riki1246 23.09.10, 14:35 Tak jak w temacie Czy masz Samsunga Corby.. Ja osobiście go posiadam i jetsem meega zadowolona z niego ( mam białego ) A wy ?? Macie ??? Co sądzicie o tym telefonie ?? Jeśli go nigdy nie miałaś/łeś lepiej się nie wypowiadaj bo ten telefon jest świetny.. kocham go.. najlepszy jaki dotychczas miałam razem z poprzednim ( n95 8 kb ) I zdjęcia też ładnie wychodzą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiaka Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 14:46 tak, miałam. kupiłam ją z tydzień po wejściu do Polskich sklepów. Nie polecam, nienawidzę tej komórki zepsuła się po 4 mies. Nie spadła mi nigdy -,- Po prostu kiedyś ją wyłączyłam, normalnie jak zawsze, bo chciałam się zdrzemnąć i żeby mnie żaden sms nie obudził -,- Nie dało się jej już włączyć, odniosłam do salonu i zrobiło się coś już nawet nie pamiętam co -,- Później kupiłam sobie avile i mam ją od początku wakacji. Jestem z niej bardzo zadowolona, nie tnie się i w ogóle tak jak Corby. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 14:42 moje kolezanki go maja i tez sa zadowolonee ale co do watku to nie musialas go zakladac bo zaraz ci go ktos usuniee ...a co do takich sprzetoow to ja jutro odbiore moja mp4 8g .......i juz ja kochaam <33 wczesniej mialam sony przez 3 lata ale tyle razy mi spadla ze wkoncu pekla i juz nie dalo sie z nia nic zrobic .A odbieram ja jutro poniewaz dopiero jutro bd mogla wyjsc z domu ( choraa ) Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Noł. 24.09.10, 14:26 ale podoba mi się i żałuję teraz że go nie kupiłam . Odpowiedz Link Zgłoś
piesek_leszek Re:Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 14:42 Moja siostra ma, do dupy jest ten telefon ;/ Nie lubię dotykowych ale ten to jakaś porażka. Jedyny plus do dobry aparat... Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re:Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 14:45 Jak może twoja siostra rzucała mi o ściane i takie rzeczy to sie nie dziwmy Odpowiedz Link Zgłoś
karolinax3 starsza ma ;d 23.09.10, 14:44 żółto-czarnego ;d i raczej jest zadowolona, nie podoba mi sie ten wątek, haha xd ale mi się nudzi. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 . 23.09.10, 14:49 ja mam różowego, ale zmieniam se czasem obudowę na czarną no jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 to nie wchudź tu 23.09.10, 14:50 To tu nie wchodź Bo ja chce się tylko dowiedzieć czy duużo osób ma samsunga corby bo ja chyba znam większość osób które mają Avile Odpowiedz Link Zgłoś
olciabuziaczki Nie 23.09.10, 21:11 nawet nie mam zamiaru kupować, bo koleżanki mają i z tego co wiem to jest po prostu kolorowe gó..., a poza tym wszyscy mają corby i aż się rzygać chce jak się widzi kilka osób napierdzielających na tych samych telefonach, avile są o niebo lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
nata281 Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 14:51 na go nie miałam , i nie che mieć , bo ma plastikową obudowę , spadnie Ci na ziemię i obudowa pęknie . Odpowiedz Link Zgłoś
ame_profonde Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 14:55 Mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolone : DD Odpowiedz Link Zgłoś
nektarynka123 Ja mam Samsung Corby Pro:) 23.09.10, 14:59 Jest super mam białego z czerwoną klawiaturą;p Odpowiedz Link Zgłoś
malinka25 Re: Czy masz Samsunga Corby ?? tuuu 23.09.10, 15:01 Ja mam Samsunga Corby Pro, czyli takiego samego jak ty tylko że z klawiaturą Quwerty (nie wiem ja kto się pisze).. nom, jestem bardzo zadzwolona! też mam białego Odpowiedz Link Zgłoś
