miss1111 23.10.10, 23:54 No właśnie gdzie ? gdzie najchętniej ? Ja w Indiach ( jak było to kosz ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chocolatex Re: Ślub - Gdzie :) 24.10.10, 11:06 W Honolulu. Haha, jak szaleć to na całego. Fajnie by było iść do ślubu z wiankiem kwiatów na głowie i na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Ślub - Gdzie :) 24.10.10, 14:42 Ja bym chciała nam morzem np. na Hawajach ;] o zmroku żeby było słychać szum fal było by to bardzo romantyczne ale pierwsze trzeba poszukać tego ukochanego haha Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Ślub - Gdzie :) 24.10.10, 14:47 W Polsce, a na dodatek w moim mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: W kościele, to chyba jasne :D 25.10.10, 20:56 hiszpania lub ewentualnie gdzieś w polsce na wiosce, najlepiej w górach u mojej babci Odpowiedz Link Zgłoś
miss1111 Re: Ślub - Gdzie :) 25.10.10, 12:35 temptation napisał(a): > Nie ważne gdzie , ważne z kim masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Ślub - Gdzie :) 25.10.10, 12:46 W Polsce, w moim mieście lub w Nowym Jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Ślub - Gdzie :) 25.10.10, 13:25 Slub - w kosciele (: a jesli chodzi o wesele... hotel lub plaża jednego ze srodziemnomorskich panstw :3 grecja, wlochy, francja... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa. Re: Ślub - Gdzie :) 25.10.10, 19:58 Nie ważne gdzie, byle by z osobą, którą będę bezgranicznie kochać z wzajemnością <3 Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: Ślub - Gdzie :) 25.10.10, 21:00 Ja bym chciała w Wenecji, albo w Lizbonie. Kocham takie wąskie uliczki. Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: nie ważne gdzie, ważne z kim... 25.10.10, 21:15 ukochanego już mam. trzeba teraz tylko kilka lat poczekać. x D ja bym chciała w mojej miejscowości. mam blisko nad morze. chciałabym koniecznie w maju, ewentualnie we wrześniu bo jest ciepło, ale jest pusto i mało ludzi. taa. marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ameliaa Re: nie ważne gdzie, ważne z kim... 30.10.10, 19:24 eee? Będę starą wdową : P gdyż nie wierze w miłość.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: Ślub - Gdzie :) 28.10.10, 14:22 w jakimś fajnym ogrodzie lub na plaży Odpowiedz Link Zgłoś
aishwaryaaa Re: Ślub - Gdzie :) 28.10.10, 14:25 w USA (Miami) lub w Australii na plaży, aby było gorąco, wszyscy byli ubrani na biało, ja bym miała białą, zwiewną sukienkę- nie tradycyjnie ślubną, mój ukochany (hah jak to brzmi) także na luzie, nie w garniturze wystarczy jakaś zwiewna, biała koszula i białe spodnie i wszyscy boso. Takie moje marzenie co do slubu. Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: W zamku we Fracji, Hiszpanii lub Włoszech :). 30.10.10, 19:24 w Polsce, nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
jade W Kościele nie ? ;P 30.10.10, 19:27 A co do kraju to we Francji Ale Polska też nie jest taka zła Ale Francja jest romantyczna Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Ślub - Gdzie :) 30.10.10, 19:27 Obojętnie gdzie, ważne, żeby z tą ukochaną osobą Może tak jak Megan Fox na plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Ślub - Gdzie :) 30.10.10, 19:28 na plaży. nieważne gdzie. słońce, pogoda, piasek.. ach, marzenia xD. Odpowiedz Link Zgłoś
anddiamonds Re: Ślub - Gdzie :) 30.10.10, 19:30 na plaży, w jakimś egzotycznym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Ślub - Gdzie :) 30.10.10, 19:30 w Hiszpani , a dokładniej w Bracelonie, na wybrzezu morza środziemnego, żeby było ok 30 stopni, gdzieś koniec wiosny . ja w takiej pieknej, do kolan białej sukni . . . mój mąż wysoki, przystojny w czarnych rurkach , białej koszuli na krótki rękaw i czarnym, cienkim krawacie. ja w brąz, rozpuszczonych włosach, długich, lekko pofalowanych. a on w czarnych, trochę dłuższych, lekko postawionych . i przyjęcie kameralne, ale jakie piekne ! tak, jeszcze , by był tam david villa. a przyjęcie odbyło się na camp nou .to się nazywają marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś