mayflower 09.10.10, 17:14 wiele gwiazd teraz robi się na rockowo jakie wolicie? RiRi czy: Miley: czy: Talylor: czy: nawet nasz gaguś kochany jakiś taki mroczniejszy... czy: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayflower Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 09.10.10, 17:17 sorki tam w riri to taka fotka: Odpowiedz Link Zgłoś
killme Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 11.10.10, 16:46 "Rockowe" ?? ekhm .. czy ja jestem w ukrytej kamerze ?? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kia Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 11.10.10, 17:09 z nich wszystkich tylko Taylor jest rockowa ubiera sie rockowo i gra rockowa muzyke <3333 Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 11.10.10, 16:21 Z której strony GaGa jest rockowa (nawet z wyglądu?). Prawda jest taka, że aby móc nazwać się rockowcem trzeba też tego rocka grać, a nie tylko się stylizować. Także żadna z nich nie ma prawdziwego rockowego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 11.10.10, 16:33 Czy ty napisałaś, że Cyrus dokonała 'rockowej' przemiany!!!? W niej jest tyle rocka, co mięsa w parówkach. To samo tyczy się Rihanny i Gagi. A przemiana Taylor jakoś nie przypadła mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Ty chyba nie wiesz co to rock O.o 11.10.10, 16:41 robia sie na rockowe, a rockowe nie sa stad to tylko Taylor! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mayflower Re: Ty chyba nie wiesz co to rock O.o 15.10.10, 15:10 Nie do końca mnie zrozumiałyście... chodzi mi o to że jak taka gwiazdka pomaluje paznokcie na czarno to myśli że jest "bad" dlatego rockowe wzięłam w cudzysłów Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 zgadzam sie z chemically i katsuumi_17 11.10.10, 16:43 maja w 100% racje Odpowiedz Link Zgłoś
classie95 Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 11.10.10, 16:51 No proszę! Co w tym rockowego! To żenada! Może powiecie mi, że Camp Rock (PoP) to czysto rockowy film!? Nie, no ludzie trzymajcie mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie22 Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 11.10.10, 16:52 riri jest ladna w obydwoch wydaniach, miley wole w grzecznej wersji, a taylor wole w rockowej wersji Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy A czy,któraś z nich gra rocka? 11.10.10, 16:52 Bo oprócz mojej Taylor()to raczej żadna.Ok,Rihanna ubiera się na rockowo,ale moim zdaniem to żałosne,aby gwiazda śpiewająca pop,czy r'n'b ubierała się w styl nieadekwatny do granej przez nią muzykiTak samo z naszą Hańcią,która ostatnio jest taka bEd i hÓt.Tych dwóch to jest mi absolutnie żal,ale co ty masz do Gagi?Czasem może włoży coś czarnego,ale czy to od razu oznacza,że ma rockowy styl?Otóż nie.Ubiera się w chyba wszystkich modowych stylach,a do tego gra naprawdę świetny pop,nie to co te dwie zdziryA Taylor owszem ubiera się na rockowo,ale,ponieważ gra PRAWDZIWEGO rocka uważam,że ma do tego prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
killme Re: A czy,któraś z nich gra rocka? 11.10.10, 17:10 Nie powiedziałabym, że Taylor gra rocka ... to raczej podchodzi pod poprock, no ale jak kto lubi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 oprócz Taylor, gra ktoś rocka? 11.10.10, 17:12 czy to ja tak do tyłu jestem z tymi informacjami? Może z wyglądu tak, ale nic poza tym... Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Taylor i RiRi 11.10.10, 17:15 Ich rockowe style uwielbiam.! Miley jest zbyt Disney'owata na taki styl, a Lady Gaga.? Tej wszystko pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 13.10.10, 22:08 boże nie porównuj miley czy gagi do rocka ! -.-" a co mi do tego ;p gdzieś je mam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 15.10.10, 15:16 Zdecydowanie na rockowo, ale tylko gwiazdy, które grają rocka! Których styl wychodzi z nich samych, a nie z potrzeby bycia ''cool'' ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 15.10.10, 16:20 łeh, zaraz się porzygusiam. gdzie jest ten rock?! Odpowiedz Link Zgłoś
detektywintruz Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 15.10.10, 16:24 może i są "rockowe" ale tylko w Taylor jest coś z rocka. reszta to sweet gwiazdki popu/disneya, więc co one mogą wiedzieć o rocku? -,^ Taylor kiedyś wyraziła się o Rihannie, że założy skórzaną kurteczke i myśli, że gra rocka (czy coś takiego) i miała racje. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 15.10.10, 23:22 (oprócz taylor m.) gdzie tu są `rokowe` przemiany gwiazd? O.O Odpowiedz Link Zgłoś
mileyyc nie pasuje mi tu słowo : 16.10.10, 08:28 rockowo ? to że jest mroczniej, to nie znaczy że jest rockowo Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 02.11.10, 11:19 omg, ty nie wiesz co rock . bez obrazy . a jeśli chodzi o twoje pytanie to mam głęboko gdzieś co robi "gaguś '' Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 02.11.10, 18:55 przecież to tylko dla sławy. rihanna nawet fajnie wygląda w skórze, nie powiem, że nie. do Miley to dla mnie najbardziej do niej pasuje wystrój hanny montany. Taylor ładnie wygląda w czerwonych ustach i takich bardziej punkowych ciuchach, podoba mi się. Lady gadze to we wszystkim będzie dobrze, chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 03.11.10, 15:30 1.Rihanne zdecydowanie wolałam jako delikatną dziewczyne a nie takiego zboka. 2.Miley wolę na "rockowo" teraz ma lepsze piosenki fajniej się ubiera nie wiem czemu inni ją tak krytykują! 3.Taylor nigdy nie lubiałam.Uważam że to debilka-obraża inne gwiazdki i gwiazdy a tym czasem sama wygląda jak ćpunka . 4.Lady Gaga to wariatka,może i fajnie śpiewa ale ma nie równo pod sufitem.Obojętne czy wygląda tak czy śmak,dla mnie i tak jest "nienormalna". Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 03.11.10, 15:45 nie przesadzajmy, każdy ma prawo wyglądać jak chce, to, że czasami ubiorą się w jakieś bardziej jak to mówicie 'rockowe' ciuchy, to nie oznacza, że bezczeszczą tę muzykę, myślcie. a tak btw. z której strony Gaga ubiera się wg ciebie 'rockowo'? Odpowiedz Link Zgłoś
emilydead_mars Re: "Rockowe"przemiany gwiazd:) 04.11.10, 21:31 "Robią się rockowo". Tzn. że co jak założą glany i pasek z ćwiekami to już jest jakieś "rock star" ?! Ja myślałam ,że to zależy od muzyki i ogólnego stylu ... widać czasy się zmieniają. Nie lubię żadnej z poniżej wymienionych wokalistek (jeśli można je tak nazwać). Odpowiedz Link Zgłoś