Dodaj do ulubionych

Alle wstyd !

22.10.10, 15:44
Już od dawna w moim gimnazjum podoba mi się pewien chłopak z 3 gim. ja jestem
z 2 gim i nie widze żadnych przeszkód aby z nim np. chodzićcool Ja mu chyba
też się podobam bo sie na mnie gapi często na przwach i koleżanki mi mówią.
Problem w tym że on zawsze jest z kumpl;ami i jest nimi otoczony to nie bd do
niego podchodzila i mówia: 'hej!chodź pogadamy''uncertain nie mam nawet jego tel.sad
co moge zrobic ?crying
Obserwuj wątek
    • zaczarowanaaaa Re: Alle wstyd ! 22.10.10, 15:46
      in on do mnie też nie podejdzie bo kumpele są ze mną przeważnie.
    • negeilf_ yyy 22.10.10, 15:48
      zagadać jak nie ma kumpli po szkole ? bosh.. ale problem -.-
      • sakura134 ;) 22.10.10, 15:52
        Buahahaha.... To nie chodx zawsze z kumpelami, ale problem. Jak się na Cb gapi
        to odejdź trochę od tych kumplek to może podejdzaie albo zagada wink Sorka za
        błędy, ale ja się spieszę XD
      • oliwia003 Re: yyy 22.10.10, 15:52
        emm... postaraj sie odpedzic od kumpeli,tak zebys byla sama przez dluzzzzszy
        czas i oczywiscie tak,zeby on to widzial. jesli ma troche oleju w glowie ;p i
        jest smialy to zapewne bedzie twoj ;p wink
        powodzeniakiss
      • itsjustmee Re: yyy 22.10.10, 15:53
        Cwana trzynastolatko, ciekawe, czy ty zagadałabyś do trzecioklasisty po szkole, jakbyś za nim
        szalała. Nie sądzę. Nie musisz odpowiadać, bo w Internecie każdy umie kozaczyć.

