Dodaj do ulubionych

Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole??

08.10.10, 17:11
Nie wiem czy wątek był,bo jestem tu dość nowa.
Jak w temacie.
U nas jest pani od informatyki co ma prawie 50 lat i chodzi w
spódniczkach,robi sobie kucyki,nosi bransoletki na nogach,albo czesze się jak
jakaś syrenka co wyszła z morza.A dzisiaj prawie się nie popłakała , bo jej
klawiatura jej nie lubi ;p.Jest spoko.big_grin
Czekam na odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • paramorehayley_ Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 08.10.10, 22:45
      tak, tak słynna pani Danuta S. smile Ale dla mnie z naszej szkoły to jeszcze
      nienormalna jest od histy. Po prost śmieje się ze słowa "aloes", "PIS" (raz
      napisała pis...coś tam zapomniała dopisać) i jeden taki mówi "pani jest za
      PISem?!" a ona jak się zaczęła śmiać to po prostu nasza lekcja upłynęła na tym,
      że co jakiś czas wybuchała śmiechem.
      Albo ta sama babka :
      oglądamy film na lekcji o sztuce w starożytnej grecji (no i tam normalne, że
      osoby przedstawiane pod postacią rzeźby byli nadzy) i ona tak nagle wybucha
      śmiechem śmieje się z 10 minut, my patrzymy na nią jak na debila, a ona zaraz mówi
      - no nie śmiejcie się dzieci!
      my wszyscy siedzimy cicho, oglądamy itd. no i ciekawe kto się śmieje??
      no i tak jeszcze z 6 razy się śmiała.
      a tak wgl. to ona nie umie pisać. nie wie, że przed 'który' stawia się
      przecinek, nie wie jak się pisze 'rządził' i 'rzut'. jak pisze na tablicy to tak
      zjeżdża na dół, że zanim nam napisze notatkę na pół strony to z 16 razy zmaże
      tablicę.
      • jonasi Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 08.10.10, 23:04
        Taki facet. Jest już dość stary. xD
        Mieliśmy na biologii o ptakach, a ona do nas, że ptaki latają, jak SuperMan, SpiderMan itp.
        Tyle, że to w filmach, a te filmy są nie prawdziwe i mamy tego nie próbować. < klasa się
        śmieje > A on: No tak! Naprawdę! Bo jak będzieci chcieli latać to będzie '' siuuu '' <
        pokazuje ręką prosto> a potem '' buum! na ziemię '' < i nagły ruch ręką w dół >

Albo on ciągle jak mnie widzi z koleżanką to udaje, że się przestraszył i ma zawał xD
        Czasem przed nami ucieka ; p

Ostatnio pytanie mnie, czy mam chłopaka.
        - Nie. - odpowiedziałam.
        - Czemu?
        - Bo chłopacy są durni.
        - Jak to? - patrzy na mnie. Po chwili podchodzi do mojego kolegi. - Słyszałeś, że ona szuka
        chłopaka?
        - Jak to?! - krzyknęłam i popatrzyłam na niego jak na wariata.
        - Przed chwilą mówiłaś, żebym Ci chłopaka szukał.
        My tam lejemy z niego.
        Po chwili do koleżanki, że widział ją jak jechała rowerem z dodatkowymi kółkami xD

Albo ma w zwyczaju mówić '' Heee-hee ''
        Nie wiem co to ma znaczyć, ale śmiejemy się ostro. xD

Niedawno robił nam wykład na temat gumy do rzucia.
        Bo jakiś koleś na lekcji rzuł.
        Zaczął mówić, że gumy nie wolno połykać, bo potem jak pójdzie do WC i będzie się
        załatwiał to guma zacznie się za nim ciągnąć. Jak wstanie i będzie chciał iść to go cofnie
        spowrotem.

