miley95 05.10.10, 18:59 Zaczęłam myśleć o tym aby zostać modelką, chociaż tymczasowo. Mieszkam w okolicach Poznania. Czy wiecie coś na temat castingów w okolicy?? Któraś z was jest modelką? Z góry DZIĘKUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Modelka??? :) 05.10.10, 19:26 Żeby zostać typową modelką trzeba mieć minimum 170 masz tyle? No ale można być fotomodelką tam wzrost jest obojętny, tylko nie można się wstydzić aparatu.. radziła bym ci zacząć na jakiś stronach internetowych o dotomodelingu Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: Modelka??? :) 05.10.10, 19:54 Wzrost jest ładny. szukaj castingów na internecie, i chodź na nie . Albo jak chcesz zając sie foto-modelingiem, to znajdź sobie fotografa, i pracuj na swoje portfolio Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. . 05.10.10, 20:03 pomyśl poważnie i zastanów się jeszcze kilka razy, może przejdzie ci ochota i okaże się, że to był tylko słomiany zapał. a jeśli naprawdę chcesz w przyszłości mieć coś wspólnego z modelingiem, odwiedź strony temu poświęcone. google nie gryzą i informacje na temat różnych castingów można w nich znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
ania3322 Re: Modelka??? :) 17.11.10, 19:19 Moja koleżanka wypromowała się dzięki portalowi www.twojamiss.pl i potem załapała się do agencji. Wydaje mi się,że warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Modelka??? :) 17.11.10, 21:37 Zastanów się... modelki i tancerki nie mają życia.. mają ścisła dietę.. Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo priv 20.11.10, 19:41 hej , wysłałam ci zapro. jak przyjmiesz to podam ci adresy agencji w poznaniu które są na bardzo wysokim poziomie ! Odpowiedz Link Zgłoś