klaudia199545 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 13:56 ja uważ ze miley i demi lavato Odpowiedz Link Zgłoś
miss_demiselena Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 13:59 Demi Lovato ma najpiękniejszy głos z tych wszystkich gwiazdek, ma talent. Selena jakby się postarała też by mogła być świetna jako piosenkarka, a Miley jest rozpieszczona i głupia. Wielce dojrzała się zrobiła! Zły przykład daje swoim fanom. Ogólnie Lovato jest najnormalniejsza i najbardziej utalentowana moim zdaniem. Ile bym dała żeby móc wyciągać wysokie dźwięki jak ona! Odpowiedz Link Zgłoś
storczyk Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:01 miley Odpowiedz Link Zgłoś
czekomaniaczka Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:05 demi - definitywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
keysi Zdecydowanie Demi ;d 16.10.10, 14:05 Ona ma, świetny mocny głos. Jest tez świetną aktorką. Chociaż Miley też nie jest zła. Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Demi - wystarczy posłuchać... :klik: 16.10.10, 14:13 @ddlovato singing national anthem Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Demi - wystarczy posłuchać... :klik: 16.10.10, 14:20 takie watki były już conajmniej z 5 razy. najnormalniejsza jest Demi, najdziwniejsza Miley, najmniej zdolna Selena. Odpowiedz Link Zgłoś
naturally_x3 .. 16.10.10, 14:16 za Miley nie przepadam ale ma nawet fajny głos . i lubię filmy z nią... Demi nienawidzę.. nie podoba mi się jej styl, muzyka, głos.. ale za to camp rock i piosenka "it's not too late" jest spoko ;D Selena jest według mnie najlepsza.. dobrze gra.. ma fajne piosenki i fajny styl. i po prostu ją uwielbiam.. mam lekką obsesję że tak powiem ;D ale pewnie za niedługo mi przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
demixxd Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:22 Hmm .. Co do Seleny to ona odpada.. Demi ma baardzo, bardzo piękny głos .. Jest jej dużo w serialach .. Jest ładna . Miley .. Ona nie jest już gwiazdką Disne'ya a Demi i Sell tak .. Już nie jest słodka . Ma inne lepsze piosenki, grała w Hannah Montana, miała też o tym film .. Ja uważam, że albo Miley albo Demi . Nie mogę się zdecydować . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
dream. Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:22 lovato . nieźle śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
mamcyckipotacie Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:24 Żadna z nich nie ma za grosz talentu. Płytkie teksty, tematyka i muzyka taka jak każdych innych piosenek. Czyli mamy 0 świeżości. Średnie głosy. Przestylizowane, komercyjne do bólu. Słowem wszystkie do jednego wora. Chyba że oceniamy względem utrzymywania się na rynku? Więc Miley. Kiepska aktorka, kiepska piosenkarka, kiczowata i przereklamowana, a jednak ciągle się o niej rozmawia. Chociaż moim skromnym zdaniem lukrowane gwiazdki disneya i dżustinkę powinno się przemilczeć, bo na dłuższą metę nie zabłysną, a ciągłe wjazdy na nich i robienie szumu jest nudne i coraz bardziej żałosne. Pozdro dla pok3monków, które z mojej wypowiedzi zrozumiały jedynie słowo "żałosne" i zaraz zaczną chrzanić jak to jestem "zua i niedobla" bo krytykuję ich (och litości) wzorce Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia16024 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:27 Miley! Ale Selena też jest niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance... Demetria 16.10.10, 14:28 Demetria oczywiście! W serialach i filmach gra bardzo zróżnicowane role,ma przeboski głos Got Dynamite na żywo , świetnie tańczy(jej siedemnastka i wszystko! A tak poza to jest prześliczna Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Moje takie małe porównanie. 16.10.10, 14:33 1, Selena Dla mnie za grosz talentu aktorskiego i wokalnego. Totalnie dno jak dla mnie. 2. Miley Za wybitny talent ją nie uważam, ale jest o 200% lepsza od Seleny. 3, Demi Najlepsza głos w tej liście. Jest bardzo zdolna. Reasumując Demi jest najlepsza . Odpowiedz Link Zgłoś
martidemi Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:35 Demi Lovato Odpowiedz Link Zgłoś
siela Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:44 lubię wszystkie 3 (: ale najbardziej utalentowana ,to raczej jest Demi (: Odpowiedz Link Zgłoś
skateboard Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:50 W sumie trudno jest mi na to odpowiedzieć, na pewno odpada w pierwszej kolejności Demi. Osobiście jestem fanką Miley pod każdym względem, ale uwielbiam również Selene i Demi także. Obecnie (bo nie widziałam jak Selena zagrała w swoim nowym filmie Ramona&Bezus) to wybieram Miley umie śpiewać, grać, jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
cheerful94 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 16:47 Ja bym niestety nie wykluczyła Demi odrazu. Uważam że Demima wspaniały wokal i jest do tego świetną aktorką. Selena też jest świetna pod każdym wzgledem. Nie jestem fanką Miley ale muszę przyznać że dziewczyna ma talent. Wybieram jednak Demi Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Demi x33 16.10.10, 20:55 Według mnie Demi, ale Miley jest tuż za nią!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia37 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 21:14 zdecydowanie Miley !! Ma wszystko co potrzebne w show biznesie . Demi ma tez swietny glos , ale nie dba o niego , nie cwiczy , woli skupic sie na aktorstwie . A o selenie to nawet nie wspomne, bo spiewac to ona w ogole nie potrafi ;// Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana_rbd Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 21:15 Seli-A ja uważam że Seli Lubię ją nwet(bo moja koleżanka ma na jej punkcie bzika tak jak na RBD;-*) Demi-ona mojim zdeniem jest WIELKA! Też ją lubię Miley-Kiedyś ją kochała ale to było dawno byłam mała Ale Hannah nadal troszkę lubię Wynik-Seli,chyba Odpowiedz Link Zgłoś
kinio334 Re 06.11.10, 18:01 Ujmę to tak: Srelena : żal kapletne beztalencie Hannah osrana czyli Miley jeszcze wiekszy zal tylko uszy sobie zatkac Demi może byc mówcie sobie co chcecie mnie to nie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
zaczrowana15 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 21:16 Ja uważam że Demi Lovato.Fajnie gra Sonny Odpowiedz Link Zgłoś