Niedawno ni stąd ni zowąd zaczął mówić o tranwestytach. I tekst był taki: '' Jak ktoś z was
        ma w rodzinie tranwestytę to niech przyprowadzi. Postawimy go na stole i będziemy o nim
        gadać. ''
        Nie ma co... ^^

Dużo tego było xD
        Nie wiem, już nie pamiętam ; p
      • ninka_ Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 13.10.10, 19:05
        Hahah , czytając wasze teksty to się na głos śmiałam ;p

A u mnie... Hm....
        Pan od Religi. Ostatnio mój kolega zaczął coś o gwałcie, a facet do niego " Ty to jesteś
        dziecko gwałtu" albo normalnie ubiera się na luz .. jakaś czarna koszulka i zwykłe spodnie, a
        jak raz założył garnitur to powiedział, że to z takiej okazji, że dziś wstawia jedynki ^^

Albo Kłos od muzyki ;p Ponieważ jestem w pierwszej klasie to do nas np. "No tak
        pierwsze klasy to są nie rozgarnięte jak kupa w trawie" albo w klasie ogólnie hałas i ona kilka
        razy powtarza proszę o ciszę itd. W końcu zdenerwowana " Zamknijcie ten ryj" i w klasie
        cisza, no i ona " No tak jak się mówi prosze o ciszę, albo zamknijcie buzie to nie działa, ale
        już zamknij to oczywiście, jaka cisza" A my w brecht, ale oczywiście potem grzecznie cicho
        ;]

Hm... no i może jeszcze pani od Chemi ? Np. dziś mieliśmy kartkówkę, no i moja
        koleżanka podłożyła sobie zeszyt pod tyłek, ale ona to zauważyła no i do znajomej " A
        koleżanka to chyba chce, żeby jej nauka od drugiej strony weszła", na co Dorka "No, od
        dupy strony", a Chemiczka " no dokładnie, dobrze powiedziane" i klasa w Brecht

Pani od Fizyki, na lekcji organizacyjne do nas: "a jak nie będziecie odrabiać prac
        domowych i przygotowywać się do odpowiedzi to będzie opie... No i jeszcze takim
        śmiesznym głosem więc w brecht

No i moja wychowawczyni - Biolożka ;].
        Czyta nam regulamin, ale po jakimś 5 pkt. przestaje, rzuca kartką o stół i mówi "A to głupie
        jest, jak chcecie to sami se czytajcie". Albo GW koledzy pokazywali przykład wyzywania i
        jeden do drugiego 'ciota', a ona " no bardzo dobrze, dobrze, dobry przykład" i zaczyna do
        każdego z nas po kolei "ciota". Inny przykład również z GW, pokazujemy konflikt i jeden
        kolega daje drugiemu niby "karczycho", a ten który dostał ma coś zrobić, byle by go nie
        pobić więc mówi (dość nie ładnie) - ch*j ci w d*pe. Cała klasa usłyszała, nawet ci na
        końcu. A wychowawczyni ... Nie ;p

U nas to dużo takich , już mi się nie chce wymieniać smirk

• hariett Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 08.10.10, 22:52
      Pan D. Genialny jest, po prostu umie tak rozśmieszyć i przy okazji wali fajnymi tekstami.
    • onenightonly. Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 08.10.10, 22:52
      hahah ! to macie fajną panią od informatyki.
      my też mamy lekko dziwnych ale tej twojej to do pięt żaden nie dorasta :q
    • pysieek Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 08.10.10, 23:04
      Wasza Pani od infy fajna musi być xd

a u mnie w szkole jest syn byłego dyrektora i uczy wos-u, bardzo często przynosi
      na lekcje gitare :d a wyje ze go słychać po drugiej stronie szkoły, ale co
      najważniejsze jest fanem "kiepskich" I jak czasami się chłopaki wyrwią to
      potrafi przegadać cała lekcje o jedyn odcinku :dd
      • limka Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 09.10.10, 11:12
        Facet z muzyki. Ma około 40 lat, kręcone włosy, pełno pryszczy i wielki wytrzeszcz oczu. Na kązdego zawsze patrzy się jakoś dziwnie. Kreuje się na jakiegoś luzaka, ale coś mu nie wychodzi. Jest dość groźny, potrafi zacząć cię przepytywać na lekcji, a ty nawet o tym nie wiesz, że to na ocenkę. I potem można się ostro zdziwić. Ja na przykład mam u niego przerąbane odkąd wzięłam w pierwsze klasie udział w konkursie Mam talent. Recytowałam wtedy wiersz i prozę. Zajęłam trzecie miejsce. Od tego czasu mnie zapamiętał i uwziął się na mnie, a szczególnie teraz w trzeciej klasie. Do pytanka to zawsze ja, do czytania też (chwali mnie za dykcję). Na szczęście przeważnie u niego mam piątki, bo umiem śpiewać (ci, co nie umieją mają czwórki).
      • smerfetka1331 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 23.10.10, 12:54
        U nas w sql to jest kilku takich nauczycieli ...
        Najlepszy jest pan od WOSu . O statnio koleżanka sie pyta czy możemy zrobić
        luźniejszą lekcje a pan na to " no to napiszemy sobie luźno temat" . ja
        powiedziałam wtedy "no ale że sie w coś pobawimy" . a pan na to " chcesz sie ze
        mną bawić , czy ja nie jestm dla cb troche za stary . i do tego jeszcze w szkole
        ... no ale po szkole .." cała klasa w brecht ja tam nie moge wytrzymać .xdd.

