Dodaj do ulubionych

Artystyczne nadzieje.

16.10.10, 09:21
Wiem, że temat może brzmieć troszkę głupio lecz nie wiedziałam jak inaczej go nazwać...

A dokładniej chodzi o artystów, którzy dopiero powoli się kształtują i nie wszyscy jeszcze i
nich słyszeli jak np. Kasia Popowska, Asia Ash czy Honorata Skarbek... Uważacie, że takie
osoby mają szansę się wybić i odnieść prawdziwy sukces?
O których z tych wymienionych wyżej osób słyszeliście, a jakie jeszcze znacie?
Obserwuj wątek
    • wisienka9 Re: Artystyczne nadzieje. 16.10.10, 09:24
      Piszcie kociaki wink
    • desires. :) 16.10.10, 09:31
      każdy ma szansę, wystarczy w to uwierzyć ! ; ))
      • wisienka9 Re: :) 16.10.10, 09:37
        Piszcie.
    • frutella_xd Re: Artystyczne nadzieje. 16.10.10, 09:50
      Honorata Skarbek... kojarzę. Działa mi na nerwy!!! Owszem, czasem mam tak, że jak na kogoś spojrzę, to już tej osoby nie trawię, ale w tym przypadku jest inaczej. Jak słyszę to nazwisko to mnie ch*j strzela! Dlaczego?
      www.honorata-skarbek.com/2010/06/justin-bieber-somebody-to-love-ft-usher.html
      Między innymi dlatego. Mam nadzieję że nie uda jej się wybić.
    • katsuumi_17 Re: Artystyczne nadzieje. 16.10.10, 14:01
      Nie nazwałabym Honoraty Skarbek artystką, ponieważ ona strasznie manipuluje
      swoimi czytelniczkami. Jaki to artysta, który jest nastawiony tylko i wyłącznie
      na rozgłos wszelkimi sposobami?
    • mileymandy Kasia Popowska 16.10.10, 14:09
      Gdyby tylko wyjechała do USA to byłaby światową megagwiazdą.Cóż,niestety w
      polskim show-biznesie rządzi goła dupa,wyzywanie wszystkich dookoła i oczywiście
      panienki pokroju Joli Rutowicz,Dody i Mandarynysciana
    • linda Re: Artystyczne nadzieje. 26.10.10, 23:19
      Asia Ash i Honorata Skarbek ! ale Asi Ash nie słuchałam . jeżeli chodzi o Honoratę to nie błyszczy zbytnio talentem. inni mają łądniejszą barwę głosu i większy talent muzyczny niż ona. sądzę , że mogłąby się wybić bo i tak śpiewa lepiej niż coniektórzy znani, ale to jeszcze nie jest to
    • kiwi przepraszam, ale kim one wszystkie są? o.o 26.10.10, 23:28
      • dream dokładnie.. kim? 27.10.10, 12:26
        żadnej nie znam.. i jak dla mnie artystkami nie są.. wink
    • malcia tutaj 27.10.10, 11:16
      Fbl Honoraty Skarbek sprawdzam codziennie (ale nie że jestem jakąś fanką tylko mnie dziewczyna inspiruje) i byłam nawet na jej 8nastce na supersłodkich urodzinach z MTV smile na żywo brzmi jeszcze lepiej.myślę że jej się uda tylko jest obawa że bd ją porównywac do Mariny.
    • marsjanka115 x__x 27.10.10, 12:11
      poczekamy zobaczymy.
      ale tw co wymieniłaś to jakieś specjalnie uzdolnione nie są . uncertain

santa
    • x.pati.x Re: Artystyczne nadzieje. 27.10.10, 13:59
      nie słyszałam o żadnej z nich.
    • theblackone. Re: Artystyczne nadzieje. 27.10.10, 14:09
      Dead Snow Monster,
      są bardzo hipsterscy i nieco przystojni, mają rurki i papierochy i nie wiadomo o czym
      śpiewają. Może podobają mi się z sentymentu, ale myślę, że chyba mają szansę się wybić.
      Aha, i są z Polski i grają muzykę która Wam się nie spodoba. :}
    • kcjb Re: Artystyczne nadzieje. 27.10.10, 14:20
      Ta honia to może dupe mi wylizać i tyle
    • collage Re: Artystyczne nadzieje. 27.10.10, 14:21
      tak, honorata skarbek. wybije się, lansując się swoimi nowymi ciuchami. ona jest
      chodzącą, na dodatek szpetną reklamą h&m.
      nie ma głosu, urody, a podkreślam, że ostatnie to dla niej ważne, ponieważ jest
      snobką.
    • mweezy . 27.10.10, 14:34
      słyszałam o nich. ale cóż, osobą, która może osiągnąć sukces jest wg mnie
      Honorata. może nie ma jakiś powalających na kolana piosenek ani wybitnego
      wokalu, ale też jej głos też nie jest zły. jest ambitna, dąży do celów, które
      sobie wyznacza, myślę, że się wybije. na jak długo, nie jestem w stanie ocenić.
    • lawenda12 Re: Artystyczne nadzieje. 27.10.10, 15:10
      Ja znam KAsię Popowską i uważam, że na 100% zrobi karierę.serce
    • dusia980 Honey znaczy się Honorata ... 27.10.10, 16:02
      jest spoko wink
    • trufla Re: Artystyczne nadzieje. 27.10.10, 16:08
      Takie osoby to nie są artystyczne nadzieję. Oni w ogóle nie potrafią śpiewać...
      • lovebug tylko nie Honorata. <facepalm> 27.10.10, 16:36
    • koralowa Artystyczne nadzieje. 27.10.10, 16:47
      Z wymienionych, przez Ciebie znam tylko Kasię Popowską i Honoratę Skarbek.
      Pierwsza pani może być, ale tej drugiej strasznie nie lubię. Nasza kochana Honey
      jest znana ze swojego photobloga, a nie z tego, że śpiewa. Promuje się, przez
      internet, nie mając żadnego talentu. Jej piosenki to mieszanina najgorszego popu
      z sieczką przypominająca trochę techno i electro.
    • green_alien Nie wszystkie prawdziwe talenty się wybijają.. 27.10.10, 16:55
      Patrzmy choćby na Bibera,Feela czy Dodę(bez urazy dla fanów!!),przecież oni nie
      śpiewają jakiś super piosenek,tylko kilka gwiazd ma zaje.bistą barwę głosu..:/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka