buhahaha Rozwiniecie The cure 16.10.10, 18:05 Nie zapominaj o The Cure - Friday i'm in love, albo Lovecats. Dawno temu zadzwiona usłyszałam to w Disney Channel Odpowiedz Link Zgłoś
nnata1221 Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 18:06 Ja lubię MJ , Whitney , i Beatlesów Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 18:18 The Beatels (Nwm. jak sie pisze ) Odpowiedz Link Zgłoś
justinlove1994 < 3 16.10.10, 18:23 Nie jest to może bardzo stara piosenka, bo ma tylko 7 lat, ale zna ją chyba każdy: BEP - Shut Up Odpowiedz Link Zgłoś
dark_angel13 Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 18:30 Ja baaardzo lubię piosenkę zespołu Farba - Chce tu zostać.... A i lubię zespół Hey Odpowiedz Link Zgłoś
gota13 Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 18:48 Aerosmith, Perfect, Lady Pank, Metallica - Nothing else matter blue też spoko piosenka i jeszcze wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
cathia Klasyka 16.10.10, 19:26 Dla mnie Królem na zawsze pozostanie Elvis . A oprócz tego to Abba, Dżem (konkretnie to Whiskey i Wehikuł czasu), Unchained melody , No i kolejni Mistrzowie, The Beatels. Wielki ukłon w ich stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
m.jackson_ Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 19:39 Bon Jovi- Livin' on the prayer Największy hit, a przynajmniej jeden z większych Odpowiedz Link Zgłoś
bellss Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 19:42 znam bardzo dużo piosenek ,które powstawały w latach 70, 80 ,90. są to zazwyczaj rockowe przeboje ,ale mają wciąż ten swój charakter mogą to być np. Areosmith ,AC/DC ,Nirvana ,Metallica ,U2 ,Pearl Jam - choć większość z nich nadal prosmeruje ,najlepsze lata za sobą zostawili daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
justyskaa123 Boys-jesteś szalona... i 16.10.10, 20:12 ii wiele innych ale boys pomimo że piosenka stara ale git ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomfelton Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 20:42 Hit the Road Jack! Piosenka z 61' o ile się nie mylę. Całkiem fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
colorova. Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 21:19 michael jackson- billie jeans i thlirel cZy jak sie t tam pisze..;p the rasmus - in the shadow tego moge sluchac bez przerwy..;pp Odpowiedz Link Zgłoś
mikella moje ulubione. 16.10.10, 21:41 Ja to praktycznie słucham tylko te "stare" piosenki. moje ulubione to: - Bon Jovi - Always, It's my life, Blaze of glory, Livin' on a prayer - Kiss - I was made for lovin you - Aerosmith - Crazy, Cryin, Amazing, I don't want to miss a thing, Livin' on the edge, - Red Hot Chili Peppers - Dani california, Californication, Scar tissue, Under the bridge - Yes - Owner on a lonely heart - Prince - Purple rain, Diamonds and pearls - 4 Non Blondes - What's up - Cyndi Lauper - Girls just wanna have fun, Time after time, True colors - Guns N' Roses - Sweet child O' mine, November rain, Don't cry, Patience, Paradise city, You could be mine - Meat Loaf - I'd do anything for love - The Rollins Stones - Angie, Anybody seen my baby - U2 - Where the streets a no name, One, With or without you, I still heaven't found what I'm looking for - Buggles - Video killed a radio star - Belinda Carlisle - Heaven is a place on earth - Bee Gees - Stayin' alive - Seal - Crazy, Kiss from a rose - Metallica - The unforgiven I, Nothing else matters, Whisky in the jar - Bonnie Tayler - Total elipse of the heart - Scorpions - Wind of change, Time, Always somewhere, Still loving you, Holiday - Patrick Swayze - She's like the wild - Roxette - Joyride, The look, Listen to your heart, It must hane been love, Sleeping in my car - Nirvana - Smells like ten spirit - Queen - Kind of magic, I want to break free, Heaven for everyone, We will rock you, We are the champions, Radio gaga, Bohemian rhapsody - Lionel Richie - Hello - Bryan Adams - Heaven, Please forgive me, Everything i do i do it for you, When u love someone, Have you every really loved a woman - Europe - The final countdown, Carrie - George Michael - Careless whisper. Freedom - Jennifer Rush - The power of love - Mariah Carey - Without you - Tina Turner - Look me in the heart, Foreign affair. The