Albo pani od muzyki . U niej na lekcjach czujemy sie jak w wojsku .;]]

Pani od bioli ostatnio " no wymiana gazowa to jest jak naprzykład ktoś z was
        puści bączka to otwieramy okienko i on sobie wylatuje " ;PP

Albo pan od ang. tzw . pan intristing a restront .;PP
        Pani od chemi mówi np ."ten test jest taki prosty że nawet moje dziecko by je
        rozwiązało" albo " no a moje dziecko to ostatnio ..." .
    • fryzura_mamy Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 09.10.10, 11:19
      Nauczyciel w-fu tańczy se na lekcjach ,nosi różowe legginsy,śpiewa i wgl
      i jeszcze pani od Anglika dziwnie się ubiera np. spodnie w paski poziome a bluzke w pionowe
      itp.
      no i jeszcze 2 pani od anglika jest maluuuutka i zawsze nosi adidasy i spódniczke przed kolano
      a jest taka stara big_grin
    • dominikax3 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 09.10.10, 11:22
      Albi- nauczyciel od fizyki. Jest strasznie dziwny.;/ powtarza parę razy to samo.
      • jula__ Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 09.10.10, 20:56
        Baba od niemca , haha wygląda jak marynarz xD
        • ilovemusic_ Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 09:25
          moja wychowawczyni : p
          każdy mówi że jest fajna i wgl. ale nikt jej nie zna tak jak nasza klasa .
          gadamy o czymś , no i ta zaczyna gadać że jesteśmy nie zgrani , nawet jak gadamy
          np. o psach .
          codziennie nam coś takiego wypomina . Ciągle mówi że z nami nie można wytrzymać
          i zamiast zrobić zwykłą lekcje to nas upomina bo coś tam .
          raz dostaliśmy od niej opieprz bo nie którzy rodzice nie zgodzili się na
          wycieczke a ona na nas zaczęła 0o .
          I jeszcze zamiast na lekcji robić zwykłą lekcje to nam opowiada pół lekcji o
          dyskotece lub polityce : / szkoda gadać ...
    • katsuumi_17 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 11:52
      U mnie jest szeroka gama takich nauczycieli, więc wybór spory.
      • geniaaa Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 12:01
        nauczycielka od polskiego i nauczyciel od fizykii XD
      • myslicielka123 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 18.10.10, 19:03
        taka jedna-uczy polsiego, histori. i wosu-wszystkiego się czepia i wymaga tyle że święci bu nie
        pojęli, na histori to otwiera sobie podręczniki i sobie temat czytasciana
        dyrcia jest bardzo do niej podobna-tylko umie prowadzić lekcje no i ma wymagania

gość od angielskiego-baran- napił sie soku z gumijagód w nieograniczonych ilościach np.
        dzisiaj śmiał się jak święty mikołaj i tak fajnie gada "wsta-wsta-wstańcie"ale tak to spoko
        gośćsuspicious
        no i jeszcze kilku takichuncertain
    • zapachowa Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 12:04
      pan od sztuki . zdecydowanie ;x
      cytaty ktore utkwiły mi w pamięci:
      'efekt końcowy jest zawsze na końcu'

'-cała czwórka dostaje uwagi!
      -jaka czwórka?
      -cała czwórka!'

