nick_jonas_jb Re: Talenty i beztalencia 'Mam Talent' 19.10.10, 15:06 Najlepsi moim zdaniem: ta mała z tym głosem, ten chłopiec co śpiewał po francusku (fajne zęby miał xd), i ten komik co miał te tuby i butelki Najgorsi: ta głupia blondyna co PRÓBOWAŁA ŚPIEWAĆ Dwie bajki Dody, koleś co PRÓBOWAŁ ŚPIEWAĆ tango i ta baba co śpiewała I night you baby- wielce obrażona królewna że nie przeszła... Może trzeba było se wybrać piosenkę bardziej do śpiewania, nie do mówienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Talenty i beztalencia 'Mam Talent' 19.10.10, 15:14 ta co śpiewala A NIDZIU BABY czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
dracull Jak on się nazywa? 19.10.10, 15:36 Ten taki co mu Wojewódzki powiedział, że ma dziwną fryzurę, dziwne buty i cały jest dziwny czy coś takiego. Taki ubrany na czarno z kucykiem. Może już go wymieniłyście, ale nie wiem jak się nazywa. Dla mnie był the best I moim zdaniem każdy kto tam był miał talent (nawet, ten facet co wżerał bigos-przecież robił to szybko) Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Talenty i beztalencia 'Mam Talent' 19.10.10, 16:02 Kamil Bednarek, Adam Błachowicz i Sabina Jeszka. Odpowiedz Link Zgłoś
scaryblood Re: Talenty i beztalencia 'Mam Talent' 20.10.10, 19:40 Genek Loska.Znam go z rynku.Był dla mnie wielkim talentem.szkoda,że dalej nie przeszedł,ale demotywatory wyjaśniają wszystko. A tak to mam talent stało się idolem Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres ;d 20.10.10, 19:47 ja jestem za Jędrkiem , Damianem Skoczykiem , tymi dwoma co skakali na trampolinie i kamilem : ) Odpowiedz Link Zgłoś
hooodooo Re: Talenty i beztalencia 'Mam Talent' 20.10.10, 19:53 największym talentem programu mam talent wg mnie był pan Gienek Loska. DLACZEGO ON NIE PRZESZEDŁ ?! Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Talenty i beztalencia 'Mam Talent' 21.10.10, 14:48 dla mnie najlepsi byli: Genek Loska, Paweł Ostrovsky, Tomek Mrozek, Damian Skoczyk i Szwarcuś a nie podobała mi sie zupełnie ta 11-letnia Magda nie wiem czemu sie nią wszyscy tak zachwycają dla mnie ona nie ma takiego specjalnego głosu i mam nadzieję że nie przejdzie do finału Odpowiedz Link Zgłoś
crystalle Re: Talenty i beztalencia 'Mam Talent' 22.10.10, 15:25 Ślunskie chłopoki i ich "Wodzionka" rządzą! No i oczywiście Transformers... Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Talenty i beztalencia 'Mam Talent' 22.10.10, 18:28 zacznijmy od tego, że nie ma beztalenci. są ludzie bardziej lub mniej obdarzeni talentem. wg mnie najlepszy był Gienek Loska dla którego obszukuję teraz cały internet w poszukiwaniu piosenek w jego wykonaniu do ściągnięcia. świetny był też ten chłopak co śpiewał piosenkę Joan Jett I love rock'n'roll. bardzo podobał mi się Kamil Bednarek, no zajebisty, za przeproszeniem, chłopak. : D i ten słodki dzieciak co z rodziną (czy kimś tam) grał na bębenku! ukradł moje serce, powiem Wam. pewnie jeszcze trochę osób, które polubiłam by się znalazło, ale nie mam głowy do pisania teraz. a z tych, którzy nie przypadli mi do gustu to raczej większość osób/grup tańczących. nigdy za tym nie przepadałam, to pewnie dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
candence !!pomóżcie i same wygrywajcie!! ;] 23.10.10, 13:16 wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=19128734103443 otrzymaj gwarantowany bon dosieci sklepow Top Secret o wartosci 50zł za wypelnienie krotkiego formularza!! To trwa tylko chwilkę! Bardzo mi na tym zależy ponieważ biore udział w konkursie dalej. Nawet jeśli nie wykorzystasz bonu, prosze wypelnij formularz i potwierdz potem e-mail pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś