divaa_ 15.10.10, 14:29 Kociaki mam taki problem. W sklepie z perukami spodobała mi się extra peruka < - jak ta tylko, że blond. Niedługo halloweeen a ja postanowiłam użyć jej i teraz kłopot. Jakie przebranie pasuje do tej peruki? Mam nadzieje , że mi pomożecie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pofu heh <33 15.10.10, 16:58 ja też niedługo mam halloween klasowe xd ja zamiast peruki, sama sobie robię szopę na głowie xd. do tego fajny t-shirt z nadrukiem kolorowy, spódniczka taka... <nie wiem jak to wytłumaczyć xd> odstająca (podobne mają baletnice, tylko, że ja będe miała czarną), kolorowe rajstopy w paski i kapelusz czarownicy Odpowiedz Link Zgłoś
magda12340love Re: Halloween pomocy!! 15.10.10, 17:00 według mnie stroj carny!!! a styl...hm.... CZAROWNICY! Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf Tu! 15.10.10, 17:05 Krwawa Mary, albo wampir rodem z epoki baroku : > Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Halloween pomocy!! 16.10.10, 10:55 wampir ? ja mam maske starej wiedzmy , ale przebiera sie kuzynka , a ja mam maske kosciootrupa i strój do tego : D miłej zabawy ! ; *** Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Halloween pomocy!! 16.10.10, 10:57 oj , ja nie pomogę .ale odświeżam XD Odpowiedz Link Zgłoś