albo uwaga wpisana przez niego : 'śpiewa na lekcji muzyki' big_grin
      robi sie czerwony jak rozmawia z ładną uczennicą
      i nosi taki sweterek ze szczałką skierowaną w dół big_grin
    • julka_th Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 12:05
      pani Kazimierczak! też ma tak ok. 50 lat. Jest strasznie dziwna ma swój świat. Mówi do nas
      KOTKU(wink) puszcza nam oczka a za dosłownie sekudne się na nas drze
      ostatnio założyła spodnie bojówki, szpilki i czerwony sweterek poniżej bioder
      MASAKRA!!
    • pauu26 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 12:08
      jeden ma włosy na nosie
      a druga babka (która już odeszła) była naprawdę psychiczna. Wyglądała jak Snape
      na koniec roku z oceny 4/5 wystawiła mi 3. Potrafiła wybiec z klasy z krzykiem,
      że to nie są warunki do pracy itp
    • meggi_ Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 12:32
      u mnie jest niezły ubaw wink
      pani od geografii jak do nas mówi to patrzy na ścianę i co drugie słowo to
      'yyyyyyyy' .! i jak powie jakąś ciekawostkę albo coś takiego to się szczerzy
      strasznie. a nie ma jednego zęba na dole ;p
      nasz wychowawca się śmieje z własnych żartów i myśli że są śmieszne ;]
      pani od matematyki ma afro i jak sobie je poprawia to można umrzeć ze śmiechu
      smilesmile ! i chodzi non-stop w tym samym ubraniu. tylko raz ubrała coś innego niż
      zawsze wink.
      i jak mówi to się nie patrzy na nas tylko gdzieś w przestrzeń. ja raz przy
      tablicy robiłam zadanie a ona nagle ' Ja chyba coś ci źle wytłumaczyłam..' i nie
      patrzyła na mnie to ja robię dalej. a ta dalej do mnie gada ;d .!
      pani od angielskiego nie potrafi mówić po angielsku i mówi (dosłownie) 'Heloł
      Ewrybady'
      hahahaha ! a jak mieliśmy raz lekcję z dyrektorką i ona do nas tak powiedziała
      to myślałam, że nie wytrzymam i wybuchnę śmiechem ;p
      sciana
      • hellokiciara Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 13:24
        Najdziwniejszy nauczycielem w naszej szkole jest pan od fizyki .
        Dziwnym ruchem ściera tablice , chodzi pogarbiony . Rozmawia raz wysokim głosem raz
        cichym . intonacja . : )
        Ma dobrą pamieć , jeśli coś zrobiłeś złego to zapamiętuję cię do końca roku i stawia ci słabą
        ocenę i karzę ci siadać na końcu ławki .
        • minaslia Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 13:28
          Może, facetka od bioli?
          Pytamy się jej czy nam wytłumaczy jeszcze raz, bo nie rozumiemy, to ona uznała,
          że sprawdzi jak my to umiemy kartkówką O.o
          • mickeymouse Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 13.10.10, 18:56
            Haha, u nas facet od fizyki8 miał raz wodę gazowaną w butelce i się pyta
            wszystkich pokolei co to gaz swoimi słowami.
            No i ja mu tłumacze a on chce więcej. To się wkurzyłam i mówię że nie wiem. A on
            nalał do zakrętki tej wody gazowanej i mi wylał na środek głowy.
            Śmiech był niesamowity. XDDD
    • karmel_ Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 13:30
      nie mam takiego dziwnego , ale pani od plastyki ciągle mówi na lekcji jaka to
      ona jest głodna itp.
      • lusiiaczek_joe . 10.10.10, 13:44
        Jest ich troche:
        babka od geografii: przy sobie, chodzi jak pingwin i wystaja jej zeby, na
        ktorych ma `mech`[takie cos ciemnego miedzy szparami co my nazwalismy mchem] i
        wskazuje na polnoc . raz na lekcji gdy robilismny cwiczenia utknal jej olowek
        miedzy zebami ! ;o. z bk nie moglismy xd hahhaa
        facet od infromatyki, ktorego nazywam DJ terech, do ktorego mozna mowic`chce
        pan sie bic`, a on ` tak! ` i sie klocimy, ale ogolnie jest spoko i ciagle bk
        jest xd.
        ksiadz, ktory ma zarabiste teksty xd kiedy moj kolega zaczal pokazywac
        srodkowy palec do innego kolegi to ksiadz powiedzial: we wloszech to oznacza,
        ze jestes pedalem i szukasz partnera` xd hahaha xd albo zamiast `waciki
        `powiedzial `tampony` xd
        i nasz drogi dyrektor mgr Jasiu, ktory na koniec zdania dodaje ` bracie` i tak
        to jest: `jak tak mozna bracie!`

;D
    • mintgum Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 13:58
      Facetka od religii.
      Wygląda jak nawiedzona anorektyczka, ostatnio kazała nam śpiewać jakąś piosenkę z
      kabaretu. To leciało jakoś tak :
      Bo ja jestem sprytna i wybitna
      Romantyczna także jestem
      jak kaflowy piec.