Do autorki wątku: Masz może znajomych, którzy są też jego znajomymi? Możesz od nich
        wyczaić numer jego GG, a jeśli nie - z portali społecznościowych, takich jak nk. Możesz do
        niego napisać na facebooku, jeśli nie zdobędziesz jego numeru, a w szkole powiedzieć mu
        'cześć', niby przypadkiem, jak będziesz go mijać. I duuużo się uśmiechaj! wink
        • negeilf_ Re: yyy 22.10.10, 16:01
          Boshe.. dziecko . prosiła o rade to napisałam. dla mnie to jest żałosne jak
          jakaś dziewczyna pyta się jak ma zagadać do chłopaka STARSZEGO O ROK ; // i w
          ogóle co to jest rok różnicy ? -.- ja bym podeszła do chłopaka starszego o rok ,
          który by mi się podobał i któremu ja bym się podobała , chyba każdy normalny
          człowiek by tak zrobił , nie ? a nie każdy musi być taki nieśmiały jak ona . w
          ogóle dużo było takich wątków... no więc kosz
          • itsjustmee Re: yyy 22.10.10, 16:09
            Dziecko? Odzywasz się do dużo starszej o siebie osoby, kochanie. Widocznie ona ma z tym
            problem, co nie znaczy, że musisz od razu dodawać swoje trzy grosze, które nie mają w sobie
            nic, co mogłoby jej pomóc. 'Prosiła o radę to napisałam.' I co, tekstem 'jaki problem... -.-' w
            jakiś sposób udzieliłaś jej rady? Raczej nie. Więc jeśli masz do powiedzenia coś ambitniejszego
            na temat od 'bosh', to słuchamy cię uważnie.
            • negeilf_ -.- 22.10.10, 17:11
              jeśli masz problemy ze wzrokiem i nie zauważyłaś mojego pierwszego zdania ,
              które napisałam no to już twój problem. polecam okulary <3 i jeśli nie chcesz,
              żebym nazywała cię dzieckiem, to spoko. ale ja zawsze uważałam, że jak ktoś ma
              rodziców to jest dzieckiem. może ty nie masz, ale nie moja sprawa. i forum służy
              do tego, aby komentować i komuś doradzić, tak? no to ja doradziłam, a na końcu
              napisałam to, co myślę o tym wątku. <33 ja już skończyłam i nie mam zamiaru
              nadal prowadzić z tobą dyskusji, bo ja wiem swoje. i klikam kosz, bo takie
              tematy już były.
              • itsjustmee Re: -.- 22.10.10, 17:20
                Mam 18 lat, jestem pełnoletnia. Na 50-letnią osobę, mającą rodziców, też powiesz 'dziecko'?
                Ja rozumiem, kłócić się również nie chcę, bo nie na tym rzecz polega. Po prostu chciałam
                powiedzieć, że nie musisz na nią od razu naskakiwać. wink
            • sakura134 Re: yyy 22.10.10, 17:20
              eee... Sory, że odp. na twój kom.
              1. Prosiła o radę więc jej napisałam. hmmm... Tylko chodzi o to, że było
              dużoooooooo wątków na ten temat i chyba nie ma jakiś przeciwności, aby poczytać
              rady w innym wątku prawda? Nie musisz się od razu na nią wściekać i pokazywać,
              że niby jesteś taka mądra XD Możliwe... A ty niby jesteś taka ambitna? Uwierz
              nie warto byłoby się z tobą bawić w zabawę słowną (słów i podsłówek) Takie jest
              moje zdanie i jeszcze raz sorka, że się wtrąciłam, ale naprawdę nie mogłam się
              powstrzymać. xoxo kiss
      • jenny. Re: yyy 23.10.10, 22:23
        Wiesz to że on się na ciebie gapi to nie znaczy że mu się podobasz.-,-
    • klaudi073 Re: Alle wstyd ! 22.10.10, 15:51
      Napisz do niego na nk albo na facebooka;]
      • zuzanna. Re: Alle wstyd ! 22.10.10, 17:29
        może napisz do niego na nk lub gronie jeśli ma .
    • zaczarowanaaaa Re: Alle wstyd ! 22.10.10, 15:56
      no i zapomniałam. nie dodałam tego co jest w temacie 'o tym wstydzie' że idę
      dzisiaj korytarzem a moja kumpela na calego ryknęła blisko niego ejjj'
      Lerko.....'(jego nazwisko) i on sie tak na nią gapi... dobrze ze mnie nie
      widziala. a.. no i kazalam kumpeli sie do mnie nie zblizac bo mnie wkurzylka
      no...crying
    • demi2917 Re: Alle wstyd ! 22.10.10, 16:03
      Popytaj ludzi i zdobądź jego GG
    • x.pati.x Re: Alle wstyd ! 22.10.10, 16:37
      też miałam taki problem.
      spróbuj zagadać po lekcjach.
      albo zaraz po dzwonku na przerwę.
    • pauliska1212 Re: Alle wstyd ! 22.10.10, 22:02
      są też takie portale jak nk, facebook, napisz do niego. ; d
    • riki1246 żal znowu taki temat ;/ wy jakieś głupie jesteście 22.10.10, 22:09
      czy co ??
      Zajmujecie sie chłopakami zamiast nauką uncertainuncertainangryconfused
      Nie mółwie że to żle ale może nie zaśmiecajcie kotka takimi idiotyzmami co ??
    • martacullen Re: Alle wstyd ! 23.10.10, 20:27
      podejdź i weź nr tel . co z tego że koledzy kobieto !! smirk
    • wojskowa Re: Alle wstyd ! 24.10.10, 01:57
      Gdy będzie kolejny raz się na Ciebie patrzył, a będzie ogroczony gromadą kumpli, pokaż
      mu palcem... nie, nie "Fuck you", ale "Chodź tu" (wiesz jaki gestwink). Jestem pewna, że NIE
      KRZYKNIE: - Chłopaki, idziemy!<br />
      Tylko im powie żeby chwilę poczekali i podejdzie do Ciebie. Jak gadka gładko Wam
      pójdzie, możesz poprosić o nr telefonu, oczywiście jeśli to nie jest poufne wink)<br />
      Zaczarujesz go, zaczarowanaaaa kiss
    • andzias Re: Alle wstyd ! 24.10.10, 07:45
      jak ma nk to może napisz do niego ? albo jak jednak bd sam na przerwie , to podjedź i
      zagadaj .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka