Dodaj do ulubionych

Czapki.. ; )

03.10.10, 10:20
Więc mam pytanie.. Czy smerfetki są nadal modne? Chciałabym sobie kupić taką prostą
szarą, ale nie wiem gdzie katą dostanę.. A może coś jak beret? suspicious
Obserwuj wątek
    • niebieskaa Re: Czapki.. ; ) 03.10.10, 13:06
      już zdecydowanie mniej takie nosi. wg mnie są beznadziejne, ale dostaniesz nadal w galeriach, h&m, new yorker etc. gdzieś znadzjesz powodzenia.
    • itsjustmee Re: Czapki.. ; ) 03.10.10, 13:16
      Smerfetki dalej są modne, berety trochę bardziej. wink Poszukaj na allegro lub w
      sklepach typu h&m, new yorker. ;p
      • myszqa13 ja kocham smerfetki i berety... 04.10.10, 16:27
        smerfetek to mam kilka ale kocham taką szarą a po prawej stronie ma takie różowerozmazane serducho a w środku taki słodki stwór jest...hue hue...a berety to kocham...mam całą kolekcje...fioletowe,brązowe,białe,kremowe,czarne i wogóle...
    • agata373 Re: Czapki.. ; ) 03.10.10, 16:49
      Thx ; *
      • sims Re: Czapki.. ; ) 05.10.10, 17:28
        nadal są modne . berety też .ja mam 2 smerfetki i jeden smerfetkowat beret ( troche zwiza ( i nie nie jest za duży) ) szary , a smerfetki czarno różową i niebieską ,
    • sandy Re: Czapki.. ; ) 04.10.10, 15:59
      Myślę że będą nadal modne. Ja mam kilka fioletową, szarą niebieską. W tym roku
      kupię jakąś naprawdę mega z bąblem i dwa berety jeden czarny a drugi w jakimś
      intensywnym kolorze.
    • natip11 Re: Czapki.. ; ) 04.10.10, 16:21
      ja mam taką w odcieniu różu ;p
      bardziej... brzoskwiniowa, o ! xd
      kupiłam sb w croppie i o ile pamiętam, była jeszcze taka czarna, albo szara ; )
    • agata373 Re: Czapki.. ; ) 04.10.10, 16:33
      Jeszcze raz dziękuję ; ) Szukam mniej więcej taką jak jest w gettin over you ;P (Może byc źle
      zapisane) xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka