Dodaj do ulubionych

Straszne historie!!!

26.09.10, 20:21
Czy znacie jakieś straszne historie???

To może wam zdarzyło się coś strasznego??

Piszcie chętnie poczytamsmilewinkbig_grintongue_out
Obserwuj wątek
    • ciapolka tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 26.09.10, 20:24
      S T R A S Z N A!
    • g_o_s_i_a Re: Straszne historie!!! 26.09.10, 20:24
      Codziennie jest pełno takich wątków, darujcie sobie ludzie, jest w czym szukać,
      naprawdę.
    • green_alien Re: Straszne historie!!! 26.09.10, 20:25
      No to nie horror ale dla mnie straszne uncertain
      Przy trzepaku przy moim bloku jest wykrzywiona łakwa w prętów i tam
      usiadłam.Wychyliłam się.Rolki pojechały do tyłu,pod ławkę ,a ja twarzą w
      beton.Straciłam przytomność,widać mi było białka.Ocknęłam się w domu.Koleżanki
      mnie przyniosły.
      • olusia... Re: Straszne historie!!! 26.09.10, 20:34
        Nie
        • selcia_gomez_ Re: Straszne historie!!! 27.09.10, 08:48
          Rodzinka w składzie: mama, tata, i 5 dzieci zamieszkali w pewnym domu. Ludzie
          mówili, że w tym domu straszy. Oni się nie przejęli tym. W domu nie było nic
          prócz jedynego, pustego obrazu. Próbowali go zdjąć na różne sposoby - nie dało
          się. Wreszcie dali sobie spokój i zaczęli się rozpakowywać. Co kilka nocy z
          obrazu spływała krew. W tym samym czasie, ktoś z rodziny umierał. W ten sposób
          umarło już dwoje dzieci - Natala i Bartek. Oboje mieli po 13 lat. Gdy następnym
          razem obraz zaczął krwawić, Madzia szła do łazienki. Przechodziła koło obrazu.
          Obraz zwykle był czysty - nic nie było na nim namalowane. Tym razem na obrazie
          był krwawy napis: NIE OGLĄDAJ SIĘ ZA SIEBIE. Ale ciekawość zżarłą Madzię.
          Obejrzała się za siebie i...nic już więcej nie zobaczyła. Ktoś a raczej coś
          wbiło jej kuchenny nóż prosto w serce. Zwłoki Madzi przeniesiono do jej łóżka.
          Następnego dnia rodzice zaczęli wieżyć w klątwę przeklętego obrazu. Postanowili
          z pozostałą dwójką dzieci się wyprowadzić. Niestety dom stanął w płomieniach.
          Nic nie ocalało. Jedynie przeklęty obraz wisiał w powietrzu jakby wisiał na
          niewidzialnej ścianie. Z jego ram płynął strumień krwi. Na obrazie był tylko
          krzywy krwawy napis: ŻEGNAJCIE...

Znalazłam na necie ;P
    • blondzia Re: Straszne historie!!! 27.09.10, 09:29
      Pewna rodzina mając jedno dziecko chciała mieć kolejne lepsze i w ogóle no i ta
      kobieta zaszła w ciąże nic nie robiła tylko leżała jadła dużo owoców i warzyw
      piła soki jej mąż wszystko za nią robił opiekował się ,żeby się nie męczyła i
      jej rodzice też się opiekowali nią i kiedy przyszło dziecko na świat wszyscy
      byli szczęśliwi kukali i opiekowali się dzieckiem i w ciągu kilku miesięcy
      dziecko powiedziało pierwsze słowo było nim dziadek <dziecko było mądre jak
      wszyscy chcieli> i dziadek po kilku dniach zmarł nikt się nim aż tak bardzo nie
      przejął bo stary bym więc zmarł po kilku miesiącach dziecko powiedziało słowo
      babcia wszyscy szczęśliwi i po kilu dniach babcia zmarła nie przejmowali się tym
      zbytnio ale było to dla rodziców trochę dziwne minęło kolejne kilka miesięcy i
      dziecko powiedziało kolejne słowo tym razem mama i mama po kilku dniach zmarła
      więc tata był przerażony tym i przygotował się na śmierć no i minęło kilka
      miesięcy dziecko powiedziało słowo tata i ojciec czekał na śmierć ale ciągle nic
      było zdziwiony i nagle kiedy wracał ze sklepu dowiedział się ,że kilka dni temu
      zmarł sąsiad .....

to jak by było w postaci kawału ,że te dziecko to sąsiada ale także jak by to
      było straszne nie znam więcej strasznych historiismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka