Dodaj do ulubionych

MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ?

• riki1246 Moja kochana Miley ;d;d 16.10.10, 13:54
    • cookie18 :D 16.10.10, 13:55
      Miley : 3
    • klaudia199545 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 13:56
      ja uważ ze miley i demi lavato
    • histerycznie Miley & Demi ! 16.10.10, 13:58
    • miss_demiselena Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 13:59
      Demi Lovato ma najpiękniejszy głos z tych wszystkich gwiazdek, ma talent. Selena
      jakby się postarała też by mogła być świetna jako piosenkarka, a Miley jest
      rozpieszczona i głupia. Wielce dojrzała się zrobiła! Zły przykład daje swoim fanom.
      Ogólnie Lovato jest najnormalniejsza i najbardziej utalentowana moim zdaniem.
      Ile bym dała żeby móc wyciągać wysokie dźwięki jak ona!smile
    • storczyk Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:01
      miley
      • norrmalna Demi Lovato 16.10.10, 14:04
        j/w
      • czekomaniaczka Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:05
        demi - definitywnie.
    • keysi Zdecydowanie Demi ;d 16.10.10, 14:05
      Ona ma, świetny mocny głos.
      Jest tez świetną aktorką.
      Chociaż Miley też nie jest zła.
      big_grintongue_outbig_grintongue_out
    • kajuchna Miley 16.10.10, 14:07
      • mee1 Demi - wystarczy posłuchać... :klik: 16.10.10, 14:13
        @ddlovato singing national
        anthem
        • hilary_fanka Re: Demi - wystarczy posłuchać... :klik: 16.10.10, 14:20
          takie watki były już conajmniej z 5 razy. najnormalniejsza jest Demi, najdziwniejsza Miley,
          najmniej zdolna Selena.
    • naturally_x3 .. 16.10.10, 14:16
      za Miley nie przepadam ale ma nawet fajny głos . i lubię filmy z nią...
      Demi nienawidzę.. nie podoba mi się jej styl, muzyka, głos.. ale za to camp
      rock i piosenka "it's not too late" jest spoko ;D
      Selena jest według mnie najlepsza.. dobrze gra.. ma fajne piosenki i fajny
      styl. i po prostu ją uwielbiam.. mam lekką obsesję że tak powiem ;D ale pewnie
      za niedługo mi przejdzie...
    • demixxd Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:22
      Hmm .. Co do Seleny to ona odpada..

Demi ma baardzo, bardzo piękny głos .. Jest jej dużo w serialach .. Jest ładna .

Miley .. Ona nie jest już gwiazdką Disne'ya a Demi i Sell tak .. Już nie jest
      słodka . Ma inne lepsze piosenki, grała w Hannah Montana, miała też o tym film ..

Ja uważam, że albo Miley albo Demi . Nie mogę się zdecydować .

Pozdrawiam .
    • dream. Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:22
      lovato . nieźle śpiewa wink
    • mamcyckipotacie Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:24
      Żadna z nich nie ma za grosz talentu. Płytkie teksty, tematyka i muzyka taka jak
      każdych innych piosenek. Czyli mamy 0 świeżości. Średnie głosy. Przestylizowane,
      komercyjne do bólu. Słowem wszystkie do jednego wora. Chyba że oceniamy względem
      utrzymywania się na rynku? Więc Miley. Kiepska aktorka, kiepska piosenkarka,
      kiczowata i przereklamowana, a jednak ciągle się o niej rozmawia. Chociaż moim
      skromnym zdaniem lukrowane gwiazdki disneya i dżustinkę powinno się przemilczeć,
      bo na dłuższą metę nie zabłysną, a ciągłe wjazdy na nich i robienie szumu jest
      nudne i coraz bardziej żałosne. Pozdro dla pok3monków, które z mojej wypowiedzi
      zrozumiały jedynie słowo "żałosne" i zaraz zaczną chrzanić jak to jestem "zua i
      niedobla" bo krytykuję ich (och litości) wzorcesciana
    • sylwia16024 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:27
      Miley!smile Ale Selena też jest niezła.
    • ignorance... Demetria 16.10.10, 14:28
      Demetria oczywiście! W serialach i filmach gra bardzo zróżnicowane role,ma
      przeboski głos Got Dynamite na
      żywo
      , świetnie tańczy(jej
      siedemnastka
      i wszystko!
      A tak poza to jest prześliczna wink
    • golden_star Moje takie małe porównanie. 16.10.10, 14:33
      1, Selena
      Dla mnie za grosz talentu aktorskiego i wokalnego. Totalnie dno sciana jak dla
      mnie.
      2. Miley
      Za wybitny talent ją nie uważam, ale jest o 200% lepsza od Seleny.
      3, Demi
      Najlepsza głos w tej liście. Jest bardzo zdolna.
      Reasumując
      Demi jest najlepsza smile.
    • martidemi Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:35
      Demi Lovatosmile
      • siela Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:44
        lubię wszystkie 3 (:
        ale najbardziej utalentowana ,to raczej jest Demi (:
    • skateboard Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 14:50
      W sumie trudno jest mi na to odpowiedzieć, na pewno odpada w pierwszej kolejności
      Demi. Osobiście jestem fanką Miley pod każdym względem, ale uwielbiam również Selene i
      Demi także. Obecnie (bo nie widziałam jak Selena zagrała w swoim nowym filmie
      Ramona&Bezus) to wybieram Miley smile umie śpiewać, grać, jest świetna.
      • cheerful94 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 16:47
        Ja bym niestety nie wykluczyła Demi odrazu. Uważam że Demima wspaniały wokal i jest
        do tego świetną aktorką. Selena też jest świetna pod każdym wzgledem. Nie jestem fanką
        Miley ale muszę przyznać że dziewczyna ma talent. Wybieram jednak Demi winkkisskiss
    • nusska Demi ,zdecydowanie ma głos! :) 16.10.10, 20:46
      • mikessa Re: Demi x33 16.10.10, 20:55
        Według mnie Demi, ale Miley jest tuż za nią!! kiss
    • lovelena Wszystkie równo, ale chyba najbardziej Miley 16.10.10, 21:01
    • magduusia Miley najlepiej śpiewa, Sel najlepiej gra ;D 16.10.10, 21:05
    • klaudia37 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 21:14
      zdecydowanie Miley !! Ma wszystko co potrzebne w show biznesie .
      Demi ma tez swietny glos , ale nie dba o niego , nie cwiczy , woli skupic sie na
      aktorstwie .
      A o selenie to nawet nie wspomne, bo spiewac to ona w ogole nie potrafi ;//
    • zbuntowana_rbd Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 21:15
      Seli-A ja uważam że Seliwink
      Lubię ją nwetkiss(bo moja koleżanka ma na jej punkcie bzika tak jak na RBD;-*)
      Demi-ona mojim zdeniem jest WIELKA!
      Też ją lubięwink
      Miley-Kiedyś ją kochałasciana ale to było dawno byłam małauncertain
      Ale Hannah nadal troszkę lubięwink
      Wynik-Seli,chybabig_grin
      • kinio334 Re 06.11.10, 18:01
        Ujmę to tak:
        Srelena : żal kapletne beztalencie
        Hannah osrana czyli Miley jeszcze wiekszy zal tylko uszy sobie zatkac
        Demi może byc
        prezentscaredbrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawomówcie
        sobie co chcecie mnie to nie rusza
    • zaczrowana15 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 21:16
      Ja uważam że Demi Lovato.Fajnie gra Sonny
    • be_my_dream_xde demi 16.10.10, 21:17
    • orbit ja<3 16.10.10, 21:20
      <3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka