selcia_gomez_ 26.09.10, 20:21 Czy znacie jakieś straszne historie??? To może wam zdarzyło się coś strasznego?? Piszcie chętnie poczytam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciapolka tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 26.09.10, 20:24 S T R A S Z N A! Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Straszne historie!!! 26.09.10, 20:24 Codziennie jest pełno takich wątków, darujcie sobie ludzie, jest w czym szukać, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Straszne historie!!! 26.09.10, 20:25 No to nie horror ale dla mnie straszne Przy trzepaku przy moim bloku jest wykrzywiona łakwa w prętów i tam usiadłam.Wychyliłam się.Rolki pojechały do tyłu,pod ławkę ,a ja twarzą w beton.Straciłam przytomność,widać mi było białka.Ocknęłam się w domu.Koleżanki mnie przyniosły. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia_gomez_ Re: Straszne historie!!! 27.09.10, 08:48 Rodzinka w składzie: mama, tata, i 5 dzieci zamieszkali w pewnym domu. Ludzie mówili, że w tym domu straszy. Oni się nie przejęli tym. W domu nie było nic prócz jedynego, pustego obrazu. Próbowali go zdjąć na różne sposoby - nie dało się. Wreszcie dali sobie spokój i zaczęli się rozpakowywać. Co kilka nocy z obrazu spływała krew. W tym samym czasie, ktoś z rodziny umierał. W ten sposób umarło już dwoje dzieci - Natala i Bartek. Oboje mieli po 13 lat. Gdy następnym razem obraz zaczął krwawić, Madzia szła do łazienki. Przechodziła koło obrazu. Obraz zwykle był czysty - nic nie było na nim namalowane. Tym razem na obrazie był krwawy napis: NIE OGLĄDAJ SIĘ ZA SIEBIE. Ale ciekawość zżarłą Madzię. Obejrzała się za siebie i...nic już więcej nie zobaczyła. Ktoś a raczej coś wbiło jej kuchenny nóż prosto w serce. Zwłoki Madzi przeniesiono do jej łóżka. Następnego dnia rodzice zaczęli wieżyć w klątwę przeklętego obrazu. Postanowili z pozostałą dwójką dzieci się wyprowadzić. Niestety dom stanął w płomieniach. Nic nie ocalało. Jedynie przeklęty obraz wisiał w powietrzu jakby wisiał na niewidzialnej ścianie. Z jego ram płynął strumień krwi. Na obrazie był tylko krzywy krwawy napis: ŻEGNAJCIE... Znalazłam na necie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Straszne historie!!! 27.09.10, 09:29 Pewna rodzina mając jedno dziecko chciała mieć kolejne lepsze i w ogóle no i ta kobieta zaszła w ciąże nic nie robiła tylko leżała jadła dużo owoców i warzyw piła soki jej mąż wszystko za nią robił opiekował się ,żeby się nie męczyła i jej rodzice też się opiekowali nią i kiedy przyszło dziecko na świat wszyscy byli szczęśliwi kukali i opiekowali się dzieckiem i w ciągu kilku miesięcy dziecko powiedziało pierwsze słowo było nim dziadek <dziecko było mądre jak wszyscy chcieli> i dziadek po kilku dniach zmarł nikt się nim aż tak bardzo nie przejął bo stary bym więc zmarł po kilku miesiącach dziecko powiedziało słowo babcia wszyscy szczęśliwi i po kilu dniach babcia zmarła nie przejmowali się tym zbytnio ale było to dla rodziców trochę dziwne minęło kolejne kilka miesięcy i dziecko powiedziało kolejne słowo tym razem mama i mama po kilku dniach zmarła więc tata był przerażony tym i przygotował się na śmierć no i minęło kilka miesięcy dziecko powiedziało słowo tata i ojciec czekał na śmierć ale ciągle nic było zdziwiony i nagle kiedy wracał ze sklepu dowiedział się ,że kilka dni temu zmarł sąsiad ..... to jak by było w postaci kawału ,że te dziecko to sąsiada ale także jak by to było straszne nie znam więcej strasznych historii Odpowiedz Link Zgłoś