martuchna125 Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 15:08 ja mam różowego i jestem bardzo zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 17:08 Nie mam. Samsungi to badziewia! A Samsung Corby to mega badziew! Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Mylisz się kochanie. ;/ 23.09.10, 17:23 Widac że ty np : jesteś taką osobą która nie miałą tego telefonu nigdy a odpowiada To meega telefon Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 17:30 Mam i go uwielbiam wygodny, ładny, wbrew opiniom wielu ludzi wytrzymały-chyba że to tylko mój egzemplarz xD Mam go już prawie rok, nie tnie się, przeżył zmoczenie w basenie i kilkadziesiąt upadków na beton, a nawet przypadkowe zakopanie na plaży xD Mimo tego działa wyśmienicie Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 hatterka 23.09.10, 18:57 to nie jest tylko twój egzemplarz ale mój też mimo że nie mam go nawet miesiąc kocham go! <.33 Odpowiedz Link Zgłoś
inspired_ a mam. ;d 24.09.10, 08:16 ale klawiatura mi się dupcy, no i trzeba było kupić kartę pamięci i kabel usb..; oo Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka2008 Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 20:04 Miałam go tydz bo stwierdziałam że to nie tel dla mnie. Dziwnie się pisało smsy, a piszę ich bardzo dużo. ale ogólnie tel spoko Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 17:37 Tak Mam Jestem Bardzo Bardzo Zadowolona mam czarnego i różowe Etui Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 19:03 Miałam przez rok i byłam bliska celowego zniszczenia tego telefonu z wściekłości - strasznie niewytrzymały, ciągle mi się zacinał, nie mówiąc już o wyłączaniu mi się podczas wysyłania SMS-ów czy przesyłania plików. Nieee >.> Odpowiedz Link Zgłoś
sweetyy1 Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 19:03 Miałam ale dalam siostrze teraz mam delphi Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 19:10 ja mam też samsunga dotykowego tylko, że delphi jest s u p e r naprawdę jeszcze mi się ani razu nie zaciął a mam już jakieś cztery miesiące polecam Odpowiedz Link Zgłoś
colorova. taak 23.09.10, 19:25 tak mam niestety .. to najgorszy telefon na swiecie nie polecam go ma za maly ekran, za slaby aparat i nie am wirtualnej klawiatury takiej jak przy kompach ja sie w poziom przekreci.. na szczescie mam go tylko chwilowo .. niedlugo kupuje se satio albo xperie nie ta pro tylko ta duzo z aparatem 8mpx i ekranem 4 cale to sie nazywa telefon ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: taak 23.09.10, 20:08 No kotku ale telefon nie służy do robienia zdjęć Tylko cyfrówka.. A jak dla mnie on robi zajebiste zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
quadesha Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 19:56 Mam. Z białą obudową i czarną. Super jest nie licząc tego, że mam go od 2 miesięcy a 3 razy był w naprawie ^^ Raz to ich wina. Źle wgrali na poczatku oprogramowanie. A 2 razy przeze mnie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 20:02 ja mam samsunga delphie Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 20:03 Nie mam avillę... ale chyba przerzucę się na nokię albo sony... samsungi są ogólnie okej... tylko wkurza mnie to... ,że różnią się tylko modelem a np. menu itp. mają identyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
antix Samsung Corby.!xd 23.09.10, 20:06 Ja mam samsunga I zgadzam się z Tb jest świetny Ja mam akurat czarnego,ale moge sobie zmienić jeszcze na różowy A zdjecia wychodzą świetne i wgl dźwięki Polecam wszystkim...to świetna koma Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Samsung Corby.!xd 23.09.10, 20:10 No jasne że świetne.. Nie rozumiem ludzi którzy nie mają tego telefonu nawet a komentują To dla mnie jest idiotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedrzewo Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 20:15 jaa tez go mam i jest tez zadowolona... tyle razy mi spadł i dalej działa swietnie... tylko mi sie zacina jak mam duzo sms ale zaraz usuwam i jest wszystko ok.... tyle meczyłam tate o ten tel ale wiem ze sie opłacało.. heh ja mam czarno rozowy..... Kocham ten tel :] Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Czy masz Samsunga Corby ?? 23.09.10, 20:24 ja też się męczyłam żeby tate namówić na niego.. ale też wiem że sie opłacało i też go kocham i szanuje ( bo to mój pierwsyz telefon z dotykiem ) Odpowiedz Link Zgłoś