Wszyscy na nią mówią Maryja, bo się tak ubiera, wgl kokardy sobie na nogach wiąże ... ; D
      Po szkole krąży tekst Ale Maryja ma ryja. X D

Dobry jest też koleś od religii .
      Zamiast o Bogu na lekcjach rozmawiamy o homoseksualizmie, o tym jak sadzić słoneczniki i
      o najlepszych pizzeriach w mieście.
      Poza tym cały czas robi palcami tak, jakby ugniatał ciasto, co chłopakom kojarzy się z
      czymś innym. ; d

Jest jeszcze babka od biologii, która uwielbia zadawać niespodziewane pytania.
      Raz jak pisaliśmy sprawdzian to staje na środku klasy i mówi : Słuchajcie, jestem gruba,
      no nie ?

Albo innym razem mówimy o fokach, a ona ni stąd ni zowąd mówi : Ale ze mnie niezła
      foczka, co ?

Uwielbiam moja nową szkołę . ; D
      • looveangel Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 14:15
        na pewno pani Violetta M. od geografii.
        jak ktoś nie uważa mówi "kuku" x d
        stałe teksty to "młodzieży świata" i "towarzystwo, proszę się uspokoić" jeszcze wygląda jak
        podstarzały żółw. big_grin

pan od fizykii <3 !
        ostatnio by sie wyje.bał o plecak takiego chłopaka z mojej klasy to tak kopnął plecakiem, że
        poleciał pod tablice xd
        ostatnio pokazywał nam coś co będziemy omawiać dopiero w przyszłym roku xd

pani Monika W. - polski.
        jak mówi jakiś wyraz to czasami go nie dokańcza, robi przerwę i końcówkę wyrazu mówi. xd

pan Borat nauczyciel historii. ma takie przezwisko dlatego, że wygląda jak Borat z filmu. x D
        ostatnio kłócił się z moją koleżanką na temat koloru jej włosów bo chciała pofarbować na
        ciemnoczerwony a wyszły różowe. ona ma jeszcze prawie białe włosy to cholernie to widać i
        on do niej "boże, Agnieszka a ty masz gó...ane te włosy!" xd

pan od chemii :
        pyta się dziewczyn o gęstość platyny, złota i srebra i jego tekst:
        "no dziewczyny, musicie to wiedzieć. bo jak będziecie miały chłopa i kupi wam pierścionek,
        żebyście w razie czego mogły do niego powiedzieć 'ty szmaciarzu! kupiłeś mi pierścionek z
        miedzi!" xd
    • trufla Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 19:01
      Chyba facet od fizyki i chemii. Zawsze chodzi ubrany w marynarki, pali długie
      papierosy, nie odpowiada uczniom na "dzień dobry" i słynie ze swojego ciętego
      dowcipu...
    • koell Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 10.10.10, 19:13
      wprawdzie już nie pracuje w naszej szkole, ale... mój były nauczyciel od
      historii. po primo, robił nam lekcje "od tyłu". najpierw mówił "do widzenia",
      potem zadawał pracę domową, następnie przeprowadzał lekcję, sprawdzał listę
      obecności, i dopiero na końcu mówił "dzień dobry"... doprawdy, dziwny gość D: i
      zawsze kradł dziewczynom ołówki z piórnika. nie pamiętam kompletnie nic z tego,
      czego nas uczył. jedynie datowanie.
    • piratka13 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 11.10.10, 16:58
      coś się znajdzie ,ale wasi mnie powalają big_grinbig_grinbig_grin
    • girls1010 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 13.10.10, 16:01
      u nas jest taka baba co ma przed 60 i uczy mnie polskiego i dzisiaj dala mojej
      koleżance uwge ze to że chciała iść do kibla na lekcji !! ;P

albo n-l od wf caly czas mowi do nas dziewoje albo wiedźmy !!smile
    • iga18 d-.-b 13.10.10, 16:10
      Od fizyki.. Raz na lekcji powiedziała ponad 150 razy proszę i cisza xDD
      LICZYŁAM! xD A wg uczyć nie umie i zawsze są luzy na lekcji ; ))