best, Private dancer, We don'r need another hero - Stevie Wonder - I just called to say i love you - Pink Floyd - Wish you were here - Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia, Born in the USA - The Police - Every breath you take - Rod Stewart - Heave you ever seen the rain - Toni Braxton - Unbreak my heart - Richard Marx - Right here waiting - Ufo - Terri - Laura Branigan - Self control - The Beach Boys - Kokomo - Lenny Kravitz - Fly away, Again, I belong to you - Joy Division - Love will tear us apart - Blondie - Maria - Bob Marley - Three little birds, No woman no cry, - Dire Straits - Brother in arms - Led Zeppelin - Stairway to heaven - Urge Overkill - Girl, you'll be a wonam soon - Cher - Believe, The shoop shoop song - Pet Shop Boys - Where the strees a no name, Always on my mind, Go west - John Lennon - Imagine - Withney Huston - I will always love you, I wanna dance with somebody - Suzanne Vega - Luka - A-ha - Take on me, Summer moved on, - Depeche mode - Enjoy the silence - Celine Dione - My Heart Will Go On, Alive - Michael Jackson - (bardzo dużo jest ich do pisania więc odpowiem; wszystkie, co do jednej! <3) Oczywiście mogłam o kilku zapomnieć. ale większość na pewno podałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 . 16.10.10, 21:48 moi rodzice podobno Nirvany słuchali, co mnie zszokowało ;o Odpowiedz Link Zgłoś
rockamnka_xdd .. 16.10.10, 22:09 kocham stare piosenki, szczególnie te oczywiście ze starych dziejów rocka, bo są one prawdziwe i szczere, nie to co teraz, jakieś teksty wgl nie z tego świata.. bez sensu. takie zespołu jak Nirvana, Metallica czy Bitelsi (po polsku) dla mnie zawsze będą legendą i wzorem, można powiedzieć że wiem o nich wszystko co by tylko mogła wiedzieć przeciętna fanka. ale nie o to pytałaś prawda. piosenek oldschoolowych jest sporo, szczególnie tych których uwielbiam, najlepsze to jest w tym to, że te zespoły nadal istnieją, w sercach, na językach, że nadal o nich jest mowa w mediach. nie wszystkie dobre zespoły nadal grają, ale są i takie które do tej pory są w stanie dawać koncerty. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovehis Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 22:22 Cliff Richard- Congratulations Wham!- Wake Me Up Before You Go-Go Wham!- Last Christmas Bananarama- Venus Cyndi Lauper- Girls just want to have fun Gleen Mederios- Nothind Gonna Change My Love For You Fajnie jest ich teraz posłuchać Szczególnie z mamą i babcią przy sadze i babcinych faworkach ;p Pierwsza jest piosenką z czasów mojej babci, reszta z czasów mamy. Kocham te piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
lilmama321 Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 22:37 Razem z ojcem słuchamy Van halen wg. mnie to ich najlepsza piosenka to "Jump" Spoko jest też piosenka Los del Rio- Macarena Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go ABBA - Money Money Money Michael Jackson -Thriller,Smooth Criminal te piosenki to wyjątki bo tak to słucham: linkin park,muse,peja i coś w stylu metaliki lub hip hopu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzqa44 Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 23:24 Oczywiście kcham stare songi są świetne!!!! Bynajmniej lepsze od niektórych obecnych!!!!! W tamtych latach to mieli pałera grać takie reegae i taki metal bezcennne!!! ;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna09 Ahh...;pp 16.10.10, 23:39 Ja uwielbiam muzykę z dawnych lat... Uważam, że jest o wiele lepsza niż dzisiejsza muzyka... Nie chce obrażać nikogo gustu, ale moim zdaniem muzyka jest plastikowa i liczy sie tyl "żeby sie sprzedała"... A przeciez w muzyce liczy sie przeciez przekaz Moimi ulubionymi artystami są Whitney Houston, Tina Turner, Richard Marks, The Rolling Stones, The Beatles itp... Ehh... Gdyby teraz taka muzyka była..;D Pozdrowienia dla wszystkich fanów takiej muzyki.. ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 23:51 na sto % queen, celine dion itp..., nie pamiętam wszytskich... Odpowiedz Link Zgłoś
love_girl Re: Piosenki pokoleń... 17.10.10, 00:00 Ostatnio znalazłam taką piosenkę The Cure- Lullaby i mi się bardzo spodobała Tak to jeszcze lubię Abbę i inne których teraz nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś