenkarz ? < Dem Lovato , Sel Gomez, justinek bieberek > 8. ulu. piosenka ? < it's not too late demi, naturally sel, one time bieberek > 9 ulu. film ? < saga : Zmierzch > 10. nastawienie do życia ? < dobre >. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Pytanka 23.09.10, 14:57 1 . twoje imię ? Kasia. 2. wiek ? 11. 3. czy masz chłopaka ? nie. 4. ulu. sport ? siatkówka, piłka nożna. 5. ulu. przedmiot ? Historia, Przyroda. 6. ulu. aktorka/aktor ? Ian Somerhalder, Paul Wesley, Nina Dobrev. 7. ulu. piosenkarka/piosenkarz ? Linkin Park. 8. ulu. piosenka ? Linkin Park - The Catalyst, Hustr - Wonderful Life, Alex Band - Only One. 9. ulu. film ? Ostatnia piosenka. 10. nastawienie do życia ? raz takie, raz inne, ale raczej dobre : ) Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Pytanka 23.09.10, 17:03 1 Ola 2 12 lat 3 nie 4 jeszcze takiego nie stworzono 5 angielski 6 Sandra Bullock, Michael Douglas 7 Michael Jackson, Rihanna, Alicia Keys 8 Mam takich mnóstwo 9 Blues Brothers, 17 again 10 Bardzo pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Pytanka 23.09.10, 17:10 1. Amanda 2 . 14 3. nie 4. kosz 5 . niemiecki 6. Ashley T, Hilary Duff, Selena Gomez.. 7. Ashley, Justin Bieber, Beyonce 8. Down To Earth, Stuck in the Moment, Overboard - Justin Bieber (ale nie tylko) 9. Eee Titanic np 10. pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
niikaa Re: Pytanka 23.09.10, 17:21 1 . dominika 2 . 13/14 x d 3 . niee 4 . siatka kosz i nożnaa x d 5 . przerwa matematy wf biol historia i fizyka 6 . selena gomez 7 . sel gomez ewa farna eminem shakira rihanna katty perry 8 . eminem not afraid rihanna wszystkie shakira waka waka ewa farna nie zmieniajmy nic katy parry tenage dreem 9 . camp rock 2 jonas la roztańczona historia < - - sel 10 . góód dzięxx ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Pytanka 23.09.10, 19:11 1.Ula 2.13 latek 3.nie i dobrze mi z tym 4.jazda konna 5.muzyka 6.Miley Cyrus a aktor to Zac Efron 7.Miley Cyrus piosenkarz - Eminem 8.heh...strasznie ich dużo bo ja kocham muzyke 9.Ostatnia piosenka, Hannah Montana FILM, Honey, pokojówka na Manhatanie, Step up 1,2,3, Titanic, Wieczny student ale tyko pierwsza czesc no i jeszcze wiele innych filmów 10.pozytywne jak najbardziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: Pytanka 10.10.10, 15:49 sellka napisał(a): > 1. twoje imie ? <Ania > > 2 . wiek ? < 20 > > 3. czy masz chłopaka ? < tak > > 4. ulu. sport ? < sitkówka > > 5 . ulu. przedmiot ? < historia > > 6. ulu. aktorka/aktor ? < Kate winslet, Jassica Lowndes i Shia Labeouf > > 7. ulu piosenkarka/piosenkarz ? < Katty Perry> > 8. ulu. piosenka ? < " If we never meet again "Teenage Dream> > 9 ulu. film ? < Sorority Row, titanic, koszmar minionego lata> > 10. nastawienie do życia ? < pozytywne>. > Odpowiedz Link Zgłoś
katyk moje. 10.10.10, 16:54 1. twoje imie ? Katarzyna. 2 . wiek ? Czternaście wiosen. 3. czy masz chłopaka ? Tak. 4. ulu. sport ? Nie lubię sportu. 5 . ulu. przedmiot ? Muzyka, zajęcia artystyczne. 6. ulu. aktorka/aktor ? Audrey Tautou. 7. ulu piosenkarka/piosenkarz ? W chwili obecnej - Kate Bush, Alice Cooper, Mr Doctor (Devil Doll), Lee Aaron. 8. ulu. piosenka ? W chwili obecnej - "Jig of Life" Kate Bush i "Kalifornia" Kashmir. 9 ulu. film ? Amelia. 10. nastawienie do życia ? Życie jest za ważne by brać je na serio (Oscar Wilde). Odpowiedz Link Zgłoś