Od biologii robi strasznie wielkie oczy

Babka, która uczy niemca jest nieogarnięta. My przeklinamy, bijemy się na
      lekcji a ta nic xD Też są luzy ; )

Od polaka ma strasznie śmieszne teksty. Wszystkich po kolei jedzie xD

Od angielskiego wygląda jak Gumiś xD

• klaudia2081 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 13.10.10, 18:40
      hahahahahaha , wasze wypowiedzi mnie rozbrajają . XD
      u nas jest też dużo śmiechu , ale niestety za wiele nie pamiętam . czasem jak ksiądz się na nas
      wkurzy , to mówi na nas " prostaki " , " debile " big_grin albo nasza wychowawczyni uczy niemca i
      jak jej nie słuchamy to wyciąga z szuflady młotek i wali nim w biurko . xd
    • espana Pani od matematyki która chce mnie zabić... 13.10.10, 18:41
      • pola16 za dużo, by wymieniać. 13.10.10, 18:44
    • eurodont ;] 13.10.10, 18:46
      od informatyki taki z 37 lat lazi w glanach i wgl dziwak z niego i mówi jak jakiś nienormalny !
    • kontrastowa Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 13.10.10, 18:49
      taakkk . facet od matmy . wszyscy mówia ze jest dziwny i wgl . nawet nauczyciele ; d
      w ogole nie mruga ^^ rzadko kiedy . ; ]
      wygladalam przez okno na lekcji , a ten sie skapl po 10 min ^^
      stoi obok mnie i jak cos do niego mowie to on nie slyszy i musze wrzeszczec ^^

on ma z 30 latt . xd
    • mewusia Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 13.10.10, 18:52
      u nas czały czas mach wskaźnikiem wszyscy sie schulają zeby nie dostać tym wskaźnikiem

cały czas mówi "a w związku z tym " "a co za tym idzie "
      i jak kończy zdanie to "kropcia"

stąd przezwisko kropcia
    • kitek14 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 13.10.10, 20:31
      Pani od religii- Śmiejemy się, że brwi sobie kredką narysowała xD
      Pani od biologi- haha, ona to takie fajne teksty wali ;D
      Pani od chemii- taka z niej ''gloria''-ma ze dwa metry wzrostu o.O
      Pani od geografii- zawija na końcach wyrazu i ciągle się buja ;p
      • angel1117 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 09:08
        hahaha ..;p

u mnie w szkole była taka nauczycielka która na prawdę była psychiczna wiem to z
        opowiadań kuzynki i znajomych ze starszych klas..gadała do soku i np. patrzy na
        ten sok i mówi " Kubusiu jesteś taki pyszny ale muszę cie wypić" albo jej dziwny
        sposób wywoływania do odpowiedzi... możecie nie uwierzyć ale to prawda wzieła ta
        babka dłubała w nosie i rzucała tym co wydłubała w uczniów w kogo trafiła to
        potem no to ty do odpowiedzi...hahaha..
        ale jak na razie ta baba sie leczy..;p

albo miałam fajną babkę od informatyki która miała troche dziwny sposób
        tłumaczenia np. jak tłumaczyła nam co to baza danych to takie coś " jak widzicie
        w sklepie śliczną bluzeczkę ale jest wam smutno bo nie mam rozmiaru 36 to
        idziecie do pani kasjerki i pytacie gdzie możecie dostać 36 i w tedy jedziecie
        do tamtego sklepu jesteście szczęśliwe bo kupiłyście już tą bluzeczkę " albo ta
        pani ma swoje biuro stylizacji paznokci i ma zawsze takie fajne odjechane
        tipsy i mojej kuzynce sie komp zawiesił to wzieła podeszła i zaczeła stukać
        tipsami w monitor no i o dziwo się komp odblokował..;p miała tocze dziwne metody
        ale była 1 z najlepszych nauczycielek bo niestety odeszła do innej szkoły...
        • igusiaaa Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 11:29
          pani od niemca jest świetna. jest młoda, może dlatego ma takie poczucie humoru i
          jest tak wyluzowana. zawsze się śmiejemy i z chęcią chodzę na jej lekcje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka