victoriaselena 16.10.10, 17:00 Przed chwilą jak sprzątałam znalazła ŻYWEGO MOTYLA. Wypuściłam go na dwór ale on nie może latać. I nie wiem co z nim zrobić zostawić na dworze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smaczniak Re: Motyl . Co zrobić? 16.10.10, 17:03 victoriaselena napisał(a): > Przed chwilą jak sprzątałam znalazła ŻYWEGO MOTYLA. > Wypuściłam go na dwór ale on nie może latać. > I nie wiem co z nim zrobić > zostawić na dworze ? zanieś do piwnicy, tam one zazwyczaj spędzają zimę, lub na strychu, w miejsce gdzie nikt mu nie będzie przeszkadzać. jeżeli nie jest "uszkodzony" to sobie poradzi gdziekolwiek będzie Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski tu 16.10.10, 17:19 co by się niedziało nie tykaj jego skrzydeł! myśle że jeśli go zostawisz na jakimś wysokim miejscu na dworze to sobie poradzi tyko daj mu czas.zamknięcie w piwnicy raczej mu dobrze nie zrobi ale jedyne czego jestem zupełnie pewna to żeby pod żadnym pozorem niedotykać skrzydeł reszta to tylko teorie Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoko13 Re: Motyl . Co zrobić? 16.10.10, 17:23 Motyl i tak żyje kilka dni( sądze że 2-4) Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson za żadne skarby nie dotykaj skrzydeł bo; 16.10.10, 17:49 przestanie latać! Odpowiedz Link Zgłoś