werka197 03.10.10, 15:22 Niedlugo sa urodziny mojej mamy Napewno jej kupie kwiaty .. I Rowniez myslalam o zegarku . Na prezent dla mamy mam 100zl . Myslalam o zegarku w stylu tego Jak wam sie podoba ? Uwazacie ze dobry pomysl na prezent ? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lulalolu Re: Prezent dla mamy 03.10.10, 15:28 zegarek mi się bardzo podoba ale nie wiem jaki ma gust twoja mama Odpowiedz Link Zgłoś
wojskowa Re: Prezent dla mamy 27.10.10, 19:44 Bez obrazy, ale uważam, że złote z takimi ornamentami są szkaradne ! <br /> Lepiej kup jej czarny, czy srebrny, taki duży, taki dla mężczyzn - kobiety teraz noszą męskie zegarki, takie wielkie i traktują je jak gigantyczne bransoletki dodatkowo z godziną :- D Odpowiedz Link Zgłoś
desire Re: Prezent dla mamy 03.10.10, 15:25 jak dla mnie zegarek to dobry pomysł. chodząc z mamą na zakupy nigdy nie mówiła co by chciała sobie kupic a nie nie ma na to pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
delicious . 03.10.10, 15:40 Jeżeli trafisz w jej gust to nie widzę sprzeciwień. Sama kupiłam mojej 2 książki "Biała Masajka" i "Alchemik" Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Prezent dla mamy 03.10.10, 17:32 ja kupiłam mojej mamie książkę 'dom nad rozlewiskiem', już dość długo mówiła, że poczytałaby sobie, bo spodobał jej się serial. na początku myślałam o kolczykach, ale uznałam, że kupię jej od razu komplet na święta. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Prezent dla mamy 03.10.10, 17:35 Myślę , że zegarek to odpowiedni prezent dla mamy ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiaa Taki zegarek? 05.10.10, 12:25 A może taki zegarek? www.2future.pl/Produkt/232/zegar_wsteczny Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna odświeżam + POMOCY . ! 26.10.10, 22:54 potrzebuje pomysł na prezent dla mamy. , tzn, mam coś i chciałabym się dowiedzieć co o tym sądzicie , albo może wpadniecie na coś lepszego. więc tak, moja mama z zawodu jest krawcową, lecz nie pracuje w zawodzie, ale może mniejsza. pomyslalam sobie, ze moze zrobilabym na tekturce obraz maszyny do szycia z plasteliny ( mam nadzieje, że wiecie o co chodzi ) . chodzi o to, ze moze zaskoczylabym tym mamę, bo bardzo dobrze ona wie o tym,że wielkiego talentu plastycznego nie mam i ona zawsze pomagala mi w rysunkach z plastyki. to taki jeden pomysł . . pomysłow na prezenty jest wiele, ale kosmetyki odpadają - mama jest konsultantką a vo nu. nie wiem, czy zrozumiecie, o co mi chodzi, ale naprawdę nie mam się kogo doradzić i pomyslalabym, ze napiszę o tym tutaj. dzieki za uwagę. ( jezeli ktos to przeczytal ) Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: kociaki poszły spać. 26.10.10, 23:26 ie wszystkie kociaki wiesz ! myślę , że mogłabyś ją zaskoczyć takim prezętem cieszyłaby się napewno , że męczysz się dla niej idoceniłaby upominek. ja np jak byłam małaaa uszyłam mamie bez okazjiserwetkę. nie wyszła mi zabardzo bo byłam w 2 kl podstawówki , ale serwetke trzyma do tej pory a jeżeli maszyna będzie dla cb zatrudna to pomyśl może o jakimś znaku miłości ?? tylko nie sercu bo to zbyt banalne Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna Re: kociaki poszły spać. 27.10.10, 12:33 dziękii , ze mnei podtrzymałaś przy tym pomysle ; ) ;d Odpowiedz Link Zgłoś