Dodaj do ulubionych

Pomożecie?

30.09.10, 18:14
Od razu na wstępie powiem, że nie chodzi mi o żadne zauroczenie, więc możecie spokojnie
czytać.
Dziś był dzień chłopca. Z tej okazji poprosiłam ( jako zastępca klasowy) wychowawcę o
jakąś możliwość aby zrobić coś dla chłopców. Dokładnie to chciałam, aby dał nam-
dziewczyną wolną klasę na przerwę, a dostałyśmy całą lekcje historii ( 1h z 5h tygodniowo,
więc strata mała). No i ona jest jutro. Musimy coś przygotować na całą lekcję. I oczywiście
to jest na mojej głowie bo jestem w trójce klasowej, a w piątek zostałam przewodnicząca
szkoły, więc dziewczyny myślą, że zajmę się wszystkim. Mamy rano dwie lekcje wf, więc
mamy czas na przygotowania. Zasoby pieniężne też niezłe:50zl.
Proszę was o jakieś pomysły, podpowiedzi. Nie mam weny i jestem strasznie zmęczona, a
nauki dużouncertain Odwołałam nawet zajęcia pozalekcyjne (anglik, próba teatralna). Nie
zostawiajcie mnie z tym.
Jesteśmy w drugiej lo, więc przyzwoiciewink
Obserwuj wątek
    • kitty odświerzam 30.09.10, 18:32
    • okay hmmm 30.09.10, 18:37
      może skoro macie klasę , cała lejkce i troche kasy to zorganizuj muzykę , żarcie jakież
      zabawy czy coś i zrobi sie przyjencie klasowe,

albo kupcie jakies fajne prezenty , jesli zdązyciee..

pomyśś.. to nie takie trudne.. wink

chociaż z drugiej strony to bardzo trudne wink

powodzenia ;D
    • pati2505 Re: Pomożecie? 30.09.10, 18:42
      Kiedyś, pamiętam robiłyśmy konkurs na mistera klasy. Zrobiłyśmy szarfy za 1,2 i
      3 miejsce.Koroną była jakaś śmieszna kolorowa opaska. Mieliśmy super chłopaków w
      klasie i ubaw był ogromny.Myślałam że się posikam. Każdy z nich musiał przejść
      się po wybiegu jak modelka. Chłopacy mieli śmieszne pomysły. Lizali palca i
      dotykali nim pośladków i robili tssss. , piszczali buziaczki i oczka.. Fajna
      sprawa. ja się uśmiałam.

Był tez pamiętam konkurs na najlepszy taniec czy coś w tym stylu.

Takich zabaw można wymyślić wiele...

To było w chyba w podstawówce, ale może wam w LO się przyda. tongue_out
      • malaria :) 30.09.10, 18:59
        u nas na najlepszy pomysł wpadły dziewczyny z III. kupiły chłopakom naprawde zarąbiste
        prezenty - jednemu lalkę barbie, innemu piankowe literki, jescze innemu plastikowy
        karabin. świetne! suspicious
    • beautiful_ Re: Pomożecie? 30.09.10, 18:57
      U mnie w klasie dziewczyny dzisiaj zrobiły konkursy m.in. wiązania krawatów,
      napisały na tablicy marki aut a oni musieli narysować jakie znaczki mają,
      najlepszy był konkurs malowania paznokci haha, każdy chłopak musiał sobie
      pomalować każdy palec [ale u 1 ręki] i były 3 dziewczyny w jury [m.in ja ;D]
      • silve Re: Pomożecie? 30.09.10, 19:00
        my kupiliśmy chłopakom wuwuzele tongue_out xd takie małe :d Kosztowały nie całe 5 zł wink
        • kitty Re: Pomożecie? 30.09.10, 21:45
          Dziękuję, że podzieliłyście się ze mną swoimi pomysłami.
          Podobał mi się konkurs na mistera, a malowanie paznokci może być właśnie jedną z
          konkurencji. Jutro w naszym sejmie (szatnia, lekcja wfxD) przedstawię właśnie ten pomysł i
          na przerwie pójdziemy do żabki po nagrodysmile
          Temat nadal aktualny, do jutra rana, około 5 zajrzę.
    • mileyyyyy1998 Re: Pomożecie? 30.09.10, 21:56
      nas jest w klasie 22 w tym 11 dziewczyn i milyśmy się zbierać po 9 zł to by
      wyszło 99zł ale wychowawdza powiedził że to za dużo skoro prezenty(czapki) za
      darmo a teraz na 5 zł na samo żarcie więc ja bym (jeślibym zdążyłabym) i kupiła
      jakieś żarcie i picie w tym kubeczki no i jakiś im chłopaką prezent ale nie mam
      pojęcia co
      • kajka11 ... 30.09.10, 22:07
        dziewczyny z klasy 5 miały świetne pomysły :
        impreza na w-f
        cola
        4 rodzaje ciastek
        kompot
        cukierki
        dużo konkursów z nagrodami
        ( to było na 2 lekcjach w-f )

chłopcy dostali też po gumie do żucia, takiej dziwnej figurce, płycie z
        muzyką, czekoladzie

i to wszystko nie tylko dla chłopaku z ich klasy ( 5 ) , ale z naszej też ( 6 )

• kitty Zamykam temat. 01.10.10, 06:10
          Dziękuję za waszą pomoc.
          Zamykam temat, kolejne odpowiedzi niepotrzebne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka