11.10.10, 18:30
Hejka wink
Chciałabym się was zapytać o telefon LG KS360.Ktoś z was może ma ten
telefon???Jak tak powiedzcie czy warto kupować takie telefon i czy jest fajny???
A jak ktoś ma telefon LG to powiedzcie czy telefony tej firmy są dobre i
porządne???

Wiem że było dużo wątków na ten temat ale proszę tylko o kilka odpowiedzi i
jak chcecie to wtedy możecie usunąć wątek
A tu macie zdjęcie tego telefonu
https://i1.expansys.com/img/g/171211/lg-ks360.jpg
Obserwuj wątek
    • scarrlet Re: Telefon 12.10.10, 00:16
      Ja mam LG bl20 new chocolate
      i nie narzekam, i bardzo mi sie podoba wizualnie, tego twojego nie widziałam jeszcze u nikogo.
      A ten który ja mam też jest mało popularny, bo w sumie nikt z moich znajomych go nie ma w
      szkole, no i wszystkim sie podoba
    • glamour Re: Telefon 12.10.10, 07:17
      moja koleżanka chciała se go kupić ale zrezygnowała bo wzięła inny. Ja mam telefon marki LG
      i jest nawet nawet ale uważaj bo jak bd za szybko na tym telefonie robić to ci się zatnie i taki
      granatowy cały obraz ci się pojawi to wtedy bd musiała wyjąć baterię!
      • fictive. Re: Telefon 12.10.10, 07:55
        glamour napisał(a):

> moja koleżanka chciała se go kupić ale zrezygnowała bo wzięła inny. Ja mam tele
        > fon marki LG
        > i jest nawet nawet ale uważaj bo jak bd za szybko na tym telefonie robić to ci
        > się zatnie i taki
        > granatowy cały obraz ci się pojawi to wtedy bd musiała wyjąć baterię!

No dokładnie... też mam telefon marki LG - tak już od roku. I chyba z dziesięć
        razy mi te granatowe okienko pojawiło big_grin
    • samo_zlo w samsungach tez ise zacinaja, wiec nie ma roznic 12.10.10, 07:58
      y jaki telefon. -,- chaiłabym ten mieć ale kurna gdzie go kupi.ć? A zresztą jak tel. w mixie bd miala a go tam nie ma -m-
    • klaudia2081 Re: Telefon 13.10.10, 18:51
      moja koleżanka taki miała , nawet fajny . ale na przykładzie mojej mamy telefony LG są mało
      wytrzymałe ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka