misiaa10 16.10.10, 18:55 Oglądając kiedyś jakiś film na pewno urzekła was jakaś piosenka ktorą od dawna pamiętacie i będziecie pamiętać.Macie taką piosenkę?Co to za piosenka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
newborn. . 16.10.10, 19:10 Grizzly Bear - Slow Life - "Księżyc w nowiu" <- niesamowita jest. Maroon 5 - She Will Be Loved - "The 4400" W ogóle soundtrack ze Zmierzchu i reszty jest cudowny. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Z Titanica 16.10.10, 19:19 My heart will go on-Celine Dion.Jest bardzo wzruszająca,jednak,gdy idzie osobno(tj.bez Titanica)to traci swój urok Odpowiedz Link Zgłoś
cocacolaa Re: 16.10.10, 19:23 ta muzyka z piratów z Karaibów xDD no i z Titanica. Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_chomik Re: Z Titanica 01.11.10, 11:37 mileymandy napisał(a): > My heart will go on-Celine Dion.Jest bardzo wzruszająca,jednak,gdy idzie > osobno(tj.bez Titanica)to traci swój urok Zgadzam się w 100% . Odpowiedz Link Zgłoś
justyskaa123 Tuutaj ;] 16.10.10, 19:25 Celin Dion-tytanic przy niej poznałam mojego byłego chłopaka... kocham te piosenke ale nigdy już do niej nie zatańcze chyba że z nim ;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
taebaby. Re: Piosenki z filmów. 16.10.10, 19:28 Piosnka 'Without Saying' w wykonaniu Park Shin Hye i 'Still' w wykonaniu Lee Hongki'ego z dramy 'You're Beautiful'. I jeszcze 'It Can't Be' Younha z dramy 'Personal Taste' Odpowiedz Link Zgłoś
secrets. Re: Piosenki z filmów. 16.10.10, 19:30 Tyrant - One Republic z filmu ostatnia piosenka, wspaniała muzyka naprawdę. Setting Sun - Eskimo Joe, When I Look At You - Miley Cyrus, Brooklyn Blurs - The Paper Raincoat, Can You Tell - Ra Ra Riot, Down the Line - José González, Each Coming Night - Iron & Wine, I Hope You Find It - Miley Cyrus, She Will Be Loved - Maroon 5, Broke Down Hearted Wonderland - Edwin McCain, A Different Side of Me - Allstar Weekend, Heart of Stone - The Raveonettes, Steve's Theme - Aaron Zigman, No Matter What - Valora i tak dalej. Uwilebiam piosenki z filmu The last song, mistrzostwo. Co jeszcze? Amanda Seyfried - Little House z filmu Dear John. To tylko przykłady. Trudno zliczyć ile wspaniałych piosenek słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
apocalypse Re: Piosenki z filmów. 16.10.10, 19:34 Olivia Olson - "All I Want For Christmas Is You" z "Love Actually" (czy tam kto woli, "To właśnie miłość"). Bardzo to lubię i nawet dobrze mi się kojarzy :3 Odpowiedz Link Zgłoś
oczarowana Re: Piosenki z filmów. 16.10.10, 19:30 Jak z filmów to tylko muzyka poważna, klasyczna. Jak z 'Gladiatora' i ' Requiem dla snu'. Odpowiedz Link Zgłoś
intrygantka Re: Piosenki z filmów. 16.10.10, 19:37 NOo !! PIraci z Karaibów - He is a pirate Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: Piosenki z filmów. 01.11.10, 11:33 My heart will go on z titanica, One blood z hooligansów, here with me z Roswell Odpowiedz Link Zgłoś
niewiarygodna95 Re: Piosenki z filmów. 01.11.10, 11:40 Z Dirty Dancing - Time of My Life Odpowiedz Link Zgłoś
lace The Rembrandts-I'll be there for you. 01.11.10, 11:43 Z serialu przyjaciele. Czołówka. The Rembrandts-I'll be there for you. Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: Piosenki z filmów. 01.11.10, 18:53 My heart will go on-Celine Dion -najpiękniejsza piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Piosenki z filmów. 01.11.10, 19:04 "Unchained melody" z filmu "Ghost" (pol. "Uwierz w ducha"). Urzekła mnie po całej linii rok temu, mam z nią same pozytywne skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Piosenki z filmów. 01.11.10, 19:07 let's get lost - bat for lashes z filmu zaćmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa . 01.11.10, 19:20 też Celine Dion, a poza tym wszystkie ze Skazanego na bluesa. Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie ;* 01.11.10, 19:15 Linkin park - Shadow of the Day Avril Lavigne - Alice Metric - Eclipse (all yours) Odpowiedz Link